Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα!Να ζησεις Αντρικο και χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις να τυραννας τη μαμα!!! Χαχαχαχα! Να τον χαιρεσαι Αννα Μαρια μου, γερος να ειναι και τυχερος και χαρουμενος!

Κοριτσακια τελικα τον κολλησα τον μικρο και τρεχει η μυτουλα του και βηχει παλι!!!Κι εγω το ιδιο!

ΚΑ μου περιμενουμε νεα απο το δοκτωρα! Και για σενα και για το Γιωργο!

Αλεξανδρα υπεροχα ειναι! Πως τα εφτιαξες; Υπαρχει συνταγη;

Καρολινακι τι κανει η παπενια κι ο πατατουλης;

Κατερινα μου δεν εχω βαλει ποτε λιαστη ντοματα στις φακες, ηταν καλο;

Μαρινα μου οικονομολογος; Δεν τα παω καθολου καλα με τα οικονομικα, καθολου ομως! Ουτε κι αυτα τα πανε καλα με μενα!χεχε!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο, σας φιλω ολες!

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου!!!μολις γυρισα απο το ιδιαιτερο..ο μαθητης ειναι οτι να ναι...σκουλαρικια και ετσι και μαγκια!!!τελος παντων υπομονη !!! :lol::lol::lol::lol: ο μικρουλης μου κοιμηθηκε τωρα...και χαλαρωνω!!!κοριτσια εχω 3 ημερες πονοκεφαλο συνεχομενο!!!γιατι?????????? :?:?

σημερα γιορταζει ενα ζουζουνακι???????????εγινε κιολας 1 χρονου???ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ!!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΔΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ???οσο για το θηλασμο και εγω ευτυχως ενημερωθηκα εγκαιρα απο facebook που με βοηθησε παρα πολυ και απο εδω τα κοριτσακια αλλα κυριως ειναι θεμα προσωπικης επιμονης και υπομονης!!!στο δευτερο εδω ειμαστε να σε καθοδηγησουμε οι θηλαζουσες ;);)

κοριτσια δεν σας το εχω πει οτι ειμαι οικονομολογος?Α δεν το ξερα!!!

αχ κοριτσια αν ημασταν καλα οικονομικα και εγω θα εκανα δευτερο συντομα αλλα τωρα μπαααααααα :?

φιλια πολλααααααααα σε ολες!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ πες τι ετοιμασιες κανεις???τι τουρτα του αγορασες???του αρεσει???τα κερακια τα σβησε????χιιχιχι θελουμε νεααα

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας!

Σήμερα δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο, τόσο γιατί ήταν καθημερινή, είχα σχολείο, κ.λπ., όσο και γιατί ήταν λίγο αδιάθετος ο Αντρίκος. Το πρωί κατά τις έντεκα του έδωσα το αβγό του, αλλά δεν το ήθελε. Τον ξεγέλασα με ψωμάκι και έφαγε λίγο, αλλά μετά αναγούλιασε και δεν επέμεινα. Τον άφησα να φάει λίγο ψωμάκι, αλλά λίγα λεπτά μετά έκανε εμετό. Λέμε "άντε, αυτό ήταν, του πέρασε" και πηγαίνουμε σε ένα παιδότοπο, λόγω της ημέρας. Έπαιξε πολύ και του άρεσε. Όταν του έβαζα τα παπούτσια για να φύγουμε έκανε και πάλι εμετό και μετά στο σπίτι έβγαλε 2-3 φορές ακόμα γουλίτσες. Ευτυχώς μετά από αυτό κοιμήθηκε αρκετά και ηρέμησε και το στομαχάκι του.

Πήρα και τον παιδίατρο και μου είπε ότι τον πείραξε το αβγό, έστω και το ελάχιστο που έφαγε, επειδή είναι κρυωμένος και καλύτερα να μην φάει τίποτα σήμερα, μόνο τσαγάκι, ούτε γάλα. Του λέω "καλά, να μη θηλάσει;" και μου λέει "ααα, ναι, θηλάζει, ναι ναι, φυσικά να θηλάσει, ο θηλασμός μόνο καλό θα του κάνει, ενώ το ξένο γάλα θα το κάνει εμετό". Τον θήλασα πριν φύγω, κι ευτυχώς είχα γάλα στην κατάψυξη, το ξεπάγωσαν και του το έδωσαν και το ήπιε όλο!

Τώρα κοιμάται, αλλά αφού είναι νηστικούλης, προβλέπεται πάρτι το βράδι...

Αλεξάνδρα ωραία πράγματα ακούω!

Δικό μου γάλα σε μπιμπερό δε θέλει πια. Μέχρι τον Ιούνιο έπινε κανονικά, από το Σεπτέμβριο που ξανάρχισα σχολείο δεν το ήθελε, έτσι σταμάτησα να αφήνω. Σήμερα το ήπιε επειδή πεινούσε πάρα πολύ πιστεύω.

Χριστίνα περαστικά!

Ούτε κι εγώ τα πάω καλά με τα οικονομικά. Τα πάω χάλια είναι η αλήθεια... Και σ' αυτό μοιάζουμε!

Μαρίνα δε μου κάνει αίσθηση η περιγραφή του μαθητή σου. Εμένα οι περισσότεροι έτσι είναι.

