Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα σας!!!!!!!! Την εβδομάδα που μας πέρασε έκανα αυχενική. ολα ήταν καλά. Ο γιατρός που μου την έκανε προέβλεψε και το φύλο του μωρού κατά 95%. Μου είπε κατά 95% αγόρι. Προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι αν και αγοράκι θέλω... Συμβαινουν συχνά λάθη σε αυτήν την περίπτωση? Μου φαίνεται ότι είναι πολύ νωρίς για να το δουν.. Στην κόρη μου αν θυμάμαι καλά μέχρι τον 4ο μήνα δε νομίζω να μου είχαν πει κάτι.. Βέβαια ήμουν και ψαρωμένη και δεν είχα ρωτήσει καν.. κάποια στιγμή μου το είπε ο γιατρός μου.. Τώρα σε αυτό που ρώτησα μου είπε αυτό..Εχετε εμεπειρία να σας έχουν πεί κάτι και τελικά να μην ήταν έτσι?... Πείτε μου τη γνώμη σας γιατι ο γιατρός μου είπε οτι πρέπει να περιμένουμε κάνα δυο βδομάδες ακομα κι αν το δουμε.... Ουφ...Α! και για να μην ειμαι αχαριστη.. χιλια ευχαριστω στο θεό μου που δε με ταλαιπώρησε και μου εστειλε ενα γερό μωράκι...

Δημοσίευση

Καλημέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

Αν σου έδωσε τόσες πολλές πιθανότητες για αγόρι μάλλον πρέπει να ετοιμάζεις τα γαλάζια ζιπουνάκια! :D

Στα κορίτσια συνήθως καθυστερούν να πουν ή γίνονται λάθη γιατί δεν "προεξέχει" τίποτα και τους μπερδεύει.

Καλή συνέχεια σου εύχομαι και να χαίρεσαι και το κοριτσάκι σου!

Δημοσίευση

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου, να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

Στην αυχενική λενε εχεις μια στις τρεις πιθανοτητες να κανουν λαθος ή κατα 65% περιπου αυτο που σου λενε να ειναι και το σωστο εξαρταται απο την εμπειρια του γιατρου, το μηχανημα και κυριως τη θεση του μωρου.

Εμενα και στα δυο επεσαν μεσα στην αυχενική και απλα το επιβεβαιωσαμε τρεις με τεσσερις εβδομαδες αργοτερα, και ειναι και διαφορετικού φύλου.

Δημοσίευση

maryjane, με το καλό να έρθει το μωράκι σου! εγώ όταν έκανα αυχενική στο Ιασώ, ο γιατρός μου είπε "μάλλον αγόρι" (ήταν συγκρατημένος) κ φυσικά ήταν ένας σούπερ αγόραρος που έφτασε στην αγκαλίτσα μου :D

αν σου είπε 95%, φαντάζομαι ότι είδε ξεκάθαρα τσουτσουνάκι. στα κοριτσάκια, είναι σχετική η "πρόβλεψη", μια κ δεν φαίνεται κάτι κ δεν είναι σίγουροι και οι γιατροί. ωστόσο, ξέρω περίπτωση (μόνο μία) που έλεγαν αγόρι και τελικά ο μάγκας ήταν πριγκήπισσα, γιατί φαινόταν ο ομφάλιος για τσουτσούνι :idea:

ωστόσο, το 95% δείχνει ότι ο γιατρός είδε ξεκάθαρα τα γεννητικά όργανα, οπότε με το καλό στο γαλάζιο!!!!!! να δεις που είναι αγοράκι! μια καλή κ τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις, όλα να πάνε περίφημα %%-

Δημοσίευση

και εγω οταν εκανα την αυχενικη μου ειχε πει 95%αγορι και φυσικα και ηταν...αμα ειναι αγορι ειναι δυσκολο να γινει λαθος ειδικα αν ο γιατρος και ο υπερηχος ξερουν καλα τι κανουν...εχω αυχενικη στις 16 και ελπιζω και αυτην την φορα να το μαθω...

με το καλο το μωρακι σου και να ειναι γερα και δεν πειραζει ας ειναι και λαθος...

