Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τανι-Τανι (Summer Edition)!!! + ΦΡΕΣΚΟΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ!!!!!

Recommended Posts

ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗΣ :cry::cry::cry::cry::cry: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.. :( ΠΑΛΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙ ΣΤΙΣ 28 ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ???ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ Η ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 31 ΗΜΕΡΩΝ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 7 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοπελιτσες μου ομορφες και γλυκες!!!!!!!

Αχ βρε Ρανια μου τι τραβας και εσυ με τις τρελες πελατισσες!!!Εγω το εχω πει!!Ειναι μεγαλη τυχη να δουλευεις με αντρες!!Οι γυναικες ειμαστε πολυ beaches(παραλιες, :lol::lol::lol: !!)Εγω μια φορα μονο συνεργαστηκα με γυναικα και δεν θελω καθολου να το θυμαμαι!!

Coco μου νομιζω πως τα δεκατα ειναι απο την τοση ζεστη κοπελα μου,μην ανυσηχεις...Παντως καπου ειχα διαβασει χαζευοντας στο ιντερνετ πως κατα την ωχρινικη φαση πολλες φορες ο οργανισμος αναπτυσει δεκατα....Μην ασχολησαι καθολου!!!Παντως σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι το μπεμπακι που τοσο επιθυμεις!!!

Χριστινακι,ΑΣΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ καλυτερααααα!!!!!!!! :lol::lol: Μην αγχωνεσε με τα τεστακια αφου το τανι-τανι ειναι στο φουλ,τοτε ολα οκ!!!!Και εγω δεν προκειται να ξαναπαρω!!Βοηθεια σας κοριτσι μου με τη νηστεια και το μηλαρακι!!Θα το κανει το θαυμα η Χαρη Της!!Θα δεις!!και εμεις θα νηστεψουμε απο Δευτερα για τον Δεκαπενταυγουστο.

Μαρακι μου καλως μας ηρθες και εσυ!Να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!!Ειναι κουκλος,φτου φτου!!Μην απελπιζεσαι κοπελα μου,θα τα καταφερετε συντομα!!!

Καντουλα μου!!!!!!!!!!!!Δεν εχω κατι να σου σχολιασω απλα να σου πω πως εισαι μεσα στη καρδια μου!!!!!!!!!!!

Οι υπολοιπες διακοπουλες πονηρουλες εεε????Καλα να περνατε κοριτσουδια μου!!!Το Νυχτεριδακι μου που ειναι??Καιρο εχω να τη "δω"!!Αντε φιλακια σε οοολες!!!!!!

Υ.Γ.Εγω θα ξαναφυγω αυριο μαλλον θα παω Λουτρακι ολο τον υπολοιπο Αυγουστο αλλα εκει θα εχω ιντερνετ αρα δεν θα χαθουμε!!Φιλια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΖΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ!!!!Δεν αντεχω αλλο κοριτσια μου καντε μια ευχη να πεσει η θερμοκρασια γιατι δεν την παλευω αλλο!!!!!Ειμαι στη δουλεια οπως παντα και σας γραφω απο εδω!!!!Νεακια δεν εχω...που να τα βρω;;;Ολα πανε καλα δοξα το θεο αρκει να πεσει η θερμοκρασια γιατι δεν αντεχω αλλο αυτη την κολοζεστη Παναγια μου!!!!ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!Παπλωματακι μου που εισαι;;;;Θελω κασκολακια,γαντακια,μπουφανακια,μποτουλες,σκουφακια!!!!Τι ωραια!!!!! Tonia P-M μου γλυκια σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!Και εγω ξερεις ποσο μεσα στην καρδουλα μου σε εχω βαλει!!!! maraki00 μου γνωμη μου ειναι πως αν εχεις περιεργο κυκλο γιατι δεν δοκιμαζεις τα τεστ οωρηξιας εγω ετσι το επιασα το μπεμπακι μου και με την πρωτη!!!! Ηοmetest λεγονται μπορεις να τα βρεις στο ιντερνετ ειναι φθηνα και κανουν δουλεια...Το εχω ξαναπει και σε αλλες κοπελες!Εγω ειχα πιο πολυ αγχος πριν που ψαχνομουνα μονη μου και μολις τα πηρα ηρεμισα!!!! 20 ΤΕΣΤ-16 ΕΥΡΩ...δοκιμαστε τα δεν εχετε να χασετε κατι!!!!Ισα ισα...!!!!COCO μου ειλικρινα λυπαμαι για οτι σου συνεβει και ευχομαι να σου φερουμε τυχη και να τσακωσεις και εσυ συντομα το μωρακι σου!!!!Δεν μπορω να καταλαβω ομως τα δεκατα ...μηπως ειναι ιωσουλα η απο τη ζεστη;;;;Παντως να περιμενεις να εχεις τουλαχιστον 5 μερες καθυστερηση και μετα να κανεις τεστ!Αν εισαι αγχωμενη θα σου ελεγα να σκεφτεις και εσυ τα τεστ οωρηξιας!!!!Ρανια μου ποτε φευγεις για διακοπουλες;;;;Αυτα και απο εμενα!!!!Σας φιλω και σας ξαναφυσω με πολυ πολυ γκαστροσκονη!!!!!Φου φου φου φου φουουουουουου!!!!! :D:D ΒΥΕ!!!

