Μετάβαση σε περιεχόμενο

thilasmos k taksidi...

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα θεμα που μου προκειψε αυτες τις μερες.. λοιπον καταρχην να σας ενημερωσω οτι το μωρακι μου ειναι 2,5 μηνων κ το θυλαζω αποκλειστικα... εχω κερδισει ενα ταξιδι μακρινο αν κ ακομα δεν εχουμε αποφασισει αμα θα παμε, θελς να ειμαι σιγουρη οτι το μωρακι μου θα εχει γαλα κ δεν θα παθω απογαλακτισμο... εχω αρχισει να μαζευω γαλα βγαζω την μερα 150μλ περιπου κ τα βαζω στην καταψυξη κ τωρα οι αποριες μου ειναι πως θα καταφερω να βγαζω τουλαχιστον 2 σακουλακια την μερα κ να τρωει κ κανονικα ο μικρος? για να καταφερω μεχρι να φυγουμε να καλυψω ολα του τα γευματα...

κ στο ταξιδι τι να κανω για να μην σταματισει το γαλα μου κ οταν γυρισουμε να συνεχισω κανονικα? σιγουρα θα πρεπει να βγαζω αλλα δεν ξερς καθε ποτε κ ποση ποσοτιτα...

σας ευχαριστω για τις απαντισεις κ συγνωμη αμα σας μπερδεψα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα πρεπει να αντλεις περισσοτερο για να εχεις ολα τα γευματα στην καταψυξη, ποσα γευματ ατην ημερα περιπου τρωει το μωρο σου;;;..θα πρεπει να δοκιμασεις εαν πιανει μπιμπερο και πινει..ποσο πινει...και εαν πινει το κατεψηγμενο γαλα.... ολα αυτα πριν φυγετε εννωειται....

Στο ταξιδι, θα παρεις μαζι σου το θηλαστρο και θα αντλεις τουλαχιστων ανα 3 ωρες και οπωςσδηποτε μια φορα τη νυχτα..αναλογα με το ποσο συχνα θηλαζει το μωρο σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...