Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου σε ποια ηλικία ξεκινήσαν τα μωρά και σας τα μπάνια στη θαλασσα και ποτέ επιτρέπονται τα μπάνια σε πισίνα? εσείς τι κάνετε/κάνατε??εχω ακούσει ότι επιτρέπονται μετά τον πρώτο χρόνο..ρε κορίτσια βλέπω αυτές τις ξένες, τις τουριστριες με βρέφη σε θάλασσες και ακτές και τότε σκέφτομαι αν τα δικά τους παιδιά είναι από άλλο πλανήτη!!!γιατι εμάς μας λενε μετά τον πρώτο χρόνο??

Δημοσίευση

Καλημέρα !!! Εμένα ο γιός μου έκανε το πρώτο του μπανάκι όταν ήταν 7 μηνών .. και τώρα η κορούλα μας θα κάνει και εκείνη τη πρώτη της βουτιά περίπου και αυτή 7 μηνών!

Η παιδιατρός μας μας αφήνει απλά με τις εξής οδηγίες : :D

1) οχι αντιλιακό (δεν κάνει μέχρι 1 έτους)

2) να είναι καθαρή η θάλασσα και όχι ήλιο (δηλαδή καλό είναι το πρωι ή το απόγευμα . εμεις παμε κατα τις 10 η ώρα)

3) και εννοείται να μην είναι πολυ παγωμενη η θάλασσα !

άντε ... και καλα μπάνια .. !

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από εμένα. Κι εμείς το πρώτο της μπανάκι το έκανε 7 μηνών , αλλά αντιηλιακό εννοείτε πως βάζαμε αυτό που χρησιμοποιούμε εώς σήμερα της Freezyderm. Προτιμούσαμε μέρη που έχουν δέντρα , για φυσική σκίαση και πιο ευχάριστη παραμονή στην παραλία από θέμα ύπνου.

Εύχομαι να χαρείτε τα μπανάκια σας και να χαίρεστε το μωράκι σας.

Δημοσίευση

Νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, καπελάκι, σκιά μετά, ένα μπουκαλάκι γλυκό νερό για ξέπλυμα κι όλα καλά! Τσεκάρεις λίγο και τη θερμοκρασία της θάλασσας, δοκιμάζεις και κόβεις αντιδράσεις του μωρού!

Τα μωρά των τουριστριών δεν είναι από άλλο πλανήτη, προέρχονται απλώς από χώρες όπου οι γονείς δε μιζεριάζουν, δεν αντιμετωπίζουν την βρεφική ηλικία ως αρρώστια και απολαμβάνουν το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Ο γιος μου έκανε το πρώτο του μπάνιο 2,5 μηνών και για 20 μέρες πήγαινε κάθε μέρα στην παραλία, κάθε μέρα στη θάλασσα. Και τους πιο ήρεμους ύπνους τους έριξε εκεί στην παραλία, χωμένος σε μια σπηλιά...

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
Καλημέρα !!! Εμένα ο γιός μου έκανε το πρώτο του μπανάκι όταν ήταν 7 μηνών .. και τώρα η κορούλα μας θα κάνει και εκείνη τη πρώτη της βουτιά περίπου και αυτή 7 μηνών!

Η παιδιατρός μας μας αφήνει απλά με τις εξής οδηγίες : :D

1) οχι αντιλιακό (δεν κάνει μέχρι 1 έτους)

2) να είναι καθαρή η θάλασσα και όχι ήλιο (δηλαδή καλό είναι το πρωι ή το απόγευμα . εμεις παμε κατα τις 10 η ώρα)

3) και εννοείται να μην είναι πολυ παγωμενη η θάλασσα !

άντε ... και καλα μπάνια .. !

συμφωνω σε ολα εκτος απο το οχι αντιηλιακο κατω απο το ετος....ο παιδιατρος -παιδοδερματολογος Κος Αλεξοπουλος(τον οποιο ειδα για αλλο θεμα αλλα ετυχε και συγκεκριμενα για τα αντιηλιακα τον ρωτησα) ειναι καθετος στη μη χρηση αντιηλιακου..ειπε η ακτινοβολια ειναι τοσο δυνατη που τουλαχιστον αντιηλιακα με φυσικα φιλτρα με δεικτη προστασιας εως 30, πρεπει υποχρεωτικα να χρησιμοποιουμε σε μωρα ανω των 6 μηνων αν βγαινουν στον ηλιο ακομα και πριν τις 11 το πρωι η μετα τις 6 το απογευμα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...