Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΤΩΣΗ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ........ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΡΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΤΩΣΗ???????ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εισαι σε σωστο δρόμο εγω εκεί εκανα την κορούλα μου και με την πρώτη προσπάθεια σε αυτον τον γιατρο. Ειχα κανει αλλες δυο προσπάθειες αλλου αλλα τιποτα. Τυχερή είσαι που επεσες σε καλα χέρια και με πολύ δυνατα ποσοστα επιτυχίας. Ετοιμάσου για διδυμάκια.

Πολλα φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, οτι χρειαστείς μη διστάσεις να μου πεις, εγω πηγαίων συνέχεια στο γιατρο μιας και προχωραω με φυσικό κύκλο αφου τελειωνουν τα ωάρια μου αν και μόλις 33 ετών,εσύ ακούγεσαι απλη περίπτωση οσες φίλες μου πήγαν στον Αρκουλή εχουν δίδυμα τώρα λες; Απο ποιο μερος εισαι και Πολλα φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα κι εγω στην Μιτωση εκανα τη τελευταια μου προσπαθεια και πετυχα αλλα για λιγο...το εχασα!!!

Ειχα κανει αλλες 3 αλλου με αρνητικο αποτελεσμα!!!!Εμεινα πολυ πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο,την εμβρυολογο η οποια ειναι και συζηγος του και απ ολα τα κοριτσια εκει!!!Οι ανθρωποι εχουν τεχνογνωσια,εμπειρια,πολυ καλα ποσοστα επιτυχιας και πανω απ ολα ανθρωπια,δημιουργουν ενα πολυ ζεστο και οικειο κλιμα!!!!Εγω εκει θα ξαναπροσπαθησω με κλειστα τα ματια!!!!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι η μια και μοναδικη προσπαθεια που θα κανεις και να κανεις 2 παιδακια!!!

Καλη αρχη και πολυ καλη επιτυχια!!!!Ο,τι θες ειμαστε εδω να ρωτησεις και να βοηθησουμε οπως μπορουμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ....ΝΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ..LABRINIP ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ..Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΑΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΦΕΡΕΣΗ ΚΥΣΤΕΩΝ ,ΣΥΜΦΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ...ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ AVERKAP ΤΕΧΗΤΗΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ...ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ...... :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax Αννουλα μου ταλαιπωρέισαι κι εσύ αλλα θα δεις όλα θα πανε καλα στο τελος θελει επιμονή το πράγμα.

Οποτε κατέβεις Αθήνα ελα απο το σπίτι να ξεκουραστείς και να πιούμε και καφεδάκι.

Μπραβο το ψαχνει ο γιατρος μας μου αρέσει που δεν πήγε κατευθείαν σε προσπάθεια.

Καλο.

Πολλα φιλια καλή επιτυχία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΙ ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΘΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΣ 1 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΩΣ ΤΗΣ 14 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ 3 AVERKAP ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ...ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΣΟΥΝ ΞΑΠΛΑ ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...