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ(εξω δουλευει ο αντρουλης μου :( ) :ympray::ympray:

ΚΑΝΤΟΥΛΑ μου κοιτα τι μου εστειλε μια φιλη μου εγκυουλα:

" οι θερινοί μήνες είναι πολύ οδυνηροί, ειδικά για τις γυναίκες που διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης.

Οι ορμόνες δεν επιτρέπουν στις έγκυες γυναίκες να ρυθμίσουν σωστά την θερμοκρασία του σώματός τους, πράγμα που σημαίνει ότι ζεσταίνονται δύο φορές περισσότερο, ενώ όταν οι θερμοκρασίες χτυπάνε «κόκκινο» οι εγκυμονούσες κινδυνεύουν με υπόταση, ζάλη και έντονο αίσθημα κόπωσης.

Πολλές φορές οι κλιματικές συνθήκες είναι αυτές που δεν επιτρέπουν στην έγκυο να κοιμηθεί σωστά, καθώς, ιδιαίτερα στους μεγάλους μήνες, το αρχικό αίσθημα υπνηλίας αντικαθίσταται με τάσεις αυπνίας.

Στην πραγματικότητα οι γυναίκες που κυοφορούν δυσκολεύονται να κοιμηθούν ή ξυπνάνε με το παραμικρό, έχοντας ανησυχία που δεν τους επιτρέπει να χαλαρώσουν ξανά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η σωματική άσκηση είναι κάτι που βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η θερμοκρασία: Οι έγκυες ζεσταίνονται και ιδρώνουν περισσότερο. Φροντίστε να έχετε την καλύτερη δυνατή θερμοκρασία μέσα στο δωμάτιο. "

ΚΑΝΤΟΥΛΑ μου κοιτα τι μου εστειλε μια φιλη μου εγκυουλα:

" οι θερινοί μήνες είναι πολύ οδυνηροί, ειδικά για τις γυναίκες που διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης.

Οι ορμόνες δεν επιτρέπουν στις έγκυες γυναίκες να ρυθμίσουν σωστά την θερμοκρασία του σώματός τους, πράγμα που σημαίνει ότι ζεσταίνονται δύο φορές περισσότερο, ενώ όταν οι θερμοκρασίες χτυπάνε «κόκκινο» οι εγκυμονούσες κινδυνεύουν με υπόταση, ζάλη και έντονο αίσθημα κόπωσης.

Πολλές φορές οι κλιματικές συνθήκες είναι αυτές που δεν επιτρέπουν στην έγκυο να κοιμηθεί σωστά, καθώς, ιδιαίτερα στους μεγάλους μήνες, το αρχικό αίσθημα υπνηλίας αντικαθίσταται με τάσεις αυπνίας.

Στην πραγματικότητα οι γυναίκες που κυοφορούν δυσκολεύονται να κοιμηθούν ή ξυπνάνε με το παραμικρό, έχοντας ανησυχία που δεν τους επιτρέπει να χαλαρώσουν ξανά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η σωματική άσκηση είναι κάτι που βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η θερμοκρασία: Οι έγκυες ζεσταίνονται και ιδρώνουν περισσότερο. Φροντίστε να έχετε την καλύτερη δυνατή θερμοκρασία μέσα στο δωμάτιο. "

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!Συμφωνω απολυτα!!!!!Ετσι ακριβως νοιωθω!!!!Κλαψ,σνιφ λυγμ!!!!!! :(:(

Ας γραψω και εγω στο νεο μας τοπικ!!!δεν εχω καθολου χρονο αυτες τις μερες...οποτε θα μπαινω να διαβαζω..και θα γραφω οταν μπορω :D αγορασα και κινητο με wifi, για να σας παρακολουθω καλυτερα :D:D:D:D πλακα κανω..ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας.Καλως ηρθατε νεα κοριτσια!!καλη επιτυχια!!

