Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κλαίω με τις περιγραφές σου!! 😂😂 Μια χαρά είναι η αγορίνα σου εκεί μέσα!! Καλοπερναει!!!! 😍😍😍😍 Αυτό ελέγχουν άλλωστε με το nst.. αύριο έχεις ξανά ραντεβού; 
    • Πως είστε κοριτσάκι μου;!! Πως είναι τα κορίτσια σου;!! Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! ❤️❤️❤️❤️  Έχει από εχθές το πρωί που νοιώθω πόνο στο ηβικό οστό και δε μπορώ να κάτσω.. μόνο στη μπάλα!! Διαφορετικά και για να σηκωθώ από το κρεβάτι, έρποντας.. 😅 επίσης από χθες δε νοιώθω τη μικρή να "χτυπιέται" όπως με έχει συνηθίσει.. τη νοιώθω βέβαια αλλά όχι όπως συνήθως..! Περιμένω απάντηση από τη μαία αν αυτό σημαίνει ότι έχει εμπεδωθεί.. ήταν ήδη πολύ χαμηλά αλλά κουνούσε το κεφάλι δεξιά αριστερά.. από εχθές τίποτα!! Και κατουριιιιεεεέμαι!!! Επίσης είχα συσπάσεις πόνους στη κοιλιά σήμερα τα ξημερώματα μέχρι τις 4 το πρωί που μπόρεσα να κοιμηθώ.. σε ηρεμία σου λέω τώρα, ξαπλωμένη.. ενώ ως τώρα ήταν μόνο όταν ήμουν όρθια, περπατούσα ή έκανα ασκήσεις στη μπάλα.. και το πρωί σήμερα ήμουν γεμάτη υγρά και πάλι κομμάτι τραχηλικού βύσματος.. έκανα τεστ με μια ταινία που μου έχουν δώσει, αν γίνει μπλε από κίτρινο χρώμα σημαίνει ότι είναι αμνιακό υγρό αλλά ήταν αρνητικό.. Αναμένουμε!! Λογικά από μέρα σε μέρα..
    • Sorry που σας απαντάω τώρα.. σιγά σιγά άρχισα να χαλαρώνω από τις δουλειές.. τελευταία πλυντήρια σήμερα και παπαλα τα του μωρού!!! ❤️❤️❤️ Έχει μείνει τώρα να ψευτοφτιαξω τη τσάντα μαιευτηρίου.. να κάνουμε μια αποπαρασιτωση/εμβολιασμό τα ζωάκια μας (αν και δεν έχει περάσει το χρονικό διάστημα που πρέπει αλλά ας είμαστε σίγουροι!) και να βγάλω τα δικαιολογητικά για τη δήλωση γέννησης.. εσύ @Θέτις Κ.μου σε τι στάδιο βρίσκεσαι με αυτά;!! Το μαξιλάρι θηλασμού δεν έχω πλύνει μόνο που το χρησιμοποιώ στην εγκυμοσύνη.. θα μπει και αυτό.. όλα τα υπόλοιπα τελείωσαν!!!! 😍😍😍 Για τις κινήσεις της μικρής.. ειλικρινά κορίτσια μου με μια σαλάτα και σπανακόρυζο πήγα..!! 🤣🤣🤣 Ούτε ζάχαρη τρώω αν και ανακάλυψα κάτι γλυκά gingerbread που ευχαριστήθηκα το προηγούμενο διάστημα αλλά από τις ταρζανιες της μας πήγε το σκ@το στη κάλτσα που σας είχα γράψει και τα έκοψα όλα μαχαίρι!!! 😅 Αχχχχχ κορίτσια μου ειλικρινά έχω βαρεθεί να με ρωτάνε αν γέννησα και αν γέννησα και πότε θα γεννήσω και μέχρι πότε μας έδωσε ο γιατρός τελική ημερομηνία και ότι παίρνει το πάσο της η μικρή και μπλα μπλα μπλα!!! Τι πίεση είναι αυτή καλέ;!!! Αφήστε το παιδάκι μου να έρθει όποτε θέλει!!! Θα σας ενημερώσω, μη σκατε!!! 🤣🤣🤣 Τεσπα, ξέρω ότι το κάνουν από ενδιαφέρον οι περισσότεροι οπότε δε παρεξηγώ..! @Θέτις Κ. μου κορυφή η συνάδελφος...!!! 😂😂 Εμάς μας πήρε τηλέφωνο ο γείτονας (!!!) γιατί είδε το αυτοκίνητο να λείπει όλη μέρα και πήρε να μάθει αν γεννησαμε!! 🤣🤣 @MarMar90 μου εγώ τα έκοψα όλα 36+3.. αλλά ήμουν με κορωνοιο τότε και τα συνεχίσαμε μια εβδομάδα παραπάνω από αυτό που είχαμε πει στην αρχή.. 35+0 ήταν να τα κόψω κανονικά.. μετά είπαμε 36+0 και εντέλει μου είπε να τα κόψω μόλις αρνητικοποιηθηκα.. τώρα συνεχίζω μόνο πολυβιταμινη/σίδηρο/ασβέστιο/Ω3 κτλ..
    • Για να δούμε! Σαν το φλουρί είναι τώρα, να δούμε σε ποια θα πέσει 🤣🤣🤣🤣 Εδώ εμένα η ΠΗΤ μου είναι σε μια βδομάδα ακριβώς και μου φαίνεται ακραίο, πόσο μάλλον εσύ που είναι αύριο! 😯😯 Για να δούμε πότε θα είναι έτοιμα τα μωράκια μας 🙏🏻♥️  Εγώ τον μπέμπη τον νιώθω πολύ χαμηλά πλέον και έχω και ακανόνιστες συσπάσεις μες τη μέρα, ανώδυνες και κρατούν 20-30 δευτερόλεπτα το πολύ. Εν τω μεταξύ αυτές οι συσπάσεις είναι σα να σ αγκαλιάζει κάποιος σφιχτά αν πράγμα... Το αστείο είναι ότι τις περισσότερες φορές συμβαίνουν όταν το μωρό κουνιέται και ξαφνικά μένει ακίνητος ο όγκος του, σα μουσικές καρέκλες 🤣🤣🤣🤣 ο γλυκούλης μου, ελπίζω να μην υποφέρει 🥲
    • 😂😂😂 Μπαααα... Τη @Kate1992 μας προβλέπω...!! Θα δείξει!! Εμείς είπαμε να την αφήσουμε να έρθει όταν θα είναι έτοιμη... είναι και κοριτσάκι... οπότε, μέχρι να ετοιμαστεί.. θα αργήσει!! Ειδικά αν μου μοιάζει και λίγο..😅 Είμαστε πολύ κοντά πάντως... Αύριο έχουμε κανονικά Πητ!!! 😍😍😍😍 Απίστευτο μου φαίνεται!!!! ❤️❤️❤️❤️ Βρε @lilly1984 μου που είσαι και σε έχω έννοια;!! Γεννησατε;!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...