Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα...

Νανα μια χαρα θα τα πας!!!τιποτα δε θα συμβεί!!!

Βαγκ πραγματκα οταν ξεχναω κατι και πρπει να ξαναπαω τρελαινομαι :evil::evil:

σε τετοια φαση με βροχη δε θα ηθελα να βρεθω ποτε με το παιδι μαζι...

ο τουρτες ακουγονται αψογες!!!

σχετικα με το εμβολιο εκεινο της γαστρ. ο παιδιατρος δε το λειτουργει καθολου..εναι κατα..

εγω γριπης φετος δεν του κανω..σας ειπα για τα εμβολια...

Μαρια στην 1η αυχενικη που ειχαμε πετυχε τον Θ με ανοιχτα ποδια και το πουλακι εκανε μπαμ οταν ο υπερηχογραφιστης ειπε αγορακι ο γιατρος εκνευριστηκε :lol::lol::lol:

τωρα βεβαια με ρωτησε τι θελω ;) οι μεγαλυτεροι το εχουν αυτο μαλλον...

Μαρακι αντρες παιδι μου...τα φροντιζουν τα προσοντα τους :D:D:D

Σωσω καλυτερα που δεν ειπες τιποτε νομιζω...δινεις λιγο χρονο και μετα παρατηρεις...

Ελενη την τσακισαν τη μικρη ετσι καλη που ειναι..αυτη τι εκανε μετα???τι σου ειπε???

γνωμη μου αστο να περασει τωρα, δωσε οδηγιες στη μικρη μη και ξανασυμβει και αν -ο μη γενοιτο- επεμβαινεις...

ειναι αυτο που φοβαμαι που ο Θ εχει βαλει στο ματι μια μικρη --εκεινη που της ζωγραφισε τη μπλουζα, της εσκισε τη ζωγραφια, της παιρνει την πλαστελινη και της χαλαει τα τσιμπιδακια...απορω αυτη η μαμα της ποση υπομονη εχει...μπαινει τιμωρια αλλα επιστρεφει δριμυτερος :(:(

• Απαντήσεις 904
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

xaxaxa..νανα..πεθαινω ετισ πως τα λες για την ομιλια...αχαχα..

εγω πηγα τη μαρθα σχολειο...1 χαρα..και μετα πηγα ρωτησα για ραπτομηχανη παιδια..τελικα οχι του λιντλ..γιατι καποιος μου ειπε οτι η σιλβερ κρεστ δεν εχει αντιπροσωπεια για ανταλλακτικα εδω ελλλαδακ ια ξεξνερωσα..

αλλα θα παρω η μπραδερ η σιγκερ..130 ευρωω περιπου..

εγω δε περνω τιποτα για το σχολειο.θα κανω ποπ κεικε και θα τα μοιρασω..οπως και στο παρτυ τηες μαρθας στο σπιτι..

μετα πηγα ταχυδρομειο..

σουπερ..τελεια να τελειωνεις τισ δουλεις και να βολοδερνεις..θα μαγειρεψω μοσχαρι σημερα..θριαμβος!!

δε ξερω για το εμβολιο βαγκ!!

πολυ καλα ασου βγηκανε οι τουρτες..

α!!νανα..ολο θελω να σοτ πω αι ολ οτ ξεχναω..

η συνταγη για τη σφολιατα..δεν υπαρχει πια..

τα τσουγκρισαν νομιζω η μαγκυ με την αλλη κοπελα και η αλλη πηρε ολες τις συνταγρεες τηε..

και μαλλον μια απο αυτες,ηταν και αυτη..α;λαλ μπορω να στη πω προφορικα..αλλα η μαγκυ εχει αλλη 1 συνταγη για σφολιατα βημα βημα..που πρεπει να ειναι εξισου καλη γιατι κανει ωραια πραγματα η ατιμη!!

Δημοσίευση

Χρυσούλα, νομίζω ότι ο Θάνος έιναι κλασικός άνδρας...

την ερωτεύτηκε και προσπαθεί να την πλησιάσει με άγαρμπο τρόπο!!!

χαχαχα!!!

ρε κορίτσια... δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσαν τόσο πολύ τα παιδιά μας και μιλάμε και για γκόμενες...

