Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαρια γιατι δεν τα κρατας για να τα χρησιμοποιησεις στο δευτερο???? νομιζα οτι το ειχες στο μυαλο σου να το κανεις... παντως αν τα πουλησεις , μια φιλη ενδιαφερεται για κουνια.. πεσμου περιπου τιμη να της πω...

χαρωνιτη λεγεται η παιδογαστρεντερολογος και ειναι υπερ της φαρμακευτικης αγωγης... εκει δεν τα πολυβρισκουμε αλλα κατα τα αλλα ειναι ψαγμενη γιατρος...

περιμενω τωρα τα αποτελεσματα της μεγαλης καμπυλης για να παω στον διατροφολογο μαζι με τις μετρησης...

γεωργια υπομονη.... φαση ειναι κ θα περασει... ο λευτερης θα πληρωνεται απο το ταμειο? γιατι κατι ακουσα φετος οτι θα σταματησουν να τους πληρωνουν γιατι δεν θεωρουνται ανεργοι και κατι τετοιες μπουρδες....

• Απαντήσεις 904
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ελένη εχω κούνια. Είχα 2. Τη μεγάλη θέλω να δωσω γιατι αν με το καλο θα έρθει 2ο θα κοιμαται στη μικρη που ειναι 60*1.20 και μετα το χρονο θα το βαλω στη κουκετουλα που κοιμαται ο Διονύσης. Κοιμαται σε υπερυψωμένο κρεββατι του ικεα το kura και απο κατω θα το κανω κρεββατι για το μικρο. Το καρότσι δε με πολυβολεψε εχω βάλει στο μάτι ενα μπουγκαμπου! Χαχαχαχαχα ελαφρύ για τα χερακια μου και τη μεσουλα μου :lol:

Βασικά θελουμε πολυ 2ο! Μακαρι να έρθει!!!!! Και να μείνει προπάντων!

Α την εχω ακουστα! Στο Ηράκλειο δεν ειναι; Έλεγα μηπως πάτε αθηνα. Αλλα που να τρεχεις αθηνα τωρα....

Και μεις παίρνουμε λαπραζολ κλπ. Και η δικια μου δινει. Μονο τα ηπατικα ενζυμα κοιταζαμε. Κατα τ´αλλα μου ειχε πει να μην ανυσηχω. Καλα δε μπορούσα να κανω και αλλιώς. Έπρεπε να παρει αγωγή.

Που οφείλετε ομως αυτο βρε παιδι μου; Μηπως πρεπει να γινουν πιο εξειδικευμένες εξετάσεις; Για αλλεργίες τσεκαρατε φαντάζομαι.

Μπράβο ναι. Με τα αποτελέσματα και τις μετρήσεις σου καταγεγραμμένες. Σε έναν η μια καλη διαιτολόγο. Κλινικο διαιτολόγο.

Για τη κούνια τιμη δεν εχω χω σκεφτεί. Η φίλη σου ειναι στη Κρήτη;

Έχετε δει το τρέιλερ του αρβυλα Με τον σουλειμαν; Χαχαχα πολυ πλακα!

Η βαγκ που ειναι καλέ;

Δημοσίευση

Ελένη τώρα που το σκέφτομαι...

γρήγορα δεν έκανες διαβήτη κύησης;

η γιατρός μου είχε πει ότι μετά την 20- 24η βδομάδα εμφανίζεται...

εγώ θα φτιάξω γεμιστά σήμερα.

μιαμ μιαμ μιαμ!!!

μετά λέω να φτιάξω τυροπιτάκια.

αν δε βαρεθώ...

Δημοσίευση

elenh..h antvnia poylaei krebat syrtariera se teleia katastash/11

πηγαμε λιντλ..μαρακι αυτο πουλ ες να παω με τ νερα της..ποσο δικιο εχεις...αλλα νομιζω οταν το κανω..με γαμ...περισσοτερο!!

βασκα δεν ειναι μετρο συγκρισσης τωρα η μαρθα..δεν ηταν τοσο κωλοπαιδακι ...απλα ειναι τα ξαδερφια..

δε ξερω...

εγω νυσταζω..λεω να κανω και μπακλαβα με φυσικι αιγινης..δε ξερω..

βασικα βαραινω..βαριμαι!!δε θελω να κανω τιποτα!

να κατσω και να πλεκω θελω και να κανω κατασκευες..χαχκωλοκαιρος...ορμονες..

