Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Αννα Μαρια να τον χαιρεσαι τον Αντρικο σου, να τον καμαρωσεις χαρουμενο, υγιη και ευτυχισμενο!!!! Και να του χαρισεις το αδελφακι του συντομα!

Υπεροχη η ιδεα σας για τον κηπο μεσα στο μπαλκονι, εχουμε φυτεψει κι εμεις κατι ψιλα. Θα σκισεις με τον επιθεωρητη.

Εμεις στο Δημητρη διναμε παντα να δοκιμαζει λιγο απο εμας αλλα κανονικα δικο μας φαγητο απο τοτε που χρονισε, με προσοχη στο αλατι. Τα αλλα καρυκευματα κανονικα τα βαζω. Σημερα εφτιαξα τις πενες με φετα και ντοματα, τελειο φαγακι!!!

Κοριτσια χαιρομαι που σας αρεσε η συνεχεια, ερχονται κι αλλες αποκαλυψεις. Εχει να κανει με το προπατορικο αμαρτημα και με τον διωγμο του Εωσφορου απο τον Παραδεισο.

ΚΑ μου τι να πω ειναι τρελλοι οι ανθρωποι, 3 παιδια, ενα εισοδημα και πληρωνετε κιολας;;;

Μαρινακι απο τη λατρεμενη μου Κρητη καταγεσαι; Υπομονη με τα πεθερικα...

Αλεξανδρα μπραβο που τα καταφερνεις! Εμενα ειναι φαγανος, με τους αλλους, η μαμα μου η πεθερα μου τον βαζουν κατω και τρωει, με μενα παιζει, αλλα δεν πειραζει, δεν του δινω και πολλη σημασια, νομιζω το εχει δει παιχνιδι οποτε ας πεινασει λιγακι...

Φιλακια! Καλο ΣΚ!

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα βολτουλα και εσείς σημερα, και εγω πήγα και πήρα ένα μπουφάν στην Αγγελική ευτυχώς ειχε δώσει ο παππούς λεφτα, και πήρα και ένα σκουφακι με αυτακια του Νικόλα, εχει πολυ πλακα :)

Για το βάρος δεν ξέρω ποσο έπρεπε να παρει για μένα καλα ειναι ειχε παρει πολυ τους πρώτους δυο μήνες και ειχε ανεβεί στην 90η καμπύλη και τωρα έπεσε στην 75η και ίσως για αυτο μου ειπε ότι δεν πηρε πολυ. Στην Αγγελική η αλλεργία στο γάλα της πέρασε στο χρονο δεν μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα γιατι συνεχίσαμε τον θηλασμο οπότε δεν είχα θέμα με το γάλα και είχα βρει και μια υποαλλεργικη κρέμα και έτρωγε για απογευματινό, δεν έφαγε ποτε φαριν λακτε, μπισκοτοκρεμα και τετοια. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν δουλεύω τωρα, ψάχνω βέβαια αλλα ειναι λίγο δύσκολα.....

Χριστίνα ωραία η συνεχεια μας κρατάς όμως σε αγωνία μέχρι την επόμενη φορα :!:

Αννα Μαρία πως τα πηγές με τον επιθεωρητή?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Μια χαρά πήγε με τον επιθεωρητή ευτυχώς! Ήταν καθηγητής μου στο Λύκειο και ήμουν μια απ' τις αγαπημένες του μαθήτριες, έτσι πήγε πολύ χαλαρά. Οι μαθητές μου με βοήθησαν αρκετά στο μάθημα, αν και ήταν πολύ μουδιασμένοι και ντρέπονταν να μιλήσουν. Έκανε και ο επιθεωρητής κάποιες παρεμβάσεις και στο τέλος μου είπε καλά λόγια.

Α, έφτιαξα και χαλβά τελικά, όλα τα πρόλαβα! :lol::lol::lol: Σιμιγδαλένιο, με αμύγδαλα, σταφίδες, κανέλα και μοσχοκάρυδο. Έκανα δύο και τον ένα τον πήρα στο σχολείο για να κεράσω για τον Αντρέα, και κέρασα και τον επιθεωρητή να τον γλυκάνω, χιχι!

Α, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Αλεξάνδρα ο επιθεωρητής ήρθε για να δει εμένα κι έναν άλλο. Εμένα με βλέπει για μονιμοποίηση, δηλαδή τώρα είμαι μόνιμη επί δοκιμασία επί δύο χρόνια (φέτος είναι ο δεύτερος) και έχω επιθεώρηση για να γίνω μόνιμη σκέτη.