Νυχτεριδακι μου που εισαι??????

Τονακι μου δεν ψαχνομαι καλε απλα ρωτησα!κοριτσια βγαλαμε εισητηρια για το σαββατο..επιστρεφουμε θεσσαλονικη :cry::cry::cry: δε θελωωωωωωω.

Τονακι μου δεν ψαχνομαι καλε απλα ρωτησα!κοριτσια βγαλαμε εισητηρια για το σαββατο..επιστρεφουμε θεσσαλονικη :cry::cry::cry: δε θελωωωωωωω.

Συγγνωμη σε "πηρα απο τα μουτρα" που λενε :lol::lol::lol::lol::lol: !!!

Για να σε προλαβω και να μη το κανεις αυτον τον μηνα :lol::lol::lol::lol: !!!!!!!

Μαιμουδιτσα =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) και γελασα και με τον τροπο που το σχολιασε η Ρανια =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για οσες δεν καταλαβαινουν περισσοτερα στο tani group!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

MΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ :lol::lol::lol::lol: !!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΖΩΑ...!!!!ΑΛΛΑ ΤΙ ΒΡΙΖΩ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ;;;!!!ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ Μ.......Σ !!!!ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!!!...ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..!!!ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΚΕΙ!!!![/quote:9vc5co77]

επρεπε αυτοι απο το ταχυδρομειο οι υπαληλοι να της δωσουν προτεραιοτητα!!!εγω στην τραπεζα οταν ειχα παει δεν με εδινε κανεις σειρα και μολις με ειδε ο διευθυντης με εδωσε κατευθειαν προτεραιοτητα...ΑΛΛΑ μια εξυπνη πεταχτηκε και πηγε αυτη να εξυπηρετηθει στην υπαλληλο και εγω περιμενα να με εξυπηρετησει αυτοσ!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: ΜΑ ΤΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!

και στο σουπερ??????????ΚΑΝΕΙΣ!!!καλα που ειχα τον αντρα μου και πηγαινα στο αμαξι!!!

αφηστε...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

[/quote:25helsws]

Κοριτσια θα πρεπε να υπαρχει προτερεοτητα για τις εγκυους....οσο για τους εξυπνους θα πρεπε να τους βαζουν ολους στην θεση τους οι υπαλληλοι...εγω στην δουλεια παντα εδινα προτερεοτητα στην εγκυους η στα σουπερ μαρκετ....και λιγη ανθρωπια δεν βλαπτει....

Βinoula μου διαβασα στο αλλο το ποστακι αυτα που λες για τον γιατρο σου,αλλα δεν θελω παλι να παρεμβω εκει,και θα σου πω εδω,στα δικα μας τα "λημερια" :lol::lol: !!!

Αλλαξε γιατρο αμεσα!!!!!!Δεν ειναι αντιμετωπιση αυτη!!Ακους εκει,βιαζομουν να φυγω διακοπες και δεν σου εγραψα τις εξετασεις και πηγαινε καντες αλλου γιατι μπορει να εχεις επιπτωσεις :o:o :

