Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 445
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μετακομοισαμε????οτι και να λετε ειμαστε οι πιο εξυπνες και αγαπημενες χαζες της ελλαδας...και λεω ελλαδα γιατι δεν μπορει καπου στο υπολοιπο συμπαν στανταρ θα υπαρχουν και σωσιες μας...

ευχομαι να ειναι ενα υπεροχοοοοοο γουρικοοοοοο και τελειο θεμα...να σταματησουν τα προβληματα μας και η γκρινια και η αυπνια και οοοοοοολα να πανε οπως τα εχουμε στα λιγα υποτιθεται μυαλα μας.. ;););)

Δημοσίευση

Εδω ειστε χαζοβιολες???? Χαζες ειστε και φενεστε και απο τον ποπο σας κρεμεστε, εγω ειμαι πανεξιπνη παει και τελιωσε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλοριζικο λιπον χαζες με γελια και χαρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί οι μέρες είναι καλύτερες από τις νύχτες….!!! Μάτι δεν έκλεισα με τον γιόκα μου πάλι!!!!!!

Μπράβο ρε Εύη τσίφτισσα……….

Τέτα θα πάω στο γιατρό μας τον Σεπτέμβρη κ θα σας ανακοινώσω τα ευχάριστα…

«Η Τέτα περιμένει το 2ο…. Ετοιμάζουμε γαμοβάφτισηηηηηηηη1111111111»

88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888

Πάω για καφέ…. μέχρι την κουζίνα!!!

:roll::D

Δημοσίευση

καλημερα ολη μερα,εξυπνες και χαζες το ιδιο κανει μιας και βραζουμε στο ιδιο το καζανι!!!!

Τετα η στιχουργος!!

ποιητρια ειναι η Ρουλα!!!

ο ηλιας κοιμηθηκε ξερος και νηστικος,ξυπνησα κατα τις 06:30 και κοιμισμενο τον ταισα,μου εκανε την χαρη κι ηπιε μονο 100μλ και ξαναξεραθηκε...

09:40 μπηκα γραφειο αλλα χεστηκα(εχασα το λεωφορειο κι ειδοποιησα οτι θα αργουσα)...καθομουν στην σταση και χαζευα με την ησυχια μου...

και ξαφνικα!!! παρκαρει απεναντι ο μαλακας,πηγαινε σε ενα τυροπιταδικο..με ειδε που τον ειδα και ετσι οπως εκανα το χερι να τον χαιρετησω,γυρισε επιτοπου το κεφαλι του και με αγνοησε 9999999999999

θα τον πηδηξω κοριτσια σας το λεω και θα τον αφησω κι εγκυο!!!

ελεγα να στειλω μηνυμα στον αδελφο του,αλλα λεω να μην του πω τιποτα..δεν εχει νοημα,ασε που θα τα κανει κωλο κι ο μανος,στην προσπαθεια του να βρει ισορροπιες...οποτε θα το αφησω...αλλα εκεινου δε θα την χαρισω!!!

παω να ξεθυμανω και θα ξαναμπω!!

Δημοσίευση

Γιατί δεν κάνεις κ εσύ πως δεν βλέπεις;

Εγώ χωρίς να δώσω διαστάσεις στο θέμα θα έλεγα του Μ. :

Έγινε αυτό, δεν με νοιάζει αλλά θέλω να σου πω πως από εδώ κ πέρα εγώ κόβω κάθε επαφή μαζί τους…. δεν θέλω να το αναφέρεις γιατί δεν θα καθίσω να συζητήσω με κανέναν αν έγινε έτσι ή αλλιώς γιατί πολύ απλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να με αμφισβητήσει…… τελειώνει εδώ η συζήτηση! Τι θα κάνουμε το ΣΚ μωρό μου???

Δημοσίευση
Γιατί δεν κάνεις κ εσύ πως δεν βλέπεις;

Εγώ χωρίς να δώσω διαστάσεις στο θέμα θα έλεγα του Μ. :

Έγινε αυτό, δεν με νοιάζει αλλά θέλω να σου πω πως από εδώ κ πέρα εγώ κόβω κάθε επαφή μαζί τους…. δεν θέλω να το αναφέρεις γιατί δεν θα καθίσω να συζητήσω με κανέναν αν έγινε έτσι ή αλλιώς γιατί πολύ απλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να με αμφισβητήσει…… τελειώνει εδώ η συζήτηση! Τι θα κάνουμε το ΣΚ μωρό μου???

ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Nατάσσα καλημέρα...

Όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα, σε τρώνε οι κότες!!

Εεεε μα είναι προκλητικοί… μετά τα κόβουν κ τα ράβουν στα μέτρα τους κ άντε εσύ να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας!!!

Δημοσίευση

ποιος επεσε παλι;

εχουν κατσικωθει στο διπλανο γραφειο και δε μπορω να μπαινω σημερα με ευκολια...παρολο που αδυνατισα 2 κιλα!

δε κανω διαιτα,απλα το βραδυ δε θα φαω τιποτα ή ενα φρουτο...

εκοψα και την πολυ φετα που ετρωγα....

και χθες που με ειδε η ζαμπα μου το ειπε οτι αδυνατισα 8888

για πρωτη φορα σκεφτηκα οτι δε χρειαζεται να παει στον γαμπρο μου που ειναι οφθαλμιατρος 888

Δημοσίευση
ποιος επεσε παλι;

εχουν κατσικωθει στο διπλανο γραφειο και δε μπορω να μπαινω σημερα με ευκολια...παρολο που αδυνατισα 2 κιλα!

δε κανω διαιτα,απλα το βραδυ δε θα φαω τιποτα ή ενα φρουτο...

εκοψα και την πολυ φετα που ετρωγα....

και χθες που με ειδε η ζαμπα μου το ειπε οτι αδυνατισα 8888

για πρωτη φορα σκεφτηκα οτι δε χρειαζεται να παει στον γαμπρο μου που ειναι οφθαλμιατρος 888

Έκοψες την φέτα, άρχισες τα λουκάνικα…… καλά είναι!!

Συνέχισε έτσι κ θα δεις….. δεν θα σε βλέπει καθόλου η ζάμπα…..88888888888

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...