εγώ τον ρώτησα αν είναι όμορφη η Ισαβέλα και μου είπε "ναι".

μετά τον ρώτησα ποια είναι πιο όμορφη και απάντησε "η μάμά μου"

χαχαχα!!!

Βαγκ, κι εγώ έχω ακούσει ότι τον επόμενο χρόνο αρρωσταίνουν πιο συχνά τα μωρά, αν δεν ξανακάνουν το εμβόλιο...

έκαν πρόβα τον λόγο μου σε 3 συναδέλφους.

όλοι μου είπαν "μια χαρά".

με θεωρούν σε πολύ πλεονεκτική θέση που μιλάω "Ελληνικά"...

εγώ δεν το καταλαβαίνω...

πες μια συνταγή που βγαίνει καλή...

Δημοσίευση

Kαλημερα...σημερα εχουμε συναντηση στο σχολειο 6:00.. θα μα πει λεει για την προοδο...

η ειρηνη σημερα εκλαιγε οταν την αφησα στο σχολειο... τι θα κανω δεν ξερω...

εχω αρχισει και ζοριζομαι.. δεν μπορω να αναπνευσω καλα...

το βραδυ περιμενω κοσμο και βαριεμαι την ζωη μου... το μονο που θελω ειναι να κοιμαμαι... δεν ειμαι πολυ καλα αυτες τις μερες... με εχει πιασει ενα ψιχοπλακωμα αλλο πραγμα...

γεωργια αυριο τελικα θα απεργησουν οι παιδικοι?????

χρυσουλα απλα εγινε αυτο που ελεγα.. ειχα πει στη δασκαλα να μην παινευει τοσο την ειρηνη μπροστα στα αλλα γιατι θα της δημιουργησει προβλημα... και μου ελεγε αφου ειναι καλη να μην το λεω??? και να τωρα τα αποτελεσματα..

μπραβο στο μαρθουλινι.... καλη ειναι μωρε.. προχθες με συγκινησε ποσο ευγενικα μου ζητησε γλυφιτζουρι....

γεωργια αυριο αμα θελετε να βρεθουμε...

τι αλλο.. χρυσουλα εγω νομιζω οτι ο γιος θελει να την προσεγγισει αλλα ειναι λιγο ανερουβαλος (που λεμε και μεις εδω στην κρητη) :lol:

νανα ο γιος σου οντως πρεπει να ειναι πολυ ευαισθητος....

βαγκ μου αρεσει πολυ η μερα σου.. ειναι πολυ γεματη βρε παιδι μου... :lol:

βεβαια παντα περιμενω στο τελος να πεις οτι περιμενεις το πλυντηριο για να βαλεις στεγνωτηριο... αν δεν το πεις παραξενευομαι... :lol::lol:

αυτα...

φιλια για την ωρα...

Δημοσίευση

kalhmera

το εχω ανοιξει αλλα δεν εχω δυναμη να γραψω

νιωθω πτωμα εχθες το βραδυ 4 εμμετους καπακι -δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τον ονο

σηκωθηκα και ειχα αιματακι - λογικα απο το πολυ σφυξιμο για να τα βγαλω

και τωρα εχω μια ατονια χεσε μεσα

να δω πως θα παω αυριο στη δουλεια

δεν πειραζει βρε βαγκακι για τα μολυβακια

δεν μπορει να πεταχτει καμια μανα σου -ατερας πεθερα; εγω αυτο θα εκανα

οσο για τη βροχη πωπω φανταζομαι φρικη -απο πισω να φωναζον και εσυ να προσπαθεις να συγκεντρωθεις

μια χαρα οι τουρτιτσες σας - αντε και του χρονου τωρα

μια χαρα θα τα πας νανα - θα τρεμεις στην αρχη αλλα θα το παρεις το κολαι

ολα τελεια θα ειναι να δεις

πωπω τοσο αντιδραση ο θανος με το κοριτσακι;

ενταξυ και τι να κανις

σιγα τι να πει ακι η μαν του ρε συ

μεταξ τους τα παιδακια τα εχουν αυτα

η δασκαλα πρεπει αν βαλει τα ορια και αφου τον βαζε τιμωρια - 1-2-3 θα μαθει που θα παει

οσο για τους ερωτες εμεις δεν εχουμε - ενα αγορακι συμπαθουμε στο σχολειο

και θελει να παντρευτει τον νικο η ξαδερφουλα μας γιατι ο νικος την προσσεχει πολυ λεει :lol:

ελενη εμας απεργουν αυριο

και δεν ξερω τι θα κανω πραγματικα

πρωτη μερα δουλεια αυριο -δεν γινεται να λειπω ρε γμτ μου

Δημοσίευση

μάρκερ, στα δίδυμα είχες εμμετούς;

Ελενάκι μου, απλά να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς.

