Μετάβαση σε περιεχόμενο

Kιρσοκηλη!! Γνωριζετε κατι??


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες τις κοπελες!! Ειμαι η Αναστασια και ειμαι νεο μελος! Η αληθεια ειναι ομως οτι παρακολουθω τις συζητησεις πολυ καιρο τωρα..

Για να μην μακρυγορω και σας κουραζω μπαινω αμεσως στο θεμα!

Προσπαθουμε για παιδακι πολυ καιρο τωρα αλλα δυστυχως δεν τα καταφεραμε.. Κανοντας εξετασεις και οι δυο στον αντρα μου βρεθηκε κιρσοκηλη πολυ μικρου βαθμου σχεδον πρωτου.. Αποφασισε να κανει κ εκανε (εγω ημουν λιγο διστακτικη η αληθεια ειναι) εγχειρηση γιατι πιστευει οτι θα βελτιωθει η κατασταση του σπερματος..Τωρα ειμαστε στους 2 μηνες μετα την εγχειρηση αλλα ακομα δεν τα εχουμε καταφερει..

Μηπως υπαρχει καποια κοπελα που να γνωριζει κατι σχετικα με το θεμα της κιρσοκηλης??

Ευχαριστω για τον χρονο σας Ελπιζω καποια κοπελα να γνωριζει κατι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου αναστασια ειμαι η ρεα και σχετικα με το θεμα εχω να σου πω την δικια μας εμπειρια.πριν 2 χρονια διαγνωστηκε και στον αντρα μου κιρσοκηλη δευτερου βαθμου.εκανε την εγχειρηση και μας ειχαν πει οτι τα πρωτα αποτελεσματα θα τα δουμε στους 6 μηνες με σπερμοδιαγραμμα.οντως ειχε βελτιωθει πολυ αλλα ακομη περισσοτερο μετα απο τους 12 μηνες απο την εγχειρηση.βεβαια 2 χρονια μετα δεν εχουμε πετυχει συλληψη χωρις να εχουμε καποιο αλλο προβλημα.. οτι αλλο θες να με ρωτησεις ειμαι στη διαθεση σου..... :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για κιρσοκηλη πρωτου βαθμου ειχε χειρουργηθει και ο αντρας μου και μας ειχαν πει για ενισχυση του σπερματος μετα το 6μηνο...μετα ετσι και εγινε και το θαυμα εγινε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια....Και εμενα ο αντρας μου εχει κιρσοκηλη αλλα ακομα δεν εχουμε κανει κατι.....Στον γιατρο που πηγαμε μας τα "μασαγε" λεγοντας μας πως η εγχειρηση πετυχαινει μεχρι τα 30 περιπου...Ο αντρας μου ειναι 37.....Του εχει γραψει τις αναλογες εξετασεις αλλα ακομα τιποτα....Εν τω μεταξυ μας συνεστησε να κανουμε 2-3 μηνες μονοι μας προσπαθεια και βλεπουμε.....Ειμαστε στον 1ο μηνα....

Ξερετε κανεναν καλο γιατρο Αθηνα???Σε τι ηλικια εκαναν οι αντρες σας εγχειρηση???Ηταν επωδυνη??

Συγγνωμη για ολες αυτες τις ερωτησεις αλλα απο Σεπτεμβρη αν δεν εχει γινει κατι θα πρεπει να το δουμε ποιο σοβαρα το θεμα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα ο αντρας μου ειναι 30. Τονια καλα κανεις και ρωρας. Σημασια εχει να βοηθαμε η μια την αλλη οπως μπορουμε και με οτι γνωριζουμε!! Τωρα για την εγχειρηση πονουσε την πρωτη ημερα αρκετα αλλα με τα παυσιπονα που του εδωσαν οι γιατροι ενιωσε καλυτερα..Σταδιακα τις επομενες ημερες ο πονος υποχωρουσε! Τωρα 2 μηνες(σχεδον) μετα προσπαθουμε αλλα τιποτα ακομα..