Για το φαγητό, εμάς μας είχε πει ο παιδίατρος να δίνουμε καμιά φορά κανένα δικό μας φαγητό, όπως κοτόπουλο ψητό ή καμιά πατατούλα φούρνου, αλλά χωρίς αλάτι. Πώς, όμως, ρε παιδιά να μαγειρέψω χωρίς αλάτι; Άντε ο Αντρέας δεν έχει γευστική εμπειρία, οπότε δεν καταλαβαίνει ότι λείπει το αλάτι. Εμείς όμως; Όσο κι αν βάλεις από πάνω, πάλι φαίνεται αν δεν έχει ψηθεί με λίγο αλατάκι. Οπότε είτε του φτιάχνω δικά του, είτε μαγειρεύω το δικό μας μέχρι ένα σημείο χωρίς αλάτι. Π.χ. σήμερα είχαμε μουτζέντρα (=φακόρυζο). Έβρασα τις φακές χωρίς αλάτι και μετά έβαλα σε ένα μικρό κατσαρολάκι λίγο ρύζι με ζουμί από φακές και έβρασε και μετά έριξα και τις φακές, ενώ στο δικό μας φαγητό τσιγάρισα το ρύζι, έβαλα αλάτι και λίγο πιπέρι και τηγανιτά κρεμμύδια. Ευτυχώς το καταβρόχθισε!

Για το βράδι είτε φρούτο του δίνουμε, είτε γιαούρτι, δε νομίζω να τρώει μετά και φαγητό. Τον βλέπω πολλές φορές που έχει φάει δεκατιανό αργά, ότι δεν το πολυθέλει το μεσημεριανό του, οπότε προτιμώ να το αφήσω για λίγο καιρό ακόμα το βραδινό φαγητό.

Να σας ρωτήσω κιόλας όλες, το λάδι το προσέχετε στο φαγητό που δίνετε στο μωρό, να μην είναι ψημένο; Γιατί έχω διαβάσει και ακούσει διάφορα, και ακόμα δεν του έχω δώσει φαγητό με ψημένο λάδι, αλλά μήπως είναι λίγο υπερβολή;

Χριστίνα παίρνει τελείως διαφορετική τροπή η ιστορία σου! Προπατορικό αμάρτημα και διωγμός του Εωσφόρου από τον Παράδεισο; Πώς τα σκέφτηκες όλα αυτά ρε θηρίο; Και ο Στέφανος τι είναι, ο Μεσσίας; Και η κόρη του Γιώργου Ντέμιαν Μπαλτάζαρ ο Αντίχριστος; Μη μου πεις ότι σου έδωσα ιδέες τώρα!

Σου άρεσαν οι πένες; Χαίρομαι!

Καγκουράκι ευτυχώς εμένα μου έφερε μια φίλη μου σακούλες ολόκληρες με ρούχα για τον Αντρέα και δε χρειάστηκε να αγοράσω τίποτα. Αλλά μάλλον θα πρέπει να πάρω κανένα πουλόβερ για την Αγγλία.

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου,καλο μηνα και καλα χριστουγεννα να εχουμε

μπηκα λιγο στα βιαστικα επειδη κανω δουλειες κι εχω ενα σπιτι ανω κατω φαγωθηκαν να στολισουμε το απογευμα κι ετσι πρεπει να τελειωσω γρηγορα,ευτυχως θα φαμε στη πεθερα και δεν εχω μαγειρεμα...

Αννα Μαρια χρονια πολλα στον Αντρικο μας να το χαιρεσε,πολυχρονο να ειναι το παιδακι σου γερο κι ευτυχισμενο!!

θα μπω μετα να σχολιασω τα υπολοιπα πολλα φιλια σε ολες !!!

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσια;;Σημερα ειχα ενημερωση γονεων.Προς το τελος μπλοκαρα τοσο πολυ που μου ελεγαν επιθετα και ηθελα χρονο για να συνειδητοποιησω για ποιον μαθητη με ρωτουν :?:?:?:? Παει και αυτο.

Η φραουλιτσα μου εχει παλι βηχα. Το ιδιο και ο Πανος φυσικα.Κουραστηκα με τις ιωσεις.

Η διαιτα νομιζω παει καλα. Εχω χασει 1 κιλο και κατι.Κατα τα αλλα εκει που η μικρη ειχε στρωσει στον υπνο και εκανε μεχρι και 8ωρα, τωρα μου τα χαλασε παλι (3ωρο-4ωρο).Παρολ' αυτα δε νιωθω άυπνη, ευτυχως ;) .

Αννα Μαρια να χαιρεσαι τον Αντρικο σου τον όμορφο. Θα κανεις πάλι γιορτη;;;Ετσι και η φραουλα, γενεθλια στις 17-8 και γιορτη στις 30-8.Επισης ο Πανος εχει γιορτη στις 15 Αυγουστου. Ολα μαζι.

Βιταμινες προσπαθω να παιρνω απο τα φαγητα και οχι απο σκευασματα.

Για το μαξιλάρι μου ειχε πει ο παιδιατρος ότι αν δεν το μαθει ποτέ, καλό θα είναι.

Αλεξανδρα την κανω μπανιο τοσο αργα γιατι κοιμαται στις 2 με 2,30. Νυχτοπουλια ειναι τα βλασταρια μου. Εσεις πώς τα πάτε με το φαγητό;

Κατερινακι μου ειναι αλήθεια ότι η Αγγελικούλα μοιάζει με το Νικόλα. Οπως εχουμε πει ομως, μοιαζεις κι εσυ με τον Κώστα και ετσι ειστε και οι 2 ευχαριστημενοι ;)

Κατερινα μου τι κανουν τα 3 σου αντρακια;;Στολισατε;;;Οσο για τα κιλα δεν μπορω να περιμενω να τελειωσω με το θηλασμο. Θελω αμεσα να γινω οπως ημουν πριν :(:(:(:(:(

Χριστινακι ο βηχας δε φευγει με τιποτα. Εναι μη σε πιασει. Καλη αναρρωση και στους 2 σας!