Πάρτι γενεθλίων θα του κάνουμε την Κυριακή. Ετοιμάζω διάφορα και τα βάζω στην κατάψυξη. Μέχρι τώρα έκανα σπανακοπιτάκια, πιτσάκια, γαλακτομπουρεκάκια και μπακλαβαδάκια.

Α, δε σας είπα τι έπαθα σήμερα! Θα πηγαίναμε στο σχολείο με το δικό μου αμάξι, οπότε πήρα έναν συνάδελφο απ' το σπίτι του και πήγαμε μαζί στο σημείο συνάντησης. Εν τω μεταξύ έβρεχε αρκετά. Σε κάποια φάση γκλαααανγκ! κολλάνε μεταξύ τους οι υαλοκαθαριστήρες και μπλοκάρουν! Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί! Σταματάμε, κατεβαίνει ο άνθρωπος και τους ξεμπλοκάρει. Ξεκινάμε, στα δέκα μέτρα ξαναμπλοκάρουν, και η βροχή να δυναμώνει. Να είμαστε σε ένα δρόμο που δεν μπορούσα να σταματήσω, και δεν έβλεπα τίποτα. Από απέναντι να έρχονται συνέχεια αυτοκίνητα. Ευτυχώς είχα τον άνθρωπο δίπλα μου και με βοηθούσε και φτάσαμε τελικά στο σημείο συνάντησης, το οποίο ήταν δύο λεπτά από εκεί. Φυσικά πήγαμε με άλλο αυτοκίνητο στο σχολείο. Ο Θεός μας βοήθησε και δε σκοτωθήκαμε. Ευτυχώς που το πάθαμε εκεί, και όχι στον αυτοκινητόδρομο που έβρεχε καταρρακτωδώς.

Πάω στο σχολείο, παίρνω τον άντρα μου και του το λέω, και του λέω ότι αν βρέχει όταν γυρίσω θα με φέρει κάποιος σπίτι και πάμε αύριο και παίρνουμε το αμάξι. "Όχι" μου λέει "να περιμένεις να σταματήσει η βροχή και να έρθεις με το αμάξι μας σπίτι, γιατί το χρειαζόμαστε". Βρε να του εξηγώ ότι θα σκοτωθώ, βρε να του λέω ότι έχω και τον άλλο μαζί μου, τίποτα αυτός "όχι, να περιμένεις να σταματήσει και να έρθεις". Φυσικά του είπα "καλά καλά" και του το έκλεισα. Ευτυχώς δεν έβρεχε, έτσι δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσίευση

Γεια σας γεια σας

Σημερα ο Νικόλας μου ειναι γκρινιαρουλης ενω κοιμήθηκε καλα το βραδυ τωρα το πρωι θελει όλο αγκαλιτσα τον βάζω στο στήθος τρώει τον περνει ο ύπνος τον βάζω στο κρεβατακι του και μετα απο κανά εικοσαλεπτο ξυπνάει ενω συνήθως κοιμάται ένα διωρακι :roll::roll: δεν ξέρω τι τον εχει πιάσει και έλεγα να φτιάξω κάτι μπισκοτακια αναβάλλονται για αργότερα.

Δεν θυμάμαι αν σας είπα καλα σχετικά περάσαμε στο σινεμα αν και ήθελε να φύγουμε μια μισή ώρα αφου ειχε ξεκινήσει και μια πάλι μετα απο κανά εικοσαλεπτο, γιατι μου ειπε ότι φοβοταν :roll::roll: δεν ειχε κάτι να τρομάξει και έτσι την βγάλαμε αγκαλια στην ιδια θέση και να της λέω συνέχεια ότι όλοι ειναι καλοί και δεν εχει κανέναν κακό ....

Δεν ξέρω γιατι φοβήθηκε :roll::roll: μαλλον ειναι μικρούλα και ακομα κάποια πράγματα τα βλέπει και τα αντιλαμβάνεται πολυ διαφορετικά, εδω τις έχω παρει την Μαδαγασκαρη 2 σε DVD και επειδη δείχνει να κυνηγούν το λιοντάρι στην αρχη δεν θελει με τίποτα να το δει, ενω το 1 το έχω μάθει απ έξω ώρες ώρες το DVD δεν παίζει απο τις ατέλειωτες ώρες που εχει δουλεψει :lol::lol: .

Πάω να πάρω την Αγγελική και θα γυρίσω να δω τα δικά σας νεακια

Δημοσίευση

Μπηκα λιγο βιαστικα γιατι τα παιδια θελουν το λαπ τοπ,να ευχηθω στον Αντρεακο μας,Αννα Μαρια να τον χαιρεσε κοπελα μου γερος και καλοτυχος να ειναι στη ζωη να τα εκατοστισει!!!και του χρονου να εχει κι αδερφακι το μικρουλι σου,συγνωμμη που δεν σου ευχηθηκα χθες αλλα αργησα εφυγα νωρις απο το σπιτι και γυρισα στις 12 περιπου απο 9μιση που ειχα ραντεβου μπηκα στις 11 :o:o

τελικα εχω μια μικρη κυστη 26χιλιοστα στην δεξια ωοθηκη γιαυτο και ειχα αιμα,μου εδω να παρω παλι τα πριμολουτ για 10 μερες πρωι βραδυ και να παρακολουθησω τον επομενο κυκλο μου και βλεπουμε...

