Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα και εμένα οι ίδιες σκέψεις περνάνε απο το μυαλό μου, αλλά δες γύρω σου εδώ μέσα συμβαίνουν συνέχεια θαύματα, όλων των κοριτσιών εδώ στο τέλος γεμίζει η αγκαλίτσα.. όλες θα τα καταφέρουμε απλά αργεί πολύ, αλλά θα έρθει!!! Θα προσπαθούμε ξανά και ξανά! Και εμένα βγήκαν θετικά αυτά τα αντισώματα, σημαίνει ότι κάποια στιγμή ίσως εμφανίσεις κάποιο αυτοάνοσο ή ότι έχεις προδιάθεση για κάποιο το οποίο δεν έχει κάνει την εμφάνιση του αλλά μπορεί να μη την κάνει και πότε.. αυτό μου εξήγησε η αιματολογος μου..  
    • Νιώθω ότι δεν θα κάνω παιδί ποτε..δεν γίνεται αυτό που ζούμε το τελευταίο τρίμηνο..πέρα από τις ουρολοιμώξεις μου που είναι πλέον μηνιαίες και μου προτάθηκε χημειοπροφυλαξη..πέρα από το θέμα του συζύγου με τον καρυοτυπο που έκανα να συνέλθω κανα μήνα..μου βγήκε και η εξέταση με τα ΑΝΑ θετική..δηλ αλήθεια δεν μπορώ άλλο, έρχονται το ένα πίσω από το άλλο και δεν σταματάνε καπου! Συγγνώμη αν σας μαυρίζω αλλα έχω αρχίσει και κουράζομαι 
    • Καλά από αιματοκριτη και εγώ στο 32 είμαι. Χάλια μαύρα. Πίνω σίδηρο και ένα άλλο συμπλήρωμα που έχει μέσα σίδηρο. Αν πιω 2 μπουκαλάκια έχω θεμα με το έντερο.
    • @Xrisa95 κορίτσι μου μάλλον είσαι η επόμενη 🥰 αφού βλέπεις τόσα σημάδια μάλλον έρχεται το αγοράκι σου!! Μακάρι να μείνει και άλλο μέσα αφού θέλεις να το καθυστερήσεις κι άλλο αλλά έχει αλλά σχέδια ο μικρός 🤣 @ΛΕΥΚΗ κορίτσι μου περίμενα τα νέα σου! Το απόγευμα θα πάτε να φανταστώ στον γιατρό?  Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα! Θέλω και εγώ να περιμένω σίγουρα μέχρι της 10 του μηνός που θα έρθει η μητέρα μου αλλά από την άλλη νιώθω ότι 10 μέρες είναι σαν αιώνας! Πραγματικά αυτός ο 9ος μας έχει πάει τάπα κυριολεκτικά 🤣 δεν αντέχω άλλο  Με το ζόρι περπατάω πια + ότι δεν κοιμάμαι καθόλου καλά με αποτέλεσμα να είμαι πτώμα το να πρωί και + ότι πεθαίνω από την καούρα και την δυσπεψία!! Δεν θα σχολιάσω τους πόνους περιόδου και τα πετρώματα στην κοιλιά που μου κόβουν τα πόδια 
    • Κορίτσι μου γεια σου. Εύχομαι καλή επιτυχία. Ναι, Αθήνα είμαι. Έχω μια ιδέα απ' τους γιατρούς εδώ, όσο έχω ψάξει κι εγώ. Αυτά είναι και λίγο πώς θα ταιριάξεις με τον γιατρό σου, σίγουρα πρέπει να κάνεις την έρευνά σου. Ποια είναι η ηλικία σου; Έχετε πρόβλημα και με το σπέρμα ή με τις δικές σου τιμές;  Θα ήθελα να σου στείλω προσωπικό μήνυμα να τα πούμε, αλλά είσαι δοκιμαστικό μέλος και δεν μπορώ. Αν θέλεις, γράψε μας ένα email, γενικό κάπως... να επικοινωνήσουμε. Αν είναι δυνατόν κι αυτό.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...