Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ. ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΥΓΕΥΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΤΗΣ CLEAR BLUE ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.. ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΩΟΡΗΞΙΑ ? ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΣΤΑΚΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ ΘΕΤΙΚΟ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΟΡΗΞΙΑ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ..

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

Δημοσίευση

Αχ Helen ποσο σε καταλαβαινω....ειμαι στη ιδια ακριβως φαση με σενα!!!

Και μενα το τεστ ωορηξιας μου βγαινει εδω και 5 μερες θετικο!!!!Βεβαια εγω εχω τα απλα της hometest....Εφοσον βγαινει θετικο,ναι πρεπει να εχουμε επαφες!!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι!!

Δημοσίευση

Γεια σου Helen! Εγω ένα μήνα τα χρησιμοποίησα και μου έκαναν περισσότερο κακό απο οτι καλό. Σε μένα τουλάχιστον δεν λειτούργησαν. Δεν μου έδειξαν καμία μέρα θετικά και τα έκανα ί απο 10η μέχρι 19η μέρα αν θυμάμαι καλά. Το αποτέλεσμα ήταν να με αγχώσουν. Είχα ακολουθήσει τις οδηγίες και τα έκανα κάθε πρωί με πρωινά ούρα. Δεν ξέρω μπορεί απλά να μην έκανα ωορρηξία τον μήνα εκείνο. Όμως απο τότε δεν ξαναπήρα.

Πάντως να έχεις θετικό τεστ με διαφορά 4 μέρες δεν μου φαίνεται λογικό. Πάντως στη θέση σου θα είχα ξανά επαφές για να είμαι μέσα.

Δημοσίευση

ελενη, πριν 2 χρονια ακριβως, ηθελα κι εγω να κανω ενα παιδακι και χρησιμοποιουσα για 2η φορα τα συγκεκριμενα τεστ ωορρηξιας... σαν αυριο, 15 σεπτεμβριου ειδα κι εγω αυτη τη φατσουλα και για τις επομενες 2 εβδομαδες ερχομασταν σε επαφη με τον αντρα μου καθε μερα!!!!! αποτελεσμα;;; 2 εβδομαδες μετα μια θετικη χοριακη και 8 μηνες μετα μια μπουμπου!!! :D:D:D

δεν ξερω ποσο πεφτουν μεσα, αλλα σιγουρα μου ανεβασαν την ψυχολογια γιατι σιγουρευτηκα οτι εκανα ωορρηξια....απο εκει και περα, θελει πολλη...δραση!!! ;);)

σου ευχομαι, το επομενο τεστ που θα χρησιμοποιησεις, να ειναι τεστ εγκυμοσυνης, και να εχει κι αυτο μια γελαστη φατσουλα!!!

Δημοσίευση

καλησπέρα !!

εγω με τα clear blue κ αυτα τα ΓΛΥΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ επιασα τον μικρο μας ! με μια φορα μονο που τα χρησιμοποιησα !

οσο για τις ημερομηνίες κ γω σκεφτομαι ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ >

ή εχεις διπλη ωορρηξια αυτο το μηνα (<< το πιο πιθανό....)

ή την πρωτη φορα που εκανες (9/9) ειχε ανεβει η "ορμονη της ωορρηξιας" (LH) αρκετα ωστε να την ανιχνευσει το τεστ (αρα γι αυτο βγηκε θετικό) και ΙΣΩΣ ΔΕΝ εκανες τοτε λογω πχ αγχους/κουρασης κλπ... οποτε ξανα-ανεβηκε η ορμονη τις επομενες μερες ...

ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΤΑΝΙ ΤΑΝΙ (σεξ) και ολα καλα θα πανε !!!! ;););););)

καλα αποτελεσματαααααααααα :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

euharistw koritsia m g tis apantiseis sas. loipon eipame worixia simfwna me ta test eiha thn kiriaki 9/9 k meta pemti 13/9 k paraskeyi 14/9.. tani tani kaname 6/9, 8/9 10/9 k 15/9. den t dwsame na katalavei to xerw apla agxwnomaste k meta diskoleuomaste na to kanoume.

k kati allo. tn deutera k triti 10 kai 11/9 eiha entono pono dexia katw stn wo8iki mallon k eimai sigouri pws itan worixia dioti o ponos itan poly dinatos k meta perase. episis blenna eiha ligi thn kiriaki 9/9 k meta ka8imerina apo tis 12/9 mexri 13/9

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...