Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!Εχει τελειο καιρο εδω!!!ποιες θα παμε αυριο 11 η ωρα στον Πανελλαδικο ταυτοχρονο θηλασμο???εγω θα ειμαι εκει...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΧΘΕσ!!!!

Κατερινα μου αχ τι μου θυμισες τωρα εμενα ο δικος μου ο γυναικολογος με εκανε προκληση ...το μωρο ηταν τυλιγμενο στο ομφαλιο λωρο και ΔΕΝ μου το ειχε πει καν!!!και η δικαιολογια???σε ολους συμβαινει αυτο δεν παει να πει οτι θα γινει καισαρικη!!!3 φορες τυλιγμενο στο λαιμο ητανε!!!!για αυτο αργησε να κατεβει...16 ωρες τοκετος!!!εφιαλτης μου εγινε!!!!

και ταχα επισκληριδιο...ετρωγα κατι πονους....με αφηνε να ποναω για να κατεβει το μωρο!!!ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑ!εχω τοσο ασχημη εμπειρια για τον φυσιολογικο τοκετο που φοβαμαι να ξαναγεννησω ετσι...

να σας ζησει και το μωρακι της φιλης σου1!!!!

α εγω παντως αλλαξα γιατρο...απο εβδομαδα θα παω για τεστ παπ στον καινουργιο!!!

Αλεξανδρα μπραβο που βαζει βαρος η μικρη σας!!!! :D:D:D ομορφη αλλα οντως αδυνατουλα!!!να την χαιρεστε!!!

εμεις σημερα θα παμε να δουμε για σομπα...αντε να δουμε τι θα δουμε!

φιλια πολλα

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Aννα Μαρια να εχετε ενα τελειο Σαββατοκυριακο!!

Ανθη μου οχι δεν εκανε καισαρικη ,φυσιολογικα γεννησε και ηταν και το τριτο της αγορακι κριμα ηταν να φαει το μαχαιρι ευτυχως πηγαν ολα καλα και εγω στον Δημητρη πηγα για προκληση επειδη ηταν ψηλα αλλα κατεβηκε την ωρα του τοκετου,επισης ηταν τυλιγμενος και ο Νικος αλλα το ηξερα και με ειχε φαει το αγχος αλλα και ο Δημητρης ,οσο για τον θηλασμο να πεις του αντρα σου τωρα που τα καταφερες δεν σταματας με τιποτα,τα δυσκολα περασαν απο εδω και περα θα ειναι παιχνιδακι και θα το απολαυσεις κι εσυ επιτελους,μην ακους κανεναν κλεισε τα αυτια και συνεχισε να θηλαζεις ;);)

Μαρινα καθε τοκετος ειναι διαφορετικος μη σκεφτεσαι ετσι και τα δικα μου ηταν τυλιγμενα αλλα γεννησα σχετικα ευκολα και γρηγορα,ειδικα στον πρωτο που ειχα μονο τους δικους μου πονους γεννησα πολυ πιο ευκολα ,στους αλλους που μου καναν τεχντητους πονεσα πιο πολυ και δεν εκανα επισκληριδιο σε κανεναν....

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Αννα Μαρια, δεν ηταν για Επιδαυρο η Λαμψη; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ Η ΛΑΜΨΗ;; Με τους εμπνευσμενους διολογους τυπου "πεθανε ο Σταυρος;" "ναι, πεθανε ο Σταυρος", "δεν λες αληθεια! δεν μπορει να πεθανε ο Σταυρος!" " μα ναι σου λεω, πεθανε, πεθανε ο Σταυρος!" " Θεε μου δεν μπορω να το πιστεψω...παει πεθανε ο Σταυρος";;; Ξερεις τι ερμηνευτης δεινος πρεπει να εισαι για να τα πεις αυτα χωρις να πεσεις κατω απο τα γελια;;;

Μαρινακι θα πας στο θηλασμο; Πες εντυπωσεις. Μην ανησυχεις καθε τοκετος ειναι διαφορετικος, εγω ας πουμε προσπαθουσα ωρες, δεν με επιασαν ουτε οι τεχνητοι πονοι, δεν με επιανε ουτε η επισκληριδιος, δεν κατεβαινε το παιδι, τυλιχτηκε, μετα πεφταν οι παλμοι και τελικα μπηκα για καισαρικη μετα απο 12 ωρες!

ΚΑ μου να της ζησει της φιλεναδας σου το παιδακι! Γερο και τυχερο! Τη θυμαμαι τη φωτο με το αλευρι, μια γλυκα! Εγω σε δημοσιο γεννησα, ειναι νομιζω ζητημα γιατρου, εμενα επειδη εχω στενη λεκανη κι επειδη εδειχνε λιγο γερασμενος ο πλακουντας με ειχε ταραξει στον υπερηχο τον τελευταιο μηνα!

Κατερινακι μου ειστε καλα ολοι;

Ανθη μου μην ταραζεσαι κοριτσι μου! Αντρες!... Κι εμενα ο,τι μ@λ@*&α ακουσει μου τη λεει. Πχ τωρα λεει 20 μηνων ειναι πολυ μεγαλο το παιδι και ηδη επρεπε να εχει κοψει την πανα! Κι αλλα κουλα...Συνεχισε και μην πτοεισαι. Ο πΑνουλης μεγαλωνει και θεριευει, λογικο ειναι!

Αλεξανδρα μου, τσιλβιθρονι μεν, φατσονι δε! Και ναι μοιαζετε πολυ!!!

Δουλευω σε ενα κεντρο ξενων γλωσσων, υπευθυνη λειτουργιας και καθηγητρια αγγλικων. Στο σπιτι δεν παιζει να γραψω, δεν εχω κομπιουτερ, ουτε χρονο και το ζιζανιο δεν με αφηνει να γραψω τιποτα, ασε που δεν εχει αφησει στυλο για στυλο και χαρτι για χαρτι, μεχρι και τα ψωνια στο κινητο τα γραφω! Γραφω λοιπον στη δουλεια οταν ειναι λιγο χαλαρα... Πιστευω πως ειναι λιγο προχεορογραμμενα, αν ειχα ησυχια και χρονο και δεν διεκοπτα συνεχεια, θα ηταν αλλιως...