θα μπω μετα να σας σχολιασω φιλια!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε? Σας έχασα εντελώς. Η Λεμεσός με έχει εξαντλήσει. Κάθε μέρα με παίρνει ο ύπνος στον καναπε όταν κοιμίζω τον μικρό.Αρκετές φορές μπήκα σας διαβασα αλλα μετά δεν καταφέρνω να σχολιασω. Ελπίζω να με συγχωρέσετε!!! :(:(:(

Τα νεα μου...Εκτος από την κούραση...ο Στεφανάκος μου εγινε ενα μικρο ταρζανακι!! Σκαρφαλώνει παντού, κανει πολλές σκανδαλιές και η αληθεια είναι ότι είναι πολύ ζωηρός. Επικοινωνούμε πλέον κανονικότατα και λέει πολλές λεξούλες με το δικό του τρόπο. Ξέρει τα ζωάκια και τους ήχους του, και δείχνει τα βασικά μερη του σωατος. Τον περασμένο μηνα ταλαιπωρηθηκαμε με βρογχιτιδα και στο καπάκι για 8 μερες εκανε ασταματητα διαρροιες χωρις να εχει τιποτα αλλο. Απο χθες αρχισε πάλι βηχας. Ευτυχως δεν τον ριχνει απο θεμα διαθεσης και συνεχιζει ακαθεκτος!!! :lol::lol: Ολη μερα φωναζει μαμα για να βλεπω τι κανει ή να μου δειχνει διαφορα.

Εσεις τι κάνετε? Τα ζουζουνια σας?

Εχε πάρει το μάτι μου ότι είχε γενέθλια το Καγκουράκι μας? Χρονια πολλα Κατερινα μου να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!

Ούτε για τον Δημητράκη ευχήθηκα. Να τον χαιρεσαι Κατερινάκι.

Πώς είναι τα μικρά της παρέας?

Αννα Μαρία είχε γενέθλια κ ο Αντρεας χθες? Να τον χαιρεσαι, πολύχρονος! Πάντα γερός να είναι και να τον καμαρώνετε!

Σας αφηνω κ ελπιζω να καταφέρω εστω τώρα που πλησιαζουν Χριστουγεννα να συμμετεχω λιγο στις συζητησεις σας... Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

Που εισαι ρε Μαρακι;μας ελειψες και σημερα σκεφτομουνα που ειναι αυτο το κοριτσι χαθηκε τελειως.....μεγαλωσε ο Στεφανακος και σου εχει παρει τα μυαλα τελειως βλεπω!!! :lol::lol:

Κατερινακι κοιτα συμπτωση το απογευματα τα παιδια μου τη Μαδαγασκαρη 1 εβαλαν και ειδαν το εχουν δει ατελειωτες φορες κι αυτο και τοσα αλλα,αλλα τους αρεσει πολυ ειναι απο τα καλυτερα παιδικα και μενα μου αρεσει,ειναι μωρε μικρη ακομα για σινεμα που να καθησει τοση ωρα σε μια καρεκλα;ο Δημητρης αυτες τις μερες βλεπει πολυ το Μπαμπουλας α.ε. το εχετε δει;

χθες πηγα ειδα και τον μπεμπουλη της φιλης μου,τον αλλαξα και με εχεσε :lol::lol: κιολας το ζουζουνι,αρχισαν να φουσκωνουν τα μαγουλακια ποσο γρηγορα μεγαλωνουν,ανυπομονω να ερεθ η ωρα που θα γεννησει η αδερφη μου....

Αννα Μαρια τι επαθες κι εσυ με τους υαλοκαθαριστηρες,καλα κι ο αντρας σου πολυ γαιδουρι πως θα οδηγουσες με τετοια βροχη αν ειναι δυνατον,πως ειναι ο Αντρικος ξανακανε εμετο;;θα κανετε παρτυ αυριο;η τουρτα πως εγινε;την εφτιαξες;;

Αλεξανδρα ναι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει εγχειρηση ή καυτεριασμος μας ειχε πει η γιατρος για τον Γιωργο αν και με τις αμυγδαλιες του δεν ειχε ξανα προβλημα μονο που ροχαλιζε και εγω σκεφτηκα για κρεατακια για τις αμυγδαλιες ουτε καν το σκεφτηκα ,θα δουμε σε λιγες μερες

Μαρινα παντως πολλα ζευγαρια θα μεινουν στο ενα και στο κανενα παιδι μαυτα που μας εχουν κανει,οσοι γεννησαν γεννησαν τερμα

α δεν σας ειπα χθες πηρα πολυμιξερ και ειμαι πολυ χαρουμενη ειχαμε επιδοτηση απο δυο κινητα δικο μου και του αντρα μου και πηραμε επιταγη κι ετσι πηρα το masterchef gourmet της moulinex ποιος με πιανει τωρα :lol::lol:

πολλα φιλια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Γεια σας!

