Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακιά πεθερά!


lenio_01

Recommended Posts

Κορίτσια καλή σας ημέρα!!

Δεν ξέρω πόσες από εσάς έχετε την ατυχία να έχετε μία "μέδουσα" πεθερά αλλά εγώ δυστυχώς την έχω!! Έχω και αυτό το πρόβλημα...η αλήθεια είναι ότι μου έχει δημιουργήσει πολλά πολλά προβλήματα με την συμπεριφορά της, τα λόγια της και τις προσβολές..εγώ βέβαια σε κάποια απαντάω και σε κάποια κάνω την αδιάφορη ή ότι δεν άκουσα..και δεν είναι μόνο αυτά...θα πρέπει να γράψω βιβλίο για να σας εξιστορήσω τα κατορθωματά της...Το θέμα είναι ότι την έχει δει Τασώ Καββαδία μαζί μου χωρίς να της έχω δώσει κανένα δικαίωμα και δεν χάνει την ευκαιρία να με μειώνει μπροστά στον άντρα μου!! Έχω συγκρατηθεί και δεν έχω απαντήσει καμία φορά!!!! Ένα ευτυχές γεγονός είναι ότι ο άντρας μου δεν επηρεάζεται (έτσι πιστεύω τουλάχιστον) και μάλιστα μου λέει ότι έτσι κάνει με όλους να μην τις δίνω σημασία γιατί είναι του δημοτικού και δεν ξέρει πως να μιλήσει.. [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] Είναι αρκετές οι φορές που έχω χάσει την ψυχραιμία μου και έχω τσακωθεί μαζί του εξαιτίας της, ουσιαστικά ξεσπάω πάνω του..το ξέρω ότι είναι λάθος αυτό αλλά δεν αντέχω..Καμιά φορά σκέφτομαι ότι την επόμενη φορά που θα μου ξαναμιλήσει άσχημα θα την πλακώσω στο ξύλο ή θα της ρίξω χαστούκι και θα φύγω [smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif] [smilie=angryfire.gif] αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να το κάνω..Αν κάποια από εσάς έχει την κακή εμπειρία να έχει μία κακιά μάγισσα πεθερά ας μου δώσει κάποια συμβουλή για το πως να την αντιμετωπίσω και πως να την κάνω να βουλώσει το στόμα της μία και καλή!!! το έχω ανάγκη πραγματικά!!! Σας ευχαριστώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

i adiaforia einai i kaluterh methodos oso blepei adiaforia toso tha skuliazei alla prosexe na mhn upokipseis oyte mia frora se auto pou theli epidei exase thn exousia pano sto gio ta kanei ola ego ekana na ths mhliso 3 xronia mazi me ton antra mou de me ithele me tipota ma me tipota k tora mas glufh ta podia na ths milisoume as tolmisei na pei xana kati gia mena pira ton gio ths k efyga taktiki theli oxi neyra o troxos gyrna e adiaforia k an ginetai k apo tous 2 tha thn kanei arnaki kanto tora prin parei polu tharros k kanete k kanena paidi k analabei auth th anatrofi toy tha nai arga meta

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Λενιώ! Λοιπόν, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μ'εσένα τ'οποίο επιδεινώθηκε όταν γέννησα το γιό μου! Ήθελε να ορίζει τα πάντα και να γίνεται μόνο το δικό της. Εγώ επειδή δεν ήθελα να της αντιμιλήσω και να χειροτερέψω τα πράγματα έκανα τη "κουφή" . Ελεγα στον άντρα μου τα παραπονά μου, ξεσπούσα σ'εκείνον (λαθος μου βέβαια !!) και εκείνος μου ελεγε οτι ακριβως και το δικός σου. Μη δίνεις σημασία, είναι αμόρφωτη κτλ κτλ κτλ..

Μια μέρα όμως κορίτσι μου , πολύ απλά , δεν άντεξα.. έγινε χαμος και βέβαια αυτος που τη πλήρωσε ήταν ο άντρας μου! άρχισε πάλι να μου λεει τις ίδιες βλακειες για να τη δικαιολογήσει αλλα σ'εκεινη δεν ελεγε τίποτα για να τη συμμορφώσει.. έτσι τα πήρα και εγώ και του λέω ως εδω .. χωρίζουμε ! δεν αντέχω αλλο .. παρε τα πραγματά σου και εξω ... να πας στη μανούλα σου που τη δικαιολογεις συνεχεια..

