Μετάβαση σε περιεχόμενο

bebe ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ΔΡΟΣΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ν9


Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου.

Σημερα ειμαι καλυτερα απο εχθες οσον αφορα την απουσια του πριγκιπακου μου. Νοιωθω οτι εκανα το σωστο για το παιδι μου και δεν αφησα τον εγωισμο μου και την προσωπικη μου ικανοποιηση να γινει αιτια να κακοπαιρναει το παιδακι μου και να ζοριζεται μεσα στο σπιτι. Ευχομαι να περασουν γρηγορα οι μερες και να σαρνατησω με το καλο για να παω κοντα του.

Σημερα ξεκινησα σιγα σιγα να κανω πιο "ειδικες" δουλιτσες. Ριχταρια, μαξιλαρια, λεπτομερειες γενικα γιατι την Παρασκευη που ηρθαμε καναμε τα βασικα, σκουπισμα, σφουγγαρισμα, πλυντηρια και σιδερο. Δεν εχω και μαγειρεμα σημερα, εχουμε παστιτσιο απο εχθες και ειμαι χαλαρα. Γενικα αν δεν ειναι ο πριγκιπας ολα ειναι χαλαρα, απο το φαγητο μας μεχρι την ξαπλα μας ;););););)

Ανθουλα μου χαιρομαστε που ειστε καλα :D:D:D:D . Περιμενουμε την εμπειρια σου.

Αριαδνη μου και Εστε μου προσπαθειστε να μην νευριαζετε με τις ιδιοτροπιες των γονιων σας. Ευκολο να το λεω αλλα δυσκολο να το εφαρμοζει κανεις, αλλα πρεπει να μαθουμε να ειμαστε αποστασιοποιημενες απο τους υπολοιπους και να κοιταμε μονο την οικογενεια μας και το καλο της, ακομη και αν οι υπολοιποι ειναι οι ιδιοι μας οι γονεις. ΚΑι εγω ετσι ημουνα στο 1ο μου παιδακι, αμαθη ακομη κουβαλουσα στους ωμους μου και στην ψυχη μου ολονων τα προβληματα και τις βλακειες τους και εκλαιγα αλλοτε απο τα νευρα μου και αλλοτε επειδη με επνιγε το δικιο. Με τον καιρο ομως εγινα σκληρη και προσπαθω να αφηνω τα παντα εξω απο το σπιτι μου γιατι τα παιδακια μου και ο αντρας μου με εχουν αναγκη, εχουν αναγκη απο μια μαμα και συζυγο γερη και χαρουμενη. ΚΑι μπορω να σας πω προς μεγαλη μου ικανοποιηση οτι τα καταφερνω μια χαρα ;););););) . Αλλωστε οπως λεει και ο σοφος μας λαος ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα κ απο μενα!

ηρθε η πεθερα μου κ πηρε τον γιο μου,του ειχε κανει κ ψαρακι να φαει κ θαμεινει εκει μεχρι το απογευμα.ενω με κουραζει μου λειπει κ νιωθω τυψεις.πασχαλιτσακι δε παμε καλα... :D αλλες παρακαλανε για κατι τετοια κ εμεις ειμαστε μαζοχες :D:D

σταυρουλα μου δε νομιζω να πειραζει το οτριβιν κ επισης εχω χρησιμοποιησει κ εγω χρωμοπαγιδες,δε πειραζει.

ελενακι το ακουσα κ εγω για τον καυσωνα,τι ωραια που ηταν αυτες τις μερες,ειδικα το βραδυ ηταν τελεια κ αυτο λεω του αντρα μου μου τη δινει που δεμπορουμε να αφησουμε παντζουρια ανοιχτα να κανει ρευμα.τωρα με τον καυσωνα θα αρχισουμε παλι αιρ κοντισιον δυστυχως.

ανθουλι μου καλως ηρθατε κ εσεις σπιτακισας κ παλι να σου ζησει η φραουλιτσα σου!!κ εγω θα φοβομουν πολυ αν εβλεπα αιμα,πω πω φανταζομαι τρομαρα που θα πηρατε!περιμενουμε την ιστορια σου κ εγω θελω να γραψω την δικη μου.

την μπεμπουλα τη βλεπω καλυτερα απο αποψη κιτρινιλας,λογικα θα εχει πεσει,οχι τελειως αλλα σιγουρα δεν θα εχει ανεβει.αυριο το απογευμα θα ξερουμε.αντε παλι τρυπημα.

αριανη μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τη μπεμπα μου αλλα κ η δικια σου ειναι κουκλιτσα,πολυ γλυκεια παντως ποσο αλλαζουν απο μερα σε μερα βρε κοριτσια.

να ρωτησω κ κατι οσες θηλαζετε,καποιες φορες η μπεμπα ρουφαει χαλαρα κ μισοκοιμαται,δηλ΄ισα που νιωθω σαν τσιμπημα οταν ρουφαει,δε ξερω αν με πιασατε.σας το κανουν εσας αυτο;κ αν ναι,πιστευετε οτι εκεινη την ωρα πινουν η απλα πιπιλανε;

επισης να ρωτησω κ κατι αλλο,λοχεια δεν ειχα πολλα γενικα.φανταστειτε στη μια εβδομαδα σταματησαν απλα χθες ειχα μια ροη παλι κ ενω χρησιμοποιουσα σερβιετακια χθες εβαλα παλι σερβιετα.εσεις ειχατε πολλα;ολο αποριες ειμαι.. :D

λοιπον επειδη με εκοψε η λορδα,εχω κιμα απο χθες κ παω να βρασω κ μακαρονια κ ισως μετα σας γραψω την εμπειρια τοκετου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η ιστορια τοκετου μου εχει ως εξης..

απο την πεμπτη το απογευμα αρχισα τις προσωπικες ετοιμασιες,δηλ ξυρισμα,εφτιαξα οσο μπορουσα τα νυχια μου κ γενικα προσωπικη περιποιηση κ πηγα στη πεθερα μου οπου ηταν εκει ο αντρας μου με τον αντωνη,πηραμε παγωτα κ φαγαμε κ γενικα ημουν σε καλη ψυχολογικη κατασταση,απλα ειχα αγωνια οταν σκεφτομουν το τι θα επακοπουθουσε τις επομενες ωρες.απο την αλλη ελεγα οτι θα δω επιτελους τη μπεμπουλα μου,κ θα ξαλαφρωσω κ απο τη κοιλια κ γενικα απο το βαρος κ ολα αυτα τα ασχημα που νιωθουμε στο τελος.

το βραδυ εκεινο φυσικα δε κοιμηθηκα,ζητημα καμια ωρα,εκανε κ πολυ ζεστη κ δεν ηθελα αιρ κοντισιον νομιζα οτι θα σκασω με τα παραθυρα κλειστα.