Πάρτι είχαμε πάλι χτες βράδι. Ξύπνησε στις δωδεκάμιση περίπου, μετά στις τρεις παρά δέκα, κοιμήθηκε τρεισήμιση και ξύπνησε τέσσερις! Σηκώθηκε αρχικά ο άντρας μου, τον κράτησε πέντε λεπτά και τα έφτυσε... Σηκώθηκα εγώ, τον έβαλα στο στήθος και δεν κοιμόταν, κι ευτυχώς σηκώθηκε ο άντρας μου και κατάφερε και τον κοίμισε. Μετά ξύπνησε πάλι στις εφτά παρά είκοσι και ξανακοιμήθηκε σε κανένα μισάωρο, και ξύπνησε εννιά και δέκα...

Ελπίζω σιγά σιγά ν' αρχίσει να στρώνει ο ύπνος γιατί είναι βασανιστικό. Ούτε νεογέννητο να είχα.

Καγκουράκι μήπως περνάει άλμα ο Νικολάκης;

Η Αγγελική μάλλον φοβήθηκε το σκοτάδι στο σινεμά. Καλά, πολύ γέλασα με το λιοντάρι!

Κατερίνα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Φαντάζομαι με την αγωγή θα φύγει η κύστη.

Ποιος σε πιάνει τώρα με το πολυμίξερ!

Ο Αντρέας είναι καλά, δεν ξαναέκανε εμετό, αλλά η όρεξή του δεν έχει επανέλθει πλήρως. Σιγά σιγά... Ρίχνει πολύ περπάτημα και έχει αρχίσει να επικοινωνεί με τον τρόπο του.

Έκανα μια δόση μωσαϊκό προχτές, για να δω πώς είναι, και για να πάρω και στο σχολείο να κεράσω και έγινε πολύ ωραίο. Σήμερα έκανα την τούρτα για τα γενέθλια, για να σφίξει και να βάλουμε τη ζαχαρόπαστα αύριο. Την Κυριακή είναι το πάρτι.

Τελικά οι υαλοκαθαριστήρες δε σπάσανε, το πρόβλημα ήταν στο μηχανισμό που τους κινεί, είχε λασκάρει μια βίδα. Ο άντρας μου ώρες ώρες δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Είχε την απαίτηση, αν έβρεχε, να καθίσω στο αυτοκίνητο και να περιμένω να κόψει για να φέρω το αυτοκίνητο στο σπίτι γιατί το χρειαζόμαστε. Του λέω "επιστρέφω στις δέκα, θα καθόμουν μες στο σκοτάδι και τη βροχή να περιμένω να σταματήσει να βρέχει, κι αν σταματούσε στις δώδεκα;" και μου απαντά "έλα μωρέ, σιγά, σε λίγο θα σταματούσε, πώς κάνεις έτσι; Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και πανικοβάλλεστε με το παραμικρό κι εσύ και οι γονείς σου". Αυτό γιατί ήταν και οι γονείς μου εδώ όταν του τηλεφώνησα να του πω τη ζημιά, και άκουγαν τη συζήτηση και μετά του την είπαν που επέμενε για κάτι τόσο βλακώδες, και σήμερα γυρνάει και μου λέει "αμάν αυτός ο πατέρας σου, είναι πολύ επίμονος, δεν μπορεί να συζητήσει"! Τρία πουλάκια κάθονταν, μερικές φορές νομίζω ότι μιλάω με δίχρονο ή με διανοητικά καθυστερημένο.

Μαρία σε διέλυσε η Λεμεσός ε; Εμένα είναι ο εφιάλτης μου να με στείλουν Λεμεσό...

Ευχαριστώ για τις ευχές! Φιλιά στο Στεφανάκο!

Δημοσίευση

Φιλενάδες μου τι κάνετε;; Χάθηκα κορίτσια..Τρέχω πολύυυυυ....Δεν υπάρχει πλέον ελέυθερος χρόνος....Δύσκολη χρονιά η φετινή :?:?:? Να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι συνέχεια.

Αννα Μαρία να χαίρεσαι το αντράκι σου το όμορφο! Πάντα ευτυχισμένο να είναι το βλασταράκι σου!!!

Καρολινάκι μου χρόνια πολλά και σε σένα που έχεις σήμερα γενεθλιάκια!!!

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες!

Ελπίζω σύντομα να καταφέρω να μπω και να σας πω όλα μου τα νέα.

Δημοσίευση

Καλημερα κ παλι κοριτσακια ειχα ξανασυστηθει αλλα με αυτα τα κουλα προγραμματα που εχω σπανια καταφερνω να σας γραψω κατα τα αλλα σας διαβαζω κ μου αρεσειο πολυ το παρεακι σας ειστε κ εσεις χρυσοχερες βλεπω η μια γλυκα η αλλοι πιτες η αλεξανδρουιτα μου κατασκευες εγω παλι δεν το χω καθολου ουτε χρονο ουτε ταλεντο σνιφ!!!!

λογικα θα με εχετε ξεχασει ειμαι η μαγδα εχω τον βασιλη 2 χρονων κ μενω στην βαρη αθηνα.

χρονια πολλα αντρεα γερος δυνατος κ παντα ευτυχισμενος να σαι αγορακι μου να σε καμαρωνουν η μανουλα κ ο μπαμπακας σου.

λετε για θηλασμο διαβασα κ εγω τον βασιλη 9 μηνες τον θηλασα σταματησα γιατι δαγκωνε τρελα!!!

