Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ 2011 τα πρωτα λογακια


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!

τελικα πηγα σχολειο και τα ψιλοκαταφερα :) ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο γιατι δεν παλευεται η φωνη μου :o

γωγω μου, καλη δυναμη στις ετοιμασιες σου :( να σκεφτεσαι μονο τα θετικα, και να πιστευεις οτι η αγαπη που νιωσαμε και νιωθουμε για καποιον δεν εξατμιζεται, την παιρνει μαζι του -οπου κι αν ειναι- και τη φοραει πανω του σαν ζεστη ζακετα ;) ο πατερας σου δεν χαθηκε απ'τη ζωη σου, απλα λειπει και θα βρεθειτε πολυ πολυ αργοτερα :)

δαναη, καλη ευκολια με την αναζητηση, μακαρι να βρειτε το σπιτι οπως το θελετε!!! με τα δοντια ειμαι ασχετη!!! ουτε εγω ξερω ποια δοντια εβγαλε η αθηνα :o αλλα δε νομιζω οτι αυτο κανει καμια μας αθλια μανα!!!! :shock: αλλωστε τα σκασμενα δεν θελουν να ανοιξουν το στομα να δουμε!!! :lol::lol:

ελενα, για καποιους η θλιψη ειναι κινητηριος δυναμη, συνηθως, ομως, ειναι φυσιολογικο ανθρωπινο συναισθημα, υπαρχει μεσα μας ακομα κι οταν δεν εκδηλωνεται....

η αθηνουλα εχει γκρινια σημερα, η φταινε τα δοντακια της ( προσεξα το σκ οτι σκαει μυτη ενα δοντι) η κολλησε καμια ιωσουλα και κατι την ενοχλει... θα δουμε...

χτες το απογευμα που ξυπνησε και ηταν ορεξατη τη ρωτησα "θες να κατσεις στον υπολογιστη να ακουσεις τραγουδακια;" και μου λεει "ναι"!!! πρωτη φορα το χρησιμοποιησε εκτος τηλ. και χαρηκα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 988
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω να κοιμηθώ δυο νύχτες...και τα πρωινά πηγαίνω και στη δουλειά.....

Η Γεωργία έχει πυρετό από τη δευτέρα το βράδυ. Δεν κάνει πολύ συχνά αλλά η νύχτα είναι πολύ δύσκολη. Τη θερμομετρώ γιατί δεν ξέρω πότε θα ανεβάσει. Αυτή τη στιγμή "σέρνομαι" πραγματικά...

Πήγαμε παιδίατρο γτ όταν γύρισα από τη δουλειά μου έκανε 39,3 :o (όσο την πρόσεχε ο μπαμπάς της δεν είχε ανεβάσει, το φύλαγε για μένα). Από το λαιμό της είναι ο πυρετός. Είναι κατακόκκινος αλλά όχι με πύον για να χρειάζεται αντιβίωση.

Sorry που δεν μπορώ να σχολιάσω αλλά δεν βλέπω μπροστά μου......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε αναστασια, περαστικα στο κοριτσακι σου!!!! ελπιζω να μην εχει αλλα συμπτωματα και να της περασει γρηγορα !!!να δεις που αυριο θα ειναι καλυτερα!!! μακαρι να εχετε μια ησυχη νυχτα και να ξεκουραστεις κι εσυ λιγακι!!!

καληνυχτα, και ευχομαι ολα τα μωρακια μας (μεσα και εξω) να ειναι γερα και ευτυχισμενα :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

που ειστε χαμενες βρε κοριτσια;;;

εχω μια ερωτηση : πως βαζετε θερμομετρο στα παιδακια σας;; μεχρι 13 μηνων της εβαζα στον ποπο, αλλα ο παιδιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι μωρο πια και δεν χρειαζεται, να της βαζω στην μασχαλη... αλλα, πριν λιγο που το δοκιμασα, μιας και μου φανηκε ζεστουλα, εδειξε 35, αρα κατι δεν εκανα καλα... ειναι ομως σωστο;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία μου,περαστικά στη Γεωργία κ καλή ξεκούραση σε σενα!!!

Σήμερα έφτιαξα πρώτη φορά cookies με quaker κ μέλι για τη Μυρτώ κ της άρεσαν ( και σε μενα!!).Νόστιμα κ θρεπτικά κ πανεύκολα!