Φιλάκια σε όλες!

Δημοσίευση

Γεια σας κούκλες, καλο μήνα και καλές γιορτές!!!!

Μπήκα βιαστικά τωρα που τρώει ο μικρός μετα θα στολισουμε και μεις το δεντράκι μας.

Ελπίζω να μπω το βραδυ που θα πέσουν για ύπνο να σας διαβάσω με την ησυχία μου....φιλακια

Δημοσίευση

Στολισαμε!!!!! ... με το που έβαλα τα φωτακια ο Νικόλας έβγαζε κραυγουλες και γελαγε, η Αγγελική με βοήθησε λέμε τωρα έβαλε όλα τα στολίδια στα κάτω κάτω κλαδιά. Μετα τα έφτιαξα εγω αλλα πάλι ολο μου έβγαζε καποιες μπάλες, μου φαίνεται ότι αυτη η δουλεια θα γίνεται καθε μερα.....και μολις τελειώσαμε διαπιστώσαμε ότι δεν ανάβουν αλλο τα φωτακια :evil::evil: κάτι πρέπει να πείραξε η μικρη και τωρα κάθεται ο άντρας μου να δει ένα ένα μήπως κάποιο δεν κάνει επαφή και σταματάει το κύκλωμα......

Αννα Μαρία όλα καλα βλέπω πήγαν με τον επιθεωρητή, εφαγε και το γλυκακι του ;) , πιστεύω την έχεις σίγουρη την μονιμοποίηση. Μπράβο πάντως που έχετε τετοια συστηματα.

Κατερίνα πως τα πηγες εσυ με το δέντρο, και του χρόνου!

Ανθουλι περαστικα στην φραουλιτσα και στον Πανουλη θα περάσει ο βήχας που θα παει. Σημερα μου λεει η Αγγελική που θα πάμε σημερα, δεν είχαμε κανονίσει βέβαια τίποτα, και μου λεει μετα με ύφος, να πάμε στο σπιτι της Λυδιας να παίξουμε ή μαλλον στου Πανουλη που δεν εχουμε παει :lol::lol::lol: , τον εχει συμπαθησει :P !!!!

Δημοσίευση

Καγκουράκι ευχαριστώ! (δεν ξάπλωσα ακόμα, πόσταρα και αλλού)

Ευτυχώς ο μικρός έχει να κάνει εμετό από χτες στις εννιάμιση το πρωί, ενώ εγώ έκανα μια φορά χτες βράδι και μετά τίποτα, ούτε διάρροιες. Απλά νιώθω ότι με έχει πατήσει τρένο... Ο Αντρέας κάνει λίγες διάρροιες, ευτυχώς τίποτα το εντυπωσιακό.

Σας φιλώ, καληνύχτα!

Δημοσίευση

Δεν σας είπα τελικα εχουμε ένα δέντρο χωρις φωτακια :cry::cry: τα έβγαλε off η Αγγελική γιατι καποια στιγμη παταγε συνεχεια ένα κουμπακι που ρυθμίζεις πως θες να αναβοσβηνουν, αυριο θα πάρουμε καινουρια. Σημερα ευτυχώς δεν μου έβγαζε τα στολίδια αλλα γυρναγε γύρω απο το δέντρο και τα ακουμπαγε.

Το απογευμα την πήγα σε έναν παιδοτοπο μονη μου και είχα και τον μπεμπη μαζι, αφήσαμε τον μπαμπά μας σπιτι να μαζέψει κάτι πράγματα γιατι με μας μέσα στα πόδια του δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσει. Δεν το ξανά κάνω όμως με τίποτα το αποκορύφωμα όταν μου ζήτησε η μικρη τουαλέτα, φανταστείτε με να έχω βάλει τον μπεμπη στα πόδια μου μπρουμυτα και να κρατάω την Αγγελική αγκαλια να κάνει τσισα για να μην μου ακουμπήσει στη λεκάνη, ευτυχώς που η λεκάνη ήταν παιδική, χαμηλή.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια!!!

σημερα εχει γενεθλια ο αντρας μου+την Πεμπτη γιορτη!!!Νικο τον λενε!!κλεινει τα 31!!!γερασες του λεω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οποτε εχω full ετοιμασιες...ευτυχως την Πεμπτη θα σβησει τα κερακια...και τοτε θα κανω τουρτα και λιχουδιες...σημερα θα κανω λιγες λιχουδιες για τους δικους μας!!!

ΑΝΝΑ μαρια περαστικα σας!!!!αχ πως στεναχωριεμαι για τα παιδακια οταν αρρωσταινουν!!περαστικαααααααα!!!!!!!

