Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μπήκε και το επίδομα γέννας σήμερα !
    • Εμένα κοιλια δεβ μου έμεινε αλλά είναι κάτι σαν φούσκωμα περιόδου π ξέρω ότι μολις μ έρθει περίοδος θα φύγει είναι σαν κατακράτηση. Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί η περιφέρεια π δεν είχα απέκτησα 
    • Κ εγώ θέλω να πάω πίσω στην γυμναστική μου αλλά τώρα με δυο παιδιά μου φαίνεται αδύνατο 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Όλα καλά και με την δική μου αυχενικη, τη Δευτέρα! Φύλο δεν μάθαμε αλλά δεν πειράζει,το μόνο που με νοιαζει είναι ότι το μωράκι είναι καλά και υγιές! ΠΗΤ 2/8 μου έδωσε, έβγαινε κάποιες μέρες μεγαλύτερο, οπότε σήμερα είμαι 13+6. Ακόμα με ταλαιπωρούν οι ναυτίες από το μεσημέρι κυρίως και μετά. Το βράδυ δηλαδή δυσκολεύομαι πολύ να φάω αν και πειναω πολύ. Το κομμάτι της εξάντλησης επίσης έχει βελτιωθεί αρκετά και ευτυχώς δεν κάνω πλέον εμετούς. Με την κόρη μου οι εμετοί συνεχισηκαν μέχρι που μπήκα στον 5ο, είχα γονατίσει κυριολεκτικά!! Τώρα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα ευτυχώς γιατί έχω να κυνηγάω και έναν Ταρζάν 15 μηνών όλη μέρα 😂🩷. Εσείς πώς είστε από συμπτώματα; Έχουμε κάποια άλλη με αυχενικη κοντά;
    • Κορίτσι μου εγώ με ΑΜΗ 4.2pmol τότε ήμουν 30 ετών έμεινα εγκυος 2 φορες με φυσική σύλληψη. Η πρώτη άργησε λόγω ψηλής προλακτινης όπου πήρα χάπι μειώθηκε κ έμεινα εγκυος. Το δεύτερο έμεινα εγκυος με την πρωτη ελεύθερη επαφή.  Δεν είναι ότι δεν μπορείς να μείνει εγκυος απλά δε ξερεις ποτέ. Μπορώ να σου πω πιο πολύ επηρεάζει τη γονιμότητα σου ο θυρεοειδής παρά η ΑΜΗ. Ρύθμισε τον θυρεοειδή σου κ θα έρθει το μωράκι  συμφωνω με τα κορίτσια να ελεγχθεί κ ο σύζυγος κ να πατε σε εξειδικευμένο γιατρο 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...