Δημοσίευση

gggkrrr σχολιαζα κ με πεταξε εξω η χαζομαρουλα ελεγα να περασετε τελεια στο παρτακυ σας οτι τρελαινομαι για το μωσαικο κ οτι παναγιτσα μου τρομαξα με τους γυαλοκαθαριστηρες παλι καλα δε σας βρηκε καμια λαχταρα φανταζομαι το φοβο σου αλλα κ μενα κολημα εχει ο αντρας μου με τα αμαξια ειναι στον κοσμο τους που να καταλαβουν!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κούκλες!!! :D

Καρολινακι χρόνια πολλα να τα εκατοστησεις και να είσαι παντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με τα παιδάκια σου και τον Αντώνη σου!!!

Αλεξάνδρα εφτιαξες και αλλα στολίδια, στολισατε το δέντρο σας ή όχι ακομα?

Χριστίνα περαστικα και στον Δημητρακη ειναι καλυτερα σημερα?

Αννα Μαρία πως τα πας με τις ετοιμασίες,θα εχει παρει φωτιά η κουζίνα :D . Να περάσετε πολυ πολυ όμορφα αυριο και να μας βάλεις φωτο και την τούρτα και τον Αντρικο να σβήνει το πρώτο του κερακι. Καλα να λες που είχες τον άνθρωπο μαζι σου και μπορέσατε και αλλάξατε αυτοκίνητο γιατι ειναι αδύνατον να οδηγησεις χωρις υαλοκαθαριστηρες είτε βρέχει λίγο είτε πολυ.

Μαρακι σε χάσαμε αλλα ξέρουμε ότι έχεις την απόσταση λόγω δουλειάς και δεν μένει χρόνος. Ποσο πολυ εχει μεγαλώσει ο Στεφανακος σου και κάνει τόσα πολλα!!!

Κατερίνα με την αγωγή αυτη θα φύγει η κυστη ξέρεις και απο τι ήταν το αιμα, θα περάσει δεν θα ναι τίποτα. Με γεια και το πολυμιξερ, τωρα όχι ποιος σε πιάνει θα φτιαχνεις καταπληκτικά πράγματα πολυ πιο εύκολα.

Στο σινεμα δεν ήταν ότι κουράστηκε μου ειπε ότι φοβήθηκε και έβαλε τα κλάματα, ειναι μικρούλα ακομα, τον μπαμπούλα τον έχω σε dvd δεν της το έχω βάλει ακομα να το δει αν ακούσει για τέρατα που ουρλιαζουν και βγαίνουν απο τις ντουλάπες ασε δεν θα μου κοιματε το βραδυ, αργότερα αργοτερα :D

Ανθη μου λογικά θα σε δω σημερα!

Μαγδα οπότε μπορείς να μας λες τα νεα σου, που δουλεύεις?

Εγω πολυ τρέξιμο σημερα το πρωι μαγειρεψα και μετα έφτιαξα και ένα γλυκάκι για να το πάω στο Καρολινακι που εχει σημερα γενέθλια, της έφτιαξα αυτη την ταρτα σοκολάτα με φουντουκι που της άρεσε. Μετα πήγα την Αγγελική λίγο κούνιες, ευτυχώς ήρθε και η μαμα μου για παρέα, έβαλα και τον Νικόλα στην κούνια :lol::lol: μετα γυρίσαμε να φάμε, αυτα σας αφήνω πάω να ταισω τον μικρούλη φιλακια

Δημοσίευση

γεια σας; κοριτσακια!!!εχθες γυρισε ο αντρας μου επιτελους και σημερα πηγαμε και οργωσαμε τα jumbo@@@75 ευρω δωσαμε :o:o:o αλλα του πηρα του μπεμπη φανελακια,φορμουλες πανω κατω,πουκαμισακι,φορμακια και ενα σκυλακι μηχανικο γαβγιζει κινειται!!!γελαει οταν τον βλεπει!!!επισης τον εβαλα στην κουνια που ειχε εξω απο τα jumbo,,,ειχε κι αλλα μικρα μωρακια εκει και λεω κατσε να τον βαλω,...το καθισμα αγκαλιαζει την μεσουλα τους...δεν ειναι οπως τις αλλες για μεγαλα παιδια και καθησε...αλλα φοβοτανε ο καημενουλης!!!αλλα καθοταν πολυ καλα και κρατιοταν κιολας!!! :lol::lol::lol:

αυριο θα παμε στα πεθερικα στο χωριο για βολτα!!!!

αυτααααααααααα φιλια πολλα!!

καγκουρακι εσυ πως τον ανεβασες στην κουνια??μικρος ειναι!!!καθεται?

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ αυριο καλα να περασετε!!!θελουμε φωτο!!!!τι σχεδιακια θα εχει η τουρτα??

Αλεξανσρα χαθηκες!!!

