Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας και από εμένα.

Έχω να ποστάρω στο φορουμ περίπου 1,5 χρόνο. Παιδί και δουλειά = καθόλου προσωπικός χρόνος.

Λοιπόν να μην σας κουράζω. Το θέμα μου είναι το εξής. Αυχενική διαφάνεια και papp-a μια χαρά μόνο λίγο η ελεύθερη β- χωριακή ανεβασμένη αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια. Χθες πήραμε τα αποτελέσματα του Α- τεστ και .... πάθαμε πολλαπλά εγκεφαλικά πιθανότητα για τρισωμία 21 στο 1/90 !!!

Ο γιατρός μου είπε ότι καλό θα ήταν να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση. Φοβάμαι !!!

Κλείσαμε για αύριο αλλά ακόμα αμφιταλαντεύομαι .... πως είναι δυνατόν το έναν τεστ να δείχνει όλα καλά και το άλλο ....

Βοήθεια!!!

Δημοσίευση

Ενώ έκανες αυχενική και papp A γιατί έκανες και το Α τεστ;;;;Περιττό δεν ήταν;; Έχω ακούσει ότι χάρη στην εξέταση papp A δεν χρειάζεται πλέον το Α τεστ που μάλιστα πολλές φορές δίνει τέτοια αποτελέσματα και προκαλεί άγχος στους γονείς..Αν τελικά κάνεις αμνιοπαρακέντηση έυχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...