Κοριτσια, πειτε μου τη γνωμη σας για το εμβολι της γριππης. Η γιατρος ειπε νατο κανει ο μικρος, γιατι μεχρι 2 ειναι στις ευπαθεις ομαδες. Εσεις το ειχατε κανει ποτε; Τι λετε; Προβληματιζομαι, γιατι δεν ειναι απο τα υποχρεωτικα και απαραιτητα εμβολια...

Σας αφηνω τωρα, μπαινω για μαθημα, καλο ΣΚ τα λεμε μαλλον Δευτερα!

Φιλια!

Δημοσίευση

Μανουλες γεια σας

Προσπαθώ να σας βάλω φωτογραφίες αλλά δεν μου ανεβαίνουν ούτε οι δικές μου :evil::twisted::evil: , είχα προσπαθήσει και της Άνθης πριν κανά δυο μέρες.....δεν μπορώ να καταλάβω ενώ δεν είχα πρόβλημα λέτε να φταίει ότι προσπαθώ από φορητό ....

Κατερίνα μου να της ζήσει το μωρακι της φίλης σου τρία αγοράκια και αυτη????

Μαρίνα να μας πεις εμπειρίες από τον ταυτόχρονο θηλασμο, δίκιο έχουν τα κορίτσια κάθε τοκετος όπως και κάθε εγκυμοσύνη ακόμα και στην ίδια γυναίκα ειναι διαφορετικός. Η πρόκληση για να εξελιχθεί καλα απαιτεί ορισμένες προϋποθέσεις και κρίμα που ορισμένοι γιατροί δεν τις λαμβάνουν κάνει υπόψη τους και ταλαιπωρούνται αρκετές γυναίκες ενώ κάποιες καταλήγουν σε καισαρικη μετά από όλο αυτό. Αν θυμάμαι καλα εσυ είχες μπει για πρόκληση πριν την ΠΗΤ σου έτσι δεν ειναι, μπορεί όλα να ήταν πολυ διαφορετικά αν είχες παει μετά.

Αννα Μαρία να περάσετε τέλεια στην εκδρομουλα σας!!! Αντε δοντακι ήταν τελικά και είχε τις ανησυχίες του ο Αντρικος.

Ανθη μου και εσείς να περάσετε καλα αύριο στη εκδρομουλα σας.

Χριστίνα εμείς δεν το έχουμε κάνει ποτέ ούτε φέτος μας είπε τίποτα που και παει παιδικό και έχω και τον μπεμπη. Και εγώ ενώ όλα τα αλλά που ειναι στο εθνικό προγραμμα εμβολιασμων τις τα κάνω αυτο μάλλον δεν θα το έκανα.

Μέχρι τώρα γράφω απο ένα υπολογιστή και ακόμα δεν έχει φορτώσει τίποτα στον άλλο γρρρρρρ :(:( σας χρωσταω φωτο και απο τα κεκακια.....

Φιλακια

Δημοσίευση

Κατερινα μπραβο που δεν εκανες επισκληριδιο!!! Ήρωας!!!Εγω στον Πανο ηθελα να μην κανω και τις 6 ωρες απο τις 9 που διηρκησε ο τοκετος δεν εκανα..Μετα λυγισα. Στη φραουλα εκανα απο την αρχη και το ευχαριστηθηκα ;)

Χριστινακι ανοιξα θεμα σημερα στον αντρα μου και του ειπα ότι ηταν κριμα που μου ειπε ετσι για τον θηλασμο..Ακου απάντηση: "Εγώ;;Πότε σου είπα έτσι;;;;" :roll::roll::roll::roll: Ντοινκ :roll::roll::roll:

Το εμβολιο της γριπης δεν το εκανα ποτε στον Πανο παρολο που ειχαμε φοβερο θεμα με τις λαρυγγιτιδες.Το θεωρω βλακεια.Μια χρονια το ειχα κανει εγω για μην κολλησω τιποτα τον Πανο που ηταν μωρο και συνεχεια αρρωστη ημουν εκεινη τη χρονια :evil::evil::evil:

Κατερινακι δεν γινεται αυτο με τις φωτογραφιες :evil::evil::evil::evil: Είναι πολύ σπαστικό..Εχεις δικιο για την προκληση.Ετσι ειναι τα πραγματα οπως τα λες.

Καληνυχτα!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε;εμεις πηγαμε την βολτουλα μας σημερα,ειχα βαλει να ψηνεται κ το φαι στο φουρνο κ γυρισαμε ετοιμοι να φαμε!!!κι εμενα γεννησε μια φιλη μου την Πεμπτη,πηγαμε χθες να την δουμε,θα ξεχωρισω κ ρουχαλακια της Κωνσταντινας να τα δωσουμε για την μπεμπουλα!!ευχαριστω κ για τα καλα σας λογια,ειδατε γιατι αγχωνομαι ,μια σταλια είναι το παιδακι μου,τουλαχιστον στο υψος είναι μια χαρα γιατι θα το ειχα αυτό αγχος!!

Κατερινα να χαιρεστε το νέο μωρακι!!!απο ότι θυμαμαι κι εμενα δεν μου εκαναν υπερηχο τις τελευταιες εβδομαδες,μονο Nst,κανουμε στην αρχη συνεχεια υπερηχους που δεν είναι κ απαραιτητοι κ δεν κανουμε στο τελος…εγω γεννησα στο ιασω.καλα εμενα μια φορα τι μου εκανε..πηρε την κρεμα την sudocream κ πασαλλειφτηκε ολη!!την ειχα με την πανα,ηταν καλοκαιρι κ εγινε κατασπρη!!!ετριβα ετριβα κ δεν εφευγε…αλλα μολις την ειδα γελασα πολύ…ειχε κ ένα υφος,εκανε κατορθωμα!!

Αννα Μαρια με γεια το χαλι!!!αντε καλα κυλισματα με τον Αντρικο!!!στις φακες πολύ καλο κανει να βαλεις κ ρυζακι,βοηθαει πολύ με τον σιδηρο,ο συνδισμος οσπριο-ρυζι είναι σαν να τρως κρεας.μπραβο του που τις εφαγε!!!ωραιες οι ιδεες με το πιλαφι,ειδικα όταν μενει κ λιγο φαι από την προηγουμενη.εβγαλε κι άλλο δοντακι;εμενα τετοια ηλικια εβγαλε το πρωτο της,αλλα μεσα σε 4 μηνες τα εβγαλε σχεδον όλα.αα να σας ζησει κι εσας το νέο μωρακι!!περιμενουμε νεα σας από την εκδρομη!!!

