Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας!!!!

Εγω γράψει εκατο φορές και τη μια με διακόπτει ο μικρος την άλλη δε το παίρνει.... Γκρρρρρ!

Η ιωση ακομη να κανει τον κύκλο της. Αυριο εχουμε και εμβολιο αλλα δε το βλεπω.... Ειναι στα τελειωματα με βήχα.

Ελένη δε σε ξέχασα. Δε σας διαβασα Καλα αλλα ειδα που εγραψες για την δίαιτα.

Βασικά συμβαίνει το εξής. Δε μπορω να σου δωσω δίαιτα για διαβήτη μέσω ιντερνετ. Δε δινω Καλα Καλα για απώλεια βάρους ποσο μαλλον για διαβήτη και μαλιστα κυησεως. Ειναι πολυ ιδιαίτερο το θέμα σου. Πρεπει να σε δω απο κοντα πράγμα που δε γίνεται. Να δω ολες τις μετρήσεις να βγάλω ακριβώς πόσους υδατάνθρακες αλλα και πρωτεινες χρειάζεσαι καθημερινά. Δε μπορω να παρω την ευθύνη. Θέλω πλήρες ιστορικο, θέλω διάφορα τελοσπάντων. Πανω απ´ολα ομως δεν ειναι σωστό να κανω κατι τέτοιο.

Μπορω να σου δωσω όσες συμβουλές θες. Ειμαι βέβαιη οτι τις ξερεις ομως οτι χρειαστείς εγω ειμαι εδω.

Θα σε συμβουλεψω ομως να απευθυνθείς σε διαιτολόγο. Έστω κάποιες επισκέψεις. Μπορω να μάθω για τα Χανιά που μπορείς να πας. Και τωρα που σκέφτομαι εχω υπόψιν μου.

Νανα κάνουν ολα αυτα στον παιδικο; Σουπερ! Ειναι πολυ τυχερός ο ανθιμουλης! Αληθεια τι στολή; Φοράνε στολή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μαρ Καλα ειναι το σακχάρο σου. Θα το τσεκαρεις κιολας.

Ελένη Επανερχομαι σε ενα!!!! Μπράβο πολυ ωραία τα νεα!!!!!! Καλη συνέχεια σου εύχομαι!!!!!!!!! Ολα θα πάνε τελεια!!!!!! Φαντάζομαι ποσο ανακουφισμενη νιώθεις!! :D

Χρυσουλα εγω έπαιρνα το mag2 και μ´αρεσε. Ειναι αμπουλες και τις διαλυεις σε νερο. Σα μελι ειναι η γεύση. Ρωτα τον γιατρο σου για αυτες.

Αθηνα πας συνέχεια για να σε βλεπει; Εννοω εχεις γιατρο εκει στην αμφισσα και πας στους σημαντικούς υπερηχους αθηνα ή ολα στην αθηνα;

Αλεκα έφτιαξες το μαγαζι;;;;;

Νυσταζωωωωωωωωω..... Ασχετο.

• Απαντήσεις 904
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ναι ρε Αλέκα... περιμένουμε και φωτό.

κι αν μπορείς κάν' το άμεσα για να προλάβω πριν πάω Ελλάδα.

Μαράκι μου, κάνουν και μουσική προπαίδεια και αγγλικά και γυμναστική...

το σχολείο έχει στολή δική του που όταν πηγαίνουν σε κάποια "επίσημη" επίσεκψη πρέπει να τη φορούν... χαχαχα!!!

και πρέπει να σας πω κάτι που μάλλον δεν το γνωρίζετε...

από το δημοτικό μέχρι και το λύκειο... οι μαθητές φοράνε στολές.

ω ναι, υπάρχει το σύστημα με τις στολές.

μαύρο ή μπλε σκούρο ή γκρι παντελονάκι ή φουστίτσα και από πάνω άσπρο μπλουζάκι ή πουκάμισο.

και στις φόρμες ισχύει κάτι ανάλογο, απλά δεν πρέπει να φαίνονται οι μάρκες.

Δημοσίευση

Nαι μαρακι εχεις δικιο... συμβουλες μου εχει δωσει και ο διαβητολογος...