μπραβο στο διονυση που εμαθε τραγουδι.η μαρθα δε ξερει ουτε ενα..να ξερετε..μονο καταληξεις και την τελευταια λεξη ...με τποτ..ΔΕ παπαγαλιζει τιποτα!

Δημοσίευση

Καλωστηνα! Γεμιστα ε; Σουπερ!

Εγω σημερα βαριεμαι πολυ. Δε ξερω κατι με τριγυρναει κιολας. Μαλλον κόλλησα απο τον μικρο αλλα το περνάω στο πόδι. Νιωθω καπως το κεφάλι μου, τον λαιμό μου αλλα μένει εκει δεν εξελίσσεται. Ευτυχώς....

Πάντως διαβαζω ενα χαριτωμένο βιβλιο αυτο τον καιρο. "Μαμαδες και νηπια. Πως να δαμασετε το τερατακι σας" καπως ετσι λεγεται χαχαχαχα

Ειναι καλο. Εχει και πλακα.

Με βοηθάνε αυτα Σωσω. Μηπως να έπαιρνες κανα τέτοιο αν δεν εχεις παρει; Εχει ωραία κολπακια μεσα για αυτες τις ηλικίες. Και περιγράφει ωραίες φάσεις. Αυτη που το έγραψε ειναι Μαμα 4 παιδιών....

Επισης του ματθαιου γιωσαφατ ειναι πολυ καλο " Μεγαλώνοντας στην ελληνική οικογενεια".

Σημερα δεν εχω κανει τίποτα. Το εχω φχαριστηθει. Κάθομαι και κωλοβαραω. Ποσο το εχω ανάγκη αυτο το κωλοβαρεμα!!!!!! Περιμένουν ασιδερωτα, πλυντήρια και διάφορα άλλα. Αλλά να μου κάνουνε τη χάρη σημερα να περιμένουν!

Μαγείρεψα βεβαια, Πηγα το παιδι σχολείο, Πηγα σουπερ,το απογευμα λογοθεραπεια.

Κατι ψιλά δηλαδη.

Δημοσίευση

γιαυτο νανα εχουμε ανησυχησει... απο την αρχη της κυησης οι μετρησεις του σακχαρου μου δεν ηταν καλες..

και το ειχαμε αποδοσει στην κορτιζονη που επαιρνα.. οταν την ειχα σταματησει για ενα μηνα ο γιατρος ηταν υποψιασμενος και μου ειπε να κανω την μικρη καμπυλη και βγηκε χαλια... οποτε απο τοτε μετριεμαι τρεις φορες την μερα για να βλεπουμε το σακχαρο και λεμε οτι αν συνεχισει ετσι απο 24 εβδομαδα θα βαλουμε την ινσουλινη..

ναι μαρια ηρακλειο κρητης...

αθηνα δεν ξερω αν την παω.. αν ηταν καθημερινο φαινομενο ναι αλλα το κανει μια φορα την εβδομαδα περιπου.. αλλεργιες τα εχουμε ψαξει και δεν εχει.. ουτε σε τροφη , ουτε σε περιβαλλοντικα φαινομενα (σκονη και τετοια)...

γεωργια αληθεια????????? αν μου αφησει την κουνια 100 ευρω θα της την παρω δωρο γεννας.... για την κατερινα μωρε ενδιαφερομαι την γειτονισσα μου.....

Δημοσίευση

Μη κανεις ρε συ! Κάτσε! Άραξε!

Μα θα κανεις μπακλαβα! Με με πεις με δικό σου φυλλο;;;;;;;; :shock:

Καλα και ο Διονύσης λεει τιγωνα καγιαντα εσι γιτινια ήσα τα ησουγενα ασι κι χονια!!!!!!

Μετα... Ω εγιατο ω εγιατο! Α πέσεις α πέσεις! Μ´αρεσεις πως μ´αρεσεις και Καλα αλλα ακούγεται θα πέσεις δε θα πέσεις !!!!!!!!!!! :lol:

Ουντοφ εακι με ντουντουλα ινή!!!! Κλπ κλπ κλπ

Η αληθεια ειναι οτι πρώτα τραγούδησε και μετα μίλησε......... Το τραγούδι τον βοηθά πολυ. Ξερει και αλλα. Οπότε το εκμεταλευομαι και γω.