Σήμερα το απόγευμα ο μικρός μας Πικάσο ζωγράφισε όλο το πάτωμα σχεδόν του γραφείου κ το γραφείο με μπογιές (ευτυχώς υδατοδιαλυτές).έφυγαν με ένα σφουγγάρισμα ;)

Αφροδίτη,το αυτοσαρκαστικό "άθλια μάνα" πήγαινε στο ότι δεν πρόσεξα καν (πράγμα σπάνιο για μενα) πότε βγήκαν τα δόντια! :o Κ εγω της βάζω ακόμα στον ποπό το θερμομετρο.προχθες το έβαλα στη μασχάλη κ μου έδειξε κ μενα 35 (είναι ηλεκτρονικό).Δεν ξέρω τι να πω.Θα ρωτήσω την παιδίατρο τη Δευτέρα που θα την πάμε.

Ανδρια,τι κάνει η μικρή;πώς ήταν η επιστροφή στη δουλειά;πότε σταματάς με το καλό;Πάω να την αράξω στον καναπέ.

Η μικρή κοιμήθηκε κ ο κώστας πετάχτηκε στη μαμά του.

Έλενα,γενικά δεν πολυβγαίνουμε ξεχωριστά,εγώ σπάνια,ο κώστας 1 φορά στις μια-δυο βδομάδες μου ζητάει ρεπό ( :lol::lol: ) κ βγαίνει με τους κολλητούς ή σε σπίτι.Αλλά μου έχει λείψει κ μένα να βγω με γυναικοπαρέα!!!μονίμως όμως είμαι με μια κοιλούμπα :lol:

καληνύχτα κ καλή ξεκούραση!!!

Δέσποινα που χάθηκες;;;;τι κάνει η κατερίνα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγώ μου,δεν πιστεύω ότι ποτέ συμφιλιωνέσαι με την απώλεια κ το θάνατο..απλά ίσως να απαλύνει λίγο ο πόνος με το πέρασμα του χρόνου.να είσαι γερή να τον θυμάσαι κ να τον τιμάς κ καλή δύναμη. :YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xerete!!!!

Oute emena me afinei na dw ti dontakia evgale, klaiei opote paw na tis anoi3w to stoma tis :(

Danae mou mporei na min ka8isw prin tin genna, telos tou mina paw ston giatro k 8a sizitisoume to tropo toketou, an pame gia kaisariki tote ipologizw 4 tou Genari na me kanoune epomenws mallon telos Dekevriou 8a stamatisw, an omws pame gia fisiologiki skeftoume na min ka8isw ka8olou, 8a perimenw opote apofasisei i idia to pote 8a er8ei :D

Fisika simera mou eipe to afentiko mou afou den ginete na sikwnw varos tote na parw xarti apo ton giatro mou k na ka8isw spiti mou giati i douleia etsi 8a meinei k oi apaitiseis tis douleias den 8a alla3oun (diladi pou prepei na sikwnw varos) katalavate? o kirios epeidi 3erei pws den mporei na me diw3ei mou zita me tropo na "figw" apo moni mou..

X8es mou elege alla, na sikwnw oso varos antexw k na ta pernw sto grafeio mou me to karotsi k siga-siga na 4eutoperasoume wspou na er8ei o kairos na gennisw k simera mou eipe auta, kapoios ton daskale4e :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας!!

Αναστασια μου Περαστικα στην Γεωργια!! τελικα οι μυξουλες ηταν ιωση. εμενα ακομη με μυξουλες ειναι ο μικρος αλλα ολα καλα.

Δαναη ωραιο αυτο με το ρεπο!!! Εσυ ποτε παιρνεις;

Αφροδιτη εγω μονο στην μασχαλη μετραω την θερμοκρασια,ποτε δεν εχω βαλει στο ποπο. ειναι και αγορακια....

Ανδρια γτ δεν καθεσε σπιτι να ξεκουραστεις; πρεπει να σ'εχω ξαναρωτησει, αλλα δεν θυμαμαι γτ. Παρε αδεια απο το γιατρο και αντε γεια πες του!!!

