Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ........ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΡΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΤΩΣΗ???????ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

Δημοσίευση

Εισαι σε σωστο δρόμο εγω εκεί εκανα την κορούλα μου και με την πρώτη προσπάθεια σε αυτον τον γιατρο. Ειχα κανει αλλες δυο προσπάθειες αλλου αλλα τιποτα. Τυχερή είσαι που επεσες σε καλα χέρια και με πολύ δυνατα ποσοστα επιτυχίας. Ετοιμάσου για διδυμάκια.

Πολλα φιλια

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .....

Δημοσίευση

Καλησπέρα, οτι χρειαστείς μη διστάσεις να μου πεις, εγω πηγαίων συνέχεια στο γιατρο μιας και προχωραω με φυσικό κύκλο αφου τελειωνουν τα ωάρια μου αν και μόλις 33 ετών,εσύ ακούγεσαι απλη περίπτωση οσες φίλες μου πήγαν στον Αρκουλή εχουν δίδυμα τώρα λες; Απο ποιο μερος εισαι και Πολλα φιλια

Δημοσίευση

Αννα κι εγω στην Μιτωση εκανα τη τελευταια μου προσπαθεια και πετυχα αλλα για λιγο...το εχασα!!!

Ειχα κανει αλλες 3 αλλου με αρνητικο αποτελεσμα!!!!Εμεινα πολυ πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο,την εμβρυολογο η οποια ειναι και συζηγος του και απ ολα τα κοριτσια εκει!!!Οι ανθρωποι εχουν τεχνογνωσια,εμπειρια,πολυ καλα ποσοστα επιτυχιας και πανω απ ολα ανθρωπια,δημιουργουν ενα πολυ ζεστο και οικειο κλιμα!!!!Εγω εκει θα ξαναπροσπαθησω με κλειστα τα ματια!!!!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι η μια και μοναδικη προσπαθεια που θα κανεις και να κανεις 2 παιδακια!!!

Καλη αρχη και πολυ καλη επιτυχια!!!!Ο,τι θες ειμαστε εδω να ρωτησεις και να βοηθησουμε οπως μπορουμε!!!!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ....ΝΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ..LABRINIP ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ..Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΑΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΦΕΡΕΣΗ ΚΥΣΤΕΩΝ ,ΣΥΜΦΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ...ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ AVERKAP ΤΕΧΗΤΗΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ...ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ...... :D

Δημοσίευση

Ax Αννουλα μου ταλαιπωρέισαι κι εσύ αλλα θα δεις όλα θα πανε καλα στο τελος θελει επιμονή το πράγμα.

Οποτε κατέβεις Αθήνα ελα απο το σπίτι να ξεκουραστείς και να πιούμε και καφεδάκι.

Μπραβο το ψαχνει ο γιατρος μας μου αρέσει που δεν πήγε κατευθείαν σε προσπάθεια.

Καλο.

Πολλα φιλια καλή επιτυχία.

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΘΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΣ 1 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΩΣ ΤΗΣ 14 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ 3 AVERKAP ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ...ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΣΟΥΝ ΞΑΠΛΑ ???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
    • Καλησπερα και σε εσενα💗, εχω αστατο κυκλο αλλα τοτε ειχα τα μονα συμπτώματα για ωορρηξία μετα δεν ειχα απολυτως τιποτα (ουτε και πιο πριν). Σε ολους τους προηγούμενους κύκλους ειχα απο παρα πολυ νωρίς συμπτώματα περιοδου και τωρα δεν εχω τιποτα και μου φανηκε παρα πολυ παραξενο! υγ εκανα μεσοκυκλικη αιμορραγία στις 19-21/1 που απο οτι καταλαβα απο τη γυναικολογο κανει "Reset" ο κυκλος και φανηκε απο τα αποτελέσματα των εξετάσεων (προλακτινη,προγεστερόνη και LH) . και μετα ειχα 27-28/1 αυτα τα συμπτωματα. 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου κατά μέσο όρο; Μετά την ωορρηξία, σε έναν κύκλο 28 ημερών περνάνε περίπου 14 μέρες μετά την ωορρηξία για να έρθει η περίοδος και να ξεκινήσει ο νέος κύκλος.   Αν είχες ωορρηξία όντως 27-28/01 έχει παρέλθει μόλις μία βδομάδα περίπου, οπότε θεωρώ ότι είναι νωρίς για να υπάρχουν συμπτώματα είτε περιόδου είτε εγκυμοσύνης. Εγώ στην τελευταία μου εγκυμοσύνη, που μου έφερε και το γιο μου, το μόνο "σύμπτωμα" που είχα πριν την καθυστέρηση ήταν ένα τράβηγμα στην ωοθήκη την 9η μέρα, το οποίο τότε το θεώρησα αδιάφορο. Επίσης εμένα η περίοδος μέχρι τότε μου ερχόταν 12 μέρες μετά την ωορρηξία (είχα κάνει παρακολούθηση κύκλου αλλα και με τεστ ωορρηξίας) οπότε είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης της 12η μέρα που ήταν κι η πρώτη μέρα καθυστερήσης θεωρητικά.  Τώρα όσον αφορά τα συμπτώματα κάθε γυναίκα είναι διαφορετική - κάποιες δεν έχουν καθόλου, κάποιες έχουν ήπια και κάποιες πιο έντονα. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...