Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ έχω ΠΗΤ 20/09 αλλά επειδή θέλουμε να προχωρήσουμε με φυσιολογικό τοκετό και ο μπέμπης μας βγαίνει 3 εβδομάδες μεγαλύτερος στις μετρήσεις του ίσως πάμε με πρόκληση στις 38+.. Θα δούμε πώς θα μας δει η γιατρός μας στο επόμενο ραντεβού. Αν δεν έχει αποφασίσει μόνος σου να έρθει  . Έχει κάνει καμία έρευνα για συντήρηση βλαστοκυττάρων; ή αν είχε εμπειρία από προηγούμενο παιδάκι; Εμείς είμαστε στην αναζήτηση τελευταία αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τράπεζα.  
    • Καλά και εγώ το 2017 έπαθα το ίδιο σοκ ,όμως παράπονο δεν είχα με την μαία και τους γιατρούς της βάρδιας . Με στήριξαν πάρα πολύ. Είχα και καισαρική φιλική .Ε τον άντρα μου δίπλα με ηρεμία όχι άγχος. Έχουν τα καλά και τα κακά. Παν μέτρον άριστον. Στην Ελλάδα υπερβολή εδώ αναισθησία.. ώρες ώρες λέω θέλω και από άλλη χώρα γνώμη 😂  Αν κάποια στιγμή καταφέρεις διάβασε την ιστορία της εξωσωματικής μου εκεί θα καταλάβεις πολλά...
    • Θα σου πω το πρώτο μου παιδί έμπαιδωθηκε σχεδόν με χέρια πόδια και κεφάλι... Πονουσα καιου λέγαν έμπαιδωθηκε.. ευτυχώς η γιατρός μου δεν είναι τόσο "Γερμανίδα" και μου έκανε υπέρηχο όπου το είδαμε, στο δεύτερο έκανα εξέταση ζαχάρου 1 ώρα!το αποτέλεσμα είχα ζάχαρο για 1 μήνα και φυσικά δεν το ήξερα το μωρό στον 3 υπέρηχο φάνηκε τεράστιο στο οποίο κάναμε ξανά την σωστή 3 ωρη εξέταση αποτέλεσμα διαβήτη κύησης! Ποιος θα ασχοληθεί αν το παιδί μου έσκαγε στην κοιλιά; Κανένας.. ευτυχώς πήγαν όλα καλά .. όμωςε μάχη για τα κιλά συν κάτι της καρδιάς του που όλα διορθώθηκαν.  Για όλα αυτά ευθύνονται οι ασφαλιστικές! Γτ ΚΟΒΟΥΝ ότι κερδίσουν ...  Απ' την άλλη όμως είχα μια υπέροχη μαία που βοήθησε στο να γυρίσουμε το μωράκι μου. Εμένα η μαία ήταν πιο πολύ για συζήτηση ηρεμίας κατά την διάρκεια αλλά και μετά περί θηλασμού, να δει τα ράμματα, για μπάνιο στο μωρό κτλ .  Δεν θεωρώ κακό που υπάρχουν και μας στηρίζουν. Αλλά οκ δεν θα πήγαινα μόνο σε μαία . 
    • Ναι, ναι, έχω ενδοκρινολόγο. Θα κλείσω ραντεβού μαζί του μετά την αυχενική για να τα δούμε όλα αυτά. Το περίμενα πως θα εμφανιστεί πάλι ο διαβήτης, απλά ακόμα δεν έχω βρει την ισορροπία μου στη διατροφή. Αρχίζω όμως και θυμάμαι τι έκανα και την προηγούμενη φορά, και ελπίζω να το ελέγξω.
    • Θέλετε να σας πω εγώ το ακόμα πιο τραγικό;; Πρώτη αναρρωτική τον Μάρτιο. Και για τους επόμενους μήνες μέχρι να γεννήσω. Οι δύο πρώτοι μήνες έχουν περάσει στο υποκατάστημα της περιοχής πριν μετακομίσω. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ! Ναι από τον Μάρτιο. Μιλάω με το υποκατάστημα της τωρινής μου περιοχής και η γυναίκα πολύ εξυπηρετική, προσπαθεί να βοηθήσει με email και τηλέφωνα αλλά μάταια. Αν δεν πληρωθώ τους πρώτους μήνες, δεν μπορεί ούτε εκείνη να προχωρήσει τους επόμενους. Έκλεισα λοιπόν ραντεβού με εξουσιοδότηση στον σύζυγο να πάει να δει τι γίνεται και να τους τρίξει τα δόντια γιατί εγώ μόλις είχα γεννήσει. Και μαντεψτε... Έλειπαν όλοι με άδειες, αλλά τα ραντεβού τα έκλεινες κανονικά χωρίς καμία ενημέρωση... Αθάνατο ελληνικό δημόσιο... Ακόμα περιμένω...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...