Κορίτσια, ακόμα θυμαμαι το παγωμένο του βλεμμα .. ! Εννοείται πως δεν ήθελα να χωρισω αλλα επρεπε λιγακι να τον ταρακουνησω!! Ε, λοιπόν, ο αντρουλης μου απο τοτε καταλαβε πολλα , εβαλε τη μανουλα του στη θεση της και εγω απο τοτε ανοιγω το στοματακι μου και απανταω και σε οποιον αρεσει , και ειμαστε ολοι μια χαρα.

Αυτες οι γυναίκες κοπέλα μου, θελουν ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!! Ν'ανοίγεις το στοματακι σου οταν σε προσβάλει .. οχι να τη βριζεις , αλλα να εισαι αγρια και προσβλητικη οπως κ'εκεινη αλλωστε!

Φιλακια και κουραγιο .. !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ήθελα να προσθέσω ένα θετικό στοιχείο ότι μας χωρίζει με μεγάλη χιλιομετρική απόσταση στην Αθήνα αυτή μένει στον Πειραιά και εμείς Χαλάνδρι και επίσης δεν οδηγεί...αυτό που κάνει πολλές φορές είναι ότι όταν μιλάει στον άντρα μου στο τηλέφωνο ρωτάει πάντα αν είμαι κοντά μήπως ακούω και αρχίζει και του λέει ότι δεν πρέπει να γνωρίζω εγώ πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα μήπως του τα φάω (αν είναι δυνατόν λες και ήμουνα στο δρόμο και με μαζέψανε, που εμένα οι γονείς μου με είχαν σαν βασίλισσα δεν μου έλειψε τίποτα, μιλάμε για τρελό ξεκατίνιασμα) και για να μην σας ζαλίζω ρίχνει το δηλητηριό της και ότι πιάσει...βέβαια εμένα ο άντρας μου δεν μου λέει τίποτα αλλά του ξεφεύγουν κάποια πάνω στην συζήτηση και εγώ εννοείταο ότι γίνομαι τούρκος και με ακούει όλο το χαλάνδρι!!! :twisted::twisted: αυτό πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω όταν έχω δοκιμάσει όλες τις μεθόδους??? με αδιαφορία? πόσο αδιάφορη να είμαι σε όλα αυτά? αυτό που θέλω είναι μία φορά να τα πει μπροστά μου!! αυτή η γυναίκα μου ξυπνάει άγρια ένστικτα που πίστευα ότι ποτέ δεν !! την μισώ!!! αλλά ως εδώ είπα στον άντρα μου ...εάν ξαναπέσει στην αντιληψή κάτι που θα πει για εμένα ή με ξαναπροβάλλει θα παρακαλάει να ανοίξει η γη να την καταπιεί ! συγνώμη για τα νεύρα αλλά δεν μπορώ να τα κρατάω άλλο μέσα μου!! αφού θέλει πόλεμο θα τον έχει και θα της συμπεριφέρομαι και εγώ με τον ίδιο τρόπο..υποχθόνια..δεν αντέχω άλλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα.Καταρχήν μη ζητάς συγνώμη για τα νεύρα.Μπήκες για να ξεσπάσεις,οπότε εκφράσου ελεύθερα.Αυτό είναι άλλωστε το νόημα,να τα πεις να ξεθυμάνεις και να νιώσεις καλύτερα.Κοίτα να δεις,αυτό που λέει η μπαμπαλούτο λέει η μάνα μου.Όταν κάποιος με πειράζει να δείχνω αδιαφορία.Από κάποια άποψη έχει δίκιο.Ζωντανή απόδειξη είναι η περίπτωση της μπαμπαλού.Η αλήθεια όμως είναι πως είμαι πολύ παρορμητική και δεν το καταφέρνω.Αυτό πάλι που σου λέει ο άντρας σου,ότι δηλαδή έχει τελειώσει το δημοτικό και κάτι τέτοια δεν ισχύουν.Άλλο η μόρφωση,άλλο η καλλιέργεια και άλλο οι τρόποι.Συμβουλή μου είναι να μη σηκώσεις ποτέ χέρι.Μπορώ να καταλάβω πόσο θυμωμένη νιώθεις και από τον τρόπο που γράφεις,αλλά κι επειδή κι εγώ όταν τα έχω με κάποιον είμαι ικανή για πολλά.Μετά όμως θα το μετανιώσεις.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις στον άντρα σου να τη βάλει στη θέση της,γιατί αν επέμβεις εσύ,θα το φυσάει μετά κι εκείνος και δε θα κρυώνει.Οπότε ας το αναλάβει αυτός καλύτερα.Όσο για αυτό που λέει για τα λεφτά,θα μπορούσες να της απαντήσεις το εξής:"Τώρα που τον τύλιξα,είναι πια αργά,ξέρω δεν ξέρω πόσα χρήματα έχει στην άκρη,για εμένα τα διαθέτει".Φυσικά με χαμόγελο και ειρωνεία.Μα είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα;Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.Ξέρω είναι δύσκολο,αλλά αν τη χάσεις,θα χάσεις και το παιχνίδι και το δίκιο σου.Άσε τον άντρα σου να "καθαρίσει".Αν δε δεχτεί προσπάθησε να τον κάνεις να καταλάβει ότι δεν αστειεύεσαι και ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ'ότι νομίζει.Μετά από αυτό,θα ξέρεις ότι τον έχεις πραγματικό σύμμαχο και όπως είπε και η Σοφία,θα έχεις όλο το ελεύθερο μετά να της απαντάς.Δε θα φταις εσύ.Αφού θα της έχει γίνει η κουβέντα ήδη μία φορά από το γιο της,δε θα έχει δικαιολογία. ;) Ελπίζω να βοήθησα. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Λενιώ μου!

