Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΛΑ FRISOLAC

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΔΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ FRISOLAC ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 23 ΕΥΡΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ;;;;;;;;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Αριάδνη.

Ασε μεγάλο εξοδο με τα δυο παιδια και το φρισολακ. Επρεπε να το χαμε προμηθευτει τουλαχιστον πριν το απαγορεψουν στα σουπερ που ειχε περιπου 17 ευρω το κουτι. Εχω ψαξει και εγω στο δικτυογια προμηθεια απο το εξωτερικο, αλλα δεν εχω βρει κατι. Ποσο μηνων ειναι τα διδυμάκια σου? Εγω έχω δυο διδυμα κοριτσακια πεντεμιση μηνών και παρόλο που θηλάζουμε χρειαζόμαστε ένα κουτί στις πεντε μερες τουλαχιστον!

• 4 weeks later...

γεια σου αριαδνη. εγω ειμαι απο κυπρο και εδω εχει το μικρο των 400 γραμμαριων στα 7.5 ευρω και το βαρελακι των 900 γραμμαριων γυρω στα 14.50.αν εχεις καποιο απο κυπρο να σου στειλει στοκ θα ήταν καλα.... ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...