τελικα παει η ωρα 4.45 κ εγω σηκωνομαι απο το κρεβατι,ο αντωνης κοιμοταν διπλα μου κ ειχα το αγχος μου κ ειχα κ τις τυψεις μου οτι τον παραταω.του δινω φιλακι κ σηκωνομαι να ετοιμαστω.στις 5.30 επρεπε να ημουν στο μαιευτηριο.φυγαμε απο το σπιτι 5.15 κ σε 20 λεπτα ειμασταν εκει.με περιμεναν οι γονεις μου με τον αδελφο μου κ τη κοπελα του,οταν τους ειδα τους φιλησα,φιλησα κ τον αντρα μου κ τη πεθερα μου κ μπηκα μεσα να με ετοιμασουν.ειχα πολυ αγχος,πιο πολυ απο τη πρωτη φορα που δεν ηξερα τι ειχα να αντιμετωπισω παρολο που εχω ξαναπει οτι ειχα πολυ καλη εμπειρια.ε ειχα φαει κολημα.η μαια μου ελεγε οτι ειμαι χαζο που σκεφτομαι αρνητικα,εγω ειχα κολησει οτι κατι θα παθω.τελοσπαντων,μου εκαναν κλισμα,ξυρισμα κ τα σχετικα κ πηγαμε στο δωματιο της αναμονης οπου η μαια μου φωναξε κ τον αντρα μου κ περιμεναμε.μετα απο καποια ωρα ηρθε κ η καρδιολογος κ ο αναισθησιολογος κ μου εκανε την επισκληρηδιο.αρχισα να τρεμω με την επισκληρηδιο αλλα νομιζω ετρεμα κ απο το αγχος μου,αφου το ενιωθα οτι ειχα παθει κριση πανικου.ο αντρας μου καποια στιγμη φοβηθηκε που ετρεμα τοσο πολυ κ ενω δεν το ειπε το καταλαβα απο τα ματια του.καποια στιγμη ερχεται κ ο γιατρουλης μου,μου ελεγε να μη φοβαμαι κ τετοια κ μετα απο λιγη ωρα μπαινουμε χειρουργειο.ολα εγιναν πολυ γρηγορα,πιο γρηγορα απο τη πρωτη φορα,ισως επειδη ειχα ετοιμη τομη,μεσα σε 5 λεπτα βγηκε η μπεμπουλα μου η οποια ειχε μεγαλη περιτυλιξη κ αγχωθηκα πιο πολυ ακομα γιατι η μαια μου ηταν διπλα μου κ μαλλον ακουγε τον γιατρο που μιλαγε σε καποιον κ την ειδα οτι ψιλοαγχθηκε για ακποιο λογο κ ρωταγα συνεχεια αν ειναι ολα καλα.μεχρι που ακουσα το κλαματακι της κ παλι ενιωσα αυτο το δεος οπως τη πρωτη φορα που ακουσα το κλαμα του αντωνη μου.απλα αυτη τη φορα δεν εκλαψα αμεσως,ρωταγα συνεχεια αν ειναι καλα το παιδι,η μαια μου λεγε μια χαρα,θα γινει ψηλη,ειναι κουκλα κ τετοια κ εγω χαμογελουσα σαν χαζο :D ειχα ανακουφιστει που τελειωσαν ολα κ ολα ειχαν παει με τη βοηθεια του θεουλη καλα.απλα αργησε πολυ μετα στο ραψιμο κ μου εκανε κ παλι πλαστικη.α γενησα στις 7,45,η μπεμπα ειναι λεων με ωροσκοπο παρθενο. :D μεχρι λοιπον να με ραψει μου εφεραν τη μπεμπουλα στο στηθος μου ε εκει ειχα τρελαθει κ ελεγα ποσο μικρουλα ειναι,γενικα την σχολιαζαμε με την μαια μου κ μου την αφησαν κανενα 5λεπτο αν θυμαμαι καλα.αφου τελειωσε ο γιατρος με πηγαν ανανηψη για λιγο κ μετα στους δικους μου.φυσικα ηρθε κοντα μου πρωτος ο αντρουλης μου ηταν τρελαμενος με την κορουλα του,γενικα ηταν πολυ συγκινημενος οπως κ ολοι γυρω μου,με φιλουσαν κ με αγκαλιαζαν κ εκλαιγα κ εγω.φοβερες στιγμες..

ε μετα με πηγαν παλι ανανηψη,η μαια μου εφερε τη μπεμπα να τη θηλασω,επιασε αμεσως στηθος μου εκανε τρομερη εντυπωση,μετα παλι λιγο ανανηψη κ μετα στο δωματιο μου.οταν αρχισε να σταματει η επιδραση της επισκληρηδιου αρχισε η φαγουρα που ειχα κ στον αντωνη κ αρχισα να νιωθω κ τον πονο της τομης αλλα γενικα αναρωσα γρηγορα,εκανα μια παυσιπονη το πρωι κ μια το βραδυ οσο ημουν μαιευτηριο κ εδω στο σπιτι πηρα δυο φορες υποθετο κ αυτες βραδυ επειδη ειχα κουραστει κ απο το περα δωθε με τον αντωνη.γενικα αναρωσα γρηγορα οπως κ την πρωτη μου καισαρικη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια μου, κοιμουνται τα μωρακια μου και μπήκα να δω τη κάνετε?

Πάλι έπιασε ζέστη τι ωραία που ήταν που είχε δροσισει λιγάκι, ο μικρουλης το πρωι πάλι έτρωγε ανά μια με μιάμιση ώρα μάλλον λόγω ζέστης γιατι τις προηγούμενες έτρωγε ανά δυο ή δυόμιση ώρες.

Βικακι τελεια η εμπειρια σου!!! Να δεις θα είναι πολυ καλύτερα η μικρούλα σου και θα έχει πεσει ο ικτερος. Να βγείτε κιόλας έξω καμία βολτουλα καλο θα κάνει και θα χαρεί και ο Αντωνακης να είστε όλοι μαζι. Ευχη μπορεις να πάρεις οποιαδήποτε μέρα μετα την 8η, δεν υπάρχει μισή ευχη στις 20, και μπορείς να πας στην εκκλησία και να ζητήσεις την ευχη της γέννησης ή των οχτώ ημερών. Τι άλλο και αυτο με τα λοχεια είναι φυσιολογικο.

Σταυρουλα και εγω τις βάζω στο πλυντήριο τα χαρτάκια αυα που δεσμεύουν τα χρώματα.

Κατερίνα βλέπω και ο μικρός σου έχει την ίδια αντίδραση όπως και η δικια μου, όπως και της Βικυς, όταν μας βλέπουν να θηλαζουμε. Εμένα μου πήρε μέρες να το καταλάβω, όταν θηλαζω έρχεται δίπλα μου και θέλει να μου χαϊδεύει και να ακουμπαει μια ελιτσα που έχω στο στήθος και ζηταγε συνέχεια και μια πιπιλα που την χρησιμοποιεί μονο το βράδυ για να κοιμηθει, μέχρι τώρα ποτε δεν την αναζητούσε μέσα στη μέρα. Αναρωτιωμουν και εγω τι την έπιασε και ζηταει πιπιλα αλλα φαίνεται είναι η αντίδραση τους και μάλλον έτσι εκτονωνουν την ζήλια τους.

Ανθη τέλεια που καταφέρνει η φραουλιτσα και θηλαζει, θα δεις αυτη τη φορα θα πανε όλα καλα. Περιμένουμε την εμπειρία σου απο τον τοκετο και τις πρώτες αντιδρασεις του Πανουλη. Τρομαξες κοριτσάκι με το αίμα ευτυχώς ξερεις απο τι ήταν, βάλε κρεμουλα, η purelan της medela είναι πολυ καλη και σε λίγες μέρες θα είναι μια χαρα οι θηλες.

Έλενα και σταυρουλα μην ανησυχειτε που τρώνε λιγότερη ώρα είναι φυσιολογικο μεγαλώνουν έχουν μαθει να θηλαζουν και έχουν μεγαλύτερη δύναμη και τραβάνε όσο γάλα χρειάζονται σε λιγότερο χρόνο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσουδιαα???Ακομα ειστε στι μεσημεριανο υπνο??Ή με κανενα βυζι εξω? :lol:

Εμεις στην χαλαρωση...Επιτελους οι 3 μας.Μονοι μας.