Εγώ, αντιθέτως, έχω μια πεθερούλα καταπληκτικό άνθρωπο, την οποία επίσης αποκαλώ "μάνα".

Όμως, όταν ζούσε η θεία που φιλοξενούσε τον άντρα μου όταν σπούδαζε Αθήνα, ναι, είχαμε διάφορα ανάλογα "Τασώς". Μέχρι που έφτασε, όντας αρραβωνιασμένος μαζί μου, να τον προξενεύει σε γειτόνισσά τους... Για τα λόγια, ας μην μιλήσω... Εντάξει, εκείνη (ο Θεός να την αναπαύει) δεν με θεωρούσε ποτέ άξιά του και πριν ακόμη με γνωρίσει η πεθερά μου, είχε πει τα μύρια όσα. Εγώ, αναγκαστικά, έκανα ότι δεν άκουγα και ότι δεν καταλάβαινα, αλλιώς δεν την έβγαζα καθαρή... Φυσικά, είχα την κατανόηση από το αγόρι μου κ την ανάλογη υποστήριξη από τη μητέρα μου, που μου έλεγε πάντα ότι η αδιαφορία είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Εντάξει, μπορεί να πληγωνόμουν αρκετές φορές, αυτό δεν το γλυτώνεις. Απλά προσπαθείς να δείχνεις κατανόηση και να μην σε διαπερνούν όλα αυτά...

Από την άλλη, άνθρωποι είμαστε κι όταν είμαστε όλοι μαζί (η οικογένειά του μένει επαρχία), και λόγια υπάρχουν και διάφορα γίνονται... Να σου πω όμως πώς τα αντιμετώπισα;;; Με το βελονάκι!!! Ευλογημένο παιδί μου!!! Παράδειγμα: συζητούσαν κάποια οικογενειακά τους θέματα για τα οποία εγώ είχα αντίθετη άποψη και δεν ήθελα να εκφραστώ για να γλυτώσω τα λόγια. Ε! έπιανα το βελονάκι μου και ... έπλεκα! Κουτσά, στραβά, έπλεκα! "Μα γιατί δεν μας λες ποια είναι η γνώμη σου;" "... μια, δύο, κενό... Αχ! συγνώμη, μετράω, δεν σας άκουσα....", ή "μισό λεπτό, έχω ένα πρόβλημα στο σχέδιο, να το βγάλω κι έρχομαι..." :lol::lol::lol:

Όμως, όταν κάποια στιγμή τα πράγματα είχαν παραζορίσει ως προς το παιδί που δεν ερχόταν, ότι καθυστερήσαμε κ λοιπές ηλιθιότητες που συνήθως λέγονται, εκεί, ε! το άνοιξα το στοματάκι μου!