Δημοσίευση

τραγουδα αλλο τιποτα η δικια μου....

τωρα εμαθε το βαζει ο ντουτσε στην στολη του... :lol::lol::lol:

ρωτησα την δασκαλα πως τα καταφερνει με 27 παιδια και μου ερχεται η ειρηνη στο σπιτι και ξερει και τραγουδακια... και μου ειπε οτι δουλευει με δυο παιδια.. τα αλλα δεν ενδιαφερονται ... την δικια μου και ενα αλλο κοριτσακι...

παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενη... ηρθε και μου ειπε για το οχι της 28η οκτωμβριου οτι το ειπανε στους ιταλους.. γιατι το ειπαμε δεν θυμοτανε αλλα κατι ειναι και αυτο... :lol::lol:

Δημοσίευση

Χαχαχα τον ντουτσε του τον μαθαίνω αυτες τις μερες αλλα όλο τα χριστουγεννιάτικα θελει! Μου μοιάζει σε ολα ρε παιδι μου! Χαχαχαχα χριστουγεννιάτικος τύπος! :lol:

Άντε παω να τον παρω απο το σχολείο! Τα λεμε μετα!

Δημοσίευση

Πω πω χαλια νιωθω! Ελπιζω να μη με ρίξει.

Τον έβαλα για ύπνο... Να δουμε θα πετύχει;

Καλα ρε σεις με κουφανε!!! Θελει λεει πιπιλα! ΗΜΑΡΤΟΝ και Άγιο Διονυσιε παρέα! Λεει τα παιδακια εχουν πιπιλα! Εν τω μεταξυ την εχει κόψει απο 7 μηνών......

Μετα λεει απο τη λογοθεραπεια να παμε να πάρουμε! Στην δικη του γλώσσα ετσι; Δε μου τα ειπε ετσι ακριβώς!

Και μετα αρχίζει! Παει η πιπιλαααααα! Πιπιλαααααααα! Και συ πιπιλααααα! Το εγω το λεει εσυ! :lol:

Κλαίει γμτ! Δε θα κοιμηθει!!!!!!!!

Δημοσίευση

emενα κοιμαται..

ελενη τελικα θα ερθουμε σε σας η το παιζεις δυσκολη;;

ελενη δε θελεις συρταριερα;;

οκ..θα το πω στην ατωνια...αν εχει 100 δλδλ εινι καλα;;νομιζω το ιεχε παραπανω αλλα θα της πω εγω..στο λεω γιατι ειναι καλη κουνια..ξερεις τη νατωνια αλλωστε..

εμενα δε μαθαινει τιποτα σας λεωω..ρωτησα τη δασκαλα Ν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑ ΙΚΕΙΚ στο σχολειο και ειπε ναι!!

θα κανω κεικ και ποκ κεικσ για τα παιδια..

μπακλαβας με δικο μου φυλλο μαρακι;;δε νομιζω..

αγοραστο..

δε ξερω να φταιχνω και τοσο λεπτα φυλλα..

δε ξερω αν παρχει και συντγη..

καλα πιπιλα σου ζητησε;;αλλο παλι και αυτο;;

τωρα κανω 1 κατασκ με τσοχα!

κι εχει πολυ κοψιμο..

Δημοσίευση

βρε βρε ποσα γραψατε

τι να σχολιασω δεν ξερω

ειχατε πιασει κουβεντολοι καλε

εμεις για κανα χρονο θα τα κρατησουμε ολα

εκτος απο το διδυμοκαροτσο που θα το δωσω καπου σιγουρα

το πολυ πολυ εαν δεν ενδιαρφθει κανει α το βαλω καιε γω σε καμια αγγελια

μου εδωσες ιδεα Μαρακι

και εμας μας μαθαινον το βαζει ο ντουτσε στο σχολειο

γενικα μας λενε σχεδο τα παντα που εγιναν και τι τραγουδια ειπαν κλπ -δεν εχω παραπονο

Χριστουγεννιατικα ε; αυτα τα κανει ο αντρας μου -εγω τις βαριεμαι τις γιορτες γενικα.

Αντε σωσω στειλε και απο δω μας αρεσουν αυτα τα γλυκα πολ.

Δημοσίευση

Εεεεε που είστε!!!!

