Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!! Μπηκα μεσα και βλεπω 3 σελιδες ε λεω κατι καλο συνεβη!! :D:D

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ !!! :-bd:-bd:-bd

ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ ΜΟΥ [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

Αν πιάνει λέει!!!

Μαριάνθη μου που'σαι , να σε πω , δε ξέρω που μένεις Θεσσαλονίκη αλλά φύσα μια προς δυτικά μπας και κολλήσω κι εγώ. Αλήθεια που μένεις? Εγώ Εύοσμο.

Άντε να κολλάμε κι οι επόμενες. Όσο για το χρώμα , πειράζει που θέλω κι εγώ φούξια?

Μωρέ ας έρθει όποτε θέλει και θα τα βρούμε τα χρώματα!

Φιλάκια.

Δημοσίευση

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd[smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif]

το τανι-τανι πιανει!!!!!!

Δημοσίευση

Maimouditsa μου 1000 συγχαρητήριαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!! Μια καλή κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη, με ένα γερό και στρουμπουλό μωρό!!!

Θα επανέλθω κορες, επειδή έπεσε πολλή δουλειά, ψιλοχάνομαι. α, κι εγώ θέλω φουξ, αλλά βλέπουμε τι θα πάρουμε! φιλάκια!

Δημοσίευση

Αχ τι καλά που πήραμε τέτοια χαρά σήμερα! Με τόση θετική ενέργεια μαϊμουδίτσα θα πάνε όλα τέλεια είμαι σίγουρη! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Εγω είμαι εκτός και αυτό το μήνα μιας και έχω τα σιχαμένα καφέ, πράγμα που σημαίνει πως το πολύ αύριο θα έχω αδιαθετήσει. Με κύκλο αυτή τη φορά 26(!)-27 ημερών. Με αυτά τα καφέ ρε γμτ εντωμεταξύ δεν μπορείς να υπολογίσεις και καλά τον κύκλο. Λέει ο γιατρός να μετράω απο τότε που έχω κανονική ροή. Όμως δεν είναι ξεκάθαρο και τους τελευταίους μήνες έχω κύκλους 26,27,28,29,30 ημερών. Ότι να ναι! Μάλλον θα αναγκαστώ να πάρω πάλι τεστ ωορρηξίας αλλά θα δοκιμάσω τα hometest γιατί με τα clearblue φεύγουν πολλά λεφτά!

nyxterida βάλε με και μένα στη λίστα αν θέλεις μπας και είναι γούρικη και γίνω και εγώ φούξια!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!! Γυρισα!!!!τι τελεια νεα ειναι αυτα??????

Μαριανθη μου συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα με το καλο @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

παντως επιασε η ευχη μου να γυρισω και να βρω περισσοτερες εγκυουλες!!!

Τι μου κανετε οι υπολοπες κοκονες? μου λειψατε πολυ....

οι εγκυουλες μας τι κανουν ευχομαι να ειστε ολες πολυ καλα... δεν εχω προλαβει να διαβαζω περα απτα σημερινα.

Εγω περασα πολυ καλα αλλα μου ελειψε πολυ η μικρουλα μου... αυτα τωρα πλεον μπορω να ευχηθω και ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ :lol::lol::lol::lol::lol:

φιλακια σε ολες, καινουριες και μη :):):):):)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!Βλεπω η βδομαδα μας αρχισε τελεια!!!!Τι ομορφα νεακια εχουμε εδω!!!!Μαιμουδιτσα μου συγχαρητηρια!!!! \:D/ \:D/ \:D/ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Να και ενα μαιμουδοσπορακι στην παρεα!!!! :)):)):))Ευχομαι να πανε ολα τελεια!!! Οταν ειδα την φωτογραφια σου με το τεστ επαθα πλακα!!!Ιδιο κατακοκκινο σαν το δικο μου!!!!Συγκινηθηκα!!!!! /:)/:)/:)ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!! [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing6.gif] [smilie=toothy10.gif] [smilie=angel8.gif][smilie=hello2.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=toothy9.gif] Συμφωνω και εγω απολυτα με την Νυχτεριδουλα μεχρι το τελος του 2012 σιγουρα θα εχει γκαστρωθει ολο το Τανι-τανι γκρουπ!!! ;;);;);;) Αντε να δουμε ποιοα θα ειναι η επομενη τωρα!!!! MARY12 μου καλως ηρθες!!!!Περασες καλα;;;Αντε καλο χειμωνα να εχουμε με πολλα υγειεστατα μωρακια!!! [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δημοσίευση
Starfish μου παρε αυτα της hometest!!Ειναι γουρικααααααα!!Και φθηναα!!!!Εισαι στο σωστο γουρικο ποστακι και θα μπεις και στη γουρικη νυχτεριδολιστα,αρα εισαι οκ!!! :lol::lol::lol::lol:

[smilie=toothy2.gif][smilie=toothy2.gif][smilie=toothy2.gif][smilie=toothy2.gif][smilie=toothy2.gif]

Aχ βρε τονια.....γελασα με τη ''νυχτεριδολιστα''...starfish....μπαινεις και εσυ στη λιστα μας!!

