Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ-ΜΑΜΑΔΕΣ FASHIONISTAS 6ου-7ου-8ου΄12 νο11

Recommended Posts

Έλενα τη βρήκα τη φώτο με τις κουρτίνες.Να δούμε τώρα πως θα στην στείλω γιατί δεν θέλω να την βάλω εδώ γιατί είναι και η φίλη μου στη φώτο μην έχουμε καμία παρεξήγηση!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Emena thelei agkalitses....An peis to kathisma toy aytokinhtoy,den to thelei....

Oso antexw...lew mexri na kleisei toys 4 mhnes....Lew twra...Arkei na exw gala vevaia...Eimai skyli se genikes grammes alla to thema moy einai oti den mporw na bgainw polu syxna dioti bgazw kai dinw...opote an paraleipsw mia antlhsh polu apla den exw gala gia to epomeno geyma...

Καλά Ελένη και γω δεν μπορώ να βγαίνω πολύ συχνά γιατί και τις αντλήσεις έχω και βοήθεια δεν έχω.Εγω θα σταματήσω νωρίτερα και θα δίνω απο αυτό που έχω αποθηκεύσει και ξένο .Εκτός και αναμειγνύω όπως μου είχε πει η Κατερίνα, θα ρωτήσω την Δευτερα την παιδίατρο.

Γεια σας γεια σας τι κάνετε μανουλες ?

Νανσυ σίγουρα θα μείνουμε λιγότερες απο ότι ξεκινήσαμε φαίνεται αλλωστε ότι πολλα κορίτσια δεν μπαίνουν πια. Και για μένα είναι εξάρτηση και παρεουλα και όσα κορίτσια έχω γνωρίσει απο κοντα και απο εδω αλλα και απο το ποστακι της μεγάλης μου είναι αξιόλογα και μπορω να σας πω ότι δεθηκα πολυ μαζι τους και μπορω και λέω πράγματα που δεν τα έχω πει με αλλες φίλες μου. Είναι αυτο που λέει και η Αμαλία ζούμε στον ίδιο χρόνο τα ίδια στις ζωές μας και υπάρχει στήριξη και κατανόηση. Τώρα που μεγαλώσανε λίγο τα μωρακια μας μπορούμε να συντονιστουμε και να συναντηθούμε περισσότερες, αρκεί να βρούμε μέρος να χωράει πολλααααα καροτσια :lol::lol:

Σταυρουλα περαστικα!!!

Ελένη πολυ όμορφα αυτα για βάπτιση να μας πεις τιμές πάνω κάτω αν μάθεις.

Αμαλία καλο κουβαλημα τελειώσατε ή έχει και συνέχεια? ο αποχωρισμος είναι δύσκολος αλλα τώρα έχεις την δικη σου οικογενεια πια!20 λεπτα δεν είναι πολυ και εγω τόσο απεχω απο το πατρικο μου.

Έλενα καταρχην τέλεια που κοιμήθηκε ολόκληρο βράδυ η μικρη και μεγεια τα ρουχαλακια! Εγω τον καθρέπτη τον πήρα απο το mothercare, πρέπει να έχει γύρω στα 18 ευρώ. Με το μπουκάλι πως τα παει ξανά έκανες προσπάθεια? Για την τζαμαρία μπορείς να βρεις ωραία στορια και αυτο που λες νομίζω εκει που πουλάνε κουρτίνες θα το βρεις.

Beboula πως ήταν τελικα τα μωρακια σου, το 37 δεν θεωρείται πυρετός στα βρεφακια. Πολυ καλη ιδέα η λίστα ειδικα για σενα με τα διδυμακια, έτσι περνεις αυτα που θελεις και δεν σου μαζεύονται δώρα που θα τρεχεις να αλλάξεις απο δω και απο κει

Αριαδνη πήγε την βόλτα της η μικρη, καλα να περάσετε και στα Γιάννενα. Καλοφορετα τα ρουχαλακια σου.

Ανθη αφήσεις τη μικρη στον μπαμπα και τα είδε όλα, έτσι όπως τα λες είναι να δουν πως τα βγάζουμε και εμείς πέρα όλη μέρα. Αχ να αρχίσει να κοιμάται καλύτερα η φραουλιτσα για να τα βγάλεις και εσυ πέρα φιλενάδα.

