Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ντομ τωρα το σοκ το περασαμε :lol:

ειμαστε στη βαφτιση κοπελια τωρα

καταλαβες και εκει που ειχα ετοιμασει θεματακι ροζ συννεφακι - φουστανακι λευκο με ροζ κορδελα για ζωνακι και γουνα λευκη

τωρα γμσ τα

παλι αυτοκινητα και ζωα :lol::lol::lol:

του πουλιου το καγκελο στο σπιτι

κανε εσυ κανα 3ο μπας και δουμε ασπρη μερα γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα

πολυ αρσενικο μιλαμε

• Απαντήσεις 904
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαρκερ μου....αν θυμασαι καλα ειχα κι εγω ετοιμασει τα χρωματα της βαφτισης στο μυαλο μου...οταν μου ελεγε 70% κοριτσι ο γιατρος.

Λιλα-κιτρινο!και οταν μου το ξεφουρνισε οτι ειναι αγορι εφυγε η κεφαλή του μηχανηματος απο την κοιλιά μου.

Γιαυτο σου ειπα σε νιωθω...

Εμενα το αγαπημενο μου ονομα ειναι Οδυσσεας και πολυ θα ηθελα ενα αγορι με αυτο το ονομα...αλλα κι αν ξανακανω αγορι θα πρεπει να το πουμε Μηνά-το αρσενικο της πεθερας μου.Τα μονά ειναι δικα του τα ζυγα δικα μου, λεει ο αντρας :D

Παντως Ιασονας και Αγγελος πολύ ωραια και τα δύο.

Δημοσίευση

ρε Ντομ, στα καλύτερα έλειπες ρε γμτ...

ανακοινώναμε τα τσουτσούνια και δεν ήσουν εδώ να μας πειράξεις... χαχαχα!!!

εγώ επιφυλάσσομαι για το τρίτο... χαχαχα!!!

τι στο καλό... να μη φτιάξω ένα ροζ δωμάτιο να το ευχαριστηθώ;

χαχαχα!!!

μόλις έφαγα μία φέτα με μαρμελάδα άπαιχτη!!!

τις φτιάχνει η μαμά μιας συναδέλφου.

δεν έχω φάει ωραιότερη!!!

2 ευρώ το βαζάκι!

βρήκα και εταιρεία για να αφήσουμε το αυτοκίνητό μας στην Πάφο.

για 3 μέρες 24 ευρώ και θα μου το πλύνουν μέσα- έξω.

μια χαρά!!!

σήμερα ξεκινάω και τα μαθήματα πλεκτού.

θέλω να ξεκινήσω με τσαντάκι.

Δημοσίευση

asta asta ntom

οποτε πας και εσυ για 3ο κοπελια ε;

αντε περιμενε κανα χρονο ακομα και βαλε μπρος

στη δουλεια δηλ πήξιμο;

νανα οχι απλα καλα τελεια ειναι τα χρηματα που σου ειπαν

αντε και το επομενο θα ειναι κοριτσι

πο θα παει θα διαλυθει η τσουτσουνοσκονη που εριξε η ντομ :lol:

αν και η συληψη εγινε στο στου αυγουτσου - ποιος το ειχε ανοιξει; να παρει και αλλος την ευθυνη :lol::lol:

ο βουδας μας βγηκε κινεζος - χεσε μεσα

ποτε ειπαμε ανεβαίνεις;

Δημοσίευση

α βαγκ ναι ρε συ εχασα να σου πω

ναι τις πρωτες 2 μερς ημουν πολυ χαλια

μου ειχαν 1 μερα ολοκληρη δλδ απο τις 7:00 το πρωι μεχρι την αλλη μερα το μεσημερι καθετηρα

τον ορο τον ειχα 3 μερες

δεν εφαγα για 3 μερες τιποτα παρα μονο ενα χαμομηλι πρωι μεσ βραδυ

μου εγαλαν επισκηριδιο την ιδια ωρα που βγηκα απο το χειροργειο κι δεν εδειναν ουτε παυσιπονο

ενα εχω να πω και γενικα με τον πονο τα παω θα ελεγα παρα πολυ καλα - υπεφερα

σηκονομουν απο την πρωτη μερα δε λεω

αλλα μιλαμε ουτε ενα ντεπον δεν μο εδιναν οι κλωσες - χεσε μεσα αφου παρακαλουσα το κωστα να παει να αγορασει απο το φαρμακειο απενταντι

Δημοσίευση

Μάρκερ, βάλε το λινκ του Βούδα να το κάνει και το Μαράκι να δούμε τι της βγάζει.

τόσα είχα πληρώσει στον Α.

