Νομίζω οτι στην αρχή θα σε βολέψουν τα πιο μικρά μπουκαλάκια αφού το μωρό δεν πίνει τοση ποσότητα. Δηλαδή το 240 ίσως ειναι μεγάλο για τον πρώτο καιρό.
Τώρα για πιπιλες και μπιμπερό, οτι κάτσει καλύτερα στο μωρό. Πχ εμένα παίρνει πιπίλα mam και μπιμπερό dr brown's, της κολλητης μου πιπίλα nuk και μπιμπερό mam. Κάνεις δοκιμές κ σ αυτο κ οτι σας βολέψει.
@Sotiria_94 εξω ειναι καλη τα πρωινά. Τα απογεύματα ειναι ρισκο. Μπορει να κοιμηθεί λίγο κ να ειναι καλη. Μπορει να κλαίει διχως αύριο.
Εμενα ξυπνάει τ πρωί καπου αναμεσα 8 με 9. Ξανα κοιμαται γυρω στις 10 για κάνα 10λεπτο κ μετα βγαίνουμε βολτα γυρω στις 11. Κοιμαται συνηθως μεχρι τις 2 π γυρναμε σπίτι. Κ να ξυπνήσει τρωει κ ξανα κοιμαται. Απο τις 3 τ μεσημέρι μέχρι τ βραδυ ανα 1.30 με 2 ωρες κοιμαται απο 10λεπτο μεχρι μισαωρο. Συνηθως κανει 10λεπτα κ ενα μισαωρο γυρω στις 8.
Από τα συμπτώματα που περιγραφεις θα μπορούσε να είναι εγκυμοσύνη. Δεν εχει σημασία η χαμηλή κινητικότητα ούτε οι μόνο 2 φορές. Έχουμε ακούσει περιπτώσεις κοριτσιών εδω στο φορουμ που έμειναν και με 1 επαφή κ με κακό σπέρμα. Περιμένουμε το τεστακι σου! Και συζητάμε αν θέλεις κ για τα προβλήματα σου με τον σύζυγο