Χρωμοπαγιδες βαζω κι εγω καμια φορα στου μικρου ,αλλα το σκετο πανακι που ειναι.Οχι τις αλλες που εχουν και σκονη μεσα,σα φακελακι.

Ρε κοριτσια εχω γινει πολυ ξεχασιαρα.Ξεχναω πολλα.Και σηερα ξεχασα παλι το φουρνο ανοιχτο!!

Χτες βραδυ εφτιαξα μπιφτεκακια και φαγαμε μπεργκερ,και η βλαμμενη το ρισκαρα κι εφαγα λιγο κρεμμυδι που ειχα ακουσει οτι κανει αερια στο μωρο.Τι το θελα!!Το πρωι κατα τις 6μιση ο μικρος αρχισε μια τσιριδα που δεν ειχα ξανακουσει!Η κοιλια του μεσα εκανε σαν τρελη και ειχε αερια για ωρες.Ο καημενος μου.Ενοιωθα τυψεις.Ευτυχως τωρα καλυτερα.

Μου την εσπασε που επιασε ζεστη παλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λιακι γυρισατε απο σαλαμινα;παρεπιμτοντως εχω γνωστους εκει κ εχω παει πολλες φορες κ μαλιστα το πασχα του 2009 το περασα εκει κ εκεινο το βραδυ που γυρισαμε σπιτι συλαβαμε κ τον αντωνημου.οποτε η σαλα"μυκονος"οπως τη λενε μου εφερε γουρι ;) !εγω παντως ειμαι με το βυζι εξω..αλλα προλαβα κ πηρα κ εναν υπνακο,αλλη φαση με ενα παιδι κ ειδικα μωρο.μου φαινεται παιχνιδακι οταν μενουμε μονες με τη μπεμπα σε σχεση να εχω κ τα δυο.αχ το μαναρακι μου παντως μου λειπει.

κατερινακι μου κ εμενα οπως εχω ξαναπει ο τονι μου χαιδευει χερι κ κλασικα παιρνει κ την πιπιλα μαζι κ κανει κατι σαν ναζακια.καλα εμενα γενικα εχει πορωση με τη πιπι του.παντως οπως λεει κ το πασχαλιστακι πιστευω γινεται πολεμος μεσα του μερικες φορες κ αυτο με κανει κ στεναχωριεμαι.αλλα τι να κανουμε,θα μεγαλωσουν κ θα περασουν ολα.

τωρα θελω παγωτο,με πιανει μανια καθε απογευμα.αν δεν εχω οπωσδηποτε θα πρεπει να μου φερει ο αντρας μου,ουτε εγκυος να ημουν.

θελω φρεντο καπουτσινο,παραλια κ μαλμπορο λαιτς... :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλιτσάκι συμφωνώ απόλυτα απλά εγώ είχα τέλεια σχέση με τους γονείς μου και απογοητεύτηκα απότομα.

Όλα αυτά που μου μάθαινε τόσα χρόνια ο πατέρας μου πρώτος εκείνος δεν τα εφάρμοσε και γκρεμίστηκε το πρότυπο που είχα. Τέσπα, τώρα έχω δική μου οικογένεια και όλα αυτά πρέπει να τα βλέπω ως μάθημα για να μην κάνω κι εγώ τα ίδια.

Βικάκι μου είπε ο παιδίατρος ότι ο ίκτερος όταν εμφανίζεται ανεβαίνουν οι μονάδες και μετά εμφανίζεται η κιτρινίλα και όταν φεύγει κατεβαίνουν πρώτα η μονάδες στις εξετάσεις και η κιτρινίλα φεύγει τελευταία. Δηλαδή θα σου φαίνεται κίτρινη η μικρή αλλά δεν θα έχει ίκτερο.

Καύσωνα θα έχουμε από Δευτέρα απ'ότι είδα. Θα πλουτίσει πάλι η ΔΕΗ :evil::evil:

Πασχαλιτσάκι και Βικάκι σας καταλαβαίνω απόλυτα τώρα που έκανα κι εγώ γιο. Μου λείπει ακόμα κι όταν κοιμάται. Τελείως τρελό. :lol:

Βικάκι ναι τα λόχεια μία ερχόντουσαν μία έφευγαν ώσπου μου έφυγαν τελείως.

Καλά το υπέθεσες πιπίλα κάνει εκείνη την ώρα. :lol: Όμορφη και συγκινητική η εμπειρία σου.

Τελικά δεν έβαλα χρωμοπαγίδα γιατί είχα αυτή που δεν είναι σκέτο χαρτάκι αλλά και ενυσχιτικό πλυσίματος και φοβήθηκα αλλά δεν έβαψαν τα ρούχα παρόλο που είχα λευκά και κόκκινα μαζί :D .

Κατερινάκι ευτυχώς γιατί φοβήθηκα ότι δεν τρώει και σε συνδυασμό με τα κιλά που είχα την αμφιβολία κόντεψε να με πιάσει πανικός. Ευτυχώς που έχω και εσάς και ενημερώνομαι άμεσα. Μουτς μουτς στα μαγουλάκια σας φιλεναδούλες μου. :D:D

Lia μπορεί να ήταν και τυχαίο με τα κρεμμύδια. Μην ανησυχείς δεν κάνεις κακό στο μωρό ίσα ίσα καλό είναι να τρώμε απ'όλες τις τροφές για να εξοικειώνεται το εντεράκι τους απλά να μην το παρακάνουμε και ιδιαίτερα αν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα κολικών.

Ρώτησα μια φίλη μου που θήλαζε ένα χρόνο για την διατροφή μετά τους 6 μήνες και μου σύστησε ρυζάλευρο βιολογικό (που δεν έχει ζάχαρη γιατί αυτά του σουπερ μαρκετ περιέχουν αγελαδινό γάλα και ζάχαρη) και μουσλι το οποίο θα το φτιάχνω με το δικό μου γάλα. Τέλεια!

Σας αφήνω γιατί έχουμε γκρίνια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια μου! Ο Πάνος είναι με τη μαμά μου, η μπεμπούλα μου κοιμάται και έτσι μπήκανα σας γράψω για την εμπειρία μου!

Πέμπτη 16-08 στις 11 το βράδυ μπήκα στο ΙΑΣΩ για να μου βάλουν υποθετάκι το οποίο δρα μέσα σε 6 περίπου