Όχι τίποτα άλλο, γιατί τόσα χρόνια οι "ευθύνες" έπεφταν επάνω μου, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι εγώ έκανα μεγάλο αγώνα, με γιατρούς, εξωσωματικές κλπ κλπ... Ναι, εκεί ξεσπάθωσα κ τα είπα κ ξεθύμανα...

Όμως: είχα όντως δίκιο από την μια, και από την άλλη, αγαπώ και φροντίζω τόσο τον αντρούλη μου, που πραγματικά δεν έχουν περιθώριο να πουν κάτι...

Εκτός από τα κιλάκια :? ... Αλλά κανείς δεν είναι τέλειος, σωστά;

Θα σου έλεγα λοιπόν να αδιαφορήσεις και ... να την αγαπήσεις, όσο γίνεται, άλλωστε εκείνη έφερε στον κόσμο τον αντρούλη σου, κάτι της χρωστάς... Με το μίσος και δεν κερδίζεις τίποτα, αλλά, χειρότερα, γίνεσαι όμοια... Στα μάτια του αντρούλη σου τουλάχιστον... Γιατί μάνα είναι μόνο μία και για εκείνον είναι η ... Τασσώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κοπελα μου ,να ξερες ποσο με στεναχωρουν τετοις καταστασεις.Αυτες οι συμπεριφορες για μενα ειναι ελλειψη παιδειας και οχι ελλειψη μορφωσης.Λεω ελλειψη παιδειας γιατι η θεια μου και η ξαδελφη μου κανανε κατι τετοια στην γυναικα του ξαδελφου μου και ας ηταν καθηγητρια η μια και γιατρος η αλλη.Για μενα ομως δυστυχως αλλος φταει.Ο ξαδελφος μου επιασε την μανα και την αδελφη του και τις ειπε" Ως εδω!δεν θελω να ξανακουσω ασχημη κουβεντα για την γυναικα μου.Αν συνεχιστει αυτο δεν προκυτε να με ξαναδειτε"Και το βουλωσαν οι κυριες....Παντα θεωρουσα οτι αν ο αντρας μου δεν τα παει καλα με τους γονεις μου θα φταιω εγω που δεν τους εβαλα τα ορια, και πως αν εγω δεν τα παω καλα με τα πεθερικα μου θα φταει ο αντρας μου.Με τον αντρα μου απο την αρχη τησ σχεσης μας βαλαμε τα ορια στους γονεις μας, αν και χρειαστηκε να του μιλησω πρωτα για να μαζεψει λιγο την μητερα του.Δεν συμφωνω με τις αποψεις να μην στεναχωρουμε τους αντρες μας με τετοια, δειξε αδιαφορια, μην τον ζαλισεις, μην τον βαζεις αναμεσα σε σενα και την μητερα του.Μια σχεση θελει συνεχεις προσπαθειες και απο τις δυο πλευρες για να ειναι για παντα δυνατη, ακομα και ο γαμος θελει δουλεια.Εγω δεν θα ανεχομουν ουτε τον ιδιο τον Θεο (που λεει ο λογος)να πληγωνει τον αντρουλη μου και να τον κανει δυστυχισμνεο και να χανει την αξιοπρεπεια του.Τωρα η πεθερουλα με εχει στα ωπα ωπα γιατι ξερει οτι ο γιος της δεν αστειευετε, και θα την ξεχεσει αν κανει κατι που θα με πληγωσει.Και οσο και αν φαινετε περιεργο την αγαπω και πολυ μαλιστα.Φτιαξανε οι σχεσεις μας γιατι ο αντρας μου τις εβαλε τ ορια, και καταλαβε πως αν συνεχιζε θα τον εχανε τον γιο της, ειδε και εκεινη τα θετικα μου στοιχεια που στην αρχη δεν τα εβλεπε και ειμαστε μια χαρα.Και να φανταστεις μενει σε περιοχη 10' με το αυτοκινητο απο το σπιτι μας, οχι σε αλλη πολη.Με το μωρο μας τωρα δεν θελω καμοια βοηθεια και απο τις δυο γιαγιαδες, ερχοντε και το βλεπουν και οι δυο αλλα δεν θελω βοηθεια.Με λιγα λογια θεωρω οτι η συμπεριφορα του αντρα σου ειναι η λαθος συμπεριφορα.Δεν ειναι κακο να ζητησετε μαζι την γνωμη ενος ειδικου για το πως να διαχειρηστητε μαζι τις ενδοοικογενειακες προβληματικες συμπεριφορες (ειναι ολοκληρο μαθημα στο πανεπιστημιο που σημαινει οτι ειναι ενα σοβαρο θεμα), γιατι αυτο θα ειναι ενα σαρακι που θα σε τρωει και με τον χρονο θα δημιουγει προβληματα στην σχεση σου.Για μενα το μπαινακις-βγαινακις δεν ειναι λυση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κι απο μενα! Κριμα κοριτσι μου, κριμα. Εισαι σε δυσκολη θεση πραγματικα. Πιστευω πως πρεπει να "απαιτησεις" απο τον αντρα σου να παρει θεση και να της μιλησει. Σιγουρα δεν θελει να πικρανει τη μαμα του, αλλα καποια στιγμη θα φτασει αυτο στο απροχωρητο θα ξεσπασεις και θα ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα!Αυτο που ειπε η Φουφου ειναι τελειο! Αν την ξανακουσεις δηλαδη να λεει κατι τετοιο, βουτα το ακουστικο και απαντησε της ετσι αλλα γελωντας και καλα για πλακα, θα τη στειλεις αδιαβαστη. Οπως και τον αντρα σου βεβαια, που δεν θα περιμενει κατι τετοιο. Ισως ετσι ταρακουνηθει κιολας και της μιλησει, πραγμα που ειλικρινα πιστευω πρεπει να κανει.