Τα νευρα μου τωρα :twisted::twisted: !!Παντως μην ανυσηχεις και μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου,ολα καλα θα ειναι!!!!!!!Και υπεροχη εγκυμοσυνη θα εχεις και ενα γερο μωρακι θα παρεις αγκαλιτσα!!!Ενταξει??Ολα καλα κοπελα μου μη φοβασαι η Παναγιτσα μαζι σου!! :YMHUG::YMHUG:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!! ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΓΚΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ. Α ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!! ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΑΞΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΤΟΤΕ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Τονια μου ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημερα πηρα τα πρωτα αποτελεσματα απο τις εξετασεις....τα περισσοτερα ειναι πολυ χαμηλα...αιματοκριτης ουτε 35 σιδηρος γυρο στο 24-25..δεν βλεπονται σου λεω...για την αυχενικη δεν προλαβαινω με τιποτα ημερομηνια σε κανενα απο τα 2 νοσοκομεια και πρεπει να παω σε ιδιωτη...ειμαι να σκασω...για το στιγμα ελευθερο ραντεβου 28 αυγουστου...Εχω ραντεβου σε αλλον γιατρο σημερα να δω τι μπορω να κανω...Ευτυχως εχω τον αντρα μου μαζι γιατι εχασα το κοσμο σημερα....ολα κατω απο το οριο...Σημερα ενιωσα κατι σαν χτυπηματακια χαμηλα στην κοιλια μου...λετε να ειναι ανησυχητικο????Φοβαμαι πολυ μηπως υπαρξει προβλημα με τετοια δεδομενα :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Τονια μου ειμαι πολυ στεναχωρημενη σημερα πηρα τα πρωτα αποτελεσματα απο τις εξετασεις....τα περισσοτερα ειναι πολυ χαμηλα...αιματοκριτης ουτε 35 σιδηρος γυρο στο 24-25..δεν βλεπονται σου λεω...για την αυχενικη δεν προλαβαινω με τιποτα ημερομηνια σε κανενα απο τα 2 νοσοκομεια και πρεπει να παω σε ιδιωτη...ειμαι να σκασω...για το στιγμα ελευθερο ραντεβου 28 αυγουστου...Εχω ραντεβου σε αλλον γιατρο σημερα να δω τι μπορω να κανω...Ευτυχως εχω τον αντρα μου μαζι γιατι εχασα το κοσμο σημερα....ολα κατω απο το οριο...Σημερα ενιωσα κατι σαν χτυπηματακια χαμηλα στην κοιλια μου...λετε να ειναι ανησυχητικο????Φοβαμαι πολυ μηπως υπαρξει προβλημα με τετοια δεδομενα :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Λαμπρινη μου οπως σου ειπα κατ'ιδιαν,μη στεναχωριεσαι και μη φοβασαι!!Ολα θα πανε καλα!!!!!!!Κανε το Σταυρο σου και ολα καλα θα πανε!!!!!!!!Ειμαι σιγουρη τωρα που θα πας σε αλλον γιατρο θα σε ηρεμησει και ολα θα κυλησουν ομαλα!!!!Ευχομαι και ειμαι σιγουρη πως ειναι η τελευταια φορα που νοιωθεις φοβησμενη και απο εδω και περα μονο χαμογελα θα εχεις περιμενοντας το μωρακι σου!!!!!!!!

Binoula μου μην στενοχωριεσαι, μολις πας στον καινουριο γιατρο θα σου δωσει κατευθειαν σιδηρο και μαλλον αμπουλες που ειναι πιο ισχυρες και σιγουρα φιλικο οξυ (αυτο δεν σου το δωσε απτην αρχη?).

Μην ανησυχεις για τα πονακια στην κοιλια ειναι απολυτως φυσιολογικα. Σε καταλαβαινω και γω φοβομουνα. Οσο για την αυχενικη διαφανεια δεν κοστιζει πανω απο 50-60 ευρω σε ιδιωτικο. Φιλια και ολα καλα θα πανε. :P:P:P

Χαμογελα γιατι και το νινακι χαμογελαει μαζι σου!!!!!!

Binoula .... επισης και καποια δεδομενα αλλαζουν στην εγκυμοσυνη οσον αφορα τις φυσιολογικες τιμες στις εξετασεις... θα τα δει ο γιατρος και θα σε καθησυχασει, θα δεις..... θυμαμαι χαρακτηριστικα που μου χε πει για τον αιματοκριτη οτι πρεπει να ειναι χαμηλος για να κανει καλυτερη κυκλοφορια το αιμα!!!

Κοριτσάρες μου καλησπέρα , χάθηκα εδώ και πολλές μέρες αλλά τα διάβαζα τα νέα σας.

Δυστυχώς ή ευτυχώς -δε ξέρω ακόμη- είχα τα δικά μου.

Πριν 13 ημέρες και με 3 ημέρες καθυστέρηση , έκανα τεστ και βγήκε ΘΕΤΙΚΟ..[παρότι έχω και άστατο κύκλο από 28-40 ημέρες καμμια φορά]

Η χαρά μου απερίγραπτη , ήμουν και διακοπές και με το σύζυγο συγκρατημένο-όχι οτι δε χάρηκε- αλλά επειδή είχα μια αποβολή πριν 3 μήνες μου έλεγε να πάμε στο γιατρό να μας πει όλα καλά και μετά πανηγυρίζουμε.

Πρόσεχα πολύ , χάιδευα την κοιλίτσα μου και μετρούσα τις ημέρες για να έρθουμε σήμερα στο γιατρό.

Ο οποίος ,με εξετάζει σήμερα ,είναι συγκρατημένος , με στέλνει τουαλέτα να του φέρω και κάποια ούρα , μου κάνει κι ένα τεστ επί τόπου , που βγαίνει επίσης θετικό και μετά αρχίζει...

Σούλα μου , μου λέει , σύμφωνα με την τελευταία σου περίοδο 29/6 σήμερα θα έπρεπε να είσαι 6 εβδομάδων μου είπε με πιθανή ημερομηνία σύλληψης 12 Ιουλίου , αλλά εγώ , μου λέει υπερηχογραφικά δε βλέπω τίποτε.