ωρες. Είχα άγχος αρκετό και ήμουν πολύ αμήχανη :?:?:?:? Με παρέλαβε η μαία του γιατρού μου. Μου έκαναν κλύσμα και ξυρισματάκι, έκανα το ντουσάκι μου και με πήγαν στην αίθουσα ωδινων στην οποία υπήρχε μόνο το δικό μου κρεβάτι και είχα και τηλεορασούλα ;) ! Ο αντρούλης μου ήταν συνέχεια μαζί μου εκτός από την ώρα της εξώθησης φυσικά γιατί θα τον μάζευαν με τα κουταλάκια :lol::lol::lol: Η ώρα πήγε 12.30 περίπου και με έπιασαν κάτι πονάκια. Ήρθε η μαία και μου έβαλε το υπόθετο. Κατά τις 3 τα ξημερώματα οι πόνοι έγιναν δυνατοί και ζήτησα επισκληρίδιο ;) . Με εξέτασε η μαία του γιατρού και η προϊσταμένη του ΙΑΣΩ και μου είπαν ότι έχω διαστολή 2 και πολύ σκληρό τράχηλο :?:?:? Η ώρα περνούσε και η διαστολή ήταν στο 2 και ο τράχηλος σκληρός. Η ψυχολογία μου έπεσε τρελά και άρχισα να σκέφτομαι ότι θα κάνω καισαρική και πως έκανα βλακεία με την πρόκληση :(:( ..Ο Κοσμάς προσπαθούσε να με ανεβάσει ψυχολογικά. Ήρθε η μαία του γιατρού μου, της είπα πώς νιώθω και με διαβεβαίωσε πως θα γεννήσω φυσιολογικά αλλά θα αργήσω λιγάκι. Κατά τις 6 με 7 το πρωί και ενώ η διαστολή ήταν ακόοομα 2, ήρθε η προϊσταμένη και μου έβαλε χέρι :?:?:? Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι πόνο μιλάμε. Δεν έχω νιώσει χειρότερο πόνο στη ζωή μου...Μου ζήτησε συγνώμη και μου είπε ότι το έκανε για να με βοηθήσει. Εντωμεταξύ η μαία μου ζητούσε να αντέξω όσο γίνεται περισσότερο χωρίς δόση επισκληριδίου για να επιταχύνουμε τη διαδικασία. Άντεχα λίγο αλλά μετά ζητούσα τη...δόση μου σαν τρελή :lol::lol::lol: Ύστερα από λίγη ώρα μετά το χέρι της προϊσταμένης που πρέπει να μπήκε όλο μέσα μου :?:?:? οι πόνοι δυνάμωσαν. Ο γιατρός μου κρατούσε το χεράκι..Νέα εξέταση. Η διαστολή είχε πάει 5 προς 6 και ο τράχηλος είχε μαλακώσει αρκετά :D:D:D Η ψυχολογία μου ανέβηκε και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Κατά τις 10.30 ήρθαν στην αίθουσα η μαία και η πρϊσταμένη και κάναμε 2-3 εξωθήσεις καλές, το κεφαλάκι της φραουλίτσας φάνηκε, με μετέφεραν στο χειρουργείο, έκανα ακόμα 3 εξωθήσεις καλές με το γιατρό μου και στις 10.45 το πρωί άκουσα για πρώτη φορά το κλάμα της μικρούλας μου! Την καθάρισαν και την άφησαν πάνω μου. Έκλαιγα σταμάτητα! Ο γιατρός μου ήρθε να με φιλήσει και εγώ εξακολουθούσα να κλαίω..Μετά με πήγαν να δω τους δικούς μου και ύστερα στην ανάνηψη 2 ώρες υπομονή. Με ρώτησαν αν θέλω να θηλάσω το μωρό στην ανάνηψη αλλά δεν ήθελα. Ήθελα να προσπαθήσω με την ησυχία μου στο δωμάτιο.Ευτυχώς γιατί διαφορετικά θα αγχωνόμουν πάρα πολύ. Η ώρα πέρασε, πήγα στο δωμάτιό μου και μετά μου έφεραν και το μωρό μου. Πολύ δυνατά συναισθήματα, απίστευτες στιγμές.Στην αίθουσα ανάνηψης ήταν άλλες 4 κοπέλες. Οι 4 από τις 5 είχαμε τον ίδιο γιατρό. Όλες με φυσιολογικό τοκετό. Αυτός ο γιατρός είναι υπέροχος. Καισαρική κάνει μόνο αν υπάρχει πραγματική ανάγκη και αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας. Ας είναι καλά και αυτός και οι μαίες του που είναι πραγματικά υπέροχες!

Έχω λίγες ερωτησούλες: 1) Κακάκια πολλά από πότε κάνουν;; Η φραουλίτσα κάνει λίγα κολλώδη (συχνά βέβαια) που έχουν αρχίσει να γίνονται μουσταρδί. Ήταν μέχρι χθες καφέ σκούρα..Εγώ θυμάμαι που ο Πάνος έκανε πολλά μουσταρδί σαν αλοιφή (σόρυ για την περιγραφή). Να ανησυχώ ότι δεν τρώει καλά;;

2) Ποιες τροφές απαγορεύονται στο θηλασμό;; Το ανθρακικό δεν κάνει;; Έχω επιθυμήσει μια σοδίτσα με πάγο και λεμόνι..

3)Έχω μάθει να θηλάζω με ένα μαξιλάρι στα πόδια μου στο οποίο βάζω πάνω το παιδί. Σε δημόσιο χώρο πώς θα μπορούσα να θηλάσω;;; Κολλάω τόσο πολύ. Δε θέλω να πρέπει να τρέχω μέσα στο αυτοκίνητο και δεν μπορώ να κάτσω και πολύ ακόμα κλεισμένη μέσα στο σπίτι..

Βικάκι μου πολύ όμορφη η εμπειρία σου! Να σου ζήσει και πάλι κοριτσάκι μου! Λέων και η φραουλίτσα μου αλλά δεν έχω ψάξει ακόμα ωροσκόπο...

Ελενάκι κι εγώ είμαι πολύ φοβιτσιάρα αλλά ευτυχώς και ο δικός μου άντρας είναι τέρας ψυχραιμίας!!!!

Μαράκι ακόμα και τα κεφτεδάκια αφήνουν το χρώμα τους;;; ΟΥΦ...Κακό αυτό με το θηλασμό..Πολύ αγχωτικό..

Αγγελικούλα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Άντε να γυρίσετε κι εσείς να μας γράψεις την εμπειρία σου!

Δε θα σχολιάσω σήμερα πολλά γιατί η μικρή κοιμάται και λέω να πάω να ξαπλώσω κι εγώ λιγάκι..Για ακόμα μια φορά σας ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες σας!!

Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σταυρουλα μου καλα που μου ειπες αυτο με τη κιτρινιλα.γιατι ωρες ωρες αναλογα τον φωτισμο μου φαινεται ακομα κιτρινη,ειδικα στο προσωπο γυρω απο τα χειλακια κ στη μυτη.αντε να δουμε αυριο να ησυχασουμε.

κ εμενα θυμαμαι μου ελειπε οταν κοιμοταν.

οσο για τα κρεμυδια,εγω καθεμεσημερι κ βραδυ τις πιο πολλες φορες αναλογα το φαι θα φαω σαλατα οπου στανταρ θα βαλω κρεμυδακι κ μαλιστα ολοκληρο.στην αρχη ημουν επιφυλακτικη αλλα δεν εχω παρατηρησει να την πειραζουν.βεβαια δε ξερω αν παιζει ρολο οτι ακομα δεν εχουν ξεκινησει οι κολικοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανθουλι μου πολυ ωραια κ η δικη σου εμπειρια!!να σου ζησει κ παλι η φραουλιτσα σου!!

κακακια κ εμενα στην αρχη ηταν ακριβως οπως τα περιγραφεις.με τις μερες μου κανει ολο κ πιο συχνα.δηλ πρωτη φορα σημερα εχει κανει 5 φορες ως τωρα μουσταρδι παρολο που δινω κ λιγο ξενο,αλλα οχι σε καθε γευμα.ανθρακικο γενικα δε κανει αλλα αν θες πιες λιγο να σου φυγει η καψα,εγω καθε μεσημερι πινω δυο δαχτυλα κοκα κολα.κ δεν εχω παρατηρησει να τη πειραζει.κ οσο για θηλασμο σε εξωτερικο χωρο,ακομα κ εγω δεν εχω παει καπου αλλα θα εχω μαζι μου τις πανες αγκαλιας κ θα σκεπαζομαι.κ θα κοιταζω να καθομαι καπου που να μην ειμαι κ πολυ ορατη απο τα βλεματα.παντως γενικα θα σου πουν κ τα αλλα κοριτσια για αυτα που ρωτας κ εγω δεν ειμαι πολυ σχετικη ακομα με τον θηλασμο γιατι κ εγω με τον τονι δεν τα πολυκαταφερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσακια μου.