Καλη τυχη σου ευχομαι και καλη δυναμη και να θυμασαι πως πραγματι ειναι η γυναικα που γεννησε και ανεθρεψε τον ανθρωπο σου οπως λεει η Νανα, οποτε δεν μπορει κατι καλο θα εχει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διάβασα προσεκτικά τις απαντήσεις όλων σας και όλες έχετε δίκιο όπως τα εξηγήτε. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να συζητήσω για ακόμη μία φορά με τον άντρα μου την ελεεινή συμπεριφορά της και πως θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση όπως επίσης ότι θα πρέπει να αρχίσει να της βάζει όρια στο βρωμοστομά της..όπως και εγώ από την πλευρά μου δεν αφήνω τους γονείς μου να ξεπερνάνε τα όρια σε σχέση με εμένα και τον άντρα μου έτσι πρέπει να κάνει και αυτός το ίδιο...όσο για την ακατανόμαστη το μόνο σίγουρο είναι ότι την επόμενη φορά που θα με ειρωνευτεί, θα με προσβάλλει ή έστω με οποιοδήποτε τρόπο αναφερθεί σε εμένα θα την κάνω να το φυσάει και δεν θα κρυώνει θα της απαντήσω με τον χειρότερο τρόπο (χωρίς να την βρίσω δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο) και θα την προσβάλλω ακόμα περισσότερο...δεν την λυπάμαι καθόλου πια, την έχω σιχαθεί..το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να την αγαπήσω..αυτό δεν πρόκειται να γίνει από πλευράς μου ποτέ!! σέβομαι το γεγονός ότι είναι μάνα του άντρα μου και τίποτα άλλο..κατά τα άλλα θα την αντιμετωπίσω όπως της αξίζει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενιώ καλά τα σκέφτηκες και αυτό να κάνεις!!!!!!!!!!!!!

Εγώ θα μπορούσα να γράψω πολλά επεισόδια για το σίριαλ 7 θανάσιμες πεθερές :lol::lol:

Η δικιά μου είναι η ύπουλη :lol::lol::lol:

Είναι όλα δήθεν και ειδικά όταν είμαστε μπροστά σε κόσμο.

Εγώ της την λέω με το γάντι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να σκεφτείς ότι της μηλάω στον πληθυντικό

Ο άνδρας μου έχει αδερφό και η γυναίκα του από την πρώτη μέρα την είπε μαμά.