φιλια πολλαααα παω για δουλειες!!!πααααλι :?:cry:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Τα έπαιξα σήμερα! Το πρωί πήγαμε με τον Αντρέα για κάτι τελευταία ψώνια. Πήραμε τα δωράκια για τα παιδάκια που θα έρθουν στο πάρτι μας, χαρτί περιτυλίγματος για να τα τυλίξουμε κι ένα μικρό δωράκι που θα το βάλουμε σε ένα παιχνίδι. Μετά γυρίσαμε σπίτι, τον κοίμισα, σιδέρωσα δύο πλυντήρια, με ένα διάλειμμα για να φάμε και να ταΐσω Αντρέα. Το απόγευμα πήγαμε στη μάνα μου και κάναμε τη διακόσμηση της τούρτας. Έγινε ένα ωραίο ξυπνητήρι! Φαίνεται, βέβαια, ότι δεν είναι επαγγελματική, έχει αρκετές ατέλειες, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ ωραία για πρώτη προσπάθεια. Θα σας βάλω αύριο φωτογραφία.

Μετά που γυρίσαμε σπίτι κάναμε όλοι μπάνιο, έψησα τα σιροπιαστά και τα σιρόπιασα και ετοίμασα τις κοτομπουκιές και τις έβαλα στο γιαούρτι να μαριναριστούν. Μένει να τις περάσω φρυγανιά και να τις ψήσω.

Χτες βράδι πάλι είχαμε πάρτι... Πότε θα ηρεμήσει επιτέλους; Αφήστε που δεν τρώει... Το πρωί δεν του έδωσα τίποτα, το μεσημέρι τον τάισα, έφαγε μισό μπιφτέκι και λίγο τραχανά με λαχανικά και μετά τίποτα. Όταν πήγαμε στη μάνα μου, πήρα και το φαγητό του μαζί και το έδωσα στον πατέρα μου να τον ταΐσει. Ε, λοιπόν, πήγαινε, ερχόταν, έπαιζε, περπατούσε, και κάθε λίγο έτρωγε και μια κουταλιά. Πήγε εφτάμιση για να το φάει όλο! Μετά τον τάισε κι ο άντρας μου μια μπανάνα και την έφαγε.

Ανθή και Μάγδα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Ανθή κι εγώ φέτος νιώθω ότι δουλεύω περισσότερο, ίσως όμως να φταίει και που έχω πολλές δουλειές στο σπίτι. Πάντως για μένα είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος.

Μάγδα ο άντρας μου δεν έχει κόλλημα με τα αμάξια, έχει κόλλημα γενικώς.

Κι εγώ το δεύτερο πάλι αγόρι το θέλω!

Καγκουράκι θέλω κι εγώ τάρτα σοκολάτα με φουντούκια, δεν παίζω! Κι εσύ τρέξιμο βλέπω...

Κι εγώ μικρή ήμουν πολύ φοβητσιάρα. Και τώρα είμαι δηλαδή! Θυμάμαι όταν είχα δει σε μια προβολή στη φοιτητική εστία, όταν ήμουν φοιτήτρια το γιαπωνέζικο θρίλερ "The ring" είχα τρομάξει τόσο πολύ που για δυο βδομάδες κοιμόμουν είτε με το αγόρι μου (τον νυν άντρα μου) είτε με τη συγκάτοικό μου, ενώ δεν έμενα σπίτι μόνη μου ούτε τη μέρα!

Μαρίνα ψώνια βλέπω! Εγώ δεν έχω πάει ποτέ μου στα Τζάμπο.

Στη βρεφική κούνια έχω βάλει κι εγώ τον Αντρέα και του αρέσει πολύ. Σε κάποια φάση, μάλιστα, απ' το κούνημα κοιμήθηκε κιόλας!

Σας φιλώ όλες!

Αύριο ελπίζω να τα καταφέρω να βάλω καμιά φωτογραφία.

Δημοσίευση

Γεια σας Κοριτσαρες μου,

Δεν βλέπω κίνηση σημερα......

Κατερίνα χρόνια μας πολλα!!!!!!!!!να μας χαιρονται :D

Μαρίνα δεν κάθεται φυσικά ακομα ο δικός μου έτσι τον έβαλα λίγο και τον κράταγε απο πίσω η μαμα μου για να τον βγάλω φωτογραφία.

Αννα Μαρία να περάσετε όμορφα σημερα, αχ αυτο που περιεγραψες με το φαγητο το έχω ζήσει πολλες φορές, να την κοινή γω μέσα στο σπιτι για να φάει και να κάνει παράλληλα ένα κάρο αλλα πράγματα. Άντε να βγουν όλα τα δοντακια να ηρεμήσει το αγοράκι σου.

Φιλακια σε ολες :P

Α χθες πήγαμε στην Καρολινα που ειχε γενέθλια, ήταν και η Ανθη εκεί μονη όμως χωρις την φραουλιτσα και τον Πανουλη. Ενα θα σας πω έφαγα 4 κομμάτια πίτσα και τούρτα. Ειχε πολλα παιδάκια πιο πολυ θύμιζε παιδικο πάρτυ :lol::lol:

Δημοσίευση

Kαλησπερα κοριτσια!!!!

Κατερινουλες χρονια πολλα!!!να σας χαιρονται οι οικογενειες σας!!!!