Του λέω βέβαια πως είχαμε κι άλλη μία επαφή εκείνο το μήνα λίγο πιο μετά, πως δεν έχω σταθερό κύκλο. Λαμβάνοντας μου λέει υπόψιν αυτά , έχουμε τρεις πιθανότητες.

Ή να έχουμε καθυστερημένη σύλληψη ,

ή να έχουμε εγκυμοσύνη που δε θα προχωρήσει,

ή να είναι εξωμήτριο.

Πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη μου κι άρχισα να κλαίω , με λυγμούς και να μη σταματάω.

Μου είπε πως θα κάνω τρεις διαδοχικές χοριακές ανά τρεις ημέρες για να δούμε αν πολλαπλασιάζονται οι μονάδες και σε 10 ημέρες να πάω να με ξαναδει. Σήμερα έκανα την πρώτη και θα πάρω τα αποτελέσματα μετά της 7 το απόγευμα.

Είμαι απαρηγόρητη , είμαι έγκυος μόνο στα χαρτιά αλλά τί εγκυμονώ ρε κορίτσια αέρα κοπανιστό?

Ουφ, σας τα είπα και ξαλάφρωσα λίγο , κρατιόμουν τόσες μέρες.

Συγγνώμη και για το μεγάλο ποστ.

Ευφροσυνη μου,εγω θελω να ειναι η πρωτη περιπτωση,δηλαδη καθυστερημενη συλληψη!!!!!!!Αχ κοριτσι μου χαρηκα πολυ για σενα και ελπιζω ολα να ειναι καλα!!!!!!!!!!Μην μου ανυσηχεις μαλλον ειναι νωρις γι'αυτο και δεν ειδε κατι στον υπερυχο!!Βρε συ,αν ηταν εξωμητριο δεν θα φαινοταν,λεω εγω,δεν ξερω!!!!

Τι να πω!!!!Μακαρι ολα να ειναι καλα και ας σας λαχταρησα το σπορακι σας!!!!

Μακάρι Τόνια μου κι εγώ αυτό εύχομαι.

Τον ρώτησα κι εγώ το ίδιο για το εξωμήτριο και μου είπε πως δε φαίνεται.

Τί να πω οι μέρες θα δείξουν...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!! Efrosyni μου ειλικρινα σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να σου πανε ολα καλα κοριτσακι μου και να μην ταλαιπωρηθεις αλλο!!!!Η Παναγια μαζι σου ευχομαι!!!Θα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου!!!! Binoula μου μην στενοχωριεσαι...ειμαι και εγω συμφωνη με το να αλλαξεις γιατρο και να σε προσεξει οπως πρεπει και θα σου πει για τις εξετασεις!Παντως καλυτερα να ειναι χαμηλα τα νουμερα παρα ψηλα και να χρειαζεται να τα κατεβασεις!Αλλαξε γιατρο..Οσο για την αυχενικη διαφανεια δεν νομιζω οτι την δικαιολογει το Ικα...Εγω θα την κανω στο Ιασω-Αθηνα και μου ειπαν οτι ειναι 150 ευρω!!!Η τιμη της ειναι απο 100-150 ευρω απο οτι ξερω εδω στην Αθηνα..Στην επαρχεια μαλλον ειναι καλυτερα τα πραγματα!!!!! Φιλακια πολλα και στις υπολοιπες!!!! Bye!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!! Efrosyni μου ειλικρινα σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να σου πανε ολα καλα κοριτσακι μου και να μην ταλαιπωρηθεις αλλο!!!!Η Παναγια μαζι σου ευχομαι!!!Θα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου!!!! Binoula μου μην στενοχωριεσαι...ειμαι και εγω συμφωνη με το να αλλαξεις γιατρο και να σε προσεξει οπως πρεπει και θα σου πει για τις εξετασεις!Παντως καλυτερα να ειναι χαμηλα τα νουμερα παρα ψηλα και να χρειαζεται να τα κατεβασεις!Αλλαξε γιατρο..Οσο για την αυχενικη διαφανεια δεν νομιζω οτι την δικαιολογει το Ικα...Εγω θα την κανω στο Ιασω-Αθηνα και μου ειπαν οτι ειναι 150 ευρω!!!Η τιμη της ειναι απο 100-150 ευρω απο οτι ξερω εδω στην Αθηνα..Στην επαρχεια μαλλον ειναι καλυτερα τα πραγματα!!!!! Φιλακια πολλα και στις υπολοιπες!!!! Bye!!!

OΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:[smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...