Ελένη εμάς μας αρεσει η βόλτα και η καροτσαδα, πιο μικρουλης κοιμόταν συνήθως, τώρα τις τελευταίες φορές έχει ανοιχτά τα ματακια και χαζευει. Αν έχει περασει πολυ ώρα και θέλει να φάει θα γκρινιαξει λίγο οπότε θα τον βάλω στο στήθος και θα ηρεμησει. Αλλα και μεις έχουμε θέμα με τα φανάρια όταν είναι στο αυτοκινητο θέλει να κινείται το αγόρι μου....

Κατα λάθος πατησα υποβολή ....

Εμείς τα ίδια είμαστε στην μαμα μου ακόμα, δεν λέω καλα είναι αλλα μου έχει λείψει το σπιτάκι μου και το κρεβατακι μου. Το πρωι ειχα παει με την Αγγελικη στις κουνιες και το χαρηκε που ειμασταν οι δυο μας. Αφου μου ειπε κανα δυο φορες ο μπεμπης κοιμοταν γιαυτο δεν τον πηραμε. Τωρα το βραδακι καναμε μια βολτα στην Ν. Σμυρνη φαγαμε απο ενα σουβλακι και επαιξε παλι λιγο η μικρη. Ο μικρός ξυπνιος όλη την ωρα, σήμερα ξέφυγε απο το προγραμμα του, για να δούμε πως θα είναι το βράδυ?

Ποια θα γράψει τις εβδομαδες με τα άλματα ανάπτυξης, γιατι έχουμε ξεσυνδεσει τον υπολογιστη στο σπίτι και δεν μπορω να τα βρω, και αναρωτιέμαι μήπως περνάμε κανά άλμα γιατι σήμερα έτρωγε ανά δυο ώρες πάλι ενω όλη την βδομάδα έτρωγε κάθε 3-4 ώρες.

Επιτέλους πήραμε απόφαση τι θα κάνουμε με το πάτωμα γιατι με τρεις τεσσερις εναλλακτικές που είχαμε δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε. Την Δευτέρα θα έρθει να κάνει ένας απεντομωση, εδω και μια βδομάδα δεν έχουμε δει κανένα μαμουνακι βέβαια, αλλα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Μετα απο τρεις μέρες θα ξεκινήσει ο πατωματζης τριψιμο και γυαλισμα και αφου τελειώσει μετα απο τεσσερις μέρες θα μπορούμε να βάλουμε πράγματα και να μπούμε μέσα, κατα τα μέσα Οκτώβρη δηλαδη.....τέλος πάντων και πιο οικονομικα μας έρχεται και μας είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να βγάλουμε ξύλινο πάτωμα το οποιο βελτιώνεται με τριψιμο και καινούριο λουστρο και να βάλουμε laminate, γιατι για να βάζαμε πάλι ξύλο δεν μας έβγαινε ανέβαινε πολυ το κόστος.

Αυτα καληνύχτα σε όλες!

Κοριτσάκια καλημέρα!!Σήμερα είμαι πρωινη πρωινή.Η μπέμπα κοιμάται αλλά με ξύπνησε ο άντρας μου απο τις 7μιση που την τάισε και έκανα και την πρωινή μου άντληση.

Κατερινούλα το laminate είναι πολύ καλό υλικό και όμορφο αισθητικά!!

Τα άλματα ανάπτυξης τα έχει εδώ http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/1 ... _9583.html

Όσο για συνάντηση, θέλω και γω να σας γνωρίσω.Για τα Χριστούγεννα που θα πάμε Θεσνικη, θέλω να βρώ τις βόρειες!Μέχρι τότε όμως μπορεί να ανέβουμε Αθήνα γιατί εκεί γίνονται οι συναντήσεις του μεταπτυχιακού.Όταν θα ξέρω πότε θα πάμε, θα σας το πω νωρίτερα, μήπως και καταφέρουμε να βρεθούμε!