διαιτολογος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται προς το παρον...

απλα βλεπω με τις συμβουλες οτι δεν βλεπω διαφορα και ειπα μηπως μου πεις εσυ κατι ποιο συγκεκριμενο να προσεξω...

χανια λιγο δυσκολο...

ηρακλειο μενω που ειναι 1,5 ωρα απο χανια...

απλα μαλλον πως θα αρχισω ινσουλινη απο το νοεμβριο... θα δουμε...

γεωργια με πηρε ο μπαμπας μου οτι μαλλον ηρθαν οι πανεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αλλαξε γνωμη επειδη ειδε κοιλια....η θουλη..

καλε ειμαι σιγουρη οτι κανεις τελεια μανιταροπιτα..εγω ουτε να τα φτυσω τα μανιταρια..

και σε λιγο τα ροξακια..κολαση σας λεω..

ελενη σκ αυριο απογ για καφε..απο τωρα..αν δεν εχετε καμια δουλεια..

θελω τα αυγααααααααααα!!!

κατεβηκαμε κεντρο!

αγορασαμε κουβαρια πλαστελινες και διαφορες χαζομαρες..

το απογ βλοτα εννοετια!!

ατζεμ πιλαφ με μπιφτεκια κανω..αλεκα ..και γω μακαροναι ελεγα αλλα ειπα να πρωτοτυπησω!!

ησυχια σπιτι..σε λιγο ερχεται η μαρθα!!

ρε παιδια..ξερετε καμαι μεταφορικη απο αθηνα για ηρακλειο;;

ελενη εσενα ρωταω..

θελουν να μου στειλουν κατι απο αθηνα και τη μεγαλη τη σακουλα μου τη ζηταει η μινοικη 10 ευρω περιπου!!

εμενα μου φαινονται πολλα!!

Δημοσίευση

λοιπον γεωργια θα σου δωσω την διευθυνση της μεταφορικης της εταιριας και οποτε εχουμε πραγματα να τα στειλουν κι αυτα μαζι.. τζαμπα εννοειται...

μωρη για τα αυγα θελεις να συναντηθουμε μονο????????? χα χα χα!!!!!!!!!

ειμαστε μεσα απλα πες που....

αποψε θα παμε σε ενα ζευγαρι.. να φτιαξω κατι η να παρω κατι απο εξω...

ελεγα να κανω ενα μικρο κεικ αλλα αυτοι οποτε ερχονται κρατανε τουρτες , μπλακφορεστ κ δεν συμμαζευεται...

Δημοσίευση

θα μιλησουμε αυριο για την μεταφορικη ελενη!!

οχι καλε...ακουσε εκει για τα αυγα..

για σημερα εχουμε αυγα παντως...χαχαχα....

κοιμηθηκαμε μεσημερι...

εγω θα ελεγα να αγορασεις κατι....μην ταλαιπβρεισαι καλο μου!!

Δημοσίευση

ναι ρε Ελένη... πάρε κάτι έτοιμο...

από το δημοτικό και μετά φοράνε στολή.

στο νηπιαγωγείο θα τη φοράει μόνο σε "επίσημες εκδηλώσεις"...

χαχαχα!!!

παραγγείλαμε και κρέπες οι μουλάρες!

σήμερα θα σχολάσω κανένα μισάωρο πιο νωρίς για να πάω στο σχολείο του Α.

θα έρθει και ο Π.

θα μας δείξουν και πραγματάκια που κατασκευάζουν τα μωρά μας.

και γενικότερα θα συζητήσουμε.

με τηλ και η δασκάλα από τα επιμορφωτικά.

από την επόμενη Τρίτη ξεκινάνε τα μαθήματα.

θα έχω επιβεβαιώσει και το φύλο και θα ξεκινήσω κουβερτούλα για το νέο μπεμπέ.

έτσι και μου επιβεβαιώσει το κορίτσι... θα της κάνω την πιο ροζ κουβερτούλα!!!