κουτουλαω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργιάννα μου,εγώ πήρα ρεπό σήμερα το πρωί κ μετά τη θεραπεία πήγα για καφέ με την κουμπαρα μου κ το μικρό της στο λιμάνι,επέστρεψα μεσημεράκι, ο κώστας είχε μαγειρέψει,φάγαμε οι τρεις μας κ κοιμηθήκαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο Δαναη μια χαρα!! εγω ποτε θα παρω ρεπο; το θελω τοσο πολυ!!!! αλλα με την λαχταρα θα μεινω :lol::lol::lol:

ο μικρουλης ειναι βραχνιασμενος και δεν μπορεσα να βρω τον γιατρο. αναμενω τηλ. απο τον ιδιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!

σημερα ειχαμε στο σχολειο τη γιορτη για το πολυτεχνειο και πραγματικα, η καθηγητρια που την επιμεληθηκε και τα παιδια που συμμετειχαν μας προσφεραν ενα θαυμασιο αποτελεσμα :D συγκινηθηκα πολυ με το χρονικο που διηγηθηκαν και τα τραγουδια , και μετανιωσα που τοσα χρονια στην αθηνα δεν πηγα μια φορα στην επετειο του πολυτεχνειου :( ειπα, ομως, οτι του χρονου, αν ειμαι στην αθηνα, θα παω μαζι με την αθηνουλα ( κι αν ειμαι τυχερη και με ενα σπορακι στην κοιλια ;) ) γιατι θελω τα παιδια μας να μαθαινουν νωρις το πραγματικο νοημα των γιορτων και να εκτιμουν την αυτοθυσια καποιων ανθρωπων :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκερια μου, χρονια πολλα κι απο μενα για το κοριτσακι σου!!! να την χαιρεσαι και να'στε παντα αγαπημενες μαμα και κορη!!

με το θερμομετρο, μαλλον κατι δεν κανω καλα.... η αθηνα εχει μυξες και εμενα ο λαιμος μου εχει μια πολυ μικρη βελτιωση... για να δουμε

γεωργιαννα, περαστικα στον διονυσακο!!! εσυ κι αν θες ρεπο!!

αντρια, κατσε οσο αντεξεις σωματικα, ψυχολογικα και οικονομικα!!! ξερω οτι αν παρεις αδεια θα πληρωνεσαι λιγοτερο, αλλα δειτε μηπως ειναι καλυτερα γενικα..... παντως, εγω σου ευχομαι να εισαι καλα και το αφεντικο σου να ειναι μελισταλαχτο για να δουλευεις μεχρι τελους :)

δαναη, πολυ ωραια η βολτα σας σημερα!!! καλε, τον καταλαβα το σαρκασμο, δεν σε πηρα σοβαρα :shock: ξερω οτι εισαι μανουλα που νοιαζεσαι ;) η μυρτω εμεινε με το μπαμπα της; πηγατε στην παιδιατρο; ηταν κι εμεις να παμε αυτη την εβδομαδα, αλλα δεν μας βγηκε το προγραμμα.. πρεπει οπωσδηποτε την αλλη εβδομαδα :o

η αθηνα ακομα να ξυπνησει απο τη μεσημεριανη σιεστα, και δεν θελω να την ξυπνησω γιατι σκεφτομαι οτι για να κοιμαται τοσο, προφανως τον χρειαζεται τον υπνο.... το πρωι πηγα στη γιορτη του σχολειου και στις 10.30 ημουν σπιτι , εντυσα την αθηνα και πηγαμε για καφεδακι στην αρτα με συναδελφους που ηθελαν να τη γνωρισουν :D εκανε κατι ντροπες η σκατουλα, ουτε το ονομα της δεν ελεγε, και καθοταν ησυχα-ησυχα στο καροτσι ενω ολοι της μιλουσαν :o βεβαια, καναμε και το καθιερωμενο διαλειμμα για να κυνηγησουμε τα περιστερακια :lol: καρφιτσα δεν επεφτε στις καφετεριες γιατι μετα τη γιορτη βγηκαν για καφε οοοοοοολοι οι συλλογοι (καθηγητες) και οοοοοοολοι οι μαθητες!!!

αληθεια, εσας κανουν ντροπες τα παιδακια σας οταν τους μιλανε ξενοι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτη μου εγω δεν πηγα τον Αλεξανδρο στο σχολειο και ξερω οτι το ηθελε αλλα λυπαμαι τον Διονυση που τον ξυπναω καθε πρωι στις 7.30 και ετσι τον αφησα αλλη μια ωρα. του χρονου θα τον παω να ειμαστε καλα.

και ο δικος μου κανει ντροπες, λεμε γκολλλλ αλλα οποτε θελουμε εμεις. ο δικος μου τρελενετε να χαιρεταει με το χερακι του. ειδικα τον οδηγο του σχολικου.