Κατερινακι τρελλη θα εισαι...πηγες με 2 παιδια μονη???αππαπαππαπα!!!!εγω 1 φορα πηγα σουπερ μονη και τα φτυσα με το μωρο..δεν το ξανακανω!!!χαρα στο κουραγιο σου!!!

εμεις για 3ο βραδυ κοιμομαστε με τον μπεμπη...θελει συνεχεια να ειναι διπλα μου!!!! :?:?:?

φιλια κλαιει!!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου

τι κανετε;εμεις ειχαμε ενα φουλ παρασκευοσαββατοκυριακο δεν σταματησαμε απο τις βολτες,την Παρασκευη το απογευμα πηγαμε σε ενα φιλο του Γιωργου και γυρισαμε στις 9 λιγο τηλεοραση και υπνο,το Σαββατο εκανα δουλειες και ακομα δεν τα τελειωσα ολα,στολισα το δεντρο και πηγα για ζουμπα,γυρισα τους μπανιαρισα και υπνο,την Κυριακη το πρωι ειχαμε βαφτιση μετα μαγειρεψα και φαγαμε ολοι σε μενα 11 ατομα ημασταν,μαζεψα πιατα κτλ,εφτιαξα χαλβα και στις 4μιση πηγαμε σε εναν φιλο του Νικου που ειχε παρτυ,με το που γυρισαμε ξανα φυγαμε για μια επισκεψη για εκει προοριζοταν ο χαλβας οπου και μας τραπεζωσαν και γυρισαμε αργα εβαλα τα παιδια για υπνο και ετοιμασα τσαντες ουφφφφ....εντωμεταξυ η αγαπημενη μου κουνιαδουλα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: να βαλω κι αλλα;ειχε τα γενεθλια της κορης της οπου και τα εκανα φυσικα χωρις να μας καλεσει παλι με την δικαιολογια οτι καλεσε μονο τις συμμαθητριες της τωρα εγω θα φταιω αν δεν την καλεσω στα γενεθλια του Δημητρη χωρις να πω καμια δικαιολογια απλα να πω οτι μου τη σπαει τρελα ε πειτε εγω θα φταιω........

Αννα Μαρια περαστικα σας συντομα ευχομαι ,δεν την μπορω καθολου τη γαστρεντεριτιδα ειδικα στα παιδια ειναι οτι χειροτερο και εισαι και με το αγχος να μην παθουν καμια αφυδατωση αφου δεν πινουν νερο με τιποτα,για το φαι που λες εγω μολις εκλεισαν χρονο αρχισα να τους δινω απο το δικο μας φαγητο δεν εβαζα πολλα μπαχαρικα και πολυ αλατι ομως,καλα ειναι να αρχισεις να του δινεις σιγα σιγα αρχισε απο ταπιο ευκολα φαγητα πχ ζυμαρικα,σουπες,οσπρια και βλεπεις

Κατερινακι πολυ γελασα με την περγραφη σου οταν εβαζες την Αγγελικη για τσισα ζογκλερ εχουμε καταντησει πια :lol::lol: ευτυχως ο Δημητρης δεν το πειραζει το δεντρο φετος και ειναι σωο προς το παρον να δουμε για ποσο θα αντεξει,στο στολισμα παντως ξετρελαθηκαν και τα τρια και με βοηθουσαν βαζανε τις μπαλες ασχετα αν τις βαζανε στο ιδιο σημειο ;):lol::lol:

Μαρινα που να δεις εμενα μονη στο σουπερ με τρια παιδια να δεις τι γινεται μονο εμεις ακουγομαστε δεν το κανω συχνα βεβαια μονο αν ειναι αναγκη συνηθως παμε οικογενειακως ή χωρις τα παιδια,μηπως βγαζει δοντακι και ειναι ετσι ανυσηχος ο μικρουλης σου;

Ανθη μου σε καταλαβαινω πως νιωθεις με τα κιλα και παλι καλα που δεν εβαλες πολλα φαντασου εμενα που ειχα βαλει 26 στον Δημητρη και εκανα καιρο να τα χασω ειχα φρικαρει ,ειναι καλυτερα τα παιδια με το βηχα;

Χριστινακι πολυ μας μπλεκεις με τη συνεχεια :o πολυ φαντασια εχεις ομως δεν θα μπορουσα να σκεφτω με τιποτα τετοια πραγματα και πραγματικα με εχεις εξιταρει ,περιμενω με αγωνια τη συνεχεια

Αλεξανδρα που εισαι κι εσυ;;

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Ευτυχώς σήμερα είμαστε καλά. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα, αφήστε που έχω πάθει και δυσκοιλιότητα... Ο Αντρέας προς το παρόν δεν έκανε διάρροια σήμερα. Ευτυχώς ήταν πολύ ελαφριάς μορφής, ο Αντρέας δεν έχασε το κέφι και την ενεργητικότητά του, όλο σκανταλιές έκανε, κι απλά αντί για κανονικά κακά έκανε διάρροια. Και νερό έπινε, και θήλαζε συνέχεια, και χτες έφαγε και λίγο φαγητό, οπότε δεν είχαμε πρόβλημα. Εγώ σήμερα δεν πάω σχολείο, γιατί νιώθω αδυναμία, και φοβάμαι μην τους κολλήσω κιόλας. Ούτε μάθημα κεραμικής πήγα, κλαψ.