τώρα δεν ξέρω πώς έχουν διαμορφωθεί οι τιμές...

σίγουρα θα έχουν αυξηθεί γιατί περάσανε και 3 χρόνια...

αλλά, κάτι λέγανε ότι θα μειώσουν τις τιμές λόγω κρίσης...

νομίζω ότι η Χρυσούλα είχε ανοίξει το προηγούμενο... τι περιμένεις;

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

http://www.babycenter.com/chinese-gender-predictor

http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm

να παρε 2 Μαρακι

οτι σου πει το αντιθετο βαλε εσυ :lol::lol::lol:

κοιτα 50-50 ειναι οι πιθανοτητες :lol::lol:

Ολα μαζι σου βγηκαν νανα και σενα τοσο; και γιατρος και νοσ;

τι να πω - θα μετακομισω μονο για να γεννησω.

Δημοσίευση

η κλινική που γέννησα είναι πολλή μικρή.

για να καταλάβεις έχει γύρω στα 4-5 μονά, ένα δίκλινο και μία σουίτα.

όταν πήγα να γεννήσω ήταν μόνο η μαία, η γατρός, η μαμά μου, ο άνδρας μου κι εγώ... χαχαχα!!!

έμεινα μόνο 2 μέρες και δεν έκανα επισκληρίδιο.

εννοείται, όμως, ότι οι επισκέψεις και οι εξετάσεις ήταν έξτρα.

Δημοσίευση

γεια και απο μας..γυρισα απο τα μαθηματα κοπτικης ραπτικης..

νανα πουλαει πολυ φτηνα το βαζο η συναδερφος!!

κοψοχρονια βασικα!!

εμεις καλα..

αυριο γιοκ παιδικο..τον ηπιαμε!!

ελενη εσεις εχετε;;

ρεβυθια θα φαμε!!

αντε μαρακι κανε και συ το βουδα..

καλε μετα το δικο μου κοριτσι....θα ερθουν ολα τα υπολοιπα κοριτσια..να μου το θυμηθειτε!!

ντομ..χαθηκες..χαζη!δδε σου μιλαω..με εκνευριζεις..

αγ στυλιανου..ναι!!

αν δε γεννησω μεχρι τοτε!!

και αυριο παλι ολα απεργια;;

χαμος!

το απογ παιδοτοπο..εννοειται..δε ξαν κανω το λαθος με καλημερα να κατσω μεσα!!ναρκωτικαααααααα!!

νανα πολυ φτηνο το μαιευτηριο..οντως!

Δημοσίευση

γεια και απο μας..γυρισα απο τα μαθηματα κοπτικης ραπτικης..

νανα πουλαει πολυ φτηνα το βαζο η συναδερφος!!

κοψοχρονια βασικα!!

εμεις καλα..

αυριο γιοκ παιδικο..τον ηπιαμε!!

ελενη εσεις εχετε;;

ρεβυθια θα φαμε!!

αντε μαρακι κανε και συ το βουδα..

καλε μετα το δικο μου κοριτσι....θα ερθουν ολα τα υπολοιπα κοριτσια..να μου το θυμηθειτε!!

ντομ..χαθηκες..χαζη!δδε σου μιλαω..με εκνευριζεις..

αγ στυλιανου..ναι!!

αν δε γεννησω μεχρι τοτε!!

και αυριο παλι ολα απεργια;;

χαμος!

το απογ παιδοτοπο..εννοειται..δε ξαν κανω το λαθος με καλημερα να κατσω μεσα!!ναρκωτικαααααααα!!

νανα πολυ φτηνο το μαιευτηριο..οντως!

Δημοσίευση

xaxa την βρηκα στο μπλογκ σου τη συνταγη

απλα δεν υπαρχει εκει που λεει συνταγες και πρεπει να ψαξεις στα περιεχομενα που ειναι λιγο παλουκακι

εκτος εαν ειμαι ολιγον τυφλη

μπα κατι με τρακτερ σιγουρα δεν το ζητησα εγω

αχ βγαινει το twilight θα παω να κλεισω πρωτη προβολη

πεθαινω για βρυκολακακοοοοοοο!!!!!!

μια χαρα βγκαν τα κουλουρια μονο που μου πηρε τουλαχιστον 1,5 ποτηρι νερο

ααα σωσω σε καποια συνταγη γραφεις στις ποσότητες (μλ) διορθωσε το εαν δεν βαριεσαι σε ml γιατι σημαινει αλλο απο αυτο που θες να πεις και μπορεις ας πουμε καποιος να μπερδευτει.

Δημοσίευση

βρε καλως τη Ντομ!!!!!

