Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Επίσης κορίτσια τα μωράκια σας έχουν αρχίσει να χαμογελούν συνειδητά;;;  Η παιδιατρος μου είχε πει πως σιγά σιγά ξεκινά κι αυτό και στο νοσοκομείο που ερχόντουσαν και την κοίταζαν μου λέγαν σου χαμογέλασε σήμερα; αλλά εμένα ακόμα δεν έχει χαμογελάσει  Ναι μεν είναι ενεργό δραστηριο με κοιτάζει με τα ματακια του του μιλάω και κάνει έτσι σαν σκυλάκι που χαίρεται αλλά ακόμα δεν έχει κάνει χαμόγελο 
    • Εγω ακόμα δεν έχω πάρει κιλά αλλά θέλω να ρυθμιστω,  ευτυχώς δεν τρώω βλακειουλες, το πρωί κι εγώ γαλα με βρώμη,ναι κι εγώ ζητάω πολυυυ το κρέας , θέλω συνέχεια να τρώω καλαμάκι κοτοπουλο και έξω που βγαίνουμε  τα βραδακια θα του πω πχ να τρώω το σουβλάκι μου , θα περιοριστώ στο ταπεινό σουβλάκι χαχα , παρατηρώ πως στο φαγητό τρώω ποσότητα, μπορεί να μη τρώω όλη μέρα αλλά όταν τρώω τρώω,  για σνακ παίρνω γιαούρτια με πρωτεΐνη κλπ προσπαθώ να τρώω αυτά, επίσης έφτιαχνα και έτρωγα πολύ ζελε μπορεί και 4 μπολακια τη μέρα να έτρωγα χαχα, το βράδυ που ξυπνάω για να θηλασω ας πίνω πχ κεφιρ δε ξέρω να δω τι θα βάλουμε  Πάνω σε αυτά θα πατήσουμε να δούμε τι πρόγραμμα θα φτιάξουμε,  θα σας πω νεότερα όταν πάω με το καλό 
    • Καλημέρα.. Κι εγώ παρατήρησα χτες ότι από τα δεξιά ήταν λίγο πιο φουσκωμένη,  δε θεωρώ πως είναι κάτι . Για μένα χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τη περίοδο αυτή!!
    • Ευχαριστώ κορίτσια!!! Το Gpt φταίει που μου λέει ότι θέλει.. 🤣🤣🤣🤣 Βέβαια έγραψα λάθος κι εγώ το φάρμακο. 😋
    • @Maria98 δεν εχω ρωτησει γιατι δεν βαφω μαλλακια αλλα οι φιλες μ που θηλαζουν τα βαφουν κανονικα. Επισης και γω εχω παχυνει 4 κιλακια π σας ειπα ακομα σηκωνομαι τη νυχτα και μασουλαω κουλουρια αλλα εχω αποφασισει να το βουλωσω και να βαλω προγραμμα. Το πρωι τρωω βρωμη με ακτινιδιο και φιστικοβουτυρο, το μεσημερι θα αρχισω μπιφτεκια και κρεατικα με σαλατα και το βραδυ τοστ με γιαουρτι ή γαλα κλπ. Και ενδιαμεσα κανενα φρουτο η γαλα για ασβεστιο. Επειδη δεν μαγειρευω πολυ εξεζητημενα πραγματα αποφασισα να κανω την κλασσικη μ διατροφη και να μην παω διατροφολογο γιατι ολο περιεργα βαζουν να τρωμε και δε θα ειμαι συνεπης. Η πεινα ειναι απο το θηλασμο οπως και η διψα, μεγαλο θεμα. Οταν χανω γευματα και δεν θηλαζω ας πουμε δεν πειναω καθολου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...