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

alo

ψοφος εδω σημερα μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ

και το κρωμα καλα κρατει - ευτυχως τα παιδια ειναι αρκετα καλυτερα - το φλιξο εκανε το θαυμα του

μωρε ας γλιτωσουμε αντιβιωση

μαρακι το μικροβιολογικο που παμε εχει τιμες αναφορας 70 -120 οποτε το 72 ειναι οριακο

δεν ειναι κακο προς θεου - απλα οριακο

και εσεις κρυωμενοι; κριμααα ρε γμτ

και εγω συμφωνω με την στολη

αντε απο κει - καθε πρωι παιδευεσαι να βρεις ρουχο και κλπ

πλην της ωρας τσακωμου που τρωμε -οχι εγω τη θαλω αυτη την μλπουζα - οχι εγω και δωστου φασαρια

πλακα εχει ο ανθιμος - θα ειναι ψιλοζηλιαρης μου φαινεται ε;

τι αλλο;

τι ωραιο πραγμα η δουλεια το ξαναλεω και το ξαναλεω

καλες βολταριες κοριτσια

σημερα και αυριο κιμα κοτοπουλο με μακαρονια - εφτιαξα μπολικο

Δημοσίευση

α ελενη εχω παρει οτι υπαρχει σε ασβεστιο και με πειραζουν ολα

και το αναβραζον και σχεδον εκανα εμμετο με το που επεινα την πρωτη γουλια

τωρα μου εδωσε τα μασωμενα τα οποια τα κανω εμμετο περιπου 1 ωρα μετα

και κατα το θηλασμο με τα παιδια ειχα παρει ενα φυτικο ασβεστιο που δινουμε και ομοιοπαθητικοι και με βαρενε απιστευτα - ηταν χαπι βεβαια τουλαχιστον δεν το εκανα εμμετο αλλα δεν μπορουσα να φαω για τη μιση μερα τουλαχιστον

εαν εχετε καμια ιδεα ή ξερετε καποιο που μπορει να μην εχω δοκιμασει γραψτε το να τον ρωτησω

δεν χανω να δοκιμασω απο το να μην το παιρνω καθολου

τωρα τα καλσιοραλ νομιζω μου δεινει

Δημοσίευση

είμαι πολύ ζώον τελικά!!!

την άλλη Τετάρτη είναι η συνάντηση...

τι εννοείς ότι κάνω πλάκα για το φύλο;

γιατί έτσι με το ασβέστιο ρε Μάρκερ;

εγώ παίρνω το osteocare.

πριν μου είχε δώσει ένα μασώμενο.

ο πήραμόνο 2- 3 φορές γιατί μοερχότανε να ξεράσω κάθε φορά που το έπαιρνα.

αλλά, όπωςσας είπα ε΄γω έχω θέμα με τα μασώμενα κτλ...

όχι λόγω εγκυμοσύνης.

σωσώ περιμένω τα ροξάκια!!!

να ρωτήσω...

έχω πεθυμήσει το τουρσί...

ξέρει καμία πώς γίνεται;

σας είπα ότι έγινε θέμα με την εκδήλωση που πήγα;

σκάσανε όλοι από τη ζήλια τους γιατί να πάω εγώ και όχι κάποιοι άλλοι που έχουνμεγαλύτερη κλίμακα...

πόσο φθόνοέχουν κάποιοι άνθρωποι;

Δημοσίευση

νανα το εψαξα καλο μου φαινεται και εχει και αλλα μεσα εκτος απο ασβεστιο

τωρα να σε ρωτησω εαν συνταγογραφειτε λογικα δεν θα ξερεις

το σιροπι ή το δισκιο παίρνεις; καταπείνεται δλδ αυτο ;

το σιροπι με ενθουσιασε

θα τον ρωτησω την επομενη γιατι τωρα ειπα να παρω ενα ασβεστιο και με εχει πεθανει σοβαρα

για τουρσι αγγορακι μιλαμε τρελαινομαι

τρωω ολη τη χρονια και επειδη τα εχω δοκιμασει ολα του σουπερ μαρκετ

το καλυτερο τουρσι το εχει το λιντλ ειναι πικαντικο και τρελαινομαι

να φτιαχνω δεν ξερω

καλα δεν το περιμενες με τους συναδελφους

αυτα ειναι στανταρακια οτι θα γινονταν

ολοι το παιζουν καλοι και κατα τα αλλα θα χαιρονταν να εκανες μια χονρτη μλκ και να ελεγαν εγω θα το εκανα καλυτερα

γραφτους κανονικα

Δημοσίευση

τι τουρσι θελεις και να σου πω... μηπως μελιτζανας????