Ανθη οι αντρες δεν ξερουν από αυτά,εφοσον τωρα το απολαμβανεις κιολας με τον θηλασμο εννοειται να συνεχισεις!!!ουτε το θυμοταν μετα ε;χαχα

Μαρινα πηγες τελικα στον ταυτοχρονο θηλασμο;βοηθησε σημερα κ ο καιρος,πες μας πως ηταν!!!μην φοβασαι για τον φυσιολογικο τοκετο ,κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετικη!!!

Χριστινα τι μου θυμισες με τους διαλογους την Λαμψης…χαχα πραγματικα εμπνευσμενοι!!!σιγα καλε 20 μηνων μην κοψει την πανα!!σιγα μην το παρουν κ φανταρο..χαχα!!τι να τους πεις…εμενα παλι την εβρισκε μικρη που της εκοψα την πιπιλα,την εβρισκε μικρη να κανουμε προσπαθεια για την πανα,μικρη που την εβαλα σε κρεβατι από την κουνια..εεε αμαν !!ο μικρος παει παιδικο;από ότι ακουω στα παιδακια που πανε παιδικο οι γιατροι συστήνουν να το κανουν το εμβολιο,εμενα πχ που την εχω σπιτι δεν βρισκω λογο να το κανει..τωρα αν αρρωστησει ,όπως ειχε αρρωστησει πριν λιγο καιρο είναι λιγο μυξες κ λιγο βηχας..δεν το βρισκω για μας απαραιτητο δηλαδη.

Κατερινα Kangaroo,εγω τις φωτο από φορητο τις ανεβασα,μηπως είναι πολύ μεγαλες;για την προκληση που λες,νομιζω πως οι γιατροι θελουν να μας κανουν να γενναμε όπως τους βολευει…

Φιλια σε ολες!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε;;; Πάαααλι χάθηκα.

Ο μικρούλης σήμερα πολλή γκρίνια.Με το που πάει να κοιμηθεί ξυπνάει με σπαρακτικό κλάμα.γιατί;

Κατα τ'άλλα όλα μια χαρά! Εϊναι ζουζουνάκι κ σκανταλιάρης. Μπουσουλάει και πάει ΠΑΝΤΟΥ και δεν αφήνει τίποτα όρθιο!! Χθες άρχισε να μας κάνει και ''γεια-γεια'' με το χεράκι του!!!

Φρουτάκι τρώει με όρεξη. Αύριο ή μεθαύριο λέω να του δώσω μπανάνα(μπλιαααχ...τη μισώ.δεν αντέχω ούτε τη μυρωδιά της). Με τα λαχανικά ούτε να τα δει!!!Σφραγίζει το στόμα και τίποτα. Προσπάθησα κ σκέτη πατάτα με καροτάκι, μήπως και, αλλά τίιιποτα. Θα τα μάθει...που θα πάει;;

Εσείς τι κάνετε;;; Πάω να σας διαβάσω κ θα επιστρέψω με σχόλια!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς γυρίσαμε το απόγευμα από την ωραία Κακοπετριά! Περάσαμε πολύ όμορφα. Ο Αντρέας ήταν ένας κυριούλης, πάρα πολύ συνεργάσιμος, αν και τρομερά ζωηρός. Ήθελε όλη την ώρα να μπουσουλάει ή να τον κρατάμε και να περπατά (να περπατά τρόπος του λέγειν, αφού τρέχει κατοστάρια πλέον). Μπουσουλούσε και στο καθιστικό του ξενοδοχείου και στη μοκέτα της εκκλησίας, αλλά τι να κάνω, μπορώ να τον περιορίσω; Βέβαια, όταν του πλέναμε τα χέρια έβγαζαν μαύρο νερό, αλλά είναι αρκετά μεγάλος για να έρχεται σε επαφή με μικρόβια έτσι δεν είναι;

Ο άντρας μου έπαιζε στο τουρνουά σκάκι τις περισσότερες ώρες, και τελικά ήρθε τρίτος, πήρε και κύπελλο. Τις ώρες που ήταν μαζί μας, όμως, δεν ήταν διατεθειμένος να ασχολείται και πολύ με τον Αντρέα, με το πρόσχημα ότι ήταν κουρασμένος, κι αν του έλεγα καμιά κουβέντα άρχιζε την απύθμενη γκρίνια... Τέλος πάντων.

Πήγαμε πάρα πολλές βόλτες μέσα στο χωριό, και οι τρεις μας, αλλά κυρίως οι δυο μας με τον Αντρέα. Τις περισσότερες φορές τον έπαιρνε ο ύπνος, οπότε απολάμβανα τη βόλτα μου! Φυσικά είχε κάτι τρελές ανηφόρες και πλακόστρωτα σοκάκια, οπότε έπρεπε να σκουντάω το καρότσι ή να το κρατάω για να μη μου φύγει (στις κατηφόρες), αλλά έκανα καλή γυμναστική!

Στο ξενοδοχείο ο Αντρέας έκανε και μια φίλη: μια τουρκοκυπριούλα, 13ων μηνών (το τουρνουά ήταν δικοινοτικό), η οποία τον κυνηγούσε όλη την ώρα και τον αγκάλιαζε. Ο δικός μου μία έτρεχε να φύγει, μία της γελούσε και την αγκάλιαζε κι αυτός!

Κουράστηκα αρκετά, βέβαια, αλλά περάσαμε πολύ ωραία. Οι διακοπές με τον Αντρέα δεν ήταν και τόσο δύσκολη υπόθεση τελικά.

Δημοσίευση

Σας σχολιάζω:

Ανθή, είδες τι ωραία περνάμε στο εσπερινό σχολείο; Η πλάκα ήταν ότι είχε έρθει και η καινούρια συνάδελφος που θα αντικαταστήσει τους δύο φιλολόγους που συνταξιοδοτήθηκαν, και η πρώτη της μέρα ήταν στη συνεστίαση! Φυσικά της λέγαμε διάφορα όπως "τη Δευτέρα θα πάμε στην τάδε ταβέρνα" και μετά "όχι βρε, μην τον ακούς αυτόν, αστειεύεται, δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα σε ταβέρνα, μόνο μία φορά την εβδομάδα".