Χαθηκα λιγακι,μα μολις καθομαι ερχεται κ η μικρη κ ζηταει μια την μινυ ,μια το πουλακι τσιου κ να το κλαμα κορομηλο αν δεν της το βαλω…στο τελος καταληγουμε να μπαινει τιμωρια γιατι πεταει πραγματα ή χτυπαει τον υπολογιστη.εε δεν γιεται να περναει παντα το δικο της.κατα τα αλλα χθες πηγαμε σε ένα παρτυ ,περασαμε πολύ ωραια!!!μολις ηταν η ωρα να φαμε,η Κωνσταντινα σηκωθηκε κ πηγε στο δωματιο να παιξει μονη…ουτε μια μπουκιτσα δεν εφαγε.βεβαια πριν φυγουμε της ειχα δωσει λιγο γαλα γιατι ηξερα. Κ παραπονιοντουσαν οι άλλες μαμαδες ότι δεν τρωνε τα παιδια τους αλλα ολο κ κατι τους εχωναν στο στομα.τελοσπαντων για μια φορα δεν πειραζει να μην φαει. απο την υπερενταση κοιμηθηκε με τα χιλια ζορια γυρω στις 12.το πρωι βεβαια στην ωρα της,μαλλον θα πειναγε κ απαιτουσε να σηκωθω,κ να μου τραβαει τα σκεπασματα ενώ ειχε παει ο μπαμπας της για το γαλα.μετα πηγαμε βολτουλα,εν τω μεταξυ φευγοντας παω να μπω στο αμαξι κ βλεπω ένα καροτσι σουπερ μαρκετ πεσμενο πανω στο αμαξι…το αφησαν κ κατακυλισε κ ένα ένα βαθουλωμα κ γρατσουνιες,μα τι ζωα πια…τελοσπαντων,λαμαρινες είναι,αλαλ κριμα!!σπιτι ειχαμε παρεα το μεσημερι κ δεν κοιμηθηκε η μικρη κ κατά τις 6.30 με παρακαλαγε για αγκαλια κ εκλειναν τα ματακια.εδωσα λιγο γαλα κ 7 ηταν ηδη στο κρεβατι…μυριζομαι πρωινο εγερτηριο αυριο!!

Χριστινα μου πως είναι το αγορακι σου;είναι καλυτερα;τα στολιδακια τα εφτιαξα με αλατοζυμη,δηλ 1 μερος αλατι,1 μερος νερο κ 3 μερη αλευρι ,τα κανεις ένα ζυμαρακι.κανεις τα σχηματακια που θες κ τα ψηνεις για 15-20 λεπτα.μετα τα βαφεις κ ετοιμα!!!

Μαρινα ακομα συνεχιζεται ο πονοκεφαλος;καμια φορα κ ο καιρος το δημιουργει.τα στολιδακια αι για τα Χριστουγεννα τα κανω,αλλα με τοσα που κανω μαλλον θα βγαλω κ κανα παγκο στη πλατεια!!χαχα.μωρε μια χαρα τα πηγαινα με τον θηλασμο,από άλλες μαμαδες που ακουω ότι τα μωρα δυσκολευονται κ τετοια ,η Κωνσταντινα από την 1η μερα θηλαζε τελεια.αμα δεν ηταν αυτές οι βρωμοαλλεργιες θα επαιρνε βαρος κ με το παραπανω.αλλα παντως διαβαζοντας κι εγω εμαθα πολλα πραγματα σε σχεση με τις αλλεργιες,τον θηλασμο κ τα φαγητα,μακαρι να τα ηξερα πιο πριν α το συνεχισω περισσοτερο κ να μην αγχωνομαι για το βαρος της..

Αννα Μαρια περιμενουμε νεα κ φωτο από το παρτυ!!!!!αμα είναι αρρωστα δεν κανει το αυγο;δεν το ηξερα.αχ ειδες το γαλατακι της μαμας;δεν εμεινε νηστικος ο Αντρικος.με το αμαξι τι να πω…Αγιο ειχες μου φαινεται!!!αλλα κ αυτος ο αντρας σου…αυτος θα το επαιρνε με βροχη κ χωρις υαλοκαθαριστηρες;;ακομα ξυπναει το βραδυ ε;να ετοιμαζει κ αλλα δοντακια; Δε εχεις παει τζαμπο;;αα κακως!!!χαχα. μια χαρα θα είναι η τουρτα σας,ειμαι σιγουρη.αμα ηθελες επαγγελματικη θα επαιρνες ετοιμη! The ring!!τι μου θυμησες τωρα….κι εγω φοιτητρια το ειχα δει,αλλα μετα δεν ειχα προβλημα,ευτυχως!!!

Ανθη εχεις πηξει στις διορθωσεις;υπομονη!!

Καρολινα εχεις γενεθλιακια;να τα εκατοστησεις!!!!!

Μαγδα μου τρεχειςκ δεν φτανεις ε;ποτε δεν ξερεις ,μπορει να ερθει μια κορουλα!!