εγω παιρνω ασβεστιο caltrate 600 + βιταμινη d...

ειναι το μονο που δεν κανω εμετο....

γεωργια μετα να υποθεσω σταματαει μεχρι μαρτιο???? η θα δουλευει φετος κανονικα?????

νανουκα φθονος υπαρχει παντου... το θεμα ειναι να μην μας αγγιζει...

εγω σκεφτομαι να αρχισω διαλογισμο για να μπορω να κοιμαμαι τα βραδια...

δεν ξερω αν σας το εχω πει.. ξυπναω 3:30 με 4 και δεν ξανακοιμαμαι και το πρωι κουτουλαω...

η στολη εχει και υπερ και κατα... αυτο ειναι μια μεγαλη κουβεντα που δεν την αρχιζω καθολου... ειχα κανει σεμιναριο στο πανεπιστημιο για την μαθητικη στολη τελικα αξιζει η οχι...

περασαμε σουπερ και γελασαμε πολυ...

αλλα η ειρηνη ηπιε χυμο μηλου και την πειραξε... επεφτε κατω επιανε την κοιλια της και εκλαιγε... ποναω ποναω και τετοια... μεχρι που ξερασε και ηρεμησε... της εδωσα ενα λαμπραζολ για να κοιμηθει αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση.. πονουσε παρα πολυ... πρεπει να κανω μια κουβεντα με την γαστρεντερολογο παλι...

ποναω παρα πολυ αποψε.... νιωθω οτι τα πλευρα μου θα σπασουν... σκεφτομαι πως θα αντεξω αλλους 3,5 μηνες....

επισης εχω φοβερο προβλημα με τα ποδια μου... εχουν χειροτερεψει παρα πολυ... αυριο σκεφτομαι να παρωμια που κανει μασαζ σε εγκυους μηπως και βοηθησει...

βαγκ που εισαι?????????

εχει γινει κατι και δεν μπαινεις????????

εχεις πολλες μερες να φανεις.....

Δημοσίευση

και αυτα φαινονται καλα

καταπινονται ετσι;

οσο για τα πλευρα θα το εχεις

δεν ειναι ευχαριστο σιγουρα

εμενα κανανε κρατσ κρουτσ

υπομονη και κανα παυσιπονο σε μεαλους πονους - δεν μπορεις να κανεις κατι

για τα ποδια - εαν εχετε κανα καλο φυσικοθεραπευτη εκει - υπαρχουν κατι μποτες που κανουν ολικο μασαζ στα ποδια που ειναι για εγκυους

το εχει ο κωσ στο φ/θ αι το εκανα και εγω οταν ημουν εγκυοε στα αγορια και με ανακουφιζε πολυ

ελα ρε σ η μικρη ετσι; γιατι μωρε;

εχει προβλημα γενικα με το στομαχι της; δεν θα θυμαμαι κατι

για πες και για τη στολη επιγραμματικα να ξερουμε τι σας ειπαν.

Δημοσίευση

καλημέρα!

γιατί έτσι το ριρί;

εδώ ένα μωρό κουβαλάς και παρακαλάς να γεννήσεις για να ξαλαφρώσεις... πόσο μάλλον να έχεις 2...

Βαγκ, ήρθε ο ανδρούλης και μας ξέχασες;

ελπίζω να είναι αυτό και όχι καμιά αρρώστια...

Μάρκερ, εγώ παίρνω το χάπι.

είναι αρκετά μεγάλο αλλά δεν έχω πρόβλημα.

ξέρεις τι γίνεται;

εγώ δε δίνω σημασία σε τέτοιες βλακείες και μου φαίνεται πολύ παράξενο που κάποιοι άνθρωποι αναλόνονται σε τέτοια θέματα.

