-
Απαντήσεις
-
Από Σοφία21 · Δημοσίευση
Θα είναι σουυυυπερ 🙏🏼♥️ Αναμένουμε νέα σου αύριο.. @anna_30 μου πως εισαι.; Εκανες τεστακι σημερα.; Ή θα πας για χοριακη.; -
Από marinamanoulitsa · Δημοσίευση
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! @Elk ακριβώς...οι προσευχές μου εισακούστηκαν Δόξα Τω θεώ! τώρα θέλω να πάνε όλα καλα....μην νομίζεις ότι δεν έχω άγχος!χρόνια σου πολλά κιόλας!με υγεία και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! @Σοφία21 αναγουλες πολλές...αλλά όχι εμετό! Και επίσης ζαλάδες που και που! Σε όλες τις εγκυμοσύνες πολύ αναγουλα είχα στην αρχή! Και το στήθος είναι πρησμένο! Άντε να δούμε την δεύτερη χοριακή αύριο! -
Από Rena92 · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε οι εγκυούλες;;; ποιες είμαστε στην αναμονή;; Εγώ 21η μέρα σήμερα και περιμένω από την Κυριακή έως την Πέμπτη. Δεν ξέρω πότε έγινε η ωορρηξία. Το μόνο θετικό σημάδι έως τώρα, είναι πως δεν έχω τα συνηθισμένα πονάκια περιόδου που ξεκινάνε μετά την ωορρηξία, αλλά δεν ενθουσιάζομαι. @anna_30 έκανες σήμερα τεστακι;; -
Από Elk · Δημοσίευση
Μπράβο!!! 🥳🥳🥳🥳 Συγχαρητήρια κορίτσι μου ήρθε το μωράκι σου! Εισαι μεγάλο παράδειγμα για τα κορίτσια να μην τα παρατάνε ποτέ.. εσύ κάθε μήνα έμπαινες με αισιοδοξία και χαρά μηδένιζες το κοντέρ και φτου ξανά από την αρχή ! 😁 εύχομαι καλούς διπλασιασμούς και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να την χαρείς την περίμενες πως και πως !!! Είναι μια χαρά το νούμερο σου περιμένουμε και αύριο την χοριακη σου ☺️ Τυχερός μήνας Απρίλιος (είχα και τα γενέθλια μου πριν λίγες μέρες 36 πλέον) πολύ χαίρομαι που υπάρχουν τόσα θετικά τεστ εύχομαι σε όλες τις κοπέλες γερά μωράκια να έχετε.. θα έχετε ωραία και μεγαλη στα μωράκια Δεκεμβρίου.. αν το ήξερα θα έκανα προσπάθειες να έμπαινα και εγώ 😂😂😅 -
Από Elk · Δημοσίευση
@Sia A αχ βρε κορίτσι μου πραγματικά είναι τόσο στενάχωρο εύχομαι το δεύτερο μωράκι να κρατηθεί γερό στην κοιλιτσα σου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις ,σου στέλνω μια αγκαλιά και να πάνε όλα καλά 🌈🧿
-
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.