κι εγώ περιμένω να μας καλέσουν στο σχολείο για ενημέρωση.

ναι μωρέ... ελιναι ευαισθητούλι και τρυφερούλι το μωρό μου...

Δημοσίευση

αχαχα.

ελενη και μας αυριοι οι παιδικοι κλειστοι..λες να βρςεθουμε αυριο οτ πρωι αν θα κατσεις σπιτι;;τιλες;;

κριμα που οι παιδικοι ειναι κλειστοι...

τεσπα!!

ελενη χρονια πολλα για ην ειρηνουλσα και επισημα σημερα!!!

δε πειστευω να ξανα κανεις παρτυ;;ελεος δλδ!!

και ελπιζω να μην κανεις ετοιμασιες..

αιμαακι μαρκερ;;ελα ρε!!προσχηηηηηηηηηηηη!!!

η μαρθα σπανακορυζο..δε εφαγε σχολειο..ενω στο σπιτι το τρωει..

ανωμαλο παιδι..

ολα καλα θα πανε ρε νανα..θα παρεις κανεα φραγκο παραπανω η οχι;;

παλι καλοκαιρι εδω!!

να δω ελενη τι θα σου πουν στη συνελευση..εμας καομα δεν μας ειπαν για συνελευση..καθε ποτε κανουν;;

ξερετε;;

Δημοσίευση

Μαρκερ παρε το γιατρο ενα τηλ!!

εαν δεν εχεις παρει....

εμεις αυριο εχουμε παιδικο :D:D

δεν εχουμε ομως δημοτικο,θα κοιμηθει η Μαρια αυριο!!

βρε κοριτσια πολυ ζεστη λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ετοιμη να παμε για μπανιο ειμαι!!!!!

το απογευμα θα ερθει μια φιλη με το αγορακι της για καφε ,θελει να φεροει κ ενα δωρακι στη μικρη γιατι ελειπαν στα γενεθια της

θα παιξουνε στην αυλη ,μια χαρα

η Μαρια εχει παρεα στη γειτονια κ βγαινει κ εκτος αυλης φετος...ειναι μεγαλη τωρα!!

εδω μπροστα στο στενο μας παιζουνε ...κ να σας πω κατι πολυ μου αρεσει ...μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια στο χωριο ....τι παιχνιδι!!!!!!!!!!!!

γεμιστα σημερα...ειπαμε καλοκαιρι μυριζει!!!!! ;) σημερα!!!!

εκανα κ γενικο ...εχω μερες τωρα ...ξεπατοθηκα...βοηθησε κ η μαμα με ντουλαπες ,ο αντρας με αυλες κ εγω γενικοων καθηκοντων

σημερα ομως απολαμβανω το καθαρο μας σπιτακι :lol::lol:

πηρα κ κουρτινες ...αλλαγες μεγαλες :lol::lol:

τα λεμε ηρθε ο αντρας ....ωρα για μαμ!

post-6812-13873939768806_thumb.jpg

Δημοσίευση

ωραια πραγματα Αλεκα

τολαχιστον το να θα λειπει απο το σπιτι

τηλ δεν τον παιρνω γιατι ξερω τι θα πει

ηδη τα εκανα - μπουσκπαν ουτροτζεσταν και καθισιο

ενι γουει αυριο ειμαι φουλ στο προγραμμα χεσε μεσα

α δεν σας ειπα

μας εδωσαν ποιημα :lol:

τιποτα 3 γραμμες

αλλα δε λενε να κατσουν να το μαθουν με την καμια μιλαμε

αρνηση τεραστεια - μονο να παιζουν θελουν

δεν μας βλεπω να το μαθαινουμε

Δημοσίευση

ούτε ο δικός μου υπήρχε περίπτωση να μάθει ποίημα...