Δημοσίευση
[smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sex.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif][smilie=sign17.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]
Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου. maimouditsa πολλά πολλά συγχαρητήρια και σου εύχομαι μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! :ymparty::ymparty: Εγώ μία από τα ίδια. Πολύ πρησμένη, η κυρα-αλέκα άφαντη, πέρασα κάτι κρίσεις (όχι γιατί δεν είμαι έγκυος αλλά που δεν έρχεται η καταραμένη να ξεπρηστώ επιτέλους) αλλά τώρα είμαι ΠΟΛΥ καλά. Άρχισα γυμναστική και διατροφή και ξαναβρήκα την χαμένη μου ενέργεια!!! [smilie=love10.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ βρε κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Γενικά είναι λογικο έτσι όπως είναι το σύστημα αφενός να μην μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά στην τουαλέτα και όντως υπάρχει πλέον ο κανονισμός ότι δεν ακουμπάνε τα παιδιά. Η βασική διαφορά που βλέπω στο νηπιαγωγείο πάντως όσον αφορά στους παιδαγωγούς είναι ότι πλέον δεν είναι κοινή προτεραιότητα το παιδί. Για εμάς είναι τα παιδιά για αυτές είναι ο εαυτός τους και το σχολείο άσχετα με το αν αγαπάμε τα παιδια που δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να κάνει αυτή τη δουλειά αν δεν τα αγαπάει. Τι να σας πω? Πιο πολύ νομίζω είναι ο τρόπος των νηπιαγωγών ότι όλα είναι ένα πρόβλημα. Μαθαίνουν κάτι στο παιδί που το βλέπει πρώτη φορά στη ζωή του και αν δεν το πιάσει αμέσως τελείωσε έχει πρόβλημα ή οι γονείς είναι τεμπέληδες και δεν ασχολούνται. Το να μην κάνει κάτι το παιδί μόνο στο σχολείο ενώ το κάνει στο σπίτι και οπουδήποτε αλλού δεν τους περνάει απτό μυαλό και όταν τους το εξηγείς δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σκεφτούν μήπως πρέπει να αλλάξω προσέγγιση? Μήπως το συγκεκριμένο παιδί χρειάζεται κάτι άλλο? Αφού χτυπιουνται ότι ο σκοπός του νηπιαγωγείου είναι η αυτονόμηση, ας προσπαθήσουν να τα αυτονομησουν και λίγο μας νοιάζει αν θα μάθουν να ζωγραφίζουν ήλιους. Αφήστε από χθες το είδα αλλιώς και τα έχω πάρει πάρα πολύ. 
    • Ευχαριστώ πολύ διδυμομανούλα για τις όμορφες ευχές σου να είσαι καλά να προσέχεις όσο πλησιάζεις κ όλα θα πάνε καλά κ με τα δικά σου μωράκια.Τα μωράκια μου είναι μικρούλια κ πολύ γλυκουλια κ χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να πάρουν βάρος.Ο πολύ μικρούλης είναι στην μονάδα κ συνεχίζει τον αγώνα που έδινε από την αρχή της κύησης αλλά δεν τον φοβάμαι πάλι νικητής θα είναι.Θελει λίγο υπομονή κι όλα θα είναι σούπερ.Γεννησα 36,2 βάσει υπερήχου με έβγαλε μία βδομάδα περισσότερο βάσει περιόδου 35,2.Τα βάρη τους 2700🩵 κ 1920🩵. Ευχομαι  σ'εσενα κ στα μωράκια σου τα καλύτερα, καλή λευτεριά! Θα μπαίνω να μαθαίνω τα νέα σας!❤️
    • Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τις ευχές σου κ σ'εσενα εύχομαι με το καλό να  έρθει το αστερακι σου.❤️
    • Το είχα περάσει κ με την κόρη μου οπότε  είμαι ψύχραιμη άλλωστε για καλό είναι.Αυτο που λες με το που πάρει βάρος θα τον έχουμε σπίτι με τ άλλα δύο μας παιδάκια.Ειμαι  καλά αν εξαιρέσουμε ότι πονάω στην μέση κ στην πλάτη θετική ακόμη αλλά δεν έχω σχεδόν τίποτα από συμπτωματα.Καλως να τον δεχτείτε κορίτσι μου🩵
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Με τ καλο τ μωρακι σου. Όπως σ είπαν τ κορίτσια πιστεύω οτι καταλαβαίνει τις αλλαγές π έρχονται ολες μαζι. Ειναι σύνηθες να μην πηγαίνει τουαλετα στο σχολείο. Εδω εγω στη δουλειά κ κρατιεμαι 8 κ 9 ωρες χωρις τουαλετα. Σπανια θα παω κ συνήθως μονο τις μερες π ειμαι αδιαθετη. Θα προσαρμοστεί. Η αλλαγή απο τον παιδικό στο νήπιο ειναι τεράστια για τ παιδακια. Επισης τα τελευταία χρόνια βαση νόμου, με όλα αυτά τ περιστατικά που ακουγοντουσαν για σεξουαλικη παρενόχληση κτλ κατα καιρούς, εχει απαγορευτεί απο τις δασκάλες στις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης να σκουπιζουν η να αλλάζουν το παιδακι π τυχον εχει ατύχημα. Σίγουρα μπορεί να λες ειναι παράλογο το οτι πρεπει να έρχομαι από τ σπίτι για να τ αλλαξω ενα βρακακι αλλα ειναι κι αυτο μεσα στα πλαισια της σεξουαλικης διαπαιδαγωγισης. Εμενα ετυχε να κανει κακα, να λερωθεί κ με πήραν τηλέφωνο να παω να τηβ καθαρίσω καλα κ να την αλλάξω. Εχει κ μια λογική αν τ σκεφτεις, οτι κανενας δ αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή μας κτλ. Σε περίπτωση π απλα της ειχαν φυγει τσισα, αλλαξε μονη της εσωρουχο και την βοήθησαν με το κολαν που ηθελε τράβηγμα για να τ ανεβάσει. Σιγα σιγα θα προσαρμοστεί μην αγχωνεσαι. Θα μπει στο νόημα και ολα θα πάνε καλα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...