Ανθή πάλι καλά που δε νιώθεις άυπνη!

Πώς πάνε τα παιδάκια σου;

Δεν κάναμε γιορτή για τον Αντρέα, αφού την προηγούμενη βδομάδα ήταν τα γενέθλιά του. Πήγαν όλοι μαζί στον εσπερινό το προηγούμενο απόγευμα (εκτός από μένα που ήμουν σχολείο) και τη μέρα της γιορτής έκανα χαλβά, όπως σας είπα!

Καγκουράκι η μονιμοποίηση δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Πρέπει να έχεις πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα για να σε χαρακτηρίσουν μη ικανό, οπότε δεν αγχώνομαι! Ειδικά αφού έχω και τον συγκεκριμένο επιθεωρητή, μια χαρά!

Στολίσατε ε; Με το καλό, καλά Χριστούγεννα να φτάσετε! Εμείς δε βάζουμε ποτέ φωτάκια στο δέντρο.

Ακροβατικά κάνατε στον παιδότοπο!

Μαρίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Κατερίνα τρελό σαββατοκύριακο περάσατε!

Με γεια το δέντρο!

Αμάν πια αυτή η κουνιάδα...

Λες ν' αρχίσω να του δίνω και δικά μας; Θα πρέπει να βάζω όμως έστω και ελάχιστο αλάτι. Ο γιατρός, όμως, μου είπε καθόλου... Το λάδι πειράζει να είναι ψημένο;

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Mαρινακι χρονια πολλα τον αντρουλη σου να τον χαιρεσε,να τα εκατοστισει και με το καλο κι ο γαμος σας!!!

Αννα Μαρια δεν νομιζω να πειραζει το ψημενο λαδι εγω τους εδινα κανονικα μετα τον χρονο,οσο για το αλατι μπορεις να του βγαζεις φαγητο και μετα να αλατιζεις το δικο σας

Δημοσίευση

Κατερίνα θα το εφαρμόσω σιγά σιγά. Αν βάζω πελτέ, π.χ. θα πειράζει λες; Π.χ. στις πατάτες γιαχνί; Γιατί τώρα δεν έχει ντομάτες. Από μπαχαρικά δε βάζω ποτέ καυτερά. Θα βάλω πιπέρι (οκ, αυτό μπορώ να το παραλείψω!), κανέλα, μοσχοκάρυδο, τέτοια πράγματα, εκεί που ταιριάζουν. Και φυσικά, ρίγανη, βασιλικό, μαϊντανό, άνηθο, που τέτοια βάζω και στο δικό του φαγητό.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!ξαφνικα σημερα ξεκινησε ενας αερας…κ ελεγε πως θα αλλαξει ο καιρος..πως περασατε το σκ;εμεις ειχαμε ένα παρτυ το Σαββατο,ξεσσαλωσε η μικρη για τα καλα…12 παρα επεσε για υπνο.την άλλη μερα πηγαμε στα πεθερικα,ηπιαμε καφε ,φαγαμε ,ξαναηπιαμε καφε.8 το βραδυ γυρισαμε σπιτι.ηταν κ μια ξαδερφη του αντρα μου με τα παιδια κ λυσσαξανε παλι.κατα τις 6 βγηκε οφ η δικια μου κ κοιμηθηκε στον καναπε,ξυπνησε με μια γκρινια…όταν γυρισαμε σπιτι συνηλθε κ για να κοιμηθει πηγε 11.σημερα ειχα κατι δουλιτσες εξωτερικες κ μετα επιασα το σιδερο που σε λιγο θα φωναζε,4 πλυντηρια…κ τα απλυτα αρχισαν να γεμιζουν παλι…η Κωνσταντινα δεν θελει παλι να κοιμηθει για μεσημερι,αν εχουμε παλι γκρινια δεν ξερω τι θα κανω……!!!!!!!!

Χριστινα περιμενουμε τις αποκαλυψεις!!!!ετσι ο δικος σου ε;σε εσενα κανει τα κολπα;εμενα ουτε με γιαγιαδες,ουτε με τον μπαμπα αφου ξερει ότι ουτε θα την μαλωσουν,ουτε θα την πιεσουν.με εμενα κανει κολπα μεν αλλα ξερει ότι δεν θα κανω πισω.

Κατερινα κ του χρονου να στολισετε το δεντρακι σας κ να βοηθαει κ ο Νικολας!!!πανε τα φωτακια ε;κι εγω τετοια εχω,ελπιζω να μην ανακαλυψη το κουμπακι κ τα ξεκανει.τι ζογκλερικα εκανες καλε;δεν τον βαζεις πια στο σλινγκ;με γεια το μπουφανακι κ το σκουφακι!!να μας βαλεις κ φωτο όταν θα το φορεσει.θα είναι γλυκας!