Έκανε το λάθος λοιπόν η πεθερά μου μια μέρα να πει στην αδερφή της μπροστά μου.

Την ακούς την μου μηλάει στον πληθυντικό και η άλλη από την πρώτη μέρα με είπε μαμά.

Για καλή μου τύχη η αδερφή με συμπαθεί πολύ και της απάντησε.

Μάνα είναι μόνο μια και εμένα η κόρη μου μου έχει πει ότι δεν θα μπορέσει να πει άλλη μαμά και εξάλου η άλλη την πρώτη εβδομάδα μου είχες πει ότι σε έβρισε καλύτερα ο πληθυντικός λοιπόν ;);)

Εγώ Qυρία :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και άλλα πολλά πολλά..................

Αυτό που ξενέρωσε όμως πραγματικά είναι το εξής:

Θα σας το γράψω στα γρήγορα.

Την πρώτη φορά που είχα μείνει έγκυος είχα παλίνδρομη σκεφτείται το άγχος μου και την αγωνία μου μετά στην Ανδριανούλα μου κάθε εξέταση πανικός.

Είχαμε πει με τον άνδρα μου για τα ονόματα ότι το πρώτο θα είναι δικό του και το δεύτερο δικό μου.

Κάνω αυχενική και μου λένε κορίτσι και επειδή θα έπαιρνε το όνομά της την πήρα να το πω και ξέρετε ποια ήταν η απάντηση επί λέξη: Ε, δεν πειράζει και κορίτσι να είναι με τα σημάδια του Θεού να είναι είναι και νωρίς μπορεί να κάνανε λάθος :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

μου ήρθε να σπάσω το τηλέφωνο αλήθεια σας το λέω.

Ευτυχώς που ο άνδρας μου το έχει πάρει χαμπάρι και δεν δίνει βάση και της βάζει τις φωνές αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα

Κωμικοτραγικό μια μέρα που γύρισα από την δουλειά μου είχε στολίσει το σπίτι με πετσετάκια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και μου λέει ωραία???????????? Πολύ ωραία της λέω μόλις φύγετε θα τα βγάλω :lol::lol::lol::lol:

Τραγικό φέυγω και κάτι μου έτυχε και ξαναγύρισα και την βρίσκω να ψάχνει στο καλάθι με τα άπλυτα μένω κάγκελο και τι μου λέει γιατί γύρισες πίσω?????????????????

Ακόμα πιο τραγικό μου έχει απλώσει άπλυτα ρούχα και επέμενε ότι μύριζαν απορυπαντικό και ότι είχα βάλει το πλυντήριο και το είχα ξεχάσει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

=))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

σήμερα είπα στον άντρα μου και τον "προειδοποίησα" ότι ο τροχός γύρισε και οτι την επόμενη φορά που θα ανοίξει το βρωμοστομά της για εμένα είτε καλό είτε κακό θα έχουμε διπλωματικό επεισόδιο και μάλιστα δεν πρόκειται να κάνω καμία υποχώρηση και θα το φτάσω στα άκρα..επίσης δεν θέλω να ξαναασχοληθεί μαζί μου γιατί για εμένα πλέον δεν είναι τίποτα...δεν ξέρω αν το παρατράβηξα αλλά έτσι μου βγήκε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενιώ ψυχραιμία 8-)

Καλά έκανες βέβαια που ξεκαθάρισες την θέση σου.

