Ελπίζω να μην τα φαντάζεσαι!
Κι εμένα ξαφνικά έπεσε η ενέργεια μου και δεν θέλω με τίποτα να σηκωθώ από τον καναπέ και με έπιασε και υπνηλία.
Βέβαια είναι και το τέλος μιας πολύ κουραστικής εβδομάδας και μπορεί να μην σημαίνει κάτι η υπνηλία. Τα πονακια όμως καλά κρατούν και δεν είναι στο κεφάλι μου 😅
Άντε να δούμε...
Ρε συ και εγώ έχω ελαφριά πονάκια περιόδου και πρησμένο στήθος συν μία μελαγχολία που με έπιασε τώρα το απόγευμα και θέλω να κλαίω.. τα ίδια είχα και τις 2 προηγούμενες φορές που ήμουν έγκυος.. φοβαμαι όμως ότι λόγω έντονης επιθυμίας για θετικό αποτέλεσμα μήπως τα φαντάζομαι. Του τρελού...
Ναι το πιάνω το δοντάκι της, είναι κοφτερό…
αααα δεν τον έπαιρνες μετά αγκαλιά για να κοιμηθεί και το έμαθε… μπράβο!!! Αυτό το πατ πατ στον πωπώ είναι σωτήριο πάντως χαχαχα!! Νομίζω νανουρίζει όλα τα μωρά!!
Σου λύνει αρα τα χέρια ο ατμομάγειρας, φαντάζομαι από θέμα χρόνου και ότι δεν χρειάζεται να είσαι από πάνω!! Το τρώει το φαγητό του; Μπράβο!! Εμάς 1-2 φορές έχει φάει, δεν την πολυ ενδιαφέρει το θέμα😂
Τώρα κατάφερα να μπω!
Και το δικό μου λευκό λευκό 😜 Βέβαια δεν περίμενα κάτι άλλο γιατί δεν είχα κάποιο άλλο σύμπτωμα αυτές τις μέρες.
Επίσης δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία, οπότε πάμε τεστακια ανά 2 μέρες και βλέπουμε 😜
Αν και με τρώει να κάνω και ένα αύριο γιατί θα είμαι 3 μέρες πριν την αναμενόμενη (βάση ημερολογίου βέβαια) και στις 2 εγκυμοσύνες μου έδειξε 3 μέρες πριν 😅 Επίσης, μετά από αρκετό παιχνίδι με τη μικρή μου με έχουν πιάσει έντονες κράμπες, οπότε λες...?
31 αλλά τα έχω όλα χαμηλά και φεριτίνη και όλα. Μου είπε καλύτερο από το να πάρω δεύτερο σίδηρο, μιας και έχω θέμα με το στομάχι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης, με επιδείνωση τώρα! Πρώτη φορά θα κάνω. Αντε να δούμε. Μου είπε θα κόψω το σίδηρο έως να γεννήσω, καθώς δεν τον χρειάζομαι μετά από αυτό. Αλλά ξέχασα να την ρωτήσω για το μαγνήσιο. Πάντως έχω ραντεβού στο νοσοκομείο την μεγάλη εβδομάδα, οπότε θα ρωτήσω τον εκεί γιατρό. Πια θα με παρακολουθούν στο νοσοκομείο μιας και φθάσαμε στην 33η εβδομάδα σχεδόν!
Κατα τα άλλα νομίζω σχεδόν τα ετοίμασα όλα. Πλυντήρια σίδερο ήθελα και κάποια αναλώσιμα που έκανα παραγγελία και έμειναν μόνο να πάρω κανένα αφρόλουτρο και λαδάκι για το μωρό.