Αννα Μαρια μια χαρα με τον επιθεωρητη!!ευχομαι γρηγορα να εχεις τα καλα νεα της μονιμοποιησης!!ο παιδιατρος γιατι δε θελει καθολου αλατι;ποτε κατά την γνωμη του θα πρεπει να το βαλεις;εγω την ειχα ρωτησει γιατι φοβομουν κ για το νεφρακι μηπως δεν κανει,επειδη εχει κ την παλινδρομιση αλλα μου ειπε λιγο δεν πειραζει.ηθελα α τα νοστιμισω τα φαγητα μηπως ετρωγε κ καλυτερα.λαδι ψημενο,εννοεις να βαλεις ενώ το μαγειρευεις;εγω βαζω,ακομα κ στα νεροβραστα που εκανα μου ειχε πει η παιδιατρος εκτος από το λαδι στο τελος να βαζω κ την ωρα που το βραζω για περισσοτερες θερμιδες.κ τωρα βαζω αλλα δεν της κανω πχ τσιγαριστα,ουτε τρωει τηγανιτα.αντε καμια πατατουλα που κ που.περαστικα κ για την γαστρεντεριτιδα,ευτυχως ελαφρα την περασατε!!πελτε εγω βαζω,βγηκε η ροκα;γρηγορα ε;ποτε θα είναι ετοιμη για σαλατουλα;

Κατερινα αντε κ του χρονου να στολισετε το δεντρακι σας!!!μια χαρα περασατε ε;μπραβο!!καλα η κουνιαδα τι να πω;;δεν καλεσε τα ξαδερφακια;;δεν βρισκω το λογο να την καλεσεις ,αφου τα παρτυ γινονται μονο για τους συμμαθητες…λες να παρεξηγηθει;;

Ανθη πως είναι τα μικρα σου με τον βηχα;κ ο Πανος κοιμαται τοσο αργα;κ μετα παραπονιεμαι για την δικια μου..!!!για τα κιλα που λες,στην φωτο της Κατερινας μια χαρα αδυνατη φαινεσαι.!!

Μαρινα να χαιρεσαι τον αντρα σου!!πολυχρονος!!!μονη σου θα κανεις την τουρτα;;πες μας καμια ωραια λιχουδια!!σουπερ μαρκετ εγω παω συχνα με την Κωνσταντινα.οταν ηταν μωρο ηταν αψογη!!μετα που μεγαλωσε την βαζω στο καροτσι του σουπερ κ ψωνιζουμε μια χαρα ,λιγο στο ταμειο την πιανει μια γκρινια.τιςτελευταιες φορες όμως την αφηνω στον μπαμπα κ παω με την ησυχια μου κ ψωνιζω κ χαλαρωνω!!

φιλακια!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα! Καλη εβδομαδα και καλο μηνα!

Εμεις ειμαστε καλυτερα, το ΣΚ ηταν ζορικο, για προσωπικους και οικογενειακους λογους, ελπιζω η εβδομαδα να εξελιχθει πιο ομαλα!

Αννα Μαρια περαστικα! Ειναι λογικο να εχεις νομιζω μια μικρη δυσκοιλιοτητα μετα τη γαστρεντεριτιδα. Αντε με το καλο και η μονιμοποιηση! Καλα δεν βαζετε φωτακια στο δεντρο; Και τι βαζετε μονο μπαλες; Φαγητο εγω του δινω πλεον απο ολα, αλλωστε ειναι αδυνατον να τρως κατι μπροστα του η να το ανακαλυψει σε καποιο συρταρι και να μην φαει, μεχρι Κυπρο θα ακουστουμε! Ευτυχως εχει μετρο, δηλαδη μπορει να φαει σοκολατα υγειας και μετα μπισκοτο, μετα να φαει τοστ και να γκρινιαζει "σοκολατα-σοκολατα" και μετα μολις φαει το τοστ να πει "δεν θελω σοκολατα" απο μονος του. Αλατι μου εχει πει ενα κουταλακι του γλυκου περιπου για μια κατσαρολα και οσο αφορα τα τηγανιτα, εγω τηγανιζω μονο με ελαιολαδο τα παντα.

ΚΑ μου και του χρονου να στολισετε και να το χαρειτε! Οσο για την κουνιαδα, τι να πω, μικροτητες, μην ασχολεισαι, τη ζαχαρενια σου χαλας, καθε ανθρωπος εχει την ποιοτητα του...

Κατερινακι μου γελασα πολυ με την περιγραφη σου! Και του χρονου το δεντρακι σας να στολισετε να το χαρειτε!

Ανθη μου εχεις λαλησει κι εσυ με ολα! Κι εμεις δινουμε το Σαββατο βαθμους!

Μαρινα μου να χαιρεσαι τον αντρα σου! Καλα που το ειπες για την Πεμπτη, γιατι γιορταζει και ο δικος μου και το ειχα ξεχασει! Ευκαιρια να κανονισω τιποτα, να στολισουμε και το δεντρακι, αν και πρεπει να καθαρισω και δεν ξερω αν θα εχω προλαβει...

Αλεξανδρα μου πλακα εχει η μικρουλα σου, ειναι ζουζουνιαρα κι αυτη! Θα σου στειλω πμ να σε ρωτησω καποια πραγματα για τις αλλεργιες.