Δημοσίευση

Αφου σου ειπε αγορι, τοτε αγορι ειναι βρε.. :D:D:D Τα αγορακια φαινονται καλα απο την αρχη :lol::lol:

Ετοιμασου για γαλαζια ρουχαλακια. Εμενα η μπουμπου ειχε παντα γυρισμενη τη πλατη και δε φενοταν , παρολο αυτα μου ειχαν πει απο την αυχενικη πως ειναι κοριτσακι. Με το καλο να ερ8ει ο γιοκας :)

Δημοσίευση

Με το καλό το αγοράκι σου!! Είμαι τώρα στην 17η εβδομάδα, όταν ήμουν 12 και κάτι έκανα αυχενική και μου είπαν "αγόρι, αλλά μην το δένεις και κόμπο". Δύο εβδομάδες μετά, στην προγραμματισμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο μου, είδαμε το τσουτσουνάκι του και επιβεβαιώθηκε έτσι η αρχική πρόβλεψη. Και γω πιστεύω ότι πέφτουν μέσα συνήθως.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

kalimera!!!!!!!!!! piga xthes gia uperixo kai de fainotane kala... kapoia stigmi mou leei o dikos mou o giatros mallon koritsi einai...........!!!!!!!!!! toso kairo skeftomoyn ton antra kai twra mou allaksane ligo ta plana.... vevaia mou eipe oti de voithaei i stasi kai tha to doume se 2 evdomades... ouf... to kserw oti den prepei na kanw tetoia diakrisi alla ti na to kanw to mualo mou.... thelw agoraki...!!!! ta upoloipa tha ta poume otan exw nea..,.

Δημοσίευση

αγορι μου ειχε πει στην 12εβδομαδα και κατι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και φυσικα επιβεβαιωθηκε αγορι μου ειπε και τωρα στην 13η..συνηθως φενονται πολυ πιο ευκολα απο τα κοριτσια ειδικα αν δεν ντρεπονται τα μωρακια και στα δειχνουν ολα φορα παρτιδα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γερο να ναι και ειναι το μονο που μετραει..

Δημοσίευση

έχω πάντως την αίσθηση ότι ψιλοεξαρτάται και απο το μηχάνημα που κάνει αυχενική και υπέρηχο. όσο πιο εξελιγμένο, τόσο ακριβέστερα θα είναι κ τα αποτελέσματα. ωστόσο, γερό παιδάκι maryjane! στην αυχενική μου είπαν μάλλον αγόρι - την έκανα μέσα Σεπτέμβρη - και φαντάσου ότι στο ιατρείο μετά απο καμιά 20αριά μέρες, μου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να είναι κ κορίτσι :o

τελικά τον 5ο μήνα στην β'επιπέδου είδαμε ότι στάνταρ πάμε γερά για γαλάζια όνειρα κ πήραμε κ το πρώτο μας ρούχο!!! ακόμη το θυμαμαι κ συγκινούμαι! πάνω απ'όλα να είναι όοοολα καλά κ με το καλό να έρθει το μωράκι σας!

παρεμπιπτόντως, mariakrhth με το καλό κ εσύ στον 2ο αγόραρό σου!

Δημοσίευση

ναι, καλύτερα μέχρι τη β' επιπέδου κ μη σκας! γερό μωράκι κ ό,τι να'ναι!!! αν έρθει κόρη τώρα, είμαι βέβαιη ότι το 3ο θα είναι αγοράκι :D

είμαστε το αντίθετο :):) εγώ έχω αγοράκι κ θα ήθελα φανατικά μία κορούλα!!! αλλά δεν βαριέσαι, γερό και υγιές παιδάκι να είναι! η ευτυχία είναι μοναδική! μακάρι μάλιστα να μπορέσω να κάνω και 3ο! πόσο θα το ήθελα...

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

με το καλό να έρθει maryjane!!! το παν είναι ένα υγιές μωράκι, σωστά? όλα τα άλλα έπονται και πολύ μικρή σημασία έχουν! στο 3ο παιδάκι σας, που πιστεύω πια ότι θα είναι αγοράκι!!! σκέψου εξάλλου, τι καλή παρείτσα που θα κάνουν οι κορούλες σου! τι καλά!!φιλάκια!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Koritsia kalimera! xthes ekana ti b epipedou... ola itan kala kai telika o giatros pou ekane tin auxeniki den eixe kanei lathos.... to paidaki mas einai agoraki....!!!!!!!!!!!!!!!! euxaristw tous pantes to theouli mou kai ton agio spuridwna pou me eixe akousei apo tin arxi.. vevaia simasia exei oti itan ola kala kati opu kathusixazei panta ti mama...

Δημοσίευση

έλα ρε maryjane!τέλειο! μπράβο κατ'αρχας που όλα είναι καλά! ε, ναι, μετά την αναφορά και για τα 2 κοριτσάκια του αντρούλη, νομίζω ότι το τρίτο θα αυξήσει τα μέλη της οικογένειας. δεν βαριέσαι, ό,τι πει ο Θεούλης! είδες που σου είχα πει να περιμένεις τη β'επιπέδου? είναι αναμενόμενο να θέλετε ένα αγοράκι, χαίρομαι πολύ για σένα! με το καλό!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...