Αλέκα πολύ σε χαίρομαι για την ήρεμη ζωή που έχετε!!!

φτου φτου φτου!!!

εγώ... τρέμω ολόκληρη...

α στο καλό... νευριάζω με τον εαυτό μου.

βάφτηκα, στολίστηκα και είμαι έτοιμη να φύγω...

αύριο θα σας πω τα νέα...

σας φιλώ!

Δημοσίευση

ευχαριστω ευχαριστω...

ο δικος μας παιδικος δεν απεργει αυριο!!!!!!!! γιουπι.....!!!!!!!!

κι γω ειμαι περιεργη τι θα μας πουν στην συνελευση..

καθε διμηνο θα κανουν μαλλον...

θα ερθουν τεσσερις φιλοι του βαγγελη να του ευχηθουν... πιτσες θα παρω.. δεν την παλευω...

σαββατο γενεθλια, κυριακη παρεα και εκανα ψητο, δευτερα παρεα εκανα γιουβετσι, τριτη παρεα μακαρονια αλα κρεμ..και σημερα θα ερθουν αλλα δεν μπορω.... τα μωρα πολυ κλωστο στα πλευρα.... εχω αρχισει και δεν μπορω να αναπνεω κανονικα...

καλη επιτυχια νανα....

γεννησε χθες μια φιλη.... 3950 ηταν η κορακλα!!!!!!!! παιδια μακαρι και τα δυο να ειναι τοσα κιλα.....

Δημοσίευση

νομίζω ότι από το μικρόφωνο... ακουγόταν ο χτύπος της καρδιάς μου περισσότερο από τη φωνή μου.

νομίζω ότι έτρεμε η φωνή μου και ήμουν ελεϊνή!!!

χαχαχα!!!

το έσωσα μετά με τις ερωτήσεις που μου έκαναν.

κουράστηκα πολύ, όμως...

ο κόκκυγας με πέθανε!!!

είχαν πολύ γέλιο οι πιο μεγάλες κυρίες που με κοιτούσαν και με χαμογελούσαν με κείνη την τρυφερότητα που νιώθεις για τους νέους που είναι στο νέο τους ξεκίνημα...

ήρθε ένας κύριος και μου είπε:

"συγχαρητήρια, τα είπες πολύ ωραία!!!"

"νομίζω ότι λέτε ψέματα, αλλά παρ' όλ' αυτά σας ευχαριστώ..."

"όχι όχι... ήσουν μέσα στο θέμα και απαντούσες σε ότι σε ρωτούσαν με ακρίβεια."

τέπσα... τέλειωσε κιαυτό.

έλεος ρε σωσώ που δεν ξέρεις τι να κάνεις στο σπίτι σου...

Δημοσίευση

αχαχα!!!αληθεια νανα..να πλεξω..να παιξω..παιδια δεν ειναι και ευκολο..

απο ποια αποψη το λεω;;δεν ειμαι τοσο ευκινητη πλεον..

και δε οτ λεω θεμα κιλων..να κατσω κατω...δε μπορω..ξαπλωσαμε με τη μαρθα στο κρεβατι..εφαγα κατα λαθος κλωτσια..

θα δειτε και σεις..οσες δεν εχετε βοηθεια εννοω!!

και γω δε το υπολογιζα..αλλα!!τεσπα!!

αυριο και μεθαυριο ο λευτ θα κατσε εκει..φακ!!

Δημοσίευση

μπραβο ρε ΝΑνα για την παρουσιαση!!!! και εις ανωτερα!

ρε Σωσω δωσε μου ελευθερο χρονο μονη στο σπιτι και αφου κανω τα απαραιτητα... θα αραξω στον καναπε!!!! ετσι απλα!!!!