Για την ιστορια που λετε, χαιρομαι πολυ να μου λετε οτι σας εχω πριζωσει για τη συνεχεια, αυτο ειναι το ζητουμενο σωστα; Λοιπον, εχει να κανει με το προπατορικο αμαρτημα και τον εωσφορο, με το πως αρχισε δηλαδη και πως εξελιχθηκε αυτη η κοντρα Θεου-Διαβολου, τα δυο παιδια ειναι κλειδια στην ιστορια και εχει επισης να κανει με το δευτερο μεγαλυτερο αμαρτημα στην ιστορια της ανθρωποτητας. Δεν λεω αλλα, θα αποκαλυφθουν ολα σιγα σιγα. Το τελος δεν το εχω καν σκεφτει ακομα...

Δημοσίευση

Αλεξάνδρα βλέπω κι εσείς περάσατε ένα πολύ γεμάτο σαββατοκύριακο! Μια χαρά!

Κι εμένα έβαλε ο άντρας μου χτες ένα πλυντήριο, και σήμερα κι άλλο... Μαζεύονται τα άτιμα και δε στεγνώνουν και γρήγορα.

Καλέ, η ρόκα πέταξε κάτι πολύ ψιλά φυλλαράκια, σα γρασίδι! Θέλει ακόοοοομα... Τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Χριστίνα ελπίζω η εβδομάδα να πάει για σας πιο καλά απ' ό,τι το σαββατοκύριακο, και το ίδιο εύχομαι και για μας!

Στο δέντρο βάζουμε μπάλες, πάρα πολλά αγγελάκια και διάφορα άλλα στολίδια.

Η ιστορία, χμ... Πραγματικά με εκπλήσσεις! Έχεις πάει σε τελείως άλλη σφαίρα! Σίγουρα είναι κάτι που δεν το περίμενα. Θεολογικά δε νομίζω ότι στέκει, γιατί ο Θεός δεν πολεμά το διάβολο, αντίθετα τον αγαπά. Ο διάβολος μισεί το Θεό, τους ανθρώπους, ακόμα και τ' άντερά του, αλλά ο Θεός αγαπά τους πάντες και τα πάντα, ακόμα και το διάβολο. Δηλαδή δεν είναι δύο αντίθετες ισότιμες δυνάμεις, αλλά ο Θεός είναι το απόλυτο καλό, το οποίο είναι χωρίς αρχή και χωρίς τέλος, ενώ ο διάβολος το κακό, το οποίο δεν έχει απόλυτη ισχύ, και κάποια στιγμή θα πάψει να υπάρχει. Η θεολογία και την κόλαση την παρουσιάζει όχι σαν την παρουσία του διαβόλου, ούτε καν σαν την απουσία του Θεού, αφού ο Θεός υπάρχει παντού, αλλά οι κολασμένοι τυλίγονται από την αγάπη του Θεού την οποία δε δέχονται, και γι' αυτό είναι σαν φωτιά που τους καίει. Μέχρι τώρα απ' όσα έγραψες δεν προκύπτει κάτι αντίθετο από τη θεολογική διδασκαλία. Πάντως, το θέμα του κακού είναι κάτι που καίει τους θεολόγους (γιατί δεν το αφανίζει ο Θεός; Γιατί το επιτρέπει ο Θεός; κ.λπ.) και υπάρχουν ακόμα αναπάντητα ερωτήματα ή μάλλον συνεχώς τίθενται ερωτήματα που ψάχνουν απάντηση.

Για το φαγητό που λέτε, κάποιες κοπέλες μου έχουν πει ότι το ελαιόλαδο χάνει όλες τις θρεπτικές του ουσίες και γίνεται καρκινογόνο αν ξεπεράσει τους 70 βαθμούς. Δεν το έχω εφαρμόσει στα φαγητά που τρώμε εμείς, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω ένα ψιλοάγχος για το μωρό. Να το αποβάλω λέτε ε;

Για το αλάτι ο γιατρός μου είπε ότι όσο δεν του δίνω τόσο το καλύτερο. Δεν ξέρω, έχω διαβάσει διάφορα για το αλάτι, άλλοι λένε ότι κάνει καλό εκτός αν είσαι υπερτασικός, καρδιακός, κ.λπ., άλλοι το δαιμονοποιούν.

Πάντως με ξεαγχώνεται μ' αυτά που μου λέτε, σιγά σιγά θ' αρχίσω να του δίνω κι απ' τα δικά μας.

Α, έκανε κακά ο μικρός! Πολλάααα, και κάπως κολλώδη, όχι σα νερό. Του περνάει λέτε ε;

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια, τι κάνει το άτομο;

Τον έχω βάλει στο πάρκο και του έβαλα ένα παιχνίδι από αυτά με τις τρύπες και τα σχήματα, για να βάζεις τα σχήματα στις τρύπες. Ε, λοιπόν, αυτά τα σχήματα τα εκσφενδονίζει έξω απ' το πάρκο του, λες και είναι Παλαιστινιάκι και πετάει πέτρες στους ισραηλινούς στρατιώτες. Φοβάμαι μη φάω καμιά αδέσποτη.

