Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏 Συγχαρητήρια για τη νέα σου δουλειά, εύχομαι όλα να είναι όπως τα ονειρεύεσαι... Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς να σκέφτεσαι κάθε εμπόδιο για καλό 😉 Παρ'όλο που πάει πίσω, η δουλειά για μένα είναι εξίσου σημαντική κ εφόσον είναι κ κάτι που προσπαθούσες τόσα χρόνια αξίζει λίγο η αναβολή, 6 μήνες θα περάσουν σαν νερό!!!! Σκέψου ότι στον πολύ άμεσο μέλλον θα έχεις το μωράκι σου κ θα έχεις κ την δουλειά που ήθελες τόσα χρόνια, τι πιο τ΄έλειο από μια ευτυχισμένη μανούλα 😊
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Καλά είμαι αλλά λίγο ανήσυχη η αλήθεια είναι. Από τη Δευτέρα έχουν σταματήσει τα συμπτώματα που είχα, και έχω τρομοκρατηθεί λίγο. Εντάξει άλλαξα μήνα η αλήθεια είναι, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά όσο να πεις ένα άγχος υπάρχει. Αύριο επιτέλους θα πάω για υπέρηχο, μακάρι να είναι όλα καλά και να ακούσουμε μια δυνατή καρδούλα να χτυπάει. Νομίζω θα πάρω ανάσα... βαθιά κι όλας..   Όσο για σένα κορίτσι μου εύχομαι ότι καλύτερο, είτε δουλειά είτε παιδί, ότι θέλει ο Θεός θα δώσει στην ώρα του. 🙏
    • Μόλις θυμήθηκα ότι χρωστάω και μια συνταγή.
    • Καλημέρα σε όλες!!!💐 @Sia A  Αντε κορίτσι μου καλη αρχή να έχεις και όλα να πάνε καλά!!  @melitiniღ Ειδες πως περασε ο καιρος ? Ηρθε επιτέλους η στιγμή για τον υπέρηχο! Να δεις το σποράκι σου πως μεγάλωσε, να ακούσεις την καρδούλα του ! Τα δύσκολα νομίζω πέρασαν!!  Στα δικά μου νέα ηταν την επόμενη βδομάδα να ξεκινήσω τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομητριου και εμβρυομεταφορα. Αλλά μου ήρθε μια πολύ μεγάλη πρόταση για δουλειά που την περίμενα 10 χρονια !! Φυσικά δεν μπορούσα να την απορρίψω ,τόσα χρόνια παλεύω με πολύ κόπο για να τα καταφέρω και επιτέλους ήρθε η στιγμή μου! Το κακό είναι ότι είναι πολύ απαιτητική, δυσκολη και φυσικά η προσπάθεια μας για μωρο αναβάλλεται τουλάχιστον για 6μηνες !! 😔 Εννοείται ότι δεν ρισκάρω να μεταφέρω τωρα το εμβρυακι μου και να το χάσω!  Από την μία θέλω τόσο πολύ να χαρώ που περίμενα πως και πως αυτήν την δουλειά και οι κοποι μου ανταμειβονται από την άλλη κλαιω και στεναχώριεμαι τοσο πολύ που πάνε όλα πίσω παλι ! Και τα χρονια περνούν ! 🥺😢
    • Καλημέρα! Εγώ έκανα blw από νωρίς οπότε δεν αλεθα αλλά η φλούδα δεν τον δυσκόλεψε ούτε στο πορτοκαλι ούτε στο μανταρίνι. Βγάζω τις πολλές ίνες (το γύρω γύρω το λευκό) με το μαχαίρι και δε δείχνει να ενοχλείται. Αν βάλεις ρόδι πρέπει οπωσδήποτε να το στυψεις να γίνει χυμός και να το ενσωματώσεις γιατί στο μπλέντερ αφήνει σκληρά κομματάκια και είναι πολύ δυσάρεστο. Για το πορτοκαλι δεν είναι απαραίτητο αλλά δοκίμασε το στο παιδί, μπορεί να μην του κάτσουν καλά οι ίνες. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...