Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Zelda ευχαριστω πολυ θα τη δοκιμασω! Να σε ρωτησω και κατι αλλο απ την αρχη εδωσες κομματια η ξεκινησες με αλεσμενα; εμεις ξεκινησαμε με αλεσμενα 6 μηνων τωρα ειναι 7,5 και θελω σιγα σιγα να παμε στα κομματια καθως ιδανικα δε θελω να τρωει για πολυ καιρο αλεσμενα. Ομως η αντιδραση του ειναι λιγο περιεργη. Του βαζω οταν τρωει κομματια απ τα λαχανικα πχ σε ενα πιατακι και μπορει να τα πιασει τα λιωνει με τα χερια παιζει λιγο αλλα δεν τα βαζει καθολου στο στομα και οταν πιανω εγω ενα κομματι και του λεω πχ παρ το δυσανασχετει ψιλοκλαιει. Το ιδιο κανει και με το ποτηρακι το εκπαιδευτικο με τα χερουλια δε θελει καθολου να το πιασει ανοιγει το στομα και περιμενει  να του δωσω νερο και αν δεν του δωσω κλαιει. Ουτε μ αφηνει να του καθοδηγησω τα χερακια να του δειξω πως πιανεται..
    • αυτο με το πιπι της ούτε εγώ εχω καταλαβει τι ειναι η αλήθεια είναι...οσο για ολα τα άλλα...ειναι πολύ καλά η μπουμπου σου μην σε αγχωνει αφου δεν πέφτει στην καμπύλη της!
    • Εγω το αλεθω μαζι με τα αλλα φρουτα το πορτοκαλι. Δεν τον εχει ενοχλησει κατι!
    • Ναι κ εμάς τότε ένα σιρόπι ήταν κ δν μπορώ να πω ότι είχε βοηθήσει τρελά αλλά από το τίποτα ας πούμε ότι ήταν μια ελπίδα.    εμάς έχει κάτι πονάκια στιγμιαία καμία σχέση με κολικούς όπως είχε η κόρη μου που έκλαιγε για ώρες ασταμάτητα.  πιστεύω θα τους γλιτώσουμε όπως με τον γιο μου τον άλλον!    με τα τρία γίνεται χαμός όπως συνήθως όμως! 😍😝Ευτυχώς το μωρό είναι ακόμα μικρό 8 ημερών κ κοιμάται τις πιο πολλές ώρες κ ευτυχώς είναι ένα ακόμα μωράκι που δεν κάνει μαραθώνιους θηλασμούς άρα τα βολεύουμε!  βέβαια δεν μπορεί να κάνει κ μαραθώνιους θηλασμούς γιατί λόγω της καρδούλας κουράζεται γρήγορα κ αρχίζει κ αναπνέει πολύ πολύ γρήγορα άρα πρέπει να το ησυχάζω λίγο μετά. Ωστόσο θέλει να το τσεκάρουμε συχνά λόγω αυτής της ταχύπνοιας που έχει.    μέσα σ όλα τα άλλα το μικρούλη έχει θέμα με την ακοή. Το είχα καταλάβει από την κοιλιά κ το είχα πει στον εμβρυομητρικο κ όντως εδώ επειδή τσεκάρουν με μηχάνημα την ακοή είδαν κ αυτοί ότι δν ακούει.  έχουμε ραντεβού σε γιατρούς κ για την καρδούλα κ για την ακοή τον Μάρτιο και ελπίζουμε να τα ξεπεράσουμε τα προβλήματα όλα!    Κ μια μικροεπέμβαση θα χρειαστεί στο τσουτσουνακι του αργότερα όμως στο έτος κοντά !    μας έχουν βρει πολλά αλλά έχω τέτοια ψυχραιμία δόξα το Θεό που ο,τι είναι να γίνει θα γίνει!    αυτό που επείγει είναι η ακοή εφόσον για την καρδούλα έχουμε εικόνα προγεννητικά.    το θετικό ότι δεν πληρώνω τίποτα από την τσέπη μου για τους γιατρούς (όπως κ στην εγκυμοσύνη) γιατί έχουμε πολύ τρέξιμο μπροστά μας κ το οικονομικό είναι καλυμμένο από την ασφαλιστική! Τουλάχιστον δεν υπάρχει αυτό το άγχος! 
    • @Evaki- είμαι 9+3 σήμερα και σωματικά είμαι πάρα πολύ καλά. Εντάξει αμυδρά το στήθος ενοχλεί αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό. Η αγωνία καλά κρατεί αλλά θα κάνω υπομονή μέχρι αύριο, θα περάσει κι αυτή η μέρα που θα πάει, εδώ πέρασαν άλλες κι άλλες.. και ελπίζω τα νέα να είναι καλά! @Sia A το σεξ όντως θα το ξεχάσετε, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω.. 🤣 Εγώ από την ώρα που ξεκίνησε η όλη διαδικασία αρχές Δεκέμβρη αν θυμάμαι καλά, μπορεί και νωρίτερα, το σεξ κόπηκε μαχαίρι. Τρεις μήνες τώρα ο σύζυγος δεν κάνει ούτε κιχ! ήταν μπροστά που ο γιατρός μας το απαγόρευσε μετά την ετ και εννοείται και τώρα στην εγκυμοσύνη. Που δεν μπορεί να πει κουβέντα.. 😅 Αλλιώς είχαμε θέμα, θα περάσει εβδομάδα και δεν θα παίξει σεξάκι;; πάει τελείωσε, χάθηκε ο κόσμος του, δεν το αγαπάω και δεν τον θέλω.. 🤣(τέτοια συμπεράσματα πάει και βγάζει). Τώρα όμως μούγγα στη στρούγκα. Ούτε κιχ! Που η όλη διαδικασία σου είπα ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, εννοείται ότι δεν παίζει σεξ ούτε στη διέγερση ούτε και μετά γιατί γενικά οι ωοθήκες σου και όλο τέλος πάντων το σύστημα σου εκεί κάτω το μόνο που δεν θέλει είναι να το ενοχλούν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...