Τα τραγουδάκια του τα μαθαίνω εγω. Στο σχολείο ειλικρινα δε ξερω τι κάνουν..... :lol:

Αποτο σχολείο μου έφερε κι αλλα εκτός του οτι θελει πιπιλα. Μου ηρθε με 2 σημαδια ενα σε καθε μάγουλο σα ρουφηξιες. Στην αρχη λεω τι σκατα τον βάζουν κατω και τον φιλανε;;;; Αλλα μπααα! Τσιμπιες μαλλον ειναι! Μια στο ενα μια στο αλλο! Αυριο θα ζητήσω εξηγήσεις. Να ξερω τι και πως δηλαδη.

1η Νοέμβρη εχω γενέθλια σας το πα;;;; Σας το λεω για να το ξέρετε! :lol: υπάρχει λόγος! :lol:

Μαρ εχεις και αυχενικη εκείνη τη μερα ε; Καλη μερα ειναι! Πρωτομηνια :lol:

Δημοσίευση

Όλο ξεχναγα να το γραψω!

Για δαγκωματιες να ξέρετε μετα πλενετε καλα με σαπουνακι και βάζετε μια αντιμικροβιακη αλοιφουλα.

Ελπιζω βεβαια να μη ξανα τύχει ποτε ποτε ξανα σε κανενα παιδακι! Αλλα επειδη συμβαίνουν αυτα το εγραψα.

Δημοσίευση

Α και χρειάζεται και αντιτετανικο.... Σε ορισμένες περιπτώσεις οπως να μην εχουν κανει.Εξαρτάται και απο τον παιδιατρο τι θα πει. Εκτός αν εχει κανει το παιδι. Τα δικα μας εχουν κανει. Τα καλύπτει.

Δημοσίευση

ναι ναι Μαρακι εγω θα θυμαμαι τα γενεθλια σου λογω αυχενικης

αφου καθεται να κανεται τετοια στο σπιτι μπραβο

εμας πλεον θελουν μονοι τους δεν μας πολυκανουν παρεα - ε ολοκληροι αντρες εγιναν :lol:

βεβαια θελουν να καταστραφουν και γι αυτο μας διωχνουν ή οταν εχουν γκριια θελουν να πεζουμε μαζι ή να βλεπουμε παιδικα μαζι ή μαζι οτι ναναι

εμενα δεν θα με τσαντιζε η τσιμπια η δαγκωνια ή κλπ αρκει να μου το ελεγαν και οχι να το ανακαλπτα στο σπιτι

γιατι 2 πραγματα θα συμβαινουν ή δεν τα προσεχαν και δεν το πηραν χαμπαρι ή θα ηθελαν να το αποφυγουν για να μην τους την πουμε εκεινη την ωρα.

:lol::lol::lol: αντιτετανικο για το δαγκωμα απο αλλο παιδακι :lol::lol::lol:

Μαρια γελασα να εισαι καλα

να φανταστω δεν το λες αληθεια εκτος εαν αναφαιρεσαι σε δαγκωμα απο ζωακι

οπως και να χει ειναι καλυμενα μεχρι καμια 9-10 χρονων οπως ειπες

Δημοσίευση

πλακα κανεις μαρια???????

εγω της καθαρισα πρωτα τα κακαδακια απο την δαγκωματια και τα αιματα με οινοπνευμα και μετα της εβαλα αλοη για τεσσερις μερες... τωρα απλα φαινεται η μελανια...

αντιτετανικο νομιζω εχουμε κανει.. πρεπει να ρωτησω αν εχει κανει και το αλλο κοριτσακι????

Δημοσίευση

phgame ελενη..ηπιαμε καφε..1 χαρα!!τους αναστατωσαμε και φυγαμε...καλε πως θα πηγαινεις ελενη με τα 3 βολτα;;χαχαχ!!

πλακα κανω!κατεβαζω χειμερινα..καλα μη φανταστειτε..ολα τα καλοκαιρινα σε βαλιτσες..μη περιμενετε στη κατασταση μου να τα βαζω ενα-ενα!!

ελενη..πς για το μπακλαβα!!χαχα..

τσιμπια,ε;;ρε παιδια λογικο δεν ειναι σε αυτη ντη ν ηλικια;;απλα καλο ειναι να μαθεις...πως εγινε!

εδω ο κΙΡΟς ΤΡΕΛΟς...ΟΤΙ ναναι..και αυριο λεει ζεστη..

οτι ναναι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...