Για τον άντρα σου και αυτό που σου είπε για το θηλσμό, ένα έχω να πω: αν συνεννοηθούμε ποτέ μ' αυτό το κατώτατο είδος του ζωικού βασιλείου που ονομάζεται "άντρους νον σάπιενς ηλιθιάλις" εγώ θα πάω μετανάστης στον πλανήτη Άρη.

Μαρίνα, πολλοί γυναικολόγοι που δε θέλουν να κάνουν καισαρική όταν υπάρχει περιτύλιξη, προτιμούν να μην το πουν στην επίτοκο για να αποφύγουν άγχος και πανικό, και να εξασφαλίσουν τη μέγιστη δυνατή συνεργασία, και κάνουν πρόκληση. Η περιτύλιξη όντως συμβαίνει πάρα πολύ συχνά, χωρίς να είναι πάντα επικίνδυνη. Δεκαέξι ώρες είναι πολλές μεν, αλλά μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Κι εγώ ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο, αλλά δυστυχώς...

Πάντως εδώ, απ' όσο καταλαβαίνω, πολλοί γυναικολόγοι βάζουν ορό στις γυναίκες που ήδη έχουν σπάσει τα νερά, για να γεννήσουν γρηγορότερα. Είναι αυτό η πρόκληση; Το θεωρώ πολύ μεγάλη χαζομάρα ούτως ή άλλως, χωρίς λόγο να βάλεις ορό.

Χριστίνα, τώρα που το λες, είναι θέατρο υψηλού επιπέδου η Λάμψη. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι.

Για το εμβόλιο της γρίππης εμάς δε μας είπε τίποτα ο παιδίατρος. Οι γονείς μου το κάνουν κάθε χρόνο και είναι συνέχεια άρρωστοι.

Αλεξάνδρα, φακές με ρύζι κάνουμε συχνά, αλλά την Παρασκευή έκανα φακές σούπα. Θα του δώσω κα φακές πιλάφι!

Καγκουράκι, τι έγινε, τα κατάφερες με τις φωτογραφίες;

Σας φιλώ όλες!

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες,

παλι προσπαθω τοση ωρα να βαλω φωτο στην ομαδα και τιποτα :( , εδω ομως ειδα οτι μπαινουν :roll:

δεν μπορω να καταλαβω.....

Σας βαζω τα κεκακια που εφτιαξα για τα γενεθλια μου, κερασμα για ολες :x:x

θα σχολιασω αυριο γιατι παω για υπνο

φιλακια!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

εχθες πηγα στον ταυτοχρονο θηλασμο...πραγματικα ηταν μια πολυυυ ωραια εμπειρια και πολυ ωραια εικονα...11 η ωρα μαζευτηκαμε.,..ειδαμε εκει διαφορους χορηγους...πηραμε μπαλονακια που εγραφαν ''ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΦΥΣΙΚΑ'' και εγω πηρα και μηνυματακι-συνεφακι που εγραφε ''ΘΗΛΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ''...και μας τα βαζαν στο καροτσι... :D:D:D ο μικρος ξετρελαθηκε με το μπαλονι ...το τραβουσε-επαιζε...και στον θηλασμο περιττο να πω οτι μολις εβλεπε κοσμο γυρω του τραβουσε και την θηλη μαζι και σηκωνε το κεφαλι του ....με διελυσε!!!!!!!!!!!!!ποπο οταν το κανει αυτο... :o:lol::lol::lol:

επισης ειδα και μια μανουλα με διδυμα να τα εχει στο ring sling ΟΡΘΙΑ και να τα θηλαζει παραλληλα!!!την καταχαρηκα...και μαλιστα ηταν μεγαλα μωρακια,..μην σας πω κοντα στο χρονο!!!!πολυ γλυκια εικονα!!! :D:D:D

μετα πηγαμε στην θεια μου που μας εκανε το τραπεζι και φαγαμε κρεατα στα καρβουνα(Αλλη νοστιμια) :lol::lol::lol:

Επισης ειμαι ΑΥΠΝΗ!!! χθες το βραδυ καθε 1 ωρα ξυπνουσε και τον θηλαζα....οοο ναι ειμαστε παααλι σε αλμα!!! :cry: ουφφφφ!!!θα τον κανω τωρα φρουτοκρεμα να ηρεμησω λιγακι!!!

Κατερινα και ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ με τιποτα στον κοσμο δεν γενναω χωρις επισκληριδιο σε οοοολο τον τοκετο....αλλα δυστυχως ενω διαλεξα να κανω επισκληριδιο στην ουσια εφαγα τους πονους της γεννας γιατι στο τελος ειδικα που ηταν ανα 1 λεπτο η συσπασηηηηηη εκει με αφησε χωρις!!!ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!!ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΟΝΟΥΣ!!!

και ναι με εκανε προκληση ΧΩΡΙΣ να σπασουν καν τα νερα...χωρις καν να εχω συσπασεις για γεννα...κοινως πριν την ωρα μου,,,αλλα ειχε δει οτι το μωρο ηταν τυλιγμενο και για αυτο δεν ηθελε να το καθυστερησει...μετα το ειπε αυτο :evil::evil::evil:

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ και Αλεξανδρα και εσεις χθες βολτουλα ε???? ε ηταν ωραια μερα!!!!εκανε και φιλιες ο Ανδρεας ε??εμεις ειδαμε μια γνωστη με τον γιο της...9 μηνων ειναι αλλα ρε συ ο δικος μου 6 μηνων και ειναι πιο κοινωνικος....γελαει σε ολους..''μιλαει''...αυτος ΤΙΠΟΤΑ!!!σε κοιταει με ενα αχανες υφος :lol::lol::lol::lol:

Χριστινακι φυσικα και να μην το κανετε το εμβολιο της γριπης...περιττο τελειως...εδω το αποφευγουν οι ενηλικες οχι στα παιδια,,,

αυτα προς το παρων!!!φιλακια!!!

αααααα ΚΟΡΙΝΑ αλμα θα περνατε και εσεις σιγουρα...ετσι κανει και εμενα στο αλμα!

Δημοσίευση

Τί κάνετε τσούπρες??????

Όλες καλά????? Τα παιδάκια σας??????