Κοιμηθηκα και ξεκουραστηκα αλα με βλεπω το βραδυ να τριγυρναω σαν βαμπιρ!!!!

Βικακι μου οντως δεν παμε καλα. Απο τη μια θελουμε ξεκουραση και απο την αλλη οταν αυτη μας προσφερεται εμεις λυπομαστε :o:o:o:o:o:o . Εσενα παλι ο μικρουλης σου θα ερθει συντομα και θα τον δεις, εγω θα κανω 20 μερες να το δω το πουλακι μου......θα μαυρισει το ματι μου :cry::cry::cry::cry:

Πιστευω οτι αυριο θα εχετε καλα αποτελεσματα, γιατι το ματι σου ειναι εμπειρο και αφου τη βλεπεις λιγοτερο κιτρινη σιγουρη δεν θα εχει ανεβει και θα εχει πεσει κι ολας.

Αυτο που ρωτας για τον θηλασμο και εμενα το κανει. Μαλλον ειναι φορες που πειναει πολυ και τρωει λαιμαργα και πολυ και αλλες που ισως διψαει, πινει οσο θελει να πιει και μετα πιπιλαει και νανουριζεται η πονηρω!!!!

Οσο για τα λοχεια εγω ακομη εχω. Ειναι μερες που λεω οτι αυριο θα καθαρισω και αλλες εχω πιο πολυ ροη και πιο κοκκινη. ΚΑι στον πριγκιπα ετσι ημουνα και εκανα σχεδον 50 μερες να καθαρισω εντελως :shock::shock::shock:

Η εμπειρια σου ηταν πολυ ομορφη και τζαμπα τελικα αγχωνοσουνα. Αλλα πιστευω οτι οι πιο πολλες που ξαναγεννησαμε παροτι ξεραμε τι θα περασουμε καπως ετσι νιωθαμε.... Και χαιρομαι πολυ που τα πας καλα με τον θηλασμο και πιστευω οτι θα τα καταφερεις :D:D:D:D Αλλωστε εχεις και εμας τωρα για να ρωτας και να σε υποστηριζουμε :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

ΚΑτερινουλα μου ετσι ειναι. Σιγουρα μεσα τους ζηλευουν τα χρυσουλια μας και εκεινη την ωρα που ασχολουμαστε με τα μπεμπακια μας θελουν να μας τραβηξουν την προσοχη. Ευτυχως για την ωρα το κανουν με ομορφο τροπο :):):):):)

Λιακι μπορει να μην εφταιγε το κρεμμυδι, αλλα γενικα να ειχε πονακια οπως εχουν ολα τα μωρακια σχετα με τη διατροφη της μαμας. Παντως κατ΄εμε ειναι καλο να τρωει η μαμα απο ολες τις τροφες (εκτος αν της εχει απαγορευσει καποιες ο παιδιατρος γιατι οντως δημιουργουν σοβαρο προβλημα στο μωρακι) γιατι ετσι το μωρακι παιρνει γευση απο ολα και ειναι λιγοτερο πιθανο στο μελλον να αναπτυξει καποια αλλεργια. Επισης μαθαινει και παιρνει γευση απ' ολα και μεγαλωνοντας τρωει πιο ευκολα απο ολα μιας και δεν του ειναι ξενες οι γευσεις. Για να καταλαβετε εγω οσο καιρο θηλαζα τον πριγκιπα επειδη ημουνα μονη και δεν προλαβαινα πολλες φορες να μαγειρεψω κατι για βραδυ, εχουμε φαει με τον αντρα μου απειρο βρωμικο, γυρους, πιτσες, μακαροναδες κλπ. Ε λοιπον σας λεω οτι ο πριγκιπας τρωει μεχρι και ωμο κρεμμυδι :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Telika simera sourtoukisame polu! Kai to prwi pigame gia kafe kai twra to apogeuma pali pigame se spiti gia kafe...h mpempa mia xara eksw eutuxws...kai tis aresei polu kathete kai xazeuei guro guro!

Bikaki polu sugkinitiki h empiria sou...egw sti deuteri genna epeidi akribws kserw ti tha ginei kai kserw oti tha exw perissotero agxos opws eixes kai esu, mallon pali oliki tha zitisw gia na min perasw olo auto! Sigoura exei ta thetika tou na eisai ksupnia alla egw den tha to antexa...ase pou opws les kai esu, kai egw me tin episkliridio etrema olokliri kai den mporousa oute ta podia mou na kratisw stathera (prin tin oliki eixa kanei episkliridio giati pigaina gia fusiologika)...polu psuxofthoro einai...alla auto pou exei simasia einai oti h mikri sou einai kala kai esu opote ola kala!!!

Oso gia ta gluka pou les...egw se oli tin egkumosini psiloprosexa ta gluka alla meta ti genna to exw kseftilisei to thema...kathe mera trww pagwto ma kathe mera, den kserw ti exw pathei...kai an brethei kai kanena gluko mprosta mou to tsakizw!

Anthouli kai esena polu wraia h empiria sou kai to kuriotero opws eipes einai oti eixes kalo giatro kai gennises opws itheles. Mou thimises ligo ta dika mou giati fantasou oti eixa suspaseis apo 12 to mesimeri kai piga kliniki 5 kai mou balane oro kai eixa 2 diastoli kai oi ponoi eixan ksekinisei kai kapou stis 8-9 akoma 2 diastoli kai o traxilos skliros kai me apotharinan kai oi maies kai o giatros :(

o giatros opote empaine mou elege den to blepw prin tis 3, meta ksana erxotan kai elege sigoura tha mas paei mexri tis 5 to prwi...kai kati tetoia e kai stin katastasi pou briskomoun egw ti na pw...telos pantwn as min ta skeftomai giati stenaxwriemai...giauto eisai polu tuxeri pou exeis to giatro auton!

Stauroula egw akousa oti o kauswnas arxizei apo aurio kai tha kratisei ews Kuriaki! Auto to kalokairi poles zestes..ase pou to bradu sunithws epeidi anabw to klimatistiko skepazw to mwro me ena sentonaki pou to tuligw kai koimatai mia xara, extes skeftika oti exei drosia eksw kai anapsa to klimatistiko mono gia ligo kai tha to esbina, opote de skepasa ti mpempa, alla me peire o upnos kai den to esbisa kai to prwi pou tin epiasa itan krua kai xeria kai podia kai magoulakia :shock: eutixws de deixnei na exei kruwsei.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσακια..

Ανθουλα κ Βικακη πολυ ωραιες οι ιστοριουλες σας...να σας ζησουν τα μωρακια σας..κ χαιρομαι που τα πατε καλα με τον θηλασμο κ οι δυο,

Πασχαλιτακι πολυ καλα εκανες κ αφησες τον γιοκα σου να παει στην γιαγια του...δεν ειναι σωστο να το κρατησεις κλεισμενο μεσα ασε που κ συ θα βρεις τους ρυθμους σου με την μικρη κ μεχρι να το καταλαβεις θα εχει ερθει ο καιρος να επιστρεψει..ξερω ποσο δυσκολο ειναι κ γω ετσι ειμαι με την κορη μου δεν την αφηνω πουθενα.

Ελενα δεν το ηξερα αυτο με τα ισχια κ τους Κρητικους αλλα σαν θεμα το γνωριζω κ ειναι ετσι ακριβως οπως τα λεει κ η Μαρια για κανενα μηνα θα φορατε 2 pampers κ μετα ολα θα ειναι καλα.μην στεναχωριεσαι καθολου.