Ισμηνη πολυ χαρηκα που τακαταφερατε!! Να χαιρεστε το μωρακι σας!! Μακαρι να τα καταφερουμε ολες!! Αρα μετα το 6μηνο εγινε το θαυμα ε?? Αληθεια ποσο μετα το 6μηνο?? Αν θες μου απαντας..

spirin ευχαριστω για την απαντηση αν και τωρα αγχωθηκα λιγακι.. Και εμεις δεν εχουμε καποιο αλλο προβλημα εκτος του σπερματος..

Λεμε να περιμενουμε μεχρι τον Σεπτεμβρη και μετα να προχωρησουμε σε πιο δραστικες λυσεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastasia μου,σ'ευχαριστω για τις απαντησεις σου!!!!!Αυτο ειναι το νοημα του φορουμ!!!Να μιλαμε και να βληθαμε η μια την αλλη!!!Λεγοντας σε πιο δραστικες λυσεις,τι εννοεις????Τη σπερματεγχυση????Να σου πω την αληθεια εγω θελω να κανει ενα σπερμοδιαγραμμα και αν δουμε πως ολα ειναι καπως καλα,θελω να κανουμε σπερματεγχυση...Δεν θελω να τον βαλω σε διαδικασια εγχειρησεως....Δεν θελω να ποναει και μετα δεν θελω να περιμενουμε το ποτε θα ειναι ετοιμος....Η αληθεια ειναι πως εχω αγχωθει αρκετα...Εχουμε ενα χρονο παντρεμενοι και δεν ειχαμε αρχισει προσπαθειες....Μετα προεκυψε κατι απροοπτο,μυκητες λογω αντιβιωσης και μερικη φιμωση,και χρειαστηκε να παμε σε ουρολογο...Εκει διαγνωστηκε κιρσοκηλη.Ολα αυτα πριν ακριβως ενα μηνα....Ειπαμε να αρχισουμε μονοι μας για λιγους μηνες οπως μας συνεστησε και απο Σεπτεμβρη βλεπουμε.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τονια μου εμεις θα κανουμε τις προσπαθειες μας μεχρι το Σεπτεμβρη.. Μακαρι μεχρι τοτε να τα εχουμε καταφερει!! Αν ομως οχι θα κανουμε ενα σπερμοδιαγραμμα και αναλογα τα αποτελεσματα θα προχωρησουμε η σε σπερματεγχυση η σε εξωσωματικη..

Ο αντρας μου εκανε την εγχειρηση γιατι εχουμε προβλημα στο σπερμα κ ο γιατρος ειπε πως αν την κανει εχει πιθανοτητες 60% μετα το 6μηνο να εχουμε πολυ καλυτερα αποτελεσματα.. Ειναι πολυ αγχωτικη αυτη η αναμονη μεχρι να περασει το 6μηνο..

Το καλυτερο ειναι να κανετε αυτο που λεει ο γιατρος να προσπαθησετε μονοι σας για καποιους μηνες και ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυουλα!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastasia μου σ'ευχαριστω πολυ!!!Ευχομαι να μεινεις πρωτη εγκυουλα :D:? !!!!!!!!!

Εξωσωματικη ε???Ρε γαμωτο τα φοβαμαι ολα αυτα τα φαρμακα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αληθεια ειναι οτι κ εγω φοβαμαι πολυ τα φαρμακα αλλα αν δεν μας μεινει αλλη λυση τι θα κανουμε?? Ασε που και κανενας γιατρος δεν σου απανταει ξεκαθαρα τι επιπτωσεις μπορει να εχουν ολα αυτα στον οργανισμο..

Υπαρχει κ η εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο χωρις φαρμακα (νομιζω) αλλα μαλλον θα εχει λιγοτερες πιθανοτητες επιτυχιας..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H σπερματεγχυση δεν ενδεικνυται??Οταν υπαρχει μονο προβλημα στο σπερμα πριν κανουν την σπερματεγχυση δεν το ενισχυουν το σπερματακι με διαφορα????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλησπέρα,

Και η δικια μας ιστορια περιλαμβάνει τη γνωστή κιρσοκήλη μονο που επειδή ήταν σε προχωρημένο σταδιο και λόγω της ηλικίας του αντρα μου (36 οταν το μάθαμε) κανένας γιατρός δεν μας πρότεινε επέμβαση.Πήγαμε κατευθείαν σε εξωσωματική. Με τη δευτερη προσπάθεια είμαι στον 9ο και όπου να 'ναι γεννάμε!!!!!