Δημοσίευση

Καλημερα!

κρυοοοο!!!!!!!!!!!!

υγρασια κακια μου τριπαει τα μυαλα!!!!!!!!!!!!!! :lol:

λοιπον κοριτσια μου ,το μαγαζι-εργαστιριο δεν ειναι ετοιμο....ο αντρας κανει μεροκαματα με τον κουμπαρο μας υδραβλικα....την αλλη εβδομαδα θα βαλω πραγματα...μονο καθαρισαμε κ στησαμε ραφια κ παγκους.

εχω ομως εδω στο σπιι καποια κοματια το βραδυ θα βαλω φοτο ...ετσι σας δειγμα της δουλειας του....κρυφα θα το κανω...ντρεπετε παρα πολυ...δεν καταλαβαινει τη μαμμυδοπαρεα μας ......

ετοιμαζει ηλεκτρονικο μαγαζι ,αλλα θελει μια 500αρα κ το αφησε για τα χριστουγεννα....τοτε λεει μπορει να τα δουνε ολοι ... :D

θελω κ εγω στολες ...αυτο το πρωινο ντυσιμο.... :roll:

πες τι σας ειπανε ελενη......

παιδικο αφιξη μεχρι της 10....κ την περνω 1η ωρα

δεν δουλευω οποτε παμε χαλαρα....

σημερα θα ερθει παιδιατρος!!!!!!

κ θα φυγει αυριο :(

βγηκε ηλιος 8-)

τα λεμε........φιλακια σε ολες!!!!

Δημοσίευση

εχει θεμα με το στομαχι της απο ανεκαθεν..

τωρα μου εχει μειωσει τους εμετους σε ενα περιπου την εβδομαδα...

αλλα πολλες φορες τρωει η πινει κατι και αρχιζει και χτυπαει την κοιλια της και φωναζει φυγε πονε φυγε.... σημειωτεον οτι την αγωγη για το στομαχι της την εχω κοψει εδω και ενα χρονο αφου εβλεπα οτι δεν εχει διαφορα...

ναι μαρκερ το ασβεστιο ειναι μεγαλο χαπι αλλα καταπινεται...

λοιπον ο ανδρας μου εχει ξεφυγει τελειως σε σημειο που να μου τη δινει στα νευρα...

χθες επιανε την κοιλια μου και τραγουδουσε στα μωρα... θα μου πειτε αχχχχ τι γλυκος... ναι τι τους τραγουδουσε ομως???????

"ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΒΑΡΙΑ.... ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΛΕ...

ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ.... ΟΦH ΟΛΕ ΟΛΕ...

ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ LSD... OFH OLE OLE...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ..

Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΛΕΕΙ... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....

ειναι αυτο τραγουδι για μωρα???????? οχι πειτε μου....

ασε που πιστευω οτι εκει που εχει την κορη του δεν θα εχει 10 γιους αλλα τελοσπαντων....

Δημοσίευση

με λιγα λογια

τα υπερ:

Η χρηση κοινης στολης ενισχυει το αισθημα της ομαδικοτητας και της συνεργασιας.

φορώντας στολές τα παιδιά δε θα γίνοταν θύματα των τάσεων της μόδας το οποίο αν το σκεφτείτε θα εξάλειφε πολλά πράγματα.Μιμητισμός,ματαιοδοξία κτλ...

τα κατα:

θεωρειτε μια μορφή μαζοποίησης.

ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει το προσωπικό του στυλ.