Εμείς καλά είμαστε Δόξα Τω Θεώ!!!! Παιδευόμαστε πολύ καιρό τώρα με τα δόντια (βγαίνουνε πολλά μαζεμένα και τα 'χει δει όλα όλα ο Αχιλλάκος μου!!!!) τις τελευταίες μέρες μάλιστα έχουμε κι απίστευτο μπούκωμα και "γίνεται μάχη" κάθε φορά για να βάλουμε ορό στη μυτίτσα!!!!! Χθες κάναμε και το ρουφηχτήρι και κόντεψα να λιποθυμήσω απ' τους λυγμούς του..... αχ το πουλί μ.....

Τις τελευταίες μέρες (νύχτες για την ακρίβεια!!!) τραβάμε μεγάλο ζόρι.... μπορεί να κοιμηθεί και χαράματα..... πφφφφ....

Κατά τ' άλλα αύριο περιμένουμε τα πεθερικά να πλακωθούμε στις δουλειές να στρώσουμε και τα χαλιά διότι σέρνεται ο μικρός κατάχαμα και δεν κάνει ζέστη πια!!!! Πήραμε πλυντήριο-στεγνωτήριο (δουλεύει αβέρτα αφού είχα 1 μήνα σχεδόν άπλυτα!!!) αλλά με το σίδερο δεν τα πάω καλά!!!! Αχαχαχαχαχαααα και πώς μαζεύονται τα ρημάδια?????

Σήμερα γίναμε 15 μηνών φίλες μου!!!!! Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός βρε παιδιά όμως εεεεε????? Σιγά-σιγά (δεν σας κρύβω) σκεφτόμαστε για 2ο νινί..... να μην έχουνε και πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας αφού δεν ξέρουμε πότε θα 'ρθει!!!!! Βέβαια..... τα ζόρια με τον Αχιλλέα τώρα αρχίζουνε (δεν περπατάμε ακόμη αλλά σερνόμαστε συνεχώς σηκωνόμαστε και στα γονατάκια..... τώρα αρχίζει το τρέξιμο που λένε) αλλά ΟΚ μιά χαρά θα τα καταφέρουμε!!!!! Κάνουμε και ζουζουνιές τώρα.... στο σπίτι έχω μαζέψει απορρυπαντικά καλλυντικά κτλ. κτλ. διότι όόόόότι βρούμε στο στόμα με τη μίαααααααα!!!!!

Επανέρχομαι αργότερα να σας διαβάσω να σχολιάσω κιόλας!!!!!! Γιατί μόνον "εκθέσεις" γράφω και σχολιάζω σπανίως..... δεν προλαβαίνω....

Τα λέμε πιο μετά!!!!! Φιλιά σε όλες!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνουν τα κοριτσακια μου. Το φαγητό μου (μπριαμ) ειναι στο φούρνο, ο μικρουλης μου κοιμάται και μέχρι να πάω να πάρω την Αγγελική απο το σχολικό είπα να σας πω τα νέα μας.

Χθες είχαμε παει στο Καρολινακι περάσαμε τόσο όμορφα έπαιξαν οι μικρές μας, φαγαμε ένα τελειο παστιτσιο με υπεροχη κρέμα μιάμ μιάμ μιάμ, τα αγοράκια μας λέγανε τα δικά τους μεταξύ τους γιατί τα είχαμε βάλει μαζί στο παρκοκρεβατο και έκλεισε η κουμπαρια :D θα της βαφτισω τον γλυκοπατατουλη!!!!!!!!!

Τελικά δεν ξέρω με τις φωτογραφίες τι φταίει στην ομάδα δεν μπαίνουν ακόμα και αν τις μικρυνω αρκετά εδώ μπαίνουν αλλα δεν βάζω του μικρούλη δημόσια. Ελπίζω να φτιάξει για να δείτε το κουνελακι μου.

Αλεξάνδρα κάνατε και εσείς βολτουλα χθες ωραία είχε καλό καιρό και ήταν για έξω. Αυτο με την sudocream μου το εχει κάνει και η δικιά μου και δεν φεύγει η άτιμη....

Κορινα η μπανάνα συνήθως αρέσει στα μωρα γιατί εχει γλυκιά γεύση τώρα για τα λαχανικά υπομονή και θα τα φάει δοκίμασε διαφορετικους συνδυασμούς βάλε και γλυκοπατατα μήπως του αρέσει

Αννα Μαρία περασατε όμορφα βλέπω και ο Αντρικος δεν σε κούρασε πολυ τέλεια. Καλα γέλασα απίστευτα με το είδος "άντρους νον σάπιενς ηλιθιάλις" :lol::lol::lol:

Μαρίνα μπράβο που πηγές πολυ όμορφη εμπειρία!!!!!

Ποπη πολυ γλυκια η φωτο :) σιγά σιγά όλα γινονταιπ βλέπεις ο Αχιλλέας κάνει τόσα πράγματα πια, άντε με το καλό να έρθει και γρήγορα και ένα ακομα μωρακι.

Δημοσίευση

α ρε Κατερινα..α ρε Κατερινα...τι μου κανεις με αυτα τα τελεια cup cakes..κι εχω κανει μια κοιλια...αντε να δω πως θα κρατηθω!!!παντως φαινονται λαχταριστα!!!!! θα γινεις νονα;τι καλα!!!απο εδω εχεις γνωριστει με την κοπελα;

Κορινα τρεχεις πισω απο τον μικρουλη σου;δεν σου αρεσει η μπανανα;ελπιζω στον μικρουλη σου να αρεσει κ να τα τρωει ολα τα φρουτακια!!τα λαχανικα δεν τα θελει;δοκιμασε κ αλλα οπως η γλυκοπατατα που ειπε κ η Κατερινα ή κ η κιτρινη κολοκυθα που ειναι γλυκα.

Αννα Μαρια μπραβο για το κυπελο του μπαμπα σας!!αλλα σας αφηνε πολλες ωρες μονους ε;ε δν πειραζει αφου εσεις κανατε τις βολτουλες σας!!!οσο για τα μικροβια δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε μεχρι να αρχισει να περπαταει κ να σταματησει το μπουσουλημα εχε κ τα μωρομαντηλα κοντα,αν κ μετα μην νομιζεις παλι θα πιανει τα παντα κ μετα στο στομα!!!