Φιλη μου με μικρότερη ηλικία συζύγου και οχι τόσο σοβαρή κατάσταση μετά απο επέμβαση έμεινε έγκυος φυσιολογικότατα!!!!!

Καλή τύχη σε όλες και σε καμία περίπτωση μην το βαλετε κάτω.Η όλη προσπάθεια χρειαζεται υπομονή και αμοιβαία κατανόηση αλλά πανω απο όλα όχι άγχος!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zizi μου με το καλο το μωρακι σας!!!!

Και εμας μας εχουν πει πως η επεμβαση δεν εχει επιτυχια ανω των 30....Μπορεις να μου συστησεις γιατρο???Σε τι πηγατε?Ουρολογο?Θα ηθελα αλλη μια γνωμη....

Σπερματεγχυση δεν μπορουσατε να κανετε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zizi μου με το καλο το μωρακι σας!! :D:D:D

Μακαρι να ερθει κ η δικη μας σειρα συντομα!!

Οπως τα λες ειναι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να το βαλουμε κατω κ οχι αγχος (αν και με το αγχος ειναι δυσκολο να τα βαλεις..)

Τονια απ οτι μου εχουν πει γιατροι για την σπερματεγχυση εχει λιγο περισσοτερα ποσοστα επιτυχιας για να μεινεις εγκυος απ οτι με την προσπαθεια που κανει μονο του το ζευγαρι και συνηθως την προτεινουν οταν το σπερμα ειναι σε σχετικα καλη κατασταση κ βασικο να μην εχουν προβλημα οι σαλπιγγες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι ακριβως όπως τα λεει η αναστασια, η σπερματέγχυση δινει λιγο μεγαλύτερη επιτυχία απο οτι το σεξ.... χωρίς όμως την ευχαριστηση!!!! :oops:

Το δικό μας σπερμοδιαγραμμα ήταν ..... χάλια (στην καλύτερη περίπτωση)!!!!!!!!

Τονια σε ουρολόγους πήγαμε αλλά δεν θυμάμαι ονόματα....ο ένας ήταν πάντως στο Υγεια.Γενικοτερα ομως όλοι με την εξεταση δια της αφης :oops: το ίδιο μας είπαν. Άσχετα οτι κάναμε κ υπέρηχο!!!!!

Τελικά είπαμε να μην αναλωθούμε στο ψάξιμο κ έκανα κατευθείαν εξωσωματική!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω με τον αντρα μου προσπαθουσα με πολυ πολυ μεγαλο διαστημα σχεδον 2.5χρονια!τελικα ειχε κιρσοκηλη!εκανε την επεμβααση και μεσα σε ενα 4μηνο σχεδον εμεινα εγκυος!!δεν νομιζω να ισχυει αυτο για την ηλικια διοτι ο αντρας μου την εκανε οταν ηταν 36!!!!!!!!!!!!!!!και πηγαν ολα καλα!!!!ειναι σημαντικο να γινει αφαιρεσει της οχι μονο για να αποκτησετε μωρακι αλλα και για αλλους λογους υγειας για τον αντρα σου.αυτα θα στα εξηγησει ο ουρολογος σας!οτι χρειαστεις απο πληροφοριες ΕΔΩ...τα εχω προσφατα και τα εψαξα πολυ!!!καλη επιτυχια!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Χαρα!!!Αχ το μυνημα σου ειναι μια ανασα ανακουφισης για μενα!!!Κυριολεκτικα!!!!

Θελω σε παρακαλω το τηλεφωνο και το ονομα του ουρολογου γιατι απο τον δικο μας δεν ειμαστε και πολυ ευχαριστημενοι......Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!Να χαιρεστε το παιδακι σας!!Ενα εχετε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...