Μετάβαση σε περιεχόμενο

33η εβδομαδα και yutopar.


Recommended Posts

Αυριο κλεινω με το καλο την 33η εβδομαδα της κυησης μου. Ενω μεχρι χθες ολα πηγαιναν καλα ξεκινησα να εχω πετρωματα στην κοιλια μου τα οποια τα ειχα και σημερα το πρωι. Το παθαινα κυριως οταν σηκωνομουνα ορθια αλλα και οση ωρα ημουνα ορθια και μαγειρευα ή εκανα δουλειες.

Ο γυναικολογος μου μου ειπε να ξεκινησω να παιρνω 1/2 χαπι ανα 4ωρο μονο τη μερα, να μη σηκωνομαι δηλαδη τη νυχτα για να παρω χαπι και να δουμε πως θα παμε.

Επισης μου ειπε να ξεκουραζομαι, αλλα γενικα μου ειναι δυσκολο επειδη μενουμε μακρια απο τους γονεις μας και εχω και εναν μπομπιρα 2 ετων.

Το πηρα σημερα το απογευμα, εχει περασει 1 ωρα απο τη ληψη και δεν εχω ακομη ουτε τρεμουλο ουτε ταχυπαλμιες. Εχω ακουσει οτι σε ολες τις εγκυους κανει τα παραπανω συμπτωματα..... σε ποση ωρα αρχιζουν οι παρενεργειες?

Επισης τωρα που θα τα παιρνω δεν θα πρεπει να κανω καθολου συσπασεις ή θα εχω παλι αλλα λιγες?

Οσες πηρατε μεχρι ποτε τα παιρνατε τα χαπια αυτα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα εγω τα επινα αυτα τα χαπια σε ολη την εγκυμοσυνη στην αρχη καθε 8 ωρες μετα καθε 6 και στο τελος καθε 3 το επαθα αυτο με το τρεμουλο πολλες φορες αλλα με τον καιρο ανακαλυψα οτι αν ειχα φαει καλα πριν δεν το ειχα απλα λιγη ταχυπαλμια αν και επινα και το isoptin μαζι με το yutopar για τους παλμους παρο ολα αυτα αν δεν ετρωγα καλα το παθαινα προς το τελος της εγκυμοσυνης που το επινα καθε 3 ωρες δεν ετρεμα αλλα ημουνα σε υπερενταση και δεν μπορουσα πλεον να κοιμηθω να χαιρεσαι που δεν εχεις τρεμουλο γιατι εγω ειχα σε ολο το κορμι σαν σπασμους και δεν μπορουσα καθολου και εχω και αλλο παιδακι και ηταν δυσκολο να ανταπεξελθω πολυ βαρια με επιανε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου εγω το επαιρνα απο 14 εβδ λογω προωρων συσπασεων κ προβλημα στον τραχηλο. Ειχα ταχυπαλμιες κ πολυ τρεμουλο. Το επαιρνα μεχρι να μπω στο μηνα μου κ ενω αρχικα επαιρνα 2 τη μερα μετα επινα 3. Οκ ηταν πολυ δυσκολο αλλα με βοηθησε αρκετα. Εσυ ειδικα εισαι προς το τελος της εγκυμοσυνης δεν θα το παρεις για πολυ. Υπομονη λιγο ακομα κ με το καλο να ερθει το μωρακι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω κοριτσια μου. Ευχομαι και εγω να ειναι ετσι τα πραγματα και να μη με πιανει ασχημα...... μηπως ανεβαζει την πιεση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια μου. Ευχαριστω για οτι μου γραψατε, ειστε ολες πολυ γλυκες :):):)

Το βραδυ ημουν ηρεμη, μονο η μπεμπουλα κουνιοταν συνεχεια.... πηρα σημερα ενα το πρωι και ειμαι πιο καλα απο εχθες, παλι δεν ειχα παρενεργειες, μονο επειδη ημουνα νηστικη σαν να ενιωθα μια υπερδιεγερση στα χερια.... μονο την πιεση φοβαμαι.....

Το καλο ειναι οτι κοντευω...... επειδη εχω προηγειθησα καισαρικη η ΠΗΤ μου ειναι απο 1-5 Αυγουστου. Προσευχομαι με το καλο να μπω στο μηνα μου και μετα να ειμαι ηρεμη :):)

Χριστινακι μου σε σκεφτομαι συχνα. Ευχομαι να εισαι καλα γλυκουλα μου :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα

με το καλο η μικρουλα σου και να χαιρεσαι και τον μικρο σου

και εγω τα επαιρνα απο την αρχη της εα και εγκυμοσυνης λογω συσοασεων - με εσωσαν κυριολεκτικα αυτα και τα μπουσκοπαν

δεν ειχα απολυτως τιποτα

ουτε παρενεργειες ουτε τιποτα

μακαρι να μην εχεις και εσυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σημερα τα πηρα κανονικα τα χαπια, 1/2 χαπι ανα 4ωρο και ειμαι πολυ καλυτερα δοξα τω θεο. Ξεκουραστηκα και αρκετα, εχω την πεθερα μου εδω και απο αυριο θα ερθει και η μαμα μου για 4-5 μερες για να ξεκουραστω οσο γινεται περισσοτερο.

Εκτος απο το μεσημεριανο χαπακι που μου εφερε λιγη ταχυπαλμια ειμαι καλα. Μηπως εφταιγε και το παστιτσιο που ειχα φαει νωριτερα για την ταχυπαλμια? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα τα συνεχισω και θα ξαναεπικοινωνησω σε λιγες μερες με τον γιατρο να δω τι θα μου πει ;);););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και παλι αυτη η υπερδιεργεση στα χερια ειναι το τρεμουλο που λεμε αν και εμενα στη χειροτερη περιπτωση με επιανε σε ολο το κορμι δεν νομιζω οτι για την ταχυπαλμια φταιει το παστιτσιο σου εχει δωσει να πεινεις πριν το yutopar to isoptin?υατο βοηθαει οσο για την πιεση εγω την πρωτη φορα που το ηπια εκανα πιεση αν θεωρειται πιεση εγω κανονικα ειμαι στο 6 με 7 και εκανα 13 ενιωθα πολυ χαλια μιλησα με την γιατρο και μειωσαμε το χαπι στο μισο του μισου βεβαια με τον καιρο το αυξησαμε αλλα ειχε συνηθησει ο οργανισμος οπως ειπε και η Μαρια λιγο σου εμεινε εσενα εγω το επινα απο την 14 εβδομαδα που σταματησα τα utrogestan μεχρι και την 38 και μολις το σταματησα γεννησα να ειναι καλα αυτο το χαπι αν δεν υπηρχε θα ειχα γεννησει πολυυυ νωρις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...