Είναι τόσο απλά τα πράγματα γιατί τα κάνουν δύσκολα δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @marinamanoulitsaκοριτσακι μου λυπαμαι πολύ και για εσενα😢 πάλι βιοχημικη βρε κορίτσι μου πφφφφ! Δεν ξερω τι να πω πραγματικά! Μη το βάζεις κατω κορίτσι μου γτ είναι πολύ σημαντικό που κανεις συλληψη φυσιολογικά και δεν χρειάζεσαι άλλες μεθόδους! Θα έρθει το μπεμπακι σου είμαι σιγουρη🙏
    • Κορίτσι μου λυπαμαι πολύ😢 ήταν βιοχημικη κορίτσι μου ότι και να έπαιρνες δεν θα βοηθούσε! Πέρασα και εγώ μια βιοχημικη τον Δεκέμβρη που μας πέρασε ακριβώς όπως εσυ η πρώτη χοριακη νου ήταν 9,9 και η δεύτερη αρνητικη  και έπειτα πολύ αίμα και πόνοι δυνατοί ! Ξεκινά καινούργιος κύκλος όποτε σφίξει δοντια σήκωσε ανάστημα και ξεκινά τις προσπάθειες και το μωρακι είναι στο δρομοοοοο❤️🙏
    • Με τίποτα κορίτσι μου δεν θα ήθελα να παρω την απόφαση ! Ούτε να το σκέφτομαι άλλωστε παρακάλεσα τον άγιο Εφραίμ που πήγα και του είπα πως αν είναι άρρωστο το μωρακι μου να το πάρει κοντα του🙏 ο γιατρός μου είπε πως θα είχε πολλα προβλήματα μιας και η αυχενική του ήταν πολύ αυξημένη  αλλά είχε υγρό και στην κοιλιτσα του και αν δεν παλινδρομουσε και ερχόταν στη ζωή θα είχε σοβαρά θέματα! Ευχαριστώ κοριτσάκι μου μακάρι η Τρίτη να είναι και η τυχερη🙏🤞🌈 Μακάρι κορίτσι μου μακαριιιιιιιιιιιι🙏❤️🌈 Ναι είναι σπάνιο σύνδρομο και έχει διάφορες μορφές ! Μπορεί πχ να είναι μόνο στείρο , να έχει αναπτυξιακά , νοητικά (σπάνιο), αλλά και παθολογικά όπως διαβήτη, αυτοάνοσα, αντίσταση στην ινσουλίνη , πρόβληματα στα αυτιά όπως ακοή ωτίτιδες κτλ αλλά και  ψυχοκοινωνικά θέματα. Τυχαίο γεγονός μας είπε και εμας μιας και οι καρυοτυποι μας βγήκαν φφσηολογικοι! Όπως τα λες κορίτσι μου συν αυτά που ανέφερα πιο πάνω! Τα πήρε ψηλά μαζί του για να μην ταλαιπωρηθούν το πιστεύω πολύ αυτό🙏 Σε ευχαριστώ πολύ για τα ομορφα λογια σου κορίτσι μου❤️ θα ανταμειφτούμε όλες μας και θα κρατήσουμε ένα γερό μωρακι στην αγκαλια μας❤️🌈 μπάντα αξία να είσαι είσαι κορίτσι μου🙏 με το καλό η βαφτηση και με το καλό το μπεμπακι σου το γλυκο ουράνιο τόξο σου🙏❤️🌈 Καλύτερα που σταμάτησε η καρδουλα από το κοριτσάκι μου δεν θα άντεχα να έρθει στη ζωή και να ταλαιπωριόνταν με τίποτα🙏 με το καλοοοοστη φίλη σου κοριτσάκι μου🌈 όλα να πανε υπεροχα❤️ Αχ κορίτσακι μου θα έρθει το ουράνιο τόξο μας θα το δεις🌈🌈 εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε☺️❤️
    • Ααα εντάξει τότε καλύτερα να έχεις κάποιον κοντά σου εκείνο το διάστημα είναι η αλήθεια  Ναι να πάρεις τηλ μακάρι να βρεις ραντεβού άμεσα.. εγω Τετάρτη θα πάω να με δει και πρέπει να παρω τον άλλο τηλ (τον ιδιώτη ) να του πω ότι λογικά θα σταματήσω να πηγαίνω σε αυτόν 
    • @Ioann89 μην το σκεφτεσαι. Ειναι πολυ αρχικο σταδιο. Κατι ηταν λάθος και δεν προχώρησε. Οση προγεστερονη και να επαιρνες δε θα αλλαζε κατι πιστευω. Μην κανεις τέτοιες σκεψεις. Θα μπορούσες καν να μην καταλαβεις οτι εχεις καθυστέρηση. Λογικα απο αυτο τον κυκλο κιολας θα μπορεις να ξανα προσπαθησεις. Κριμα ρε κοριτσι μου. Δεν εχω κατι αλλο να σου πω.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...