Λιακι με τα κρεμμυδια ειχατε αερια ε...κ γω ετσι την πατησα..βεβαια καλο ειναι να τρωμε οπως ειπε η Σταυρουλα κ το Κατερινακι.

Σταυρουλα κοιτα να εισαι εσυ δεμενη με την οικογενεια σου κ ας τους αλλους να κοιτανε την παρτι τους..α κ οσο για τα φαρμακα κ τον θηλασμο οποτε δεν εισαι σιγουρη για καποιο φαρμακο θα μπαινεις εδω http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp κ θα ελεγχεις πιο ειναι συμβατο κ ποιο οχι.

δεν θυμαμαι τι αλλο διαβασα κλαιει ο μικρος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθουλα εισαι τυχερη που ειχες εναν γιατρο με Γ κεφαλαιο. Σε υποστηριξε και εκανε το καλυτερο για εσενα :):):) . Ειχες μια πολυ ομορφη εμπειρια τοκετου και αυτο ειναι που μενει τελικα, οτι δυσκολιες και αν περασες.

Τωρα οσον αφορα στις ερωτησεις σου....κακακια πολλα φανταζομαι οτι αρχιζουν να κανουν απο τη στιγμη που αρχιζουν να τρωνε κανονικες ποσοτητες γαλατος. Η δικια σου τωρα θα αρχισει λογικα. Τα μωρακια που θηλαζουν κανουν μουσταρδι κακακια σαν αλοιφη και συνηθως αρκετες φορες τη μερα χωρις να ειναι απολυτο αυτο. Μερικες φορες μπορει να σου κανει και πρασινα κακακια (οσο θα θηλαζεις αποκλειστικα). Αυτο μη σε ανησυχησει, συνηθως φταιει η υπερπαραγωγη ή το οτι μπορει να μην πινει το πολυ λιπαρο σου γαλα αλλα το πρωτο πρωτο που ειναι πιο αραιο.

Δεν υπαρχουν τροφες που απαγορευονται στον θηλασμο. Πιθανον το ανθρακικο να φερνει αερια στο μωρο, δεν ειμαι σιγουρη αλλα γενικα νομιζω οτι οτι μπορει να πειραξει εμας θα πειραξει και ενα μωρο. Αρα αυτα ειναι καλα να τα καταναλωνουμε με μετρο εκτος αν δεις οτι κατι συγκεκριμενο την πειραζει οποτε θα το αποφυγεις.

Εγω ακομη δεν ετυχε να θηλασω σε δημοσιο χωρο :shock::shock::shock::shock:

*******************************************************************************************************************************

Να ρωτησω και εγω κατι.

Η νεραιδουλα μου εβγαλε στα μαγουλακια της μικρα σπυρακια, σαν σπιθουρακια κοκκινωπα. Ισως φταιει το οτι ολη την ωρα την φιλαω.....ισως το οτι οταν πινει γαλατακι καμια φορα ξεχνιεται και τρεχει απο το πλαι και αυτο στεγνωνει στο μαγουλο και την ερεθισε.........Δεν ξερω.

Να της βαλω καμια κρεμουλα απο μονη μου ή να τηλεφωνησω στον γιατρο?

Εβγαλαν τα δικα σας τετοια σπυρακια? Τι τα κανατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια καλησπέρα,μου είστε καλά?

Εμεις εδω με τη μαμά, την βυσμάτωσα για σίδερο,παντζουρια, δεν το βλέπω να ξαναρχεται, χαχαχα :lol: Γενικά πάντως έχω ψιλοξενερώσει αλλά κάνω υπομονή.

Η μπέμπα έχει κάτι γκρίνιες μεσημεριανές , με τα μπιμπερό σας είπα δεν έγινε τίποτα, τελικα της βρήκα τις infacolic σε κάποιο φαρμακείο και σκέφτομαι αυριο να της δώσω

Βικάκι και Ανθή πολύ ωραίες οι εμπειρίες σας, μπράβο!

Έλενα και γω ασυζητητί ολική την επόμενη φορά κι αν έχω την ανάρρωση που είχα τώρα, θα έιναι πολύ καλά!Εγω κορίτσια μόνο τα καλύτερα έχω να πω για την εμπειρία μου!

Σήμερα ήρθαν και oi πανες chicco!

Εμεις πάμε αυτές τις μέρες κάθε μέρα βόλτα με το καρότσι απο τις 7μιση μέχρι τις 9 παρά και η μπέμπα ηρεμεί πάρα πολύ.

Α!Μ ε το θήλαστρο το καινούργιο είμαι πολύ ευχαριστημένη. Σκέφτομαι πάντως να μαζέψω αρκετό για να μην έχω άγχος.

Πασχαλιτσάκι για τα σπυράκια που λες διάβασε εδώ http://www.mother.gr/displayarticle.asp?articleId=1073

Αυτά κοριτσάκια, θα τα πουμε, φιλάκια πολλά.

post-15592-13873939532619_thumb.jpg

post-15592-13873939533643_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!

τι ωραια ιδεα ειχε χθες ο αντρας μου!χθες το πρωι θα πηγαινε η μητερα και ο πατερας μου θαλασσα

(ειναι 100 χλμ απο δω η θαλασσιτσα, δεν την εχουμε ευκολα) και μου λεει πηγαινε κ συ με τη μπέμπα και μολις τελειωσω τη δουλεια θα ρθω και γω!ετσι κ εγινε!γυρισαμε σπιτι μας 10 το βραδυ και το καταευχαριστηθηκαμε!και το βαλεριακι κυριααα!

κοριτσια εχω ενα θεμα!βοηθεια απο οσες χρησιμοποιουν θηλαστρο!!!τις προαλλες σας ζητουσα πληροφοριες για καταψυξη του γαλακκκκτος!τελεια αυτα που μας εστειλε το καγκουρακι!το προβλημα ειναι αλλο!εχω το θηλαστρο της μεντελα αλλα δεν μου τραβαει γαλα1πεδαιομαι ποοοοοση ωρα για λιγα ml και οταν δεν βγαζει αλλο κανω με το χερι μου και βγαζει!πως γινεται αυτο?!κ επισης αν δεν ειχα γαλα τοσο καιρο πως τρωει το μωρο και ειναι ηρεμο?!δεν θα κλαιγε αν πεινουσε και συνεπως αν δεν τραβουσε γαλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Ανθή μου πολύ ωραία η εμπειρία σου. Μου θύμισε λίγο την δικιά μου. Μόνο που εμένα ήταν ερημιά στο νοσοκομείο γιατί ήταν και παραμονές Αγ.Πνεύματος. Για τον θηλασμό έξω δεν ξέρω να σου πω γιατί μία φορά μόνο θήλασα έξω και αυτή στο αυτοκίνητο. Ήθελα κι εγώ να ρωτήσω αν γνωρίζετε που μπορώ να βρω ρούχα θηλασμού γιατί κοίταξα στο ιντερνετ και ήταν πανάκριβα. Μία μπλούζα 50+ευρώ. Έλεος.

Για τα κακά δεν ξέρω γιατί εγώ στην αρχή έδινα ξένο λόγω ίκτερου και βγαίναν καφέ και σκληρά. Μετά γίνανε μουσταρδί αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Για την διατροφή το μόνο που ακολούθησα είναι τα καυτερά και τα όσπρια (τα αποφεύγω). Όλα τα άλλα τα τρώω. Και κοκα κόλα έχω πιεί (φυσικά με μέτρο και μόνο αν έχω πρόβλημα φουσκώματος) και πορτοκαλάδα με ανθρακικό έχω πιει αλλά από υγρά πίνω περισσότερο νερό. Αφού το μισό λίτρο το κατεβάζω όπως παλιά κατέβαζα το ένα ποτήρι νερό. Τι δίψα είναι αυτή? Βικάκι εσύ είχες ρωτήσει για τα γλυκά? Κι εμένα με πιάνει λύσσα για γλυκό και κυρίως σοκολάτα. Αφού χτες το μεσημέρι είδα στον ύπνο μου ότι είχα πάει σε ένα ζαχαροπλαστείο να αγοράσω μία τούρτα παγωτό και είχα λιγώσει στον ύπνο μου :lol::lol: .