και εμεις εχουμε ιωσεις και ωτιτιδες κοπελια αλλα δε χανομαστε ετσι...

ιδιως αφου πρωτα ριχνεις την τσουτσουνοσκονη, που λενε και τα κοριτσια....

πρεπει να φερνιζοσουν καθε μερα!

οποτε ανακοινωνοταν νεο τσουτσουνι σε μελετουσαμε!!!!!

Σωσω εγω ειπα για τρακτερ! θα το δω αργοτερα. ευχαριστω!!!

εμεις δε θα τα παμε ουτε αυριο, τελευται μερα στο σχολειο. δεν ξερουμε αν εχουν παλι απεργια. τωρα που ο αντρας κανει κυλιομενες βαρδιες τα κραταει αυτος το πρωι, αλλα ερχεται και ο μαπαμπας του για καμια δυο ωρες και κανει τη βολτα του για ψωνια κλπ. αυριο που ειναι απογευμα θα ερθει ο πεθερος κατα τη 1 να ερθει ο αντρας δουλεια και θ αφυγει οταν σχολασω εγω. η πεθερα σπιτι της... μην την κουρασουμε...

το απογευμα πηγαιναμε για ικεα και ειδαμε οτι απεναντυ, εκει που ηταν το electro world Σωσω, διπλα στο prenatal, ανοιξε Μουστακας! και ειχε την ιδεα ο αντρας να παμε εκει! μας τριπουσαν τα 14,99Ε που μας στοιχισε η βολτα..... μετα το μετανιωσε...

Νανα μπραβο στη μαμα σου για τα χρυσαφικα! και η δικια μου η μαμα τα απειρα προικια που εκανε και κανει ακομα, για τα εγγονια, οταν ηταν να παντρευτει η αδερφη μου μας τα εβγαλε ολα γι ανα τα μοιραστουμε. εγω βεβαια δεν ειμαι του εργοχειρου και αφηνα την αδερφη να παρει οτι θελει... και τα δικα μου στα παιδια θα τα δωσω αθικτα με φαινεται..... τουλαχιστον θα εχουν πολλα, να μη λεει η μελλοντικη συμπεθερα οτι ειμαι ανεπροκοπη....

Μαρκερ ξερω οτι θα κολανε πολλα απο τον παιδικο... μακαρι να ηταν πιο χαλαρος με το θεμα ο αντρας.... οσο για τη ζιναντολ που παιρνει η Μαριαννα, η σεκλορ δεν την πιανει οταν εχει ωτιτιδα. περισυ ειχε παρει 2 μουκαλια σεκλορ και μολις τελειωνε το μουκαλι πονουσε παλι. με ζιναντολ με τη μια.

σημερα ηρθε στη δουλεια η συναδελφοσσα που εκανε τον Ιουλιο διδυμα αγορια που ηταν στον ιδιο σακο με τον ιδιο πλακουντα. τελειωσε η αδεια λοχειας και την ειπαμε να ερθει, ταχα, μια μερα στη δουλεια για να παρει και τις αδειες του 2012. εφερε και μας κερασε κιολλας η κοπελα... και πιτοειδη και τυλιχτα γλυκα. τα σκισαμε! ελεγε πως ειναι με τα μωρα και θυμηθικα τα δικαμου...... καλα περασαμε.... μετα τρεχαμε να τελειωσουμετις δουλεις μας να σχολασουμε....

αχ... αυριο ο αντρας απογευματινος και θελει να τα ξαναπαω στη γιατρο να δει τα αυτια τους!!!!! ελεος πια!!!!! γιατι μετα Πε και Παρ ειναι πρωι μονο ιατρειο και λεμε να τα παμε σχολειο. θα μας βαρεθει παλι η γυναικα... δε μας παιρνει και λεφτα. ευτυχως.... τωρα πο υπηγαμε 3 φορες, μονο την πρωτη μας πηρε 20Ε!

καλε ολες κοιμαστε αποψε;;;;;

παω ναπλυνω κανενα πιατο...

Δημοσίευση

καλημέρα!

σας έχω πει ότι λατρεύω τα εργόχειρα;

ειδικά αυτά που τα έφτιαξε η μανούλα μου!!!

εννοείται πως έχω στολισμένα στο σπίτι.

άλλωστε, ταιριάζουν με το χαρακτήρα του σπιτιού μου...

όταν αρραβωνιάστηκα και θα έφευγα Κύπρο μου, ο αδερφός μου ακόμη είχε σχέση...

οπότε, πρώτη διάλλεξα τα εργόχειρα.

