Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες!

Θέλω λίγο τις γνώμες σας και τις εμπειρίες σας από όσες περάσανε τα παιδάκια σας σε βρεφικούς-παιδικούς σταθμούς μέσω της ΕΣΠΑ.

Ενώ πέρυσι δεν πληρώσαμε εντελώς τίποτα φέτος ενημερωθήκαμε από την ΕΕΤΑΑ και τον παιδικό σταθμό που περάσαμε πως πρέπει να πληρώσουμε κάποια συμμετοχή. Το ποσό όμως που μας ζητάει ο παιδικός σταθμός είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που μας είπαν στην ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα στην ΕΣΠΑ μας είπαν πως υποχρεωνόμαστε να δώσουμε 362€ τα οποία είναι τα έξοδα σίτισης που πλέον δεν καλύπτονται και πως δεν μπορεί κανένας σταθμός να ζητήσει περισσότερα. Επίσης πληρώνουμε το σχολικό αν θέλουμε.

Απο το σταθμό μας ζητάνε 800€!!! για σίτιση αιτιολογώντας πως ο κάθε σταθμός έχει άλλα έξοδα σίτισης και μπορεί να ζητάει ότι θέλει.

Αντιμετωπίσατε κάτι ανάλογο?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι εμενα την πήραν μεσω ΕΣΠΑ σε εναν ιδιωτικο στο Χαιδάρι, ευτυχως δεν ζήτησε ακόμη σίτιση αλλα μόνο 200ευρω για αναλωσιμα που κι αυτο δεν ειναι σωστο αλλα οκ ειμαι ευχαριστημενη και θα τα δωσω. Σε εναν αλλο παιδικο στο δασος χαιδαριου ο οποίος θεωρειται απο τους καλήτερους ζητησαν σε μια φιλη που περασε το παιδί της 150 με 200 το μήνα για σιτιση ακουσον ακουσον

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

κοριτσια τελικα το κρατος εκοψε τα κονδυλια κατα 450 ευρο το παιδι για το μεσημεριανο του φαγητο (τουλαχιστον τοσο σε εμενα)και τωρα θα πρεπει να πληρωνω 30 το μηνα για σιτιση ευτυχως μου εκανε εκπτωση η υπευθυνη του παιδικου σταθμου λογω ανεργιας και θα πληρωνω 15 ευρω και 30 η μετακινηση= 45 ευρω το μηνα αντε να δουμε πως θα τα βγαλουμε περα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...