Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες.. κοιταζα στο ιντερνετ για το κοστος των δωματιων στα ιδιωτικα μαιευτήρια και επεσα πανω σε ενα αρθρο που αναφερε για μείωση τιμών στο ιασω..εγω σκοπευα να παω στο ρεα.. ο γιατρος μου ειναι και στο ιασω και στο ρεα αλλα το ρεα ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας.. εχετε ακουσει κάτι? εχει γεννήσει καμια προσφατα (μετα το πασχα) και να ξερει που ειναι οικονομικότερα?? ευχαριστω για τη βοηθεια σας εκ των προτερων..

Δημοσίευση

θα συμφωνήσω με την Argi, ένα τηλέφωνο ακόμα και μια επίσκεψη στην ιστιοσελίδα τους θα μπορέσεις να μάθεις. Αλλά επειδή γενικά τα πράγματα αλλάζυον απο ημέρα σε ημέρα κοίτα να τα ξαναδεις όταν θα μπεις στον μήνα σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις :lol:

Δημοσίευση

πριν ενα μηνα γεννησε η κουμπαρ μου στο ιασω σε τρικλινο απλο φυσολογικος τοκετος και της πηγαν ολα του νοσοκομειου 1150 - εξετασεις φπα νοσηλεια κλπ

καθε λιγο και λιγακι με τον εοππυ ομως αυτα αλλαζουν

τελευταια στιγμη θα το μαθεις

με το καλο να γεννησεις ενα υγιεστατο παιδακι

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια εγω γέννησα στο ρεα πρν 6 μηνες χωρίς τον Εοππυ.

Η τιμή χωρίς τον εοππυ ειναι 1700 για δικλινο...περιλαμβάνει τα πάντα..και λέγοντας τα πάντα εννοώ οτι εξετάσεις κάνουν συνηθως για την γυναίκα και το παιδι και η επισκληρίδιος ( οσες δόσεις και αν σου κανουν)

Ειναι ενα πολυ καλο μαιευτηριο, καθαρό και εγω προσωπικά δεν ειχα κανενα παράπονο..

Με το καλό maryjane

Δημοσίευση

κοριτσια μην ξεχνατε και τα συν που μπορει να χρειαστουν

πχ πρεπει να υπολογιζετε στην τελικη τιμη σιγουρα ενα 500αρι παραπανω για του νοσοκομειου παντα οχι του γιατρου μεσα

για ενα γιατρο που θα χρειαστει -πχ εμενα χρειαστηκε να ερθεικαρδιολογος να μου κανουν καρδιογραφημα για ειχα υποταση και λυποθημουσα και ολα χρεωμενα επιπλεον ητν

ενς παιδιατρος επιπλεον που ηρθε να δει τον εναν γιατι κατι παρουσιασε και το χρεωσαν επιπλεον γιατι δεν ηταν κανονικη επισκεψη (δλδ εαν παθαινε κατι χτυπα ξυλο θα τους πληρωναμε και απο πανω καταλαβες)

συν η σλλλογη βλαστοκτταρων που τα δωσαμε στη δημοσια τραπεζα αλλα χρεωση και αυτη

συν κατι επιπλεον ακουογραμματα και ακτι αλλα επιπλεον

πολλα λεφτα οπως και να χει

οποτε ρωτηστε και τα συν εαν σκεφτειτε κατι

• 1 month later...
Δημοσίευση

Αλλάξανε οι τιμές παντού!!Δεν προλάβαμε ...δεν πειράζει ας είμαστε καλά και...όλα θα γίνουν.Εγώ ρώτησα στο Μητέρα,γιατί εκεί θα γεννήσω και για τετράκλινο η τιμή απο 1100 εώς 1200,και για τρίκλινο 1300 εως 1500 για καισαρική.Βέβαια δεν ρώτησα αν είναι κ ο φπα μέσα...όμως οι εξετάσεις του μωρού χρεώνονται συν 250 ευρώ,συν ότι άλλο χρειαστεί,οπότε κοντά στα 2000 υπολογίζω....ωχ..Παναγία μου,ο Θεός βοηθός!!Ας πάνε όλα καλά για όλες μας!!

Δημοσίευση

Εγω θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο στο Αττικό εκεί που γέννησα και το γίο μου! Δεν θα πληρώσω νοσοκομείο. Ο γιατρός μου στο πρώτο παιδί μου, μου ζήτησε 1800€ και τώρα με την κρίση και μάλλον επειδή είναι και δεύτερη γέννα μου είπε 1300€. Μόνο αυτά θα δώσω.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...