Κατερινα δεν καθοταν σινεμα η Αγγελικουλα ε;κ εγω περιμενω να παει 3 για να ξεκινησουμε α πηγαινουμε θεατρα κ σινεμα.μικρη λες είναι ακομα;δεν στολισα ακομα,προς το παρον φτιαχνω στολιδια!!!γυρω στα μεσα Δεκεμβρη θα στολισω αφου θα παρακαλαω καμια βδομαδα να κατεβασει ο αντρας μου το δεντρο…

Κατερινα ΚΑ κι εσενα δεν σε αφηνουν τα πιτσιρικια να κατσεις στον υπολογιστη;ενταξει τελικα με τον γιατρο,δεν είναι τιποτα μια κυστουλα.οταν ειχα παει για τεστ παπ,μου ειχε πει πως ειχα μια ,δεν θυμαμαι τωρα ποσα χιλ αλλα δεν μου εδωσε ουτε χαπια ουτε τιποτα.μαλλον από αυτό εκεινον τον καιρο ηταν η περιοδος μου από 27 μερες ποτε 25 ποτε 35.περιμενεις ανιψακι;με το καλο!!μην μου πεις ότι κ η αδερφη σου περιμενει αγορακι;μακαρι να μην χρειαστει εγχειριση ο Γιωργος,θελω να ρωτησω κι εγω την παιδιατρο γιατι μου βαλατε ιδεες!!με γεια το πολυμιξερ!!!ε ρε τι εχει να γινει!!!!

Γεια σου Μαρια.να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!καθε μερα θα σε ξετρελαινει ο μικρος σου με τα καμωματα του!!εγω ειμαι η Αλεξανδρα κ εχω μια κορουλα 2χρ κ 2 μηνων.

Λοιπον μιας κ κοιμαται η ζουζουνα μου,παω να χρωματισω καμια κατασκευη να χαλαρωσω!!!φιλακια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας! Χρόνια πολλά και στο Καρολινάκι που ξέχασα χτες να ευχηθώ...

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στο πάρτι μας. Φυσικά αυτή τη στιγμή είμαι κομμάτια κι ο μικρός νυστάζει, αλλά δεν κοιμάται...

Είχαμε δέκα παιδάκια και παίξανε με την ψυχή τους! Στην αρχή παίζανε ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι με τα μπαλόνια που είχαμε στολίσει, μετά τους οργάνωσε ο άντρας μου στο ίδιο παιχνίδι, και μετά παίξαμε μουσικές καρέκλες, μουσικά αγάλματα και το παιχνίδι με το δώρο που είναι τυλιγμένο πολλές φορές και το ανοίγει όποιος το κρατά την ώρα που σταματά η μουσική. Τους άρεσε πάρα πολύ και δεν ήθελαν να φύγουν.

Ο Αντρέας ήταν ήσυχος, σάστισε από τον κόσμο, φυσικά δεν έσβησε το κεράκι, ούτε καν κάναμε προσπάθεια να τον βάλουμε να το σβήσει, αλλά αντί γι' αυτόν το έσβησε η ξαδέλφη μου που έχει σήμερα γενέθλια! Δεν έκλαιγε πάντως στο κεράκι, όπως τα περισσότερα παιδάκια.

Σε κάποιες φάσεις φοβήθηκε κι έκλαιγε, όπως όταν ρώτησα αν θέλουν να παίξουμε μουσικές καρέκλες και τσίριξαν όλα μαζί "ναιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", αλλά τον πήρα αγκαλιά και ηρέμησε. Την πιο πολλή ώρα τον κρατούσαν άλλα παιδάκια και παίζανε, κυρίως μια ανηψιά μου που είναι έντεκα χρονών.

Τα φαγητά και τα γλυκά μας ήταν όλα τέλεια (τι μετριόφρων που είμαι!). Η τούρτα ήταν πολύ ωραία, θα σας βάλω φωτογραφίες. Φυσικά, έμειναν πολλά πράγματα, οπότε θα έχουμε να τρώμε τις επόμενες μέρες!

Θα σας βάλω εδώ φώτο του μπουφέ και στην ομάδα μας φώτο του Αντρέα.

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια...σημερα πηγαμε στο χωριο του αντρα μου στην πεθερα και φαγαμε...αχ οταν παμε εκει ματιαζομαστε οικογενειακως...ξερετε τωρα στα χωρια!!!ο μικρος ακομη εχει γκρινια...αντε να δουμε αν θα κοιμηθει..

ωραια ηταν καιρο ειχαμε να παμε..για το γαμο και τη βαφτιση ακομα δεν ξερουν αν θα εχουν λεφτα ,στην τυχη παμε,...3 μηνες πριν :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ο μικρος επαιξε με το ξαδερφακι του που ειναι 2,5 μηνων...ρε κοριτσια τοσο μικρο και οταν τον μιλας γελαει απιστευτο???Εχει τρομερη αντιληψη!!ο δικος μου πηγαινε να τον βαρεσει στο προσωπο,,,,τον χτυπουσε στο χερακι!πλακα ειχε :lol::lol::lol: γελουσαν ο ενας τον αλλον :lol::lol::lol:

Αλεξανδρα πεισματαρα η μικρη ε???κοιτα την αλλη φορα θα τα καταφερεις στον θηλασμο.οσο για ταινιες μπορει να δει πιστευω...μικι μαους δεν βλεπει??

ΚΑΤΕΡΙΝΕΣ χρονια πολλαααα να χαιρεστε τα μικρουλια σας!! :D:D:D

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ωραια η σπιτικη τουρτα..εγω με το καλο θα τον παραγγειλω με φιγουρες παιδικες τουρτα...τις ακρως παιδικες!!! :D:D:D τρελλενομαι για τετοιες! καλα και οι ετοιμασιες φοβερες...μπραβοοο χρυσοχερα!!!!!

το κερακι ας τον ελεγες να κανει φουυυυυ ,δεν επιανε ε?? :lol::lol:

φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...