Ειδες Ανδρια σημερα γραφω μονο εγω :lol::lol::lol:

Αυριο θα παω στην εκθεση για Χειροποιητα που μου πρωωθησε η Γωγω. Πρεπει να παρω ιδεες για τις τιμες. και γενικα θελω να κανω κατι διαφορετικο βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xerete!!!!!

Simera ir8e i kopela na kanei tis douleies k ipoti8ete ka8arise alla oi toualetes itan mavro xali, oute pou tis aggi3e aplws ekleise to kapaki k to skoupise ligo, itan lerwmenes k ka8isa k tis ekana egw, itan akomi edw k nomizw me eide alla [smilie=pottytrain4.gif] to ekana epitides mipws k katalavei, paizei me tin noimosini mou fainontan apo makria pws den tis aggi3e..8a tis pw na min 3anaer8ei ee ma 8a tin plirwnw k na ta kanw egw sto telos? :evil: Gewrgianna mou 8a i8ela PARA POLI na ka8isw spiti mou na 3ekourastw na etoimasw k to dwmatio tis mikroulas k na parw k to epidoma as8eneias mou pou panw katw 8a mou erxete to idio giati ka8ara mou menoun apo ton mis8o mou -e3w tis pezines- kammia 400evro k to epidoma 8a einai girw sta 370evro mikri i diafora alla stis kaliteres meres to ika ekane 2 me 3 mines na steiloun tin 1i epitagi skeftou twra me tin krisi poso kairo mporei na kanoune na mou steiloun xrimata :shock: Enw an pigenw douleia toulaxisto 8a plirwnome telos tou mina, ta exoume tosi megali anagki k ta tosa liga pou pianw..Nai nai simera xa8ika egw :D

Simera tin pirame ston paidotopo stin filan8rwpiki ekdilwsi, ekane san treli etrexe apo edw k ep'ekei san na k den 3ana eide paixnidia, oses fores tin pirame parko den poli epaize, mono ligi tsouli8ra k stin kounia eklaige k simera 3etrella8ike, den i3ere pou na prwto paei :lol:

Ante efiga akouw tin Victoria exei poli vixa paw na dw ti 8a kanw :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ειμαι μόνη μου στο σπίτι κ βρηκα ευκαιρία να σας γράψω πρίν ξεκινησω μαγειρεματα κ δουλειές...ευτυχως εχει ρεπό ο Χρηστος κ καθε φορά την πηγαίνει βολτες κ τα πρωινά ειναι πιο χαλαρα για να κάνω αυτα που πρέπει...

Ναι,δεν ξεπερνιέται ο θάνατος,ειναι μια ανοιχτή πληγή...εγω ξέρω πως όσο μεγαλώνω δεν γελάω ποτέ με την καρδιά μου όπως πιτσιρίκια...δλδ με ολη μου την ψυχή,δεν μπορώ...ειναι δυσκολη υπόθεση για μένα,ειναι στο μοναδικό κομμάτι που νοιώθω ηττημένη...χωρις να σημαίνει ότι δεν ζώ,φυσικά κ ζώ γτ ετσι πρεπει,απλα οταν τα σκέφτομαι ψαχνομαι για να αλλάζω σκέψεις....προσπαθω πολύ...τελος πάντων,όλα καλά.

Οσο για τα δοντακια κ εγω ξαφνικά βλέπω να εχουν ξεμυτισει αρκετα κανα 2 δοντακια κ μπερδευομαι γτ δεν ξέρω τι ημερομηνια να γραψω στο ημερολόγιο......

Αφροδίτη μου,θα ηθελα λιγη μυρωδιά απο επαρχια,μου εχει λείψει παρα πολύ...-ασχετο-

Εμενα σπάνια κάνει ντροπές,ισα ισα που μιλαει σε ολους κ ότι εχει πανω της το δίνει σε ξενους,καμιά φορά...ομως το πιο στανταρντ ειναι οι ντροπές που κανουν σχεδόν όλα τα παιδιά!

Δαναη μου πολυ ρομαντζο εσυ με την κορουλα σου στο σκοταδι!Ευχαριστω για τα λόγια σου!

Φιλια στην Μυρτω!

