Μετάβαση σε περιεχόμενο

aporia gia thn periodo


Recommended Posts

koritsia kalispera thelo thn boithia sas opoia xerei na mou pei eimai ligo se mia periergh fash ths zois mou akouste exei na mou erthei periodos 63 imeres edo k deka meres peripou murizo aima alla pouthena oute mia stagona gia digma k ayth th myrodia de mporo na thn exafaniso oute me aroma oute me mpanio einai polu entoni piga ston giatro mou alla epidei mou ftiaxnei ton fakelo gia na xekiniso exosomatiki gyro stis 10 noebrei mou eipe na to afiso gia argotera entometaxi me perimenei na mou kanei enan uperixo gia na symplirothei o fakelos tis exosomatikis de thelo na pao na thn kano thn exetasei k na dixei kati arnitiko pou tha epireasei thn exosomatiki o logos pou den exo statheri periodo einai oti den exo progesteroni k tipota allo to thema einai oti ayth einai i megaluterh kathisterisei pou exo kanei ti na kano ;;;; eseis ti lete;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι το θεμα δεν ειναι μην δειξει κατι αρνητικο...αλλα μην εχεις κατι... κ επηρεασει την ολη διαδικασια. ο γιατρος σου δε σου προετεινε να κανεις εξωσοματικη?πρεπει με αυτον να τα συζητας ολα...και αν δεν εχεις περιοδο πως θα ξεκινησεις τη διεγερση :?:?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

babalou ti kaneis?kairo exoyme na ta poyme!!!exv mhnes na mpo.mhpos omos eisai......?leo mhpos?

k ego problhma me thn progesteronh.yparxoyn k xeirotera na xereis ego exv na adiauetiso kanonika apo 18 maioy.mesa ston ioylioy 2 meres me elaxistes roz stagones sxedon mhdamhnes k ana 18 meres elaxisto kafe gia 1 me 2 meres asta xalia mayra ego.phga se 1 allon giatro poy moy shsthsan ekana test pap moy ekane uperixo thn mhtra thn blepei kalh xoris doxa to ueo inomiomata alla.....den blepei kala to edomitrio.moy edose gia 10 meres k ua xekinhso apo trith dufaston k thn 8H mera ua pao na dei xana to endomitrio me uperixo k moy eipe na kano k salpiggografia.makari na to dei kalytera to endomitrio k na doyme ostoso pos ua proxorisoume,ostoso ua kano k ormonologikes exetaseis na tis deis k aytes.ase giati me mia endokrinologo poy eixa paei to 2009 moy eixe pei na mhn perno xapi den einai aparetito mono otan ua emena egkyos na phgaina na medei.kakos mou leei o gynaikologos proxtes.ues na meineis egkyos k stamathses to xapi? moy leei...exo leei yperuyroeidismo.symfona me exetaseis palaioteron xronon poy toy edixa.k ego poy to xero? me thn hliuia poy eixa paei tote?ti na po pia makari na breuei k gia mena mia lysh k na eruei to uaymataki.k esy opos blepo pas gia exosomatikh.eyxomai poly grhgora na petyxeis to stoxo soy k na kratiseis to mpempaki soy agkalia.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...