Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ..ΠΧ ΚΟΛΗΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΧΟΡΟ, ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ...ΣΕ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ!!ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

εγώ ξεκίνησα τον γιό μου στα 4,5 tae kwon do αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ μικρός για το συγκεκριμένο άθλημα και τα παράτησε 1 χρόνο μετά.

Στα 6 ξεκίνησε κολυμβητήριο το οποίο λατρεύει και περιμένει πως και πως για να πάει. Κακώς που δεν είχαμε ξεκινήσει και νωρίτερα, εκεί που πηγαίνει υπάρχουν τμήματα από 4 χρονών που μπαίνουν στην πισίνα χωρίς τους γονείς.

Πάντως νομίζω ότι εξαρτάται και από την δραστηριότητα αλλά και από το παιδί.

Η κόρη μου που είναι 3,5χρ. την ρωτάω και δεν θέλει να πάει πουθενά.

Δημοσίευση

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ!!ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ,ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...