και ο δικος μας παιδικος αυτη τη φορα απεργει. ευτυχως εφερα χθες τη μαμα μου. δεν εχουν σχολειο και τα γειτονακια.... μακαρι να εχει καλοκαιρο να τη βγαλουν στην αυλη ολο το πρωι... εγω στη δουλεια δε θα τους πω οτι δεν εχουν σχολειο για να παω παλι μονο λιγες ωρες σα να τους πηγαινοφερω.... χιχιχι.... το ειπα μονο στην κοπελα που ειμαστε μαζι στο γραφειο. δε θελω να την κοροϊδευω... εκτος απο τοοτι ειμαστε πολυ αγαπημενες απο τοτε που γυρισα στο τμημα που καναμε πρωινες υπηρεσιες τωρα στο γραφειο μπηκε αμεσως στο νοημα και μεχρι να παω το πρωι σχεδον τα εχει τελειωσει ολα!!!! της το ειπα να μην τα κανει ολα μονη, δε φτανει που παω για λιγες ωρες... νιωθω σαν γκεστ σταρ!

ΜΑρκερ ελπιζω να ξεκουραστηκες και να εισαι καλυτερα...

Αλεκα χαρα στο κουραγιο σου για τη γενικη. γενικα δε μ'αρεσουν οι γενικες... δε μ'αρεσει το καθαρισμα γενικως.... καλα που τα κανει ο αντρας. οταν ειναι εδω... εγω κανω καθε φορα και απο κατι. οχι ολα μαζι... κουραση!

Ελενη θελεις να ειναι απο 4 κιλα το καθενα!!!!!!!;;;;;;; δηλαδη σουμα 8;;;;;!!!!!!

θα μπορτεις να σηκωθεις απο το κρεβατι; εισαι και αδυνατουλα. και φαντασου οτι απο τωσα με τα κουνηματα τους σου φερνουν δυσφορια.

εμεις σημερα.... με πηραν λιγο μετα που τους πηγα απο τον παιδικο οτι ο Σπυρος κανει ευκοιλια και ποναει η κοιλια του!!!!! φυσικα πηγα τρεχοντας! τον βρηκα να καθεται στην τουαλετα παρεα με τη μια δασκαλα και να μυξοκλαιει.... ειχε λερωσει με λιγα κακα και το βρακι του και ηταν ολο ναζι... μου ειπε η δασκαλα οτι οταν τους πηγαν ολους μαζι τουαλετα ειδαν το βρακι του και τον ρωτησαν και τους ειπε οτι ποναει η κοιλιτσα του και εκανε ευκοιλια και οτι ειχαν αλλα 2 παιδακια ιωση γαστρεντεριτιδας... εγω ομως που τον ξερω καλα δε μου φαινοταν αρρωστος.... ειμαι και δυσπιστη γενικα με τα ναζια τους...

τον αλλαξα και τον πηρα σπιτι...

στο δρομο τον ρωταω γιατι εκλαιγες αγορι μου;;;

γιατι λερωσα το βρακακι μου! (1το κρατουμενο).

μετα απο λιγο τον ρωταω ποναει η κοιλιτσα;;;

ναι ποναει.

ποναει το κεφαλι;;

ναι.

μηπως ποναει και ο λαιμος;;

εκανε ψευτικο βηχα και λεει ποναει!

τα αυτακια;;;

πονανε.

τα ποδια;;;

ναι πονανε.

ε, μετα απο την ανακριση καταλαβα οτι ηταν μουφα η φαση.

εκανε καμια κλανιτσα, με το συμπαθιο, κα ιτου φυγανε κατι σουσαμια και ντραπηκε οταν τον πηραν χαμπαρι οι δασκαλες και εβαλε τα κλαματα. το οτι τον ρωτησαν αν ποναει η κοιλιτσα ηταν μια ευκαιρια που αρπαξε για να δικαιολογηθει.

το πρωι που ξυπνησε εκανε κανονικα κακα τιγκα στο σουσαμι. μετα ηταν επομενο να κανει και σαν διαροια γιατι: χθες το πρωι στο σχολειο φαγανε κουλουρι Θεσ/νικησ. το απογευμα εφαγε ολα χαζα. μερεντα με μαυρο ψωμι, μετα πηγαμε στην αυλη και εκανε η γιαγια των διπλανων ποπ κορν, εφερε η αλλη γειτονισσα καραμελωμενους ξηρους καρπους (καλα ντιπ δεν την κοβει οτι ειναι μικρα παιδια) και ο Σπυρος τους τσακισε! ετρωγα με το ζορι να μην τα φαει ολα αυτος! μετα στη μαμα μου φαγανε κιντερ γαλακτοφετα, και γεμιστα μπισκοτα σοκολατα...