την πείραζα λέγοντάς της... "βρε χαζή... η κόρη σου θα τα στρώνει και θα καμαρώνει για τη μανούλα της... η νύφη θα σε έχει χεσμένη!!!"

"δεν πειράζει... θα τα έχουν τα εγγόνια μου και θα με θυμούνται..."

καημενούλα μου... μας έδωσε τα πάντα λες και το ήξερε ότι θα φύγει νωρίς...

τέσπα... τέλος οι κλάψες... γιατί θα βγει ψυχωτικό αυτό το μωρό...

Μαράκι, σου έχω πει ότι χρησιμοποιώ το μαλακτικό σου και όλοι μου λένε πόσο υπέροχα μυρίζει;

ειδικά η κουνιάδα και η πεθερά.

χαχαχα!!!

η πεθερά θα κάνει εγχείρηση σήμερα.

πριν χρόνια αφαίρεσαι τα μητρικά της κι επειδή σηκώνει βάρος στη δουλειά... θα βάλει δίχτυ στην ουρήθρα.

Δημοσίευση

σήμερα είμαι 18 βδομάδων!!!

να ρωτήσω... τι καιρό έχει Ελλάδα;

τι ρούχα να φέρω μαζί μου;

χθες πέρασα πολύ ωραία στο μάθημα!!!

μου έμαθε βελονάκι.

με είχε μάθει τα βασικά από πέρισυ.

φέτος μου έδειξε και σχέδιο.

θα κάνω την κουβερτούλα του μωρού με βελονάκι κι ο Θεός βοηθός!!!

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

καλημερα... κι μεις απεργια σημερα.... λεω να παω να την κουρεψω αμα ειναι ανοιχτα τα κομμωτηρια...

σημερα λεω να φτιαξω φασολακια με πατατες με 25 κιλα λαδι... σας εχω πει οτι τα λαδερα-βαρια φαγητα μου φτιαχνουν το στομαχι??????οτι να ναι ειμαι σε αυτη την εγκυμοσυνη.... :lol::lol::lol::lol:

βαγκ πιατα επλυνες χθες????? το πλυντηριο εννοειται η δεν εβαλες χθες... :lol::lol:

κι μεις οποτε κατεβουνουμε στην αγορα και μπαινουμε σε τετοιου ειδους μαγαζια ολο και κανα ψιλολοιδι θα παρουμε...

σωσω σημερα εχουμε αντωνια ε????

νανα να υποθεσω οτι εχεις νεοκλασικο σπιτι ε???

η χρυσουλα χαθηκε ε???

μαρκερ σε ευχαριστω... αλλα μαλλον πως θα τα αποσυρω.. δεν ενδιαφερεται ανθρωπος και δεν μπαινω στην διαδικασια να ανανεωνω την δημοσιευση καθε μερα οποτε θα τα δωρισω ολα και τελος... μαλλον δεν κανω για τετοιες δουλειες...

ασχετο.. θα βαλω αγγελια οτι πουλαω το λικνο με την προικα του και το στρωμα του.. δεν μπαινω στην διαδικασια να παρω δευτερο λικνο οποτε θα μπουν κατευθειαν σε κουνια... αν ξερετε καμοια που να ενδιαφερεται, πειτε μου να σας πω τιμη...

Δημοσίευση

kalhmera...δε σας διαβασα!!

μαρκερ τα αμπρα καταμπρα!!!ειναι κατεβασμενα τα πρωτα 5!!!

και ειναι ηση στο μπλογκ!!

βαγκ δεν τα ανεβασε αυτα με τα τρακτερ!!απλα ξανα πες μου τι ζητας..επιστρεφω σε κανενα 3ωρο!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!!!!!!

καλα ποσα γραψατε????????????/ :roll:

παρασκευη παω για δουλεια!!!!!

θα ερθει κ η μαμα μου για μια βδομαδα να μπω σε προγραμμα ..... :lol:

μετα ο αντρας....

θα τις πηγαινει σχολειο κ εαν δεν δουλευει θα τις εχει κ οταν σχολανε αλλιως θα τις εχει η θεια τους.....

αδερφη του -κουνιαδα μου-κολλητη μου :lol::lol::lol::lol:

μαζι με τον δικο της θα περνει κ τα κοριτσια απο το σχολειο θα τα εχει σπιτι της ...θα παιζουνε κ θα χαλαρονουνε μεχρι να παω να τις μαζεψω...... :lol:

να ειναι καλα η φιλεναδα μου!!!!! μου το προτηνε η ιδια κ μου ειπε να μην στεναχωριεμαι.....

