Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόνοι περιόδου από πολύ νωρίς!!!

Minnie!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!! Είμαι καινούρια στο forum! Αυτό το μήνα έκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου πολύ καθυστερημένη ωορρηξία!!! Συγκεκριμένα, 3 εβδομάδες αργότερα απ'ότι το υπολόγιζα! (αντί για 29/06, έκανα 21/07)Είχα κύκλο 28 ημερών και πρώτη φορά είχα καθυστέρηση και ήταν και τόσο τεράστια!!!Επειδή αγχώθηκα που καθυστέρησε τόσο πολύ η περίοδος πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι έκανα ωορρηξία πριν λίγες μέρες και ότι περίοδος θα μου έρθει σε περίπου 10 μέρες! Τώρα έχουν περάσει περίπου 6-7 μέρες από την ωορρηξία που μου είπε ο γιατρός ότι έκανα και έχω ήδη πόνους περιόδου, όχι πολύ έντονους όμως ! Σύμφωνα με το γιατρό περιμένω περίοδο γύρω στις 4/08! Σας έχει τύχει να έχετε πόνους περιόδου από τόσο νωρίς; :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι μου εχει τυχει και εμενα.Ο λογος ηταν οτι κατεβαινε πολυ δυσκολα τα αιμα γιαυτο και πονουσα και εγω μια βδομαδα νωριτερα απο τοτε που θα μου ερχοταν.Αυτο βεβαια συνεβαινε για μηνες.Για μενα ηταν ασχημη ψυχολογια ο λογος που συνεβαινε αυτο, και ειχε επιπτωση και στην περιοδο μου.Απο οτι διαβαζω εισαι αγχωμενη με αυτο το θεμα , μπορει γιαυο να πονας.Ομως η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη, καλο θα ηταν να εκανες και ενα τηλεφωνημα στον γιατρο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...