Να ρωτήσω κάτι τις δευτερομανούλες αλλά και όποια ξέρει.Το χειμώνα θα πάρετε υπνόσακο? Διάβασα ότι οι υπνόσακοι 2,5 tog (μονάδα μέτρησης πάχους) είναι κατάλληλοι για το χειμώνα. Εγω θέλω να πάρω γιατί φοβάμαι μήπως κρυώσει επειδή ξεσκεπάζεται.Βρήκα αυτό το site: http://www.thedreambag.gr/index.php?gcl ... o6m9k9o5p3. Μου άρεσαν..

Άντε ξυπνήστε και οι υπόλοιπες!

Καλημέρα κοριτσάκια. Πάλι δεν πρόλαβα να σας διαβάσω γιατί προσπαθώ να βρω χρόνο να ξεκουραστώ. Τώρα που γύρισα σπίτι δεν έχω πολύ βοήθεια και είμαι ακόμα με διατροφή λόγω της αρρώστιας. Χτες με πονούσε και ο λαιμός μου.. μα λέω τι άλλο θα με βρει. Ο άντρας μου του πρύστικαν τα χείλια από αλλεργία και ο μικρός τον ζύγισα σήμερα και έχει χάσει βάρος μετά τον ξαναζύγισα και έδειχνε μόνο 60γρ.πιο πάνω από την προηγούμενη εβδομάδα. Είμαστε 4 μηνών και είμαστε μόνο 6670γρ. :(:cry: Έχω ανησυχήσει δεν ξέρω τι να κάνω. Φοβάμαι μήπως μου πει ο γιατρός να του δώσω συμπλήρωμα. Πάντως από γάλα είμαι αγελάδα. Ξεχειλίζει το στήθος. Μήπως δεν τρώει καλά? :roll: Μήπως κάνω κάτι λάθος? Εσάς πως πάνε από βάρος τα μωράκια σας?

Αριάδνη τώρα που είπες για τα άλματα ανάπτυξης. Εμείς είμαστε ακόμα σε άλμα και χάνουμε βάρος? Είναι φυσιολογικό? Στα άλματα δεν παίρνουν βάρος πιο πολύ τα μωρά? :roll:

Kαλημερα μανουλιτσες,,

ειμαι πολυ κουρασμενη χθες το μωρο κοιμηθηκε μονο απο τις 9 μεχρι της 2 μετα κελαηδουσε λες κ μπερδεψε την νυχτα με την μερα.κοιμηθηκε αλλα 45 λεπτα στις 7.15 με 8 κ απο τοτε παλι ξυπνιος..ειμαι ενα κινουμενο πτωμα...

Σταυρουλα κ ο λαιμος σου??περαστικα σου..για το βαρος δεν ξερω τι να σου πω..ειστε μεσα στις καμπυλες δεν ειστε???κ δεν μου φαινονται λιγα τα κιλα σας μια χαρα ειστε..κ τον αλλο μηνα μπορει να βαλλει περισσοτερο.

Λιακι τα τελειωσατε τα περισσοτερα :?: της πεθερας οπως ειπαν κ τα κοριτσια σε σακουλες η κουτες κ στο παταρι.

Ελενα τι καλα που τελειωσατε..η μπουμπου πως κοιμηθηκε σημερα :?:

Αριαδνη κ Ελενη χαρας το κουραγιο σας με το θηλαστρο..πολυ δυσκολο μου φαινεται..

Κατερινακι κ σεις πολυ δουλεια εχετε ακομα αντε με το καλο να τελειωσετε κ να εοιστρεψετε σπιτι σας..

κοριτσακια δεν θυμαμαι τι αλλο γραψατε..δεν βλεπω μπροστα μου..

kalimera koritsia, den blepo polu kinisi simera!!! exthes pira ti paidiatro kai mou eipe oti apo 38 kai pano dinoume nteponaki. o tonis eixe 37.6 to bradu kai simera to proi eixe 36.4 [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif] elpizo na perase kai na min ksana anebei...

anthoula den pirazei pou xathike ligo gala, gia kalo to ekane o antras sou ;) pali den koimithikate? rotises ti paidiatro?

nansoula se katalabaino duskolo einai otan den exeis boitheia!!! mipos kourazesai pio polu autes tis meres pou kaneis ti diaita? xaneis grigora kila! kai kaneis kai sunexeia douleies! upomoni koritsaki mou!!! mporei na paro kai ego to biblio ;) grapse mou an mporeis to programma pou exei simera i alli mera na do pos einai :)

liaki an eixe afisei i dikia mou pethera pragmata tha ta petousa apo to mpalkoni :lol::lol:

stauroula kai o laimos sou? perastika sou kai pali! polu kala einai ta kila tou, apo oti mou eipe i paidiatros den tha pairnoun kathe bdomada ta idia gr kai mporei na xasoun kiollas!