Η αδερφη μου κατεβηκε εχτες Ρεθυμνο να κάνουν παρτυ εκπλη ξη στην κολλητη τους λογω γενεθλειων που πέρασε Κρητη κ σπουδάζει εκεί....σε λίγο θα την παρω τηλ να μου πει νέα!

Γεωργιαννα καλα κανεις,να πηγαινεις σε αυτες τις εκδηλωσεις ειναι απαραιτητο για σενα που ασχολείσαι,μπράβο σου!

Αναστασια μου υπομονή,περαστικά στην Γεωργία μας.

Αντριά αλλαξε καθαρίστρια εννοείται!!!!

Χρονια πολλά κ στην Γιούλη για τα γενεθλειά της!!!!Να χαιρεσαι ότι αγαπας κ να εισαι ευτυχισμένη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xerete!!! :)

Poli gkrinia simera :? ta epai3a, mallon arrwstoula 8a einai giati e4es -opws sas egra4a- eixe poli vixa k i mitoula tis akomi trexei, prepei na pame k mall na tis alla3w ena fouteraki pou mas eferan dwro alla variemai, an den isixasei omws anagkastika 8a pame gia na alla3ei k ligo perivallon..

Gwgoula etsi 8a kanw idi arxisa to 4a3imo gia alli ka8aristria giati 8eloun epeigwntos ka8arisma ola ta tzamia tou spitiou k exw k polla rouxa gia siderwma gia tin mikroula pou erxete k moni mou den iparxei periptwsi na kataferw na ta kanw auta..

Na perasete omorfa tin mera sas!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!!!

τις τελευταίες ώρες έχω κάτι απίστευτες καούρες...Ουφ,ώρες ώρες θέλω να γεννήσω να ξελαφρώσω.μετά σκέφτομαι,καλά είμαι κ έτσι με το ένα.. :lol: Ο Κώστας είναι αρρωστούλης με καταρροή κ λίγα δέκατα.σημερα δεν βγήκαμε για τον καθιερωμένο πολύρωο καφέ μας γιατί έβρεχε οπότε την έβγαλα στον καναπέ με ζουζουνιές με τη Μυρτώ.Σε λίγο θα δούμε ταινία με τον κώστα.Αύριο αν είναι καλύτερα θα πάμε για φαγητό αλλιώς σπίτι,τώρα ετοιμάζει κοτόσουπα με λαχανικά,ένα τσικάλι (όπως λένε στην κρήτη) ολόκληρο οπότε θα έχουμε φαγητό για 2-3 μέρες.

Άνδρια,εγώ δεν θα καθάριζα μόνη μου παρά θα την φώναζα να δει κ να την ξανακαθαρίσει.τσάμπα την πλήρωσες;;Κ εγώ έχω να κάνω δουλειές!θέλω μέχρι τις 26 που μπαίνω στο μήνα μου να φτιάξω βαλίτσα,να πλύνει ο κώστας (το υποσχέθηκε)τα καλύμματα καροτσιού κ καθίσματος αυτο/του,να συναρμολογήσουμε το κρεβατάκι του μικρού κ να μετακινήσουμε τη συρταριέρα για να το βάλουμε στο δωμάτιό μας.Χθες η Μυρτώ είχε πλάκα,είδε στην τηλεόραση τη φωτο ενός μωρού κ έτρεξε,ήρθε σε μενα,μου σήκωσε την μπλούζα,έδωσε ένα φιλάκι στην κοιλιά κ ξαναέφυγε! :D το ζουζούνι μου θα το φάω,πιστεύω θα είναι τρυφερή αδελφούλα!μου λέει η μάνα μου,ναι τώρα που είναι μέσα στην κοιλιά το φιλάει,περίμενε να βγει έξω :lol: Εγώ θέλω να πιστεύω ότι αν είμαστε κ εμείς ψύχραιμη θα το αντιμετωπίσει ομαλά.

Γεωργιάννα,ναι η μΥρτώ ήταν με τον κώστα χθες το πρωί.Σου εύχομαι σύντομα να ξεκλέψεις χρονο κ εσύ για ένα ρεπό!!!!πώς ήταν στην έκθεση;ο Διονύσης λέει "γκολλλ"???θα τρελαθώ!!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;οι δευτερομανούλες τρέχετε;;;Έλενα,Σούλα,Ελενάκος;;;;;αχ τι μας περιμένει?!?!εξαφανιζόλ!

φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Danae mou etsi mou eipe k o mpampas mou na tis fwnaza na tin rwtousa an etsi ta ka8arise k na ta 3ana kanei alla eimoun toso tsantismeni -oi ormones tis egkimosinis k to oti nomizei pws eimai xazi k paizei me tin noimosini mou- pou den 8a tis milousa irema k den i8ela na "pare3igi8oume" giati mou tin efere o mpampas tis nimfis mou, ase pou exoume ipo4ies pws einai i filenada tou (pe8ane i mama tis nimfis mou edw k 5 xronia) k etsi protimw me kapoio diplwmatiko tropo na tis pw pws den tin 3ana xreiazome..

K emeis exoume polles douleies na kanoume gia ton erxomo tis mikroulas panw-katw ta idia me esas alla auto pou me agxwnei poli einai to dwmatiaki tis pou prepei na to adeiasoume k den 3erw pou 8a valoume ola ekeina, apo8iki to eixame :? k na apofasisoume pws 8a tis koimizoume -an 8a agorasoume krevvataki tis Victorias i tis mikroulas- 8elw na alla3w k blinds sto dwmatiaki tis opws ekana k tis Victorias pou tis evala paidika -8elw na eimai dikaii na niw8w kala me ton euato mou :oops:- k twra eimai stin prospa8eia na kataferw ton george :)..Aa mou meinane k kati mikres agores gia tin tsanta alla auto den me agxwnei..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera!!!

Eimai kapws etsi :o:shock: giati simera katafere k katevike apo to krevvataki tis k ir8e k mas vrike sto dwmatio san koimomastan.. Molis tin eida nomiza pws tin katevase o george alla girisa k ton eida na koimate k ekeinos dipla mou, ton 3ipnisa k ton rwtisa an tin katevase k ir8e grigora grigora k 3aplwse gia na mou kanei plaka alla koimotan varia k mou eipe oxi..Fovi8ika, agxw8ika an epefte na xtipisei? Einai arketa 4ilo to krevvataki tis me kagkela k to strwma oso pio katw ginete den 3erw pws ta katafere, einai diskolo k to simantikotero EPIKINDINO..Ti na kanoume? Na tis valoume mono to strwma tis sto patwma gia na koimate? To skeftoumastan apo prin gia na paroume to krevvataki tis gia tin Anastasia k na min kanoume alli agora krevvatiou k simera vlepw pio sovara tin idea meta apo auto..

Aaa den sas eipa tin Paraskevi eri3e stin lekani tis toualetas to kinito mou, to stegnwsa ligo me to pistolaki twn malliwn alla etrexe apo to eswteriko nero k to otan tin pira stin mama mou tous to afisa ekei, i mama mou to evale ston ilio to prwi k o mpampas mou to meismeri molis ir8e apo tin douleia to 3evidwse k to ka8arise apo mesa, eutixws doulevei mia xara..Einai trellitsa ti na tin kanw? :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!

πριν λίγο τελείωσα τη φασίνα σκούπισμα σφουγγάρισμα,γιατι ο κώστας εχει επιτήρηση σε διαγώνισμα κ ειπα να τα κάνω εγώ.αν καταφερω θα καθαρίσω κ τις τουαλέτες.πάλι βρέχει αλλά θα βγούμε αργότερα για φαγητό με την παρέα.

Ανδρια,καλή αρχή κ καλό κυνήγι!!!!μπορείτε να βγάλετε τελείως το κάγκελο για να μην πέσει καθώς σκαρφαλώνει.άλλη λύση είναι μόνο στρώμα στο πάτωμα που το κανουν πολλοί γονείς,συμβουλεψου κ την παιδίατρό σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Danae mou euxaristw xaxa :lol:

Auto me to strwma sto patwma einai ske4i mas edw k mines k olo kratousame mia pisini giati legame pws me to krevvataki me ta kagkela tin "4iloperiorizoume"k ligo mporei na min nistazei poli aplws na 8elw na tin valw na xalarwsei i na pai3ei k na tin parei o ipnos pio meta (den tin vazw me to zori pros 8eou alla polles fores nistazei ligo k gkriniazei k tin vazw sto krevvataki tis wspou na tin parei o ipnos) enw twra 8a sikwnete k 8a kanei voltes sto spiti k ante na einai wres pou eimaste 3ipnioi kalws alla an tixei na 3ipnisei mesa stin nixta san koimomaste? einai epikindino!! 8a mou peis k twra to idio einai, an 8elei na vgei apo to krevvataki tis me ta kagkela twra pou ema8e na vgenei 8a vgenei pali..Den 3erw an epeidi 8a 8elei ligo perissotero kopo, prospa8eia mporei na ta paratisei..3erw? mperdeutika.. K krevvati kanoniko xamilo opws tou ikea na tis paroume k na tis valw prostateutiko pali ta idia 8a kanei, me tromazei i idea na kanei peripatous moni tis mesa sto spiti se akatalilles wres alla k pali den vlepw na iparxei alli lisi opws k na to kanoume kataligoume sta idia :? an 8elei pragmatika na vgei 8a vgei opws k na to kanw :o , ennoeitai 8a einai kleisto to kagkelo tis skalas (opws simera) k 8a kleidwnw oles tis portes twn allwn ipnodwmatiwn, toualetwn ktl (ektos tis dikias mas) mipws vrei kati pou den prepei p.x ka8aristika..Se euxaristw gia tis idees sou :)

K emeis eimaste kalesmenoi stin kouniada mou gia fagito..

Signwmi gia to mege8os tou minimatos mou!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!

Είχαμε πάει από την Πέμπτη στις Βρυξέλλες για τον γάμο της κουμπάρας μου και γυρίσαμε χτες. Ήταν πολύ ωραία και η νύφη έχει μια γλυκιά φουσκωμένη κοιλίτσα! Επαναπατρίζεται τα Χριστούγεννα και περιμένουμε το μπεμπούλη αρχές Μάρτη!

Μου έλειψε πολύ το κοριτσάκι μου που το πρωί που με είδε άρχισε να κλαίει (με μάλωνε που την παράτησα) αλλά γρήγορα το ξεπερασε και ούτε που γύρισε να με κοιτάξει όταν την άφησα στη γιαγιά της!

Δεν προλαβάινω να σας σχολιάσω αναλυτικά αλλά θα ευχηθώ γρήγορα περαστικά σε όσες μανούλες και παιδάκια είναι αρρωστούλικα, καθυστερημένες ευχές στην κόρη της Αντριας και της Γλυκερίας και στη Γιούλη.

Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια,σήμερα το πρωί έκανε η Μυρτώ το εμβόλιο pentavac (διφθερίτιδας,τετάνου,κοκκύτη,πολυομελίτιδας,ινφλουέντζας).μετά το μεσημεριανό την έπιασε ανησυχία,κλάμμα κ γαντζωνόταν πάνω μου σαν να πονάει.της έβαλα θερμόμετρο κ είχε 37.της έκανα κομπρέσες με αλουμινόνερο.με δυσκολία ηρέμησε.κοιμάται εδώ και κανένα μισάωρο αλλα κατά διαστήματα ξυπνάει κ ψιλοκλαίει.Εσάς τι παρενέργειες είχαν;δεν μου έχει ξανακανει πυρετο ούτε δέκατα μετά απο εμβόλιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xerete!!

Danae mou den mporw na se voi8isw eprepe tin Pempti na pame na to valoume k emeis alla epeidi i Victoria einai ligo arrwstoula to anavallame..Perastika sas!!!

Ka8isa na piw ena potiraki ximo k na paw na 3ekinisw "maxi" me to dwmatio pou 8a ginei to dwmatiaki tis Anastasias pou twra exei oti fantasteite, i Victoria koimate k eipa eukairia na 3ekinisw deila deila tin ekka8arisi, molis ir8e spiti k o george na voi8isei..Me pire til i 3aderfi mou (k nona tis Victorias) k emeina sto til euxomai na prolavoume na kanoume kati tis prin 3ipnisei..

Apo 4ixologia eimai skata, tin paraskevi kourastika poli k me ponese o wmos mou k to de3i mou xeri k otan to kourazw epeideinwnete k simera akomi xeirotera poooooli douleia k poooliiii kourasi alla den mporw na ka8isw spiti, pira k sto ika k rwtisa poso kairo kanoune na steiloun tin epitagi gia to epidoma as8eneia k mou eipan 1,5-2 mines (pali ligo mou akougete) apo tin mera pou 8a kata8eseis tin aitisi (skefteite akomi e3etazoun aitiseis tou Oktwvriou) epomenws xasame k apo edw :( anagkastika 8a pigenw douelia mexri telous..

post-14553-1387393981718_thumb.jpg

post-14553-13873939818519_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...