Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Diwni πίστεψε με περνάς τόσα πολλά μόλις μπεις στην όλη διαδικασία της εξωσωματικής που το μόνο που δεν θέλεις είναι το σεξ.. ούτε να του το δεις όμως... έχεις τέτοιο πρήξιμο και διόγκωση στη κοιλιά ανάλογα και με τα ωάρια που κουβαλάς πάντας που δεν μπορείς ούτε να περπατήσεις, όχι και να σκύψεις ή τέλος πάντων να ζορίσεις τον εαυτό σου με οποιονδήποτε τρόπο. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε μένα, καμία μα καμία είδους διάθεση για οποιοδήποτε σεξ και πόσο μάλλον να γίνεται η ευχαρίστηση μόνο του ενός εις βάρος του άλλου. Γιατί εγώ έτσι θα το εισέπραττα.
    • @Sia A υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ωστε να είστε ενεργητικοί κ δραστήριοι κ χωρίς διεισδυση. Μια χαρά θα μπορείτε να κάνετε όλα τ υπόλοιπα, για τη χαρά χαχα @Evaki- κορίτσι μου θα σου θεσω ένα άλλο σενάριο. Απορρίπτεις τη δουλειά, κάνεις την εμβρυομεταφορα και δ πετυχαίνει? Τι θα έχεις πετύχει? Τίποτα από τ δύο. Επιλέγεις τη δουλειά, προσαρμόζεσαι, ίσως χαλαρωσεις κι όλας από ένα βασικό κομμάτι, και σε λίγους μήνες κάνεις με τ καλο την εμβρυομεταφορα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!
    • @Zelda ευχαριστω πολυ θα τη δοκιμασω! Να σε ρωτησω και κατι αλλο απ την αρχη εδωσες κομματια η ξεκινησες με αλεσμενα; εμεις ξεκινησαμε με αλεσμενα 6 μηνων τωρα ειναι 7,5 και θελω σιγα σιγα να παμε στα κομματια καθως ιδανικα δε θελω να τρωει για πολυ καιρο αλεσμενα. Ομως η αντιδραση του ειναι λιγο περιεργη. Του βαζω οταν τρωει κομματια απ τα λαχανικα πχ σε ενα πιατακι και μπορει να τα πιασει τα λιωνει με τα χερια παιζει λιγο αλλα δεν τα βαζει καθολου στο στομα και οταν πιανω εγω ενα κομματι και του λεω πχ παρ το δυσανασχετει ψιλοκλαιει. Το ιδιο κανει και με το ποτηρακι το εκπαιδευτικο με τα χερουλια δε θελει καθολου να το πιασει ανοιγει το στομα και περιμενει  να του δωσω νερο και αν δεν του δωσω κλαιει. Ουτε μ αφηνει να του καθοδηγησω τα χερακια να του δειξω πως πιανεται..
    • αυτο με το πιπι της ούτε εγώ εχω καταλαβει τι ειναι η αλήθεια είναι...οσο για ολα τα άλλα...ειναι πολύ καλά η μπουμπου σου μην σε αγχωνει αφου δεν πέφτει στην καμπύλη της!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...