Kalhmeres....

Stayroula mhn agxwnesai gai to varos...se poia klimaka eisai?eisai katw apo 50?(des sto vivliario....)

Ariadnh moy,teleia einai,moy edwses polu kalh idea dioti kai h dikh mou kseskepazetai,einai neyrikh...

Kokona,tha tairiaze to tragoydi''ekana thn nyxta mera den koimomoun,se eixa mesa sto myalo mou se skeftomoyn'' :lol::lol: .Pws pane oi etoimasies the vaptishs???

Beboula,se emena mou eixe pei na dwsv ligo ntepon prolhptika,twra ti na sou pw...Kapoioi paidiatroi einai antithetoi se ayto.

Kalimera koritsia, ti kanete?

Telika Anthouli eixa dikio, itan tuxaio o xtesinos upnos, simera ksanagurise sto na ksupnaei meta apo 4.5 wres.

Alla entaksei, to mono duskolo einai an koimithei nwris pou egw den mporw na koimithw, an koimithei arga opws xtes koimithike pali 12 kai egw einai polu kourasmeni opws imoun xtes, koimamai kai egw amesws opote koimamai osi wra koimatai kai auti!

Kagouraki me to mpoukali den exw dokimasei ksana gala, mono xamomili.

Aurio tha ksanadokimasoume galataki pou exw mathima. To patwma wraio tha ginei pisteuw...upomoni me tis ergasies!

Emeis teleiwsame alla akoma katharizoume kai bazoume pragmata stis theseis tous.

Stauroula ti sas epiase kai esas. Kai emena den pernei polu baros twra alla mou eipes h paidiatros oti apo dw kai pera den pernoun polu baros opws prin...emena pire se ena mina 600 grammaria mono. Rwta tin paidiatro alla den exeis kai enan pinaka na deis an einai kala sta kila tou gia to mina pou einai?

Kokona kai esu aupni e? Giati etsi, mperdeutike les? Me tetoia talaipwria kai exeis kai ti baftisi...egw pantws gia xari tis petheras mou DEN tha ekana baftisi toso nwris kai na pernaw tetoia talaipwria xwris boitheia!

Ariadni tha sou steilw to email mou se pm na mou steileis tin fwto na dw pws einai giati akoma den exw apofasisei ti tha balw ekei!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ...

Με το που κανουμε αντληση το βαζουμε το γαλατακι κατευθειαν στην καταψυξη?????

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΩΜΑΤΟΣ

1.50 ΕΝΣΗΜΑ,'Η 2 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

2.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ(ΓΙΑ ΤΟ 2011)

3.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ 2 ΟΨΕΩΝ

4.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ

5.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012-2013(Π.Χ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ)

6.ΚΟΙΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΔΟΜΑ(ΣΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ)

7.ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ(ΣΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ)

Ελενα μολις τελειωσετε να μας βαλεις φωτογραφιες. Εμεις στρωσαμε στο τετραωρο θα δειξει και το βραδυ τελευταια μας κανει και κανα 6ωρο.Σημερα το πρωι εφαγε στις 7 απο τη μια το βραδυ. Κοιμηθηκα λιγακι...

Ελενη πολυ ωραια τα γλυκα.Εσυ δεν του δινεις καθολου ξενο? Εγω το εχω αραιωσει αρκετα το

θηλαστρο , βγαζω τρεις φορες τη μερα και μου μειωθηκε η παραγωγη...καπου στα 75-80 συνολικα τη μερα βγαζω και σιγα σιγα θα το κοψω...παλι καλα που αντεχουμε και τοσο. Εμεις πηγαινουμε συχνα στο εκπτωτικο χωριο και εχθες και προχθες εκει ημασταν. Ειναι πολυ ωραια για καροτσαδα.