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχα! ΟΙ περιγραφες σου απαιχτες παντα!

Ακριβως! Ετσι περιπου το παω στο βιβλιο, ο Θεος δινει αγαπη αλλα ο Εωσφορος την αρνειται, ομως ο Θεος ξερει οτι δεν μπορει να υπαρξει αρμονια αν δεν υπαρχει και καλο και κακο στο συμπαν, οποτε δεν τον καταστρεφει, απλα τον απομακρυνει και προσπαθει να προφυλαξει τα πλασματα του, δυστυχως χωρις ιδιατερη επιτυχια...

Δημοσίευση

(Προσπάθησα να γράψω και πριν, αλλά κάτι πάτησε ο Αντρέας και με πέταξε έξω...).

Χμ... Χριστίνα, δεν είναι ακριβώς έτσι. Δηλαδή για την ορθόδοξη θεολογία αρμονία είναι ο Θεός που είναι το απόλυτο καλό. Αρμονικό είναι και το σύμπαν και ο άνθρωπος, που ο Θεός δημιούργησε λίαν καλό και που οδεύει προς την τελειότητα. Το κακό είναι δυσαρμονία, με το κακό χαλούν οι ισορροπίες (ο Άνσελμος του Κάρντενμπέρι έχει γράψει ένα σωρό σχετικά με το θέμα, αλλά το έχει πάει τελείως αλλού).

Ο Θεός δεν προσπαθεί να προστατεύσει τα πλάσματά του από τον διάβολο, γιατί και ο διάβολος είναι πλάσμα του Θεού. Ο διάβολος προσπαθεί να επηρεάσει και να καταστρέψει τους ανθρώπους, επειδή τους μισεί, αλλά οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν (όπως και ο διάβολος ήταν ελεύθερος να επιλέξει και επέλεξε να κάνει το κακό). Ο Θεός έθεσε στον εαυτό του έναν και μόνο "περιορισμό", να μην μπορεί να επέμβει στην ελευθερία του ανθρώπου. Ο άνθρωπος επιλέγει αν θα ακολουθήσει τον Θεό ή τον διάβολο. Επιλέγοντας ο άνθρωπος τον Θεό τότε ακολουθεί τον αγιαστικό του δρόμο, και αγιάζεται ο ίδιος, δηλαδή ζει μέσα στη θεία χάρη (αυτό είναι η αγιότητα και όχι τα θαύματα, οι προφητείες, κ.λπ. Αυτά είναι απλά αποτέλεσμα της αγιότητας και όχι απαραιτήτως). Οπότε, ζώντας μέσα στη θεία χάρη, ο άνθρωπος απωθεί τον διάβολο, δηλαδή στην πραγματικότητα, ο Θεός τον απωθεί.

Είναι αρκετά περίπλοκο το θέμα και εδώ και είκοσι αιώνες έχουν χυθεί τόνοι μελανιού γι' αυτό.

Α, ακούστε τι έκανε σήμερα ο Αντρίκος: έχει πλέον μάθει να ανοίγει συρτάρια. Τον είχα στο δωμάτιό του κι έπαιζε, και σε κάποια φάση πήγε στη συρταριέρα του και προσπαθούσε ν' ανοίξει τα συρτάρια. Εγώ έσπρωχνα τα συρτάρια με το χέρι μου και δεν άνοιγαν. Αυτός προσπαθούσε από το ένα χερούλι, τίποτα. Πήγαινε στο άλλο, γιατί μάλλον θα σκέφτηκε "χάλασε αυτό", πάλι τίποτα. Άλλο συρτάρι, πάλι τίποτα. Οπότε σε κάποια φάση βλέπει το χέρι μου που το είχα στο συρτάρι και το κρατούσα κλειστό και πήγε και μου το έδιωξε!!! Καλά, πώς το συνέδεσε; Εκτός κι αν το έκανε τυχαία.

Δημοσίευση

Σιγα μην το εκανε τυχαια; Τι ειναι καλε τα παιδια χαζα; Κοιταξε γυρω του, ειδε οτι το χερι σου μπλοκαρει το συρταρι και στο εδιωξε! Πανεξυπνα ειναι τι νομιζεις, επειδη ειναι κουτσικα! Και τωρα μετα το χρονο θα δεις πραγματα και θα τριβεις τα ματια σου!

Για την ιστορια που λες, εχω καπως μπερδεψει στοιχεια απο πολλες θρησκειες, το γινγκ και το γιανγκ, την αγαπη του θεου, την εμφυτη ταση του ανθρωπου να αμαρτανει, γενικα μαλλον αντικατοπτριζει την εσωτερικη μου πιστη, που δεν ταυτιζεται απολυτα με καμια διδασκαλια, παροτι πλησιαζει πιο πολυ στη χριστιανικη ορθοδοξη. Τεσπα, δεν λεω αλλα, σε λιγο θα πω και τη συνεχεια οπως παω! Thanks!

post-6804-13873939869573_thumb.jpg

post-6804-13873939870915_thumb.jpg

post-6804-13873939871009_thumb.jpg

post-6804-13873939871222_thumb.jpg

post-6804-13873939871313_thumb.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...