πιο παλια το εκανα κ εγω με τον δικο της οταν δουλευε ;)

η πεθερα δουλευει στα ψαρια ...τονος αλοννησου ;)

κ τωρα θα σας πω που πηγα την κυριακη...

σε ενα νησι με σκαφος περιπου 1ωρα απο δω...σκατσουρα το λενε...εχει ενα παλιο εγκαταλελημενο μοναστηρι κ μια μικρη εκκλησια...

συγκινηση μεγαλη κοριτσια....μισο γκρεμισμενοα τα κελια των μοναχων ...

μπηκαμε μεσα κ επαθα σοκ!!!!

ολα ετσι οπως τα αφησαν....

σε ενα δωματιο υπηρχε μια μικρη βρεφικη σιδερενια κουνια :shock:

δεν υπαρχει περιπτωση θα σας βαλω φωτο το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!

κ φυσικα ψαρεμα...47κοματια μεγαλες γοπες πελαγισιες κ διαφορα αλλα !!!!!!

μαζεψαμε κ χορτα απο το μοναστηρι!!!!

αφησαμε τα παιδια στα πεθερικαμε την κολλητη κ φυγαμε με τους αντρες !!!!!

απο τα αξημερωτα κ ηρθαμε το σουρουπο....αλλα δεν μου εφτασε θελω κ αλλο!!!!!!!!

:lol::lol::lol:

ασχετο...εβαψα μαλλι κ παω για κουρεμα...να γινω ανθρωπος...πως θα παω στο δημο?????

:lol:

απεργια ο παιδικο ...απο χθες κουβαλαω κ την μικρη μαζι..λογιστρια ,ψωνια ,κομωτηριο σημερα ..μια χαρα η καλυτερη της...να εναι μαζι μου κολιτσιδα λεμε!!!!!!

θα σας διαβασω κ θα επανερθω!!!!

φιλακια σε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αλέκα σε ζηλεύω!!!

και για τη βόλτα αλλά και για τα ψάρια!!!

καλή αρχή στη δουλειά!

μπράβο στην κουνιάδα- κολλητή!

Ελένη... το σπίτι μου είναι γεμάτο παλιατζούρες!!!

χαχαχα!!!

έχω αρκετές αντίκες.

αγαπάω πολύ τα παλιά έπιπλα!

είδα κι εγώ τα ρουχαλάκια.

για μεταχειρισμένα τα βρήκα λίγο ακριβά.

στις εκπτώσεις βρίσκεις καινούρια με 10 ευρώ.

Δημοσίευση

Kαλημερούδιαααα τι μου κάνετε;

Βαγκ γλυκά ε;;;; αχ έχω ξαναπάρει κατι λιγα κιλάκια που είχα χάσει και είμαι να πέσω σε κατάθλιψη.....αλλά το στόμα δεν το κλείνω :lol::lol::lol::lol:

Μαρκεράκο μου τα έκανες τα κουλούρια τελικά; Είναι φανταστική η συνταγή της Σώκως!!!! :D

Νανούκα μου κι εμένα μου αρέσουν τα παλιά αλλά γενικώς στο σπίτι προτιμώ πιο λιτές γραμμές. Με κλασσικά χρώματα όμως. Ελα δεν θέλω να σε παίρνει απο κάτω.....αυτή είναι η καλύτερη κληρονομιά που μπορούμε να αφήσουμε......να μας θυμούντε τα παιδιά μας με αγάπη , κι αγάπη θα τους δώσουμε. Κι εγώ είχα φτιάξει κουβέρτα του μικρού με το βελονάκι......είχε γίνει πολυ όμορφη και με πολλή αγάπη. Τι χρώμα θα την φτιάξεις;

Αλεκάκι αχ πόσο ωραία πρέπει να περάσατε!!!! Βοηθάει κι ο καιρός ακόμα. Μπράβο αντε να το ξανακάνετε.....Εμείς πια έχουμε ξεχάσει τις βόλτες. Κανείς δεν μπορεί να μας κρατήσει και τα δυο παιδιά. :cry:

Ελενάκι χαχαχαχαχαχαχαχα η κάθε εγκυμοσύνη με τα δικά της είδες. Εγώ τρελαινόμουν για αγγούρι και στις δυο εγκυμοσύνες. και πολυυυυυυυ σοκολάτα κι ο γιατρός με κατσάδιαζε :roll:

Εμείς εδώ καλά. Μια απο τα ίδια. Ο μικρός πρησμένος όχι όμως πάρα πολύ και θα κλείσω ραντεβού για γιατρό τέλος εβδομάδας να δούμε που βρισκόμαστε.

Αντε πάω να κάνω καμιά δουλειά.....εχω και παραγγελίες να ετοιμάσω :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...