Μαρινα μπραβο που περασατε τελεια χθες!!κ περασατε ενα υπεροχο μηνυμα,θα ψαξω μετα στο ιντερνετ να δω σχετικα.κι εμενα μου εκανε προκληση χωρις να εχουν σπασει τα νερα,πηγα ακριβως στις 40 εβδομαδες αλλα μετα απο διαφορα που εχω διαβασει δεν θα ηταν καλυτερα να περιμενουμε αλλο λιγο;η μαια μου ειπε τοτε οτι δεν αφηνουν τα μωρα μετα τις 40 εβδ αλλα δεν μου ειπε γιατι,μου λεει ''θα σου πω μετα που θα γεννησεις''κ σκεφτηκα οτι καποιο προβλημα μπορει να προκυπτει μετα,αλλα τωρα πια δεν το πιστευω.εμενα επισκληριδιο μου εκανε ενω δεν ποναγα για να μαλακωσει ο τραχηλος ,μολις περασε η δοση κ ποναγα μου εκανε την 2η αλλα συνεχισα να ποναω,πιο μαλακα αλλα ποναγα.φανταζομαι χωρις καθολου επισκληριδιο θα ηταν χειροτεροι οι πονοι.

γεια σου Pipitsa!!εγω ειμαι η Αλεξανδρα.να χαιρεσαι το παιδακι σου κ με το καλο κ το 2ο να ερθει!!!

εμεις πηγαμε την βολτουλα μας το πρωι,μετα εφαγε τις φακες της η Κωνσταντινα κ τωρα κοιμαται!!!εγω ξεχωρισα τα ρουχαλακια για την φιλη μου κ μου λειπουν εκεινες οι μερες που ηταν μια σταλιτσα μωρακι!!!

Δημοσίευση

Κατερίνα κ Αλεξάνδρα, εγώ μισώ τη μπανάνα!! Δεν την αντέχω! Λογικά στο μικρό θα α΄ρεσει,αύριο θα του δώσω. Τετάρτη έχουμ επαιδίατρο κ θα του το συζητήσω για τα λαχανικά. Σήμερα,βέβαια, έφαγε πατατοκαρότο με μια κουταλίτσα γλυκού ρυζάλευρο/βανίλια!Βλέπει να βάζω στο μπωλ ρυζάλευρο κ σου λέει, εδώ είμαστε, αυτό μ'αρέσει!

Σήμερα προσπαθούσε να σηκωθείσ την κούνια...νωρίς δεν είναι;Μια βδομάδα έχει που μπουσουλάει κανονικά...Βιαστικός μου φαίνεται! Ξήλωσε κ ένα κορδελάκι της μπάντας.Αν και, μεταξύ μας, επειδή εκείνη την ώρα ήταν ο άντρας μου μέσα στο δωμάτιο κ κάτι πέιραζε στην κούνια, νομίζω πως εκείνος το ξήλωσε κ απλά τα έριξε στον πιτσιρίκο...αχαχαχα

Κατερίνα(kangaroo) πότε είχες γενέθλια;;; Χρόνια πολλά! Να τα χιλιάσεις κουκλίτσα μου! Γερή, χαμογελαστή και δημιουργική σου εύχομαι. Σκορπίνα κ εσύ, λοιπόν. Κ εγώ! 30/10 είχα γενέθλια! Όσο για πστίτσιο, σπεσιαλιτέ μου!!! Τέλειο το κάνω! Κ η μπεσαμέλ μου, όχι να κοκορεύτώ, αλλά κ όταν δεν την πετυχαίνω, τέλεια είναι!!!(έτσι λέει, τουλάχιστον,ο άντρας μου)

Πάω για ξάπλα γιατί η μεσούλα κ το πόδι μου με πεθαίνουν!

Φιλάααακια!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε?μου λειψατεεεεεεεεεεεεεε

αφου τα βαλα και τα δυο τα ζουζουνακια μου για νανα..ο πατατουλης με πιο ευκολια...νανουριζοταν με την πιπιλα του... :lol::lol::lol: το λυδακι μου σημερα ειχε αρκετο γκρινιο... και ολο με το μαλακο την πηγαινα...στο τελος εκατσε στην καρεκλα της τιμωριας-σκεψης...

ειπα να μπω να σας πω ενα γεια...

τι μου κανετε? εχω αρχισει και εχω πολυυυυ δουλιτσα...αρχισα και πρωτοκολλω ολα τα τιμολογια και γενικοτερα τα παραστατικα στην εταιρεια μου και με επιασε το χερακι μου σημερα... :(:( ισα που προλαβα αν παρω ενα δυο συντομα τηλεφωνακια και να κανω μαμ στα γρηγορα...

ειδα με προλαβε το καγκουρακι μας ..ναιιιιιιιιιιιιιιι γιναμε κουμπαρουλες!!!!!!!!!! :D:D:D και ειμαι πολυ χαρουμενη γαυτο...περασαμε πολυ ομορφα...τα παιδακια μας παιξαν πολυ καλα..βεβαια η αγγελικη της με την λυδια μου ειναι σαν τον τετζερη.με το καπακι.. :lol::lol::lol: εκει που τρωγοντουσαν εκει αγκαλιαζοντουσαν...χαχα αλλα θελω να πιστευω οτι θα γινουν καλες φιλες σαν τις μανουλες τους... :x:x

απο δω μεσα εχω γνωρισει δυο πολυ καλες φιλες την κουμπαρουλα μου και την ανθη μας !!!!!το γειτονακι μου... :x:-* ποτε δεν πιστευα οτι μεσα απο ενα φορουμ μπορει να γνωρισεις πραγματικα ανθρωπους που θα δεσεις τοσο πολυ!!!!!!!!!!! να ναι καλα το μαμυ.....

αννα μαρια μου,χριστινακι μου γλυκο,κοζανιωτικο κατερινακι μου,φραουλομανα μου γλυκια...σας φιλω όλες μια προς μια...

και θα χαρω να γνωρισω και αλλες γυναικαρες με καροτσακια...χαχα απο κοντα...

αυριο ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μας πηραν απο τη δουλεια και μας ειπαν να μην κατεβουμε ..μιας και δεν θα κυκλοφορει κανενα μεσο...γιουπιιιιιιιιιιιιι

συγνωμη που δεν σχολιαζω αλλα κλεινουν τα ματακια μου..

καλο βραδυ ομορφες!

Δημοσίευση

Γεια σας!