ε, τοσο τζανκ φουντ..... επομενο δεν ηταν;;;

αγορασαμε μαζι "μαγικες" φρυγανιες που κανουν καλα την κοιλιτσα. εφαγε 4-5!!

μεχρι και η ταμειας στο σουπερ μαρκετ ελεγε, εμενα αρρωστο δε με φαινεται...

αλλα φυσικα οι δασκαλες καλα κανανε. μετα που πηγα να παρω τη ΜΑριαννα και τους τα ειπα λεγανε, βρε τον ατιμο! φυσικα απο το πρωι δεν ξαναεκανε τιποτα ή να παραπονεθει για πονο. ευτυχως Παναγια μου! αυτο μας ελειπε....

ποναει και η κοιλια μου απο τη βρωμοπεριοδο....

και ΝΑΙ ελενη... περιμενω να τελειωσει το πλυντηριο να τα παω για στεγνωμα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα!

η μέρα ξεκινάει με πονοκέφαλο...

δεν αντέχω άλλη γκρίνια!

θα τον πετάξω από το παράθυρο.

δεν ξεκολάει από την αγκαλιά μου!

ε, πώς θα κατουρήσω ρε φίλε;

αλλά, έχεις δίκιο Σωσώ...

πχ, ο δικός μου θέλει αγκαλιές το πρωί.

πλέον, έχει βαρύνει πολύ και νομίζω ότι θα μου κοπούν τα χέρια.

άσε, που πονάει και η κοιλιά μου...

τέσπα...

σήμερα πονάει και ο λαιμός μου.

νομίζω ότι θα πάρω ένα παυσίπονο σήμερα.

δεν αντέχω... και ακόμη είναι 7:30...

Βαγκ, πραγματικά με κάνει τρομερή εντύπωση που μπορείς και πηγαίνεις μόνο για τόσες ώρες στη δουλειά...

εδώ είναι πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα.

χτυπάμε κάρτα και φαίνεται πόσες ώρες εργαζόμαστε.

αν καμιά φορά αργήσουμε να έρθουμε ή φύγουμε νωρίτερα, πρέπει να συμπληρώσουμε ένα ειδικό χαρτί, να το υπογράψει ο προϊστάμενος και ο διευθυντής, να πάει στο αρχείο για έγκριση και μετά μπαίνει στο φάκελό μας...

και μάλιστα... τώρα, θέλουν να φέρουν ένα ειδικό μηχάνημα που θα βάζουμε τα δαχτυλικά μας αποτυπώμτα αντί για κάρτα.

ρε Βαγκ... δε λυπάσαι έγκυο γυναίκα (Σωσώ);

θα πάθει εγκεφαλικό με αυτά που έφαγαν τα μωρά... χαχαχα!!!

το πιστεύετε ότι δεν έχω όρεξη να φάω;

μου βγήκε το άγχος...

Δημοσίευση

καλημερα...

Νανα αντε και με την επομενη παρουσιαση..!!!

ειδες μερικες μερες νιωθεις να σερνεσαι...

Βαγκ τι ναζιαρικα παιδια ειναι αυτα??? :D:D

ρε πως τα εφαγαν ολα αυτα???

καλα κανεις και πας ετσι στη δουλεια..αντε δε φτανει που ο αντρας ειναι μακρια για την υπηρεσια...

Μαρια ξεκουρασου πραγματικα...ειμαστε στην αρχη ακομα και οχι οπως πριν που δεν ειχαμε αλλον ..εχεις αλλα δυο παιδια να καλυψεις..οσο να βοηθησει και ο Κωστας...

Ελενη :shock::shock::shock: εκανες τοσα πραγματα αυτες τις μερες???

καλα τελικα πρπει να ειμαι πολυ κακομαθημενη..θα τα ειχα φτυσει..ενα φιλικο ζευγαρι με το μωρο τους εχω τραπεζι την Κυριακη και σκεφτομαι μερικα να τα ετοιμασω απο Παρασκευη ...

Αλεκα ετσι οπως τα περιγραφεις με κατηγορειτε που θελω να μετακομισω σε νησι...

τελεια..αυτη η ηρεμια δεν αναπληρωνεται..οχι οτι εχω και παραπονο εδω που ζω αλλα εκει δε θα δουλευα και θα ασχολιομουν ολη μερα με τα παιδακια μου και το σπιτι μου...