η στολή δεν εγγυάται κανέναν σεβασμό,αντίθετα, στο όνομα μιας δήθεν πειθαρχίας δημιουργείται μια άμορφη μάζα ατόμων, που μπορεί να κάνει το σχολείο μπουρδέλο ούτως ή άλλως.ο σεβασμός ή όχι προς το σχολείο εξαρτάται από τον χαρακτήρα του καθενός και όχι από κάτι τόσο επιφανειακό όπως η στολή.δεν χρειάζεται ή να ντύνονται όλες προκλητικά ή να φοράνε στολές, είναι τα δύο άκρα. εάν το πρόβλημα είναι το προκλητικό ντύσιμο,όπως και να 'χει, μπορούν οι καθηγητές να κάνουν παρατήρηση σε μαθητές, και τέλος. το να επιβάλλεις σε κάποιον να ντύνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο βάζοντας τον να φοράει μια συγκεκριμένη στολή, ισως ισοδυναμεί με το να σκοτώνεις τη δημιουργικότητά του και να μην σέβεσαι την προσωπικότητά του. αυτη την τακτικη την εφαρμοζουν στο στρατό. τα σχολεία δεν είναι στρατόπεδα.

τωρα και οι δυο πλευρες εχουν καποιο δικιο αλλα το τι θα κανει το καθε ιδιωτικο σχολειο ειναι δικη του υποθεση που εξαρταται απο την δικη του φιλοσοφια..

Δημοσίευση

καλημερα και απο μας..εμαι λιγο ξενερωμενη..με το καιρο,με τη μαρθα με τη κουραση..δε ξερω..τεσπα\1ελενη αναλογω τον καιρο θα βρεθουμε εξω η μεσα!!\

οσον αφορα φυσιοθεραπεια..εχω τη σοφια..που ειναι αστερι..

καλα θα μιλησουμε το απογ..

και γω θελω στολη..εχεις δικιο για ολα τα παραπανω..δε λεω..

βαζω ρουχα εξω απλωμενα,βγαζω ρουχα μεσα..ελεος με το κωλοκαιρο..και γω θελω να κατεβασω χειμερινα..αλλα δε ξερω ποτε..

χαλασε ο υπολογ του λευτ και τα χει παρει κρανιο...και 2 μερες θα κατσει μαλλο ξενοδοχειο..και δε μιλιεται...

κυριακη τελειωνει..

ειμαι απο το λαπτοπ που σερνει..εμενη τελειωνει και καθεται 6 μηνες..πως θα την παλεψω εγω;;θα με βοηθαει..ουτε παραγγελια να ειχαμε την ημερομηνια..

χθες περασαμε στο ρακοκαζανο...η μαρθα ξεσαλωμενη..τα γνωστα..

η ραπρτομηχανη δεν ηρθε ακομα..νανα ...θελω να βαλω τα ροξ αλλα δε ξερω ποτε θα ειναι ετοιμος ο υπολογ..

ασε γιατι αν θελει παλι λεφτα..

τεσπα!

ΛΕΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ..ΑΛΗηθεια..να δουμε τι κανει ρε αδερφε!

ελενη μιλησες με ζ;;

μαρκερ τι κανεις;;

νανα..γελαω γιατι συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι αγορι...χαχαχ..μου κολησε ρε αδερφε..

εγω παιδια πολλα νευρα..δε ξερω..

παλι την μαλωσα χθες..παλι τηνς εσπρωξα..

με γραφει σε ολα..

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!

Σωσω εχεις κουραστεί τωρα. Λογικό ειναι. Και αποδέκτης ειναι η μικρη... Που κακα τα ψέματα σε τσιγγλαει συνέχεια.

Με τις ορμονες το ξερω δε παλευεται η φάση με τίποτα. Αλλα προσπάθησε λιγο να βρεις ισορροπίες. Η μικρη οσο τσιμπας τοσο οργιάζει. Απο το τίποτα προτιμά να της φωναζεις. Πραγματικα ειναι απίστευτα τα πιτσιρίκια αυτής της ηλικίας. Μου το έλεγαν και δε το καταλάβαινα. Προτιμούν έστω αρνητική προσοχή απο το να μην ασχοληθείς μαζι τους. Πχ να ξαπλώσεις ή να μιλήσεις στο τηλ ξερω γω.

Ίσως και το πολυ έξω να την ξεσηκώνει. Να κουράζεται, να καταπιέζεται γιατι πρεπει να ακολουθεί δικούς σας κανόνες συμπεριφοράς εξω, να νυσταζει, να την τριγυρναει ιωση, να της λείπεις λογω παιδικού..... Οτιδηποτε. Μπορει να μιλάει αλλα δε μπορει αυτο εξηγήσει οπότε βγάζει αντίδραση ή γκρίνια.