Έλενα θα την πιάνεις στον αυχένα για να δεις αν έχει κρυώσει. Έτσι έχω διαβάσει. Τα πόδια και τα χέρια δεν είναι ένδειξη ότι κρυώνει το παιδί μάλλον έχει να κάνει με την κυκλοφορία του αίματος και που δεν περπατάνε ακόμα.

Πασχαλιτσάκι ναι κι εμένα έχει σπυράκια που φτάνουν μέχρι τον λαιμό και το προγούλι και σκέφτηκα ότι είναι από τον ιδρώτα.

κικιτσα όταν βγάζεις γάλα να γέρνεις λίγο προς τα εμπρός για να βγαίνει πιο εύκολα. Επίσης, να κεντράρεις καλά την θηλή και να κοιτάς μήπως έχει πιαστεί το ρούχο σου και δεν εφάπτεται τελείως όλο το στρογγυλό μόνο στο στήθος και έτσι παίρνει αέρα. Να το πιέζεις προς το στήθος σου.

Τα δικά μου νέα όλα καλά. Χτες κοιμηθήκαμε 8μιση ωρες σερί (μήπως να αρχίσω να ανησυχώ?) και είχε κοιμηθεί και το μεσημέρι άλλες 2 ώρες. Αφού εγώ πλέον ξυπνάω για να βγάλω γάλα (πολύ ξενέρωμα αυτό γιατί ξυπνάω τελείως και δυσκολεύομαι να ξανακοιμηθώ). Πάντως γενικότερα (μην τον ματιάσω) το παιδί ξαφνικά ηρέμησε. Μάλλον τελείωσαν τελείως οι κολικοί. Αφού πριν τον άφηνα στο κρεβάτι και τσίριζε και τώρα κάθετε ήσυχος και κοιτάει γύρω γύρω. Ο άντρας μου λέει ότι επειδή βλέπει πιο καθαρά τώρα παίρνει περισσότερα ερεθίσματα που του τραβάνε την προσοχή και ασχολείται με ότι υπάρχει γύρω του. Πρέπει πλέον να προσέχω και με την τηλεόραση γιατί τον έχω πιάσει να την κοιτάει καμιά φορά και δεν κάνει. Μου είπαν ότι δεν κάνει όχι λόγο ακτινοβολίας αλλά γιατί παίρνει πολλές εικόνες μαζεμένες και αυτό μπορεί να του δημιουργήσει σύγχυση και εφιάλτες. Γι'αυτό να προσέχετε κι εσείς με την τηλεόραση.

Αυτά τα ολίγα. Σας αφήνω να κάνω καμιά δουλειά. Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera koritsia! Ti kanete? Emeis kala! Pali koimithiike h mpempa 12-6, mallon arxizei na mpainei siga siga

se programma!!

Anthi kai egw me maksilari thilazw spiti h me to maksilari thilasmou h ena kanoniko maksilari pou bazw to mwro panw,

eksw apla tin krataw sta xeria...bebaia emena pleon den trwei polu wra kai den me kourazei na tin krataw.

Sto thilasmo h paidiatros mou eipe oxi koukia kai oxi ospria...tis ntomates kai ta frouta na ta ksefloudizw kai epeidi eixe

ponakia kai aeria ekopsa kai to ageladino gala kai pinw katsikisio. Alcool den kanei kai oti exei kafeini periorismena.

Gia to anthrakiko den kserw kai egw pinw mia sto toso anapsiktiko. Les na min kanei??

Emena stin arxi auta ta moustardi kaka ta ekane kathe fora pou thilaze...twra den ta kanei kathe fora alla kathe 2-3 geumata.

Kokona kai egw den to iksera auto, mas to eipe h paidiatros alla mou fanike ligo koufo kai to epsakse o antras mou sto internet kai brike arthra pou lene oti einai pio suxno na exoun ta koritsia pou einei apo kriti xalara isxia!!

Pasxalitsaki auta ta kokkina einai apo auto pou eipes oti trexei to gala kai erethizete to derma kai emena ebgaze alla arxisa na brexw ena panaki kai meta to thilasmo tis katharizw ti mouritsa...episis mporei na einai kai apo ti zesti kai ton idrwta...egw den tin afina na akoumpisei to proswpo tis oute panw sto krebati mou oute otan tin epianan alloi sta rouxa tous panw, tous ebaza prwta ena panaki panw ston omo tous gia na tin piasoun...kai katharise amesws to proswpo tis, apla prosekse tin pou akoumpaei.

Ariadni bale tin na kanei polles douleies na pareis to aima sou pisw :lol:

Pes mas gia tis panes chicco an s'aresoun.

Stauroula :lol: gia to oneiro!! Kala kai egw me ta gluka exw ena thema...mipws ftaiei o thilamsos?? Trabaei oli to zaharo tou organismou kai mas leipei zahari??

Aaa auto me tin TV den to iksera!! Kai egw polles fores tin bazw dipla kai koitaei!! :shock:

To kalitero einai auto to paixnidi pou bazeis stin kounia apo panw kai gurnaei gurw gurw kai kremontai kati zwakia...

exw diabasei oti auto einai polu kalo gia na eksaskei ta matakia tou giati akolouthei to blemma ta zwakia kai einai kai poluxrwma kai etsi boithaei stin orasi!

Rouxa thilasmou egw den exw parei, apla foraw soutien thilasmou kai oti tirantenio mplouzakia exw katebainei eukola kai an den katebainei tote apo katw! Afou skepazomai me to sentonaki den exei diafora.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια

Εμεις απο χθες το βραδυ εχουμε αρκετη γκρινια...δεν ξερω γιατι..κ σημερα πολυ γκρινιαρης ειναι.

Πασχαλιτακι κ Σταυρουλα κ εμενα ο μικρος εχει σπυρακια αλλα η παιδιατρος ειπε να κανω οτι κανει κ η Ελενα οπου βαζουμε το μωρο μενα σεντονακι κ καλο πλυσιμο καθημερινα.

Αριαδνη μην δινεις σημασια ασε την να σε βοηθησει οσο κατσει κ μην εκνευριζεσαι δεν αξιζει.

Κικιτσα κ γω με το θηλαστρο δεν τα παω πολυ καλα καθως ο μικρος ειναι βυζακιας..

Ανθη κ γω με μαξιλαρι θηλαζω αλλιως δεν μπορω δεν βολευομαι η με το μαξιλαρι θηλασμου η με ενα απλο μαξιλαρι..οσο για εξω δεν εχω θηλασει καθως ο μικρος ακομα δεν εχει μειωσει τη ωρα του θηλασμου

Οσο για τα γλυκα κοριτσια μαλλον ειναι απο τον θηλασμο..τα χω τσακισει τα γλυκα δεν μπορω να συμαζευτω με τιποτα...γι αυτο κ δεν χανω καθολου βαρος... :oops::oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλενα περισσότερο για τον χειμώνα με ενδιαφέρει να πάρω ρούχα θηλασμού. Τώρα το καλοκαίρι δεν δυσκολεύομαι.