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Εγώ σήμερα χαλαρά, μαγείρεψα, πρόσεχα τον Αντρέα, έκανα κάτι δουλίτσες και πήγα σχολείο. Είχα διαγώνισμα Ιλιάδα στην Γ' τάξη, και είχαν πολλή πλάκα που αγχώνονταν τόσο πολύ μεγάλοι άνθρωποι! Οι περισσότεροι έγραψαν αρκετά καλά. Τουλάχιστον κανείς δε μου έγραψε ότι η μητέρα του Αχιλλέα ήταν η Άννα Βίσση! Τους είχα βάλει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, και σ' αυτό το ερώτημα οι επιλογές ήταν: α. Η Αθηνά, β. Η Άννα Βίσση, γ. Η Θέτιδα, δ. Η Μαρία Αντουανέτα. Φυσικά το έκανα για να τους βοηθήσω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τους μαθητές του εσπερινού σχολείου...!

Καγκουράκι, τέλεια τα καπ κέικς! Καλέ, θα βαφτίσεις εσύ τον Πατατούλη της Καρολίνας;;; Αχ, τι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό! Πότε η βάφτιση;;;

Μαρίνα, τέλειος ακούγεται ο ταυτόχρονος θηλασμός! Είδα ένα άλλο συννεφάκι που έλεγε "Τώρα με την κρίση, ο θηλασμός είναι η λύση"! Πλάκα πλάκα, έβλεπα κάτι φωτογραφίες από μια εκδήλωση συλλογής τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας, και σε μια φωτογραφία είχαν συγκεντρώσει μια τεράστια ποσότητα από κουτιά γάλακτος σε σκόνη για βρέφη. Ήθελα να γράψω από κάτω ότι αν ωθούσαν αυτές τις γυναίκες στο θηλασμό, θα τις βοηθούσαν πραγματικά, γιατί το γάλα σκόνη που θα τους έδιναν αυτοί, κάποια στιγμή θα τελείωνε και θα έπρεπε να βρουν άλλο.

Απ' όσα λες καταλαβαίνω ότι ο γιατρός σου, σου έκανε πρόκληση επειδή φοβήθηκε λόγω της περιτύλιξης. Κοίτα, αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι γιατροί θα έκαναν καισαρική, φτηνά το γλίτωσες το μαχαίρι και δεν διέτρεξε κίνδυνο και το μωρό.

Πόπη, εμείς τα λέμε και στο φέισμπουκ. Τέλεια η φωτογραφία σου!

Αλεξάνδρα, δε με πείραξε που ο άντρας μου μας άφηνε μόνους μας, μη σου πω ότι το προτιμούσα, αφού όποτε ήταν μαζί μας όλο γκρίνιαζε. Θέλει συνέχεια να γίνεται το δικό του, ενώ συνήθως έχει άδικο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα σωρό προβλήματα. Στο τέλος το καταλαβαίνει, αλλά ο εγωισμός του δεν τον αφήνει να το παραδεχτεί.

Κορίνα, εμένα ο Αντρέας στάθηκε όρθιος 6 μηνών και τριών εβδομάδων.

Καρολινάκι, φιλιά! Τι δουλειά κάνεις καλέ;

Δημοσίευση

γραμματεας ειμαι κοριτσακι μου σε μια εταιρεια..αλλα εκτος απο τις πιο απλες αρμοδιοτητες που ειχα μεχρι τωρα..επειδη ουσιαστικα ανηκω πλεον σε μια μονο διευθυνση..την οικονομικη...αρχισα και πρωτοκολλω ολα μα ολα τα παρασταστικα της εταιρειας..τουτεστιν..εντυπα προμηθειας...εξοδολογια...τιμολογια παροχης υπηρεσιων κοκ... και εχω πολυ μα πολυ δουλεια...σημερα πονεσε το χερι μ ου απο το πσ...

τεσπα...παλι καλα βεβαια να λεω που χω δουλεια..

νυσταξα...

το καλοκαιρακι θ ατον βαφτισουμε τον πατατουλακο μας...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

Αλεξανδρα γιατι τα δινεις τα ρουχαλακια??δδεν σκεφτεσαι να κανεις δευτερο???αν ειναι και εκεινο κοριτσακι θα σου χρησιμευσουν...εγω παντως δεν δινω...οταν αποφασισω οτι δεν θελω αλλο τοτε!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ πεθαινωωω με τις επιλογες σου :lol::lol::lol::lol: εγω θα εριχνα πολυ γελιο αν ημουν μαθητρια σου!!!καταρχην θα σου ελεγα πως'' η Αννα Βισση δεν εχει γιο αλλα κορη!!!τελειως ασχετη εισαι?? '':lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: επρεπε να στο πει καποιος αυτο να δουμε τι θα ελεγες :lol::lol::lol:

καλα Ιλιαδα εμεις καναμε στην β' γυμνασιου οχι λυκειου... :? ααα οσο για την γενα???θα προτιμουσα καισαρικη απο το να φαω τετοιους πονους...να ανεβαζω 40 πυρετο και 19 πιεση κατα την διαρκεια του τοκετου!!!ασχετοι γυναικολογοι πια!!!!ασχετοι!!!κατι τοσο ομορφο το κανουν τραγικη εμπειρια για μια γυναικα...εκλεισα ραντεβου Τριτη στον νεο γυναικολογο,,,μου τον συστησε η ξαδερφη μου η οποια ειχε πολυ ωραια εμπειρια γεννας!

Καρολινακι το μωρακι σου ειναι μαζι με τον δικο μου,,,και εσυ Μαιο δεν γεννησες???οσο το να τα πουμε απο κοντα ολες...δυσκολο!!!εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη!!!

εμεις σηκωθηκαμε το πρωι 8 και...και πηγαμε τον μπαμπα μας στην δουλεια του γιατι δεν εχει μεσα μεταφορας!!!απεργια σημερα...και θα παμε και απογευμα να τον παρουμε!!!γυμνασια μας εκανε σημερα ο μπαμπας μας!!! :lol::lol:

φιλια πολλα σε οοολες!!!

Δημοσίευση

Γεια σας!