Σωσω εγω που εχω και βοηθεια πστευω θα ειναι δυσκολο..ο Θ θελει να ξαπλωνω παντα δπλα του μεχρ να τον παρει ο υπνος..μετα δε θα ειναι ευκολο...το πρωι πηδαει στο δικο μας το κρεβατι παντα απο τη δικη μου πλευρα..οπου με βρισκει μποσικη με τραβολογαει...για ο,τι θελει δεν εχει φωναξει ουτε μια φορα μπαμπα , μονο μαμα..το μπαμπας ακουγεται μονο για παχνιδι και τετοια...και μετα εχω τον Νικο που ολο λεει...σε κανει ο,τι θελει παραδεξου το!!! :mrgreen::mrgreen:

αργησαμεεεεεε για παιδικοοοο...

τα λεεμε μετα!!

Δημοσίευση

kalhμςερα και απο μας...και μενα θελει πολλα αλλα δε γινεται..και ευτηχως σχερικα προσαρμοζεται...

δλδλ ξερει οτι δε μπορω να κατσω και παντα μου φερνει καρεκλα...

ξερει οτι δε μπορω να μπω να βγω στο κρεβατι της ευκολα!!

δλδ για να σταματησει να κατεβαινει απο το κρεββατι..θυμασατε που ειχαμε 1 θεμα..βρηκα κολπο και ξαπλωνα μαζι της....ε το τελευταιο μηνα δε το κανω..δεμ πορω..

τσινισε λιγο αλλα οκ..το καταλαβε..δε ξανα βγηκε δλδ!

οποτε παλι την αφηνω και φευγω!

σημςρα κλειστςο ο παδικος..

ε τον ηθοποιο το γιο σου βαγκ!!χχαχαα!!

τι να πω!!

κανε βαγκ..4 κιλα να βγουν και οι 2.!!!

παιδια πηγα στα 13 κιλα...σας το πα;;

παω λιντλ να παρω κλωστες...

οψχι ραπτομηχανη..τα παμε αυτα..

ακνω ψαροσουπα...

μονο με σελινο και πατατα..ξεμεινα απο καροτα!χαχα!!

εδω καλο καιρι!

Δημοσίευση

Καλημερα !!!!

Νανα μπραβο!!!!

ολα καλα πηγανε !!!!!!!!!! :D

εγκιουλες μου σας καταλαβαινω...τα ιδια περασα κ εγω!

μονη ,χωρις βοηθεια ....αλλα νομιζω οτι μια χαρα θα τα πατε....σε λιγο θα βλεπουνε οτι εχετε κιλιτσα τουρλα κ με λιγο κουβεντουλα θα κοπουνε τα πολλα πολλα....

μεγαλωνουνε μερα με τη μερα....

εμενα η Μαρια με το που γενηθηκε η μικρη εδειξε απιστευτη ωριμοτητα....

καλε ωραια ειναι στο νησι!!!

χρυσουλα ,εδω θα εχεις δουλεια ...με τα μαθηματα

κ εχουμε αναγκη απο γυμναστη στο δημοτηκο...ακομα δεν εχει ερθει κανεις ...κριμα..

αντε να ετοιμασω τη μικρη για το παιδικο...η μεγαλη ακομα χουζουρευει ;)

φιλια

Δημοσίευση

Αλεκα μου μηπως δεν εχει και πληροφορικαριο το σχολειο σας??? :lol::lol::lol:

ολο και κανενα μαθηματακι θα κανω να βγαζω τα ως προς το ζην..

Σωσω εγω θα πρεπει να του φωναξω εντονα για να μεινει μονος τους μεχρι να κοιμηθει..και ρε γμτ δε θελω να πηγαινει για υπνο με φωνες..βεβαια για ποσο θα φωναξω 2, 3 , 4 μερες..???θα μαθει μετα..πρεπει να το δοκιμασω..

και εδω φοβερος καιρος..ευτυχως γιατι την αλλαγη στις ντουλαπες τη βλεπω εφιαλτικα..

ψαρια σημερα..πηγε ο Νικος στη βαρκα το πρωι και βρηκε ωραιοτατα για ψητα..

παω να τα καθαρισω :mrgreen::mrgreen:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...