Ναι αυτό με τα κρεμαστά κουκλάκια είναι πολύ καλό για την φάση που βρίσκονται τα μωράκια μας. Έχω τέτοια παντού. Στην κούνια, στην αιώρα-ριλάξ και ένα που μπαίνει παντού είναι με μαγνήτη και το βάζω στο πορτ μπεμπε, στο καρότσι ακόμα και στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Του πήρα και κουδουνίστρα, την έχει πιάσει κανα 2 φορές αλλά ακόμα είναι νωρίς.

Για τα σπιθουράκια τότε μάλλον κανα 2 φορές που τον έβαλα χωρίς πετσετάκι πάνω μου γιατί δεν το είχα πρόχειρο γι'αυτό θα γέμισε αν και απ'ότι είδα έχει και στην κλείδωση στον αγκώνα από μέσα άρα μπορεί να είναι και από τον ιδρώτα. Θα δοκιμάσω να βάλω υγρή πούδρα και βλέπουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α! ξέχασα να σας πω. Πήγα Γαλαξία και σημείωσα όλες τις τιμές των παμπερς όλες τις μαρκες για να συγκρίνω με τις chicco και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: κικο 0,24 η πάνα, μετά έρχεται η babylino 0.27 η πανα το οικονομικο πακετο των 56 τεμαχίων και μετά οι libero το οικ.πακετο των 64 τεμ 0,29 η πανα.

Είχα πάρει τηλ τα Babylino να μου στείλουν κουπώνια μία φορά πριν γεννήσω και μία φορά μετά. Μου είπαν ότι θα μου στείλουν και ακόμα τα περιμένω. :twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσακια μου,ειστε καλα;

εγω τηγανιζα πατατες κ αυγα να φαω με τη μπεμπα αγκαλια.εκλαιγε οταν την αφηνα κατω κ τηγανισα κ εφαγα κ την ειχα αγκαλια.απο το πρωι ολο τρωει.της εδωσα κ ενα γευμα ξενο,ειλικρινα δε ξερω τι γινεται.μηπως τελικα το γαλα μου δεν την χορταινει;κ χθες βραδυ τα ιδια.επισης χθες την ποναγε η κοιλια της κοιμηθηκαμε 2 η ωρα.αλλα ξυπνησε 10 το πρωι! :o

ο γιος μου παλι στη πεθερα μου ειναι,θα παμε το απογευμα να της μετρησουμε τον ικτερο κ μετα θατον παρουμε.

κοριτσια σιγουρα κατι συμβαινει με θηλασμο κ τα γλυκα.παντα μου αρεσαν αλλα τωρα λυσαω,αν δε φαω θα σκασω.

οι κολικοι στα παιδια σας θυμαστε ποτε ακριβως ξεκινησαν;να δω κ σημερα το βραδακι μηπως τη ξαναπιασει η κοιλιτσα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας μανουλες, σήμερα πήγα μαζι με τον μικρο στη θάλασσα όπου πήγαν για μπανακι την Αγγελική. Βέβαια καθισαμε πάνω και ήπιαμε με την αδερφη μου το καφεδάκι μας. Σήμερα επισης σα να μου χαμογέλασε και ο μικρός δεν νομίζω όμως συνειδητά, θα δω και τις επόμενες μέρες αν το ξανακάνει.

Εσείς πως τα πάτε με την ζέστη που ξανά έπιασε?

Ανθη τέλεια η εμπειρία σου, σου απάντησα στο καφε στις ερωτήσεις για ότι άλλο θες εδω είμαστε. Φιλακια στον Πανουλη και στην γλυκια φραουλιτσα σου.

Λια συμφωνω με όσα σου γραψαν τα κορίτσια με τις διαφορες τροφές και τον θηλασμο, θα δεις ποσο εύκολος θα είναι στο φαγητο μεγαλονωντας.

Κατερινακι τα σπιθουρακια μπορει να είναι απο τις δικές σου ορμονες της εγκυμοσύνης, συνήθως φεύγουν μονα τους στο μήνα πάνω.

Σταυρουλα μεγάλωσε ο μικρός σου και έφτιαξε προγραμματακι, αν δεν θες να ξυπνας για να βγάζεις γάλα μην το κανεις δυο τρεις μέρες και θα προσαρμοστει το στήθος στα νεα δεδομένα, μια δυο μέρες θα σε πονάει αλλα θα σε ξεφουσκωνει μόλις ξυπνησει. Μπλούζες θηλασμου οικονομικές ειχα βρει στα H&M, και σίγουρα έχουν και τα mothercare prenatal δες όσο είναι ακομα εκπτώσεις.

Kikitsa μήπως δεν το εφαρμοζεις καλα?

Βικακι δεν νομίζω να μην χορταινει αφου κοιμάται, μάλλον σου ρυθμίζει την παραγωγη. Καλα αποτελέσματα σήμερα!!!

Κοριτσακια και εγω το γλυκάκι μου το θέλω καθημερινά, παγωτάκι, κορμό, caprice ακόμα και μερεντα με το κουταλακι έχω φάει, ότι βρω στο ψυγείο :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΙΚΑΚΙ ο παιδίατρος μου είπε ότι οι κολικοί ξεκινάνε από την 2η εβδομάδα. Επίσης, κοιμήθηκε τόσο επειδή έχει ίκτερο. Δεν είναι καλό να την αφήνεις να κοιμάται τόσο πολύ ακόμα. Ειδικά αφού έχει και ίκτερο πρέπει να την αφήνεις την ημέρα μέχρι 3 ώρες να κοιμάται και το βράδυ από 4-5 ώρες όχι παραπάνω μέχρι να φύγει τελείως ο ίκτερος.

Κατερινάκι αν αφήσω το στήθος πονάει πολύ και φοβάμαι μήπως πάθω καμία μαστίτιδα. Βέβαια το αφήνω να τιγκάρει και έχεις δίκιο εκεί που γέμιζε και ξεχείλιζε στις 4 ώρες τώρα φτάνει τις 6 ώρες που θέλει άδειασμα.

Με την ζέστη δεν τα πάμε καθόλου καλά. Είμαστε αγκαλιά με το aircondition. Χτες τον πήγα βόλτα το απόγευμα αλλά σήμερα έχει πολύ ζέστη και λέω να μην τον πάω.

Ναι το χαμόγελο δεν είναι συνειδητό ακόμα Κατερίνα μου. Είναι οι λεγόμενες ασκήσεις εκφραστικότητας. Ακόμα και όταν σουφρώνει τα φρύδια δεν σημαίνει ότι έχει θυμώσει :D:D . Όμως αργότερα κοντά στον 3ο μήνα θα δεις ότι αρχίζει και βλέπει καθαρότερα και γελάει πιο συχνά εκεί το κάνει πιο συνειδητά.

Στα h&m έχουν καταργήσει και τα εγκυμοσύνης τουλάχιστον στο metro mall που είχα πάει. Στο avenue δεν ξέρω αν έχει. Θα ρωτήσω πριν πάω μην πάω τσάμπα. ΑΝ πάω όμως τώρα θα έχουν καλοκαιρινά ακόμα. Εγώ ενδιαφέρομαι για τα φθινοπωρινά γιατί με τα καλοκαιρινά ρούχα βολευόμαστε. :D

Σήμερα κοιμάται όλη μέρα ο μικρός μου. Λέτε να έχει τίποτα? :roll::? Κοιμήθηκε 8μιση ώρες το βράδυ και από τις 1 το μεσημέρι μέχρι τώρα ακόμα κοιμάται και κάνει σαν να μην μπορεί να ξυπνήσει. Τώρα τον έβαλα στην κούνια του να ξυπνήσει για τα καλά :lol::lol: .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...