Ο Αντρίκος από σήμερα περπατάει και επισήμως! Κάνει πολλά πολλά βηματάκια! Φυσικά δεν τρέχει μαραθώνιο, αλλά πλέον θεωρείται και επίσημως περιπατητής! Σε λίγο θα γίνει και μαθητής στην περιπατητική σχολή! :P :P :P :P

Μαρίνα, ευτυχώς οι μαθητές μου το έπιασαν το αστείο και γελούσαν κι αυτοί, κι ευτυχώς κανένας δεν επέλεξε την Άννα Βίσση. Μάλλον όλοι ήξεραν ότι έχει κόρη, άρα δε γινόταν να έχει γιό τον Αχιλλέα.

Η τάξη αυτή είναι Γ' γυμνασίου. Κανονικά την Ιλιάδα την κάνουν στη Β' γυμνασίου, αλλά στο εσπερινό για κάποιο λόγο τη διδάσκονται στη γ'.

Ο τοκετός δεν ήταν ποτέ ευχάριστη εμπειρία! Αλλά σίγουρα η πρόκληση τον χειροτερεύει. Εγώ δεν έχω εμπειρία από φυσικό τοκετό, αλλά μη νομίζεις ότι η καισαρική είναι καλύτερη. Το μετά της καισαρικής είναι εφιαλτικό. Ό,τι πέρασες εσύ πριν, εγώ το πέρασα μετά. Για να μην πω για πόσες εβδομάδες αργότερα δεν μπορούσα καλά καλά να κουνηθώ, πόσο με τραβούσαν τα ράμματα, ότι δεν μπορούσα να σκύψω να πάρω τα παπούτσια μου από κάτω... Και φυσικά, η καισαρική είναι εγχείριση, μπορεί να έχει επιπλοκές, αλλά και επιπλοκές να μην έχει, δεν είναι σε καμία περίπτωση φυσιολογική διαδικασία.

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς τραχανά!

Δημοσίευση

Καλημέρα

Μόλις τελείωσα το σίδερο ουφ δυο πλυντήρια ήταν. Το πρωί όλο αγκαλιές ήμουν με τον Νικόλα μου και εκείνος όλη την ώρα έλεγε τα δικά του το ψυχουλακι μου.

Αλεξάνδρα ναι μέσω του mammy γνωριστηκαμε τώρα που είμασταν και οι δυο εγκυουλες στα αγοράκια μας, είχαμε βγει μερικές φορές για καφέ και στην πορεία ανακαλύψαμε ότι έχουμε πολλά κοινά όπως ότι οι μαμάδες μας ήταν παιδικές φίλες μιας και ειναι απο το ίδιο χωριό και ότι οι άντρες μας πήγαιναν στο ίδιο δημοτικό σχολείο!!!!! Ε μετά τα καθιέρωσαμε τα καφεδακια :P

Κορινα σε ευχαριστω για τις ευχες 1/11 ειχα γενεθλια, πολύχρονη και ευτυχισμένη να είσαι και εσυ και να χαίρεσαι το αγοράκι σου. Πως τα πήγατε με την μπανάνα?

Καρολινακι μου σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά, έτσι όπως τα λες ειναι οι μικρές μας ειναι και οι δυο πολυ δυναμικές.

Αννα Μαρία δεν μας λες και τις υπόλοιπες ερωτήσεις του τεστ, έτσι να γελάσουμε λιγακι :lol: μπράβο το αγόρι μας που περπάτησε μόνος του αχ αχ τι σε περιμένει.....

Δημοσίευση

ANNA ΜAΡΙΑ ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ...ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...15 ΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΚΙΣΙΜΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΝ!!!ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ....ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΙΚΤΕΡΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΤΕΝΤΩΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ !!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ??ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΟΥΠΙΖΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΤΟΥΣ!ΑΣΕ ΑΣΕ...

3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ VOLTAREN ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ!!!

ΧΑΣΑΠΗΣ ΛΕΜΕ!!!ΧΑΣΑΠΗΣ!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ

Δημοσίευση

Αχ βρε Μαρίνα πραγματικά απίστευτη η εμπειρία που έχεις απο τον φυσιολογικό τοκετο νομίζω πολυ καλα κανείς και θα αλλάξεις γιατρό, μην σκέφτεσαι όμως αρνητικά μπορεί η επόμενη φορά να ειναι πολυ πολυ καλύτερη και σου το εύχομαι.

Εγω και τα δυο φυσιολογικά στο πρώτο με πρόκληση που πήγε ευτυχώς καλα μάλιστα κάποια στιγμή ο γιατρός μου σταμάτησε τον ορο γιατι εβλεπε πια ότι έκανα μονη μου συσπασεις και τα ράμματα απο κάτω ούτε που τα κατάλαβα.

Στο δεύτερο χωρίς πρόκληση και χωρίς ράμματα παρόλο που ο μικρός ήταν περισσότερα κιλά απο την κόρη μου. Οσο για την περιτυλιξη που λέγατε τις προηγούμενες μέρες η μικρή μου ήταν μια φορα τυλιγμένα με τον ομφάλιο λώρο αλλα μου ειχε πει ο γιατρός ότι αυτο δεν ειναι πάντα πρόβλημα αν το μήκος του ειναι ικανοποιητικό δεν εμποδίζει τον φυσιολογικό τοκετο, βέβαια αυτο το βλέπουν στην πορεία δεν μπορεί να το ξέρουν απο πριν. Στην δική μου περίπτωση την τράβηξε με βεντουζα γιατι δεν έβγαινε και έτσι χρειάστηκαν τα ράμματα μετά.

Δημοσίευση

κατερινακι μου και εμενα με βεντουζα τον εβγαλε...δεν εβγαινε αλλιως!αληθεια τον μικρουλη σου χωρις ραμματα τον εβγαλες?ποπο πολυ καλο!!!τελικα το μεγαλυτερο ρολο το παιζει ο γιατρος που σε αναλαμβανει...!

ειδες πως ομως σε επηρεαζει η πρωτη εμπειρια για την συνεχεια?δεν λεω οκ τοκετο κανεις θα πονας...αλλα οχι και ετσι!εγω τραβηξα μαρτυρια...αφου ο αντρας μου εκλαιγε μαζι μου ....εβγαινε εξω και ξεσπουσε σε κλαματα με ειπε η μανα μου γιατι δεν ηθελε να τον βλεπω και να με κανει χειροτερα...λεει δεν αντεχα να σε βλεπω ετσι!μα λεει ετσι γενανε το 2012 οι γυναικες?τωρα με τον νεο γυναικολογο θα του πω τι τραβηξα να δω τι θα με πει...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...