Σταυρουλα περαστικα και οταν σου περασει δωστου ολα τα φιλακια μαζεμενα.

Λιακι δεν σου εφτανε η μετακομιση ειχες να αδειαζεις και τα συρταρια...τι να πω ...Και εγω θα τα ερειχνα σε σακουλες και θα τη φωναζα να τα παρει η΄δρομο...

Κατερινακι αντε να τελειωνετε και εσεις με το πατωμα να ηρεμισεις.

Σταυρουλα μου,ειδα στο βιβλιαριο τη αναπτυξη για τα αγορακια κι ο δικος σου ειναι ηδη στο 75 στη κλιμακα αρα αδικως ανησυχεις...μια χαρα βαρος εχει.Ασε που ισχυει κι αυτο που σου ειπε η Ελενα οσο μεγαλωνουν παιρνουν λιγοτερο βαρος.

Λιλ μου,πως και δεν συναντηθηκαμε????τι κοσμο εχει ?????πωπωπω...Θα γνωριστουμε και θα πηγαινουμε εκει τις καροτσαδεσ μας...

Ναι ακομη αποκλειστικο μητρικο με θηλαστρο δινω...Σε ποιον ΟΑΕΔ πηγες για το οικογενειακο???Εγω πηγα στης Αγ.Παρασκευης και μου ειπαν να παω να τα καταθεσω απο 1 Οκτωβριου...αλλα δεν μου εδωσαν τοσες υπευθυνες δηλωσεις.Μου εδωσαν μια του εργοδοτη...

Πηγα στης Παλληνης.Εγω τα κατεθεσα και δεν μου ειπαν κατι τετοιο, πηγα στις 25 του μηνα.Καλο ειναι να τα εχεις μαζι σου , εμενα ολα αυτα μου ζητησαν.

Μπραβο σου που τα καταφερνεις , καθε ποτε βγαζεις? Εγω ξεκινησα και δουλεια σιγα, σιγα...

Εχθες ειχε παρα πολυ κοσμο! Πες μου οταν ειναι να βρεθουμε εκει τωρα που ειναι καλος ο καιρος.

Σημερα εχουμε μηνογενεθλια :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Γιναμε 2 μηνων [smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif] .

Και η δικια μου χθες ηταν ολη μερα μεσα στη γκρινια και με πολυ λιγο υπνο, κατι 5 λεπτα.....και εγω μεσα στην ανησυχια και τα νευρα :((:((:((:((:((:(( εκει που ελεγα οτι περασαν οι κολικοι σαν να ξαναρχισαν!!!!!!! Σημερα ειναι καλυτερα δοξα τω θεο :):)

Σταυρουλα μου ευχομαι να περασει η ιωσουλα πολυ πολυ γρηγορα και να αρχισεις τα φιλια στο μωρακι σου. Ειναι δυσκολο να μη μπορεις να το φιλησεις........ περαστικουλια και παλι :):) Ευτυχως εχεις τη μαμακα και σε βοηθαει.

Για το βαρος οσο δεν ανησυχει ο γιατρος να μην ανυσηχεις. Ποσο γεννηθηκε ο μικρουλης θυμισε μου.... ενα θα σου πω, η κουμπαρα μου γεννησε ενα κοριτσακι τον απριλιο 3.400 και οταν εκλεισε 5 μηνες και το πηγε για εμβολιο ηταν 6.100 και 66 ποντους. Η γιατρος της λεει βεβαια οτι καλα ειναι να τρωει λιγο περισσοτερο για να βαζει βαρος αλλα αφου κατα τ΄αλλα αναπτυσεται μια χαρα δεν υπαρχει λογος να στεναχωριεται. μια χαρα ειναι ο μικρος :)

Λιακι τι το διαβαζες το παλικαρακι σου βρε? Πες μου οτι καταλαβαινει οτι του λες ..... θα σκισω τα διπλωματα :lol::lol::lol::lol: Εγω ελεγα να παρω μει ται αλλα τελικα με τον μαρσιπο της κικο μια χαρα τα παμε. Εκτος σπιτιου βεβαια γιατι μεσα στο σπιτι δεν τον χρειαζομαι και ιδιαιτερα......ΚΑλη ευκολια με τη μετακομιση. Η πεθερα δεν πεταει τιποτα απ' οτι βλεπω εε????? και η δικια μου ετσι ειναι, εχει στο σπιτι μεχρι και εγκυκλοπαιδεια στην καθαρευουσα :lol::lol::lol::lol:

Ελενακι περιμενουμε φωτο απο το σπιτι!!!! Με γεια και τα ρουχαλακια σας, καλοφορετα :D . Για το τεστ δεν ξερω να σου πω δυστυχως......