Οπότε πήγαινε με τα νερά της. Πραγματικα.... Ακούγεται περιεργο αλλα άκου λιγο τις ανάγκες της.

Βεβαια δε σας ξερω απο κοντα. Απο αυτα που γράφεις προσπαθώ λιγο να καταλαβω τι γίνεται.

Οπως καταλαβαίνετε εχω ξεσκιστει στη ψευτοψυχολογια! Χαχαχαχαχα και Καλα διαβάσω βιβλία μπάς και βγάλω ακρη με τη ψυχοσύνθεση του μικρου μου δυνάστη ! :lol:

Βρε Ελένη εγω νόμιζα οτι εισαι Χανιά! Άντε Καλα! Πως μου κόλλησε ετσι;;;;; Στο Ηράκλειο εχει ενα σωρο διαιτολογους!!!

Να μη μένεις νηστικια. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Πολλαγευματακια. 5 για την ακρίβεια. Αυτο σίγουρα τα ξερεις. Το θέμα ειναι βάσει των μετρήσεων να σου κατανειμουνσωστα υδατάνθρακες και πρωτεινες.

Αληθεια παιδογαστρεντερολόγο ποιον/ποια έχετε;;

Νανα απο Καλοσύνη ασε.......δε χρωστάνε καλο λόγο!!!! Και μη δουν κανέναν να ανεβαίνει. Αλλα οπως ειπε η Ελένη να μη σε αγγίζουν αυτα. Εγω δε το τηρώ παντα :lol: αλλα όσο μεγαλώνω γινομαι πιο :evil: .....

Η στολή καλη φάση. Δε ξερω μ´αρεσει. Σαν ιδέα. Αλλα οχι να ειναι μπάχαλο τα σχολεια και να φοραμε στολη..... Καλα θα ητανε όλο το πακετακι να υπάρχει. Ωραία σχολεια, παιδεια, μόρφωση και γιατι οχι και η στολη για τις μανουλες τις καημενουλες που πρεπει να ντυθεί το φιγουρινι τρεντυ πρωινιατικο! Τα εχω κανει και γω! Α ρε μανα!

Απο την άλλη αν υπάρχει παιδεια σε μια χωρα ίσως η στολη να μη χρειάζεται για αυτον το λόγο. Αλλα φανταζομαι δύσκολα εξηγείς σε ενα δανο έφηβο οτι τα σταρακια θα τα βάλει το απογευμα..... Ο έφηβος όσο μορφωμένος και ναναι παραμένει έφηβος και οι ορμονες κάνουν παρτυ!

Δημοσίευση

Καλα εχω ξεσκιστει στα κάστανα! Για πολυ αέριο μετα! χαχαχαχα

Αλλα μ´αρεσουν τα σκασμενα! Και εχει φέρει και ο πεθερες μου κατι ρόδια γλυκα κατακόκκινο! Πολυ χειμωνιάτικο φαι!

Αυτο το καλοκαίρι πάντως δε το καταλαβα οτι πέρασε. Καλα περασαμε ομως! Πολυ μπάνιο και βόλτα! Καλα να ´μαστε και του χρόνου τωρα!

Κοριτσια θέλω να πούλησω το καρότσι και τη κούνια του μικρου. Ασχετο..... Να τα βαλω ρικαρντο; Να προσπαθήσω εδω;

Εχω και άλλη κούνια και καρότσι, αν με το καλο ερθει μωρακι και οταν, θα παρω αλλο.

Γουστάρω τρέλα να έρθουν χριστουγεννα! Ο Διονύσης ήδη ξερει το ρουντολφ το ελαφακι, το ελατο και τρίγωνα κάλαντα. Μη φανταστείτε φαρσι :lol: κυριως τις καταλήξεις!

Ενω εχω φακες και λουκανικοπιτα ο αντρας μου ο κυρης του σπιτιού θελει ρύζι λεει με τόνο.... Ασχετο...

Με πηρε τωρα τηλ. Παω να το φτιάξω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...