Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• pff εχω αγχωθεί γιατί έβαλα στο chat gpt (αλιμονο 😅) τα αποτελέσματα του τελευταίου υπερήχου και λέει πως υπάρχει διαφορά στην ανάπτυξη κεφαλιού και κοιλιάς, το κεφάλι βγαίνει λίγο μεγαλύτερο και η κοιλιά μικρότερη. Η γιατρός δεν μου είπε πως είναι κάτι ανησυχητικό, ίσως να μην πέφτει και ακριβώς μέσα ο υπέρηχος υποθέτω. Στη β επιπέδου ο εμβρυομητρικός μας είπε είναι πολύ ευχαριστημένος με τις μετρήσεις κλπ. Τώρα έχω ραντεβού ξανά 15 σεπτέμβρη για υπέρηχο, αν ήταν κάτι σοβαρό δε θα μου το έλεγε;; 
    • Καλημερα κι απο εμενα κοριτσια μου!!  Χαιρομαι με τα καλα σας νεα, ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη.  Στις κοπελες με περιδεση οι οδηγιες ειναι συνηθως λιιιγο πιο χαλαρες, γιατι υπαρχει η ασφαλεια του ραμματος.  Στις κοπελες που πανε δια της συντηρητικης οδου, υπαρχει μια πιο εντονη συσταση ταβανοθεραπειας, για ευνοητους λογους. Προσωπικα εμενα που εχω και δυο μωρακια και δεν εκανα περιδεση, μου ειπαν οτι πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικη.  Οπως και να χει ομως, κι οι δυο οδοι εχουν πολυ καλα αποτελεσματα . Αυτο εχει σημασια!
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Αντε να ξεκινήσεις κι εσυ!! ❤️
    • Ναι ναι κορίτσι μου το έχω δει, σ ευχαριστώ! Απλώς δεν έχουμε τσεκάρει ποτέ αν έχω κάποια έλλειψη σε κάτι, πέρα από αυτά που σας είπα. Οπότε εκεί φαντάζομαι θα χρειαζόταν να πάρω ξεχωριστά επιπλέον συμπλήρωμα. Αρκετά χρόνια πριν, ας πούμε, είχα έλλειψη σιδήρου και όταν ξεκίνησε η κύηση δεν το τσεκάραμε να δούμε πως πάει. Τις εξετάσεις αυτές τις έχετε κάνει όλες?
    • Μπράβο, ούτε βιταμίνες μου έχει τσεκάρει, εκτός της D. Δε ξέρω, μήπως αν οι γενικές που κάνουμε δίνουν ενδείξεις και για τα υπόλοιπα, οπότε αν δουν κάτι περίεργο να προχωράνε μετά στις επιμέρους? Γιατί η αλήθεια είναι ότι όλες μου οι εξετάσεις είναι πολύ καλές απ την αρχή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...