Αριαδνη με γεια και τα δικα σας ρουχαλακια, καλοφορετα και σε εσας :):) . Εγω φορουσα στον πριγκιπα απο τον πρωτο του χειμωνα και εβαλα και περσι που ειχε ηδη χρονισει και αγορασα και στη νεραιδουλα να της φοραω οταν θα αρχισουν τα κρυα, γιατι εδω πανω κανει πολυ κρυο το χειμωνα και δεν μπορω να τα ελεγχω και τα 2 ολο το βραδυ αν ειναι ξεσκεπαστα...

Μπεμπουλα δεν ειχε δεκατα, ειναι φυσιολογικη θερμοκρασια αυτη στα μπεμπακια. Πανω απο 38 δινουμε ντεπον.

Ανθουλα μου σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον :D:D:D:D . Ειμαστε καλυτερα απο την 1η εβδομαδα συγκατοικης ολοι μαζι δοξα τω θεο. Ο παναγιωτης δεν δειχνει να ειναι επιθετικος απεναντι στη μπεμπα, απλα ειναι διακδικητικος απεναντι σε εμας και κυριως σε μενα, ζηταει συνεχεια την αγκαλια μας και την προσοχη μας. Ολοι μαζι προσπαθουμε και πιστευω οτι ειμαστε σε καλο δρομο.

Σου ευχομαι και παλι συντομα να στρωσει η φραουλιτσα σου και να ξεκουραστεις και εσυ σωματικα και ψυχολογικα :D:D:D:D

Κατερινουλα πως πατε και εσεις με τα πατωματα??? Ααα διαβασα παρακατω, καλη ευκολια και σε εσας :):)

Εμενα εβαλαν οι δικοι μου λαμινειτ στο πατρικο μου και το μετανιωσαν..... πολυ ευαισθητο!!!

Δεν τον αφηνουμε ,τον εχουμε μαζι μας, μωρε ειναι πολυ μικρουλια ακομα....

Χαρας το κουραγιο σου! Εγω ετσι ημουν μεχρι 2 μηνες , μετα το αραιωνα...

Κοριτσάκια καλησπέρα!

Πασχαλιτσάκι χρόνια σας πολλά!!!Και μεις γίναμε 2 μηνών χτες! Αύριο έχουμε εμβόλιο!

Σταυρούλα γιατί ανησυχείς, απ ΄ότι σου είπε και η Ελένη είναι μέσα στα φυσιολογικά!Θα κοιτάξω και γώ το βιβλιάριο.

Έλενα σου έστειλα μειλ!

Που είστε οι υπόλοιπες?Πήγατε για μπάνιο?Εγώ μετάνιωσα που δεν πήγα και είναι 5 λεπτά η θάλασσα φανταστείτε!Αλλά προτίμησα καφεδάκι το πρωί.

Αραδνουλα χρονια πολλα και σε εσας :D:D:D:D . Και εμεις αυριο ειχαμε ραντεβου για εμβολια (το χεξα και το ροταριξ) αλλα επειδη δεν εχει ερθει ακομη το βιβλιαριο υγεια της μικρης ( :evil::evil::evil::evil::evil::evil: ) ειπαμε να το κανουμε την πεμπτη το ραντεβου μπας και εχει ερθει μεχρι τοτε. Αν οχι θα σταξουμε κανονικοτατα τα 140 εβρουλακια μας. Χαλαλι σου ρε νεραιδουλα μου ;););););)

Αυριο περιμενουμε τα νεα σας απο τον γιατρο. Εσυ τι εμβολιο θα κανεις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...