Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ν8


Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες κ εγκυούλες!

Χάθηκα για ένα διάστημα...

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια Ιουλίου!!!

Δυστυχώς ακόμα δε σταμάτησα με τη δουλειά...με αποτέλεσμα να κουράζομαι πολύ, ξεκινήσαμε κ δουλειές στο σπίτι με τη μαμά μου, ο μικρός θέλει τα δικά του...με αποτέλεσμα να έχω πολλές συσπάσεις κ πονάκια...το χειρότερο όμως είναι ότι εδώ κ 3 μέρες εμφανίστηκαν ξανά οι αιμορροΐδες κ έχω μείνει ακίνητη στο κρεβάτι μιας κ δεν μπορώ ούτε να περπατήσω από τον πόνο. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι σήμερα έχω αρκετά πονάκια...ελπίζω να μη συμβεί τίποτα...(λείπει κ ο γιατρός μου).

Συγχωρέστε με που δεν σχολιάζω αλλά είμαι πολύ χάλια!

Σας σκέφτομαι συνέχεια! Φιλάκια πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλημερουδια κοριτσακια μου και μωρακια μας. Καλο σαββατοκυριακο να εχουμε και με το καλο να γεννηθουν τα μωρακια μας. Ελενακι και Λια με εναν πονο κοριτσια αλλα και με 2 να ειναι δεν πειραζει, αξιζει τον κοπο να πονεσετε για να φερετε στον κοσμο τα βλασταρια σας. Περιμενουμε απο τις φιλες σας να μας ανακοινωσουν τα ευχαριστα :):):):)

Οσες δινανε αποκλειστικα βυζι,για 6μηνο ή και παραπανω,χωρις να αντλουν με θηλαστρο,τι εκαναν?Επρεπε να ειναι παντα και παντου με το μωρο?

Λιακι μου εγω που θηλαζα αποκλειστικα τους πρωτους 7 μηνες και επειδη ο μικρος δεν επαιρνε μπιμπερο, δεσμευτηκα οσο να πεις. Δεν μπορουσα να παω σχεδον πουθενα επειδη ντρεπομουνα να θηλαζω σε δημοσιους χωρους και μονο σε σπιτια φιλων μπορουσα να παω και σε οικογενεια. Εννοειται παντα μαζι ο μικρος!!!!!

Βικακι και εγω μια απο τα ιδια. Κουραζομαι πολυ ευκολα ειδικα τις μερες που δεν εχω κοιμηθει καλα το βραδυ και περιμενω πως και πως να ερθει ο στρατηγος απο τη δουλεια για να κρατησει τον μικρο να απλωθω λιγακι....

Ελενακι η περιγραφη σου μου θυμιζει τα δικα μας!!!! ΚΟΛΙΚΟΙ...... υπομονη και θα περασουν :):):)

Αριαδνη με γεια το μαλλι ;););););)

Λιακι μεγαλωνει μια χαρα το μωρακι σας. Μπραβο και σε σενα :):):) Περαστικουλια σας.

Κοκονα και εσεις το ιδιο. Συγχαρητηρια και σε εσας και ετσι να συνεχισετε. Υπομονη με τα ωραρια... ειναι δυσκολα στην αρχη αλλα μετα απολαμβανεις τους κοπους και τις θυσιες ;);););)

Αλεκακι χεστρουλης ο Πετρακος ;););););) Δεν πειραζει.... το χεσιμο ειναι υγεια οπως λεει και ο πεθερος μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol: . ΜΕ το καλο να πατε και εσεις στο γιατρο και ολα να ειναι καλα. Μας λειπεις πολυ...... για να μην προλαβαινεις εσυ η σουπερ γουμαν να μπαινεις συχνα μας βλεπω τις υπολοιπες δευτερομανουλες να παταμε στο μαμυ 1 φορα το μηνα!!!!!

Σημερα εχει κουφοβραση εδω πανω..... ουφ δεν κοιμηθηκα και καλα, με τρελανε παλι η καουρα.....ευτυχως δεν σερνομαι και περασει και η κολοημικρανια και ειμαι καλα :):):) . Ο πριγκιπας εχει απο εχθες μοσχαρακι με κριθαρακι και για εμας εβαλα στο φουρνο κοτοπουλο, θα κανω και καμια πατατα τηγανιτη και σαλατα και μια χαρα ;);););)

Ανυπομονω να μαθω τα ευχαριστα :P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsia mou.. nene k lia me to kalo simera koukles mou ante tha exoun k tin idia mera genneflia...

toulaki na sou zisei kalotuxo na einai..

anthi mou kali arxi stis diakopes den kses poso se zileuw.. k egw thelw estw na paw kapou...

emeis kala eimaste mas exei piasei mia treli upnilia k koimomaste mexri k 5 wres seri..

sas filw k na exoume kalo savatokuriako...

kokona se skeftomouna xthes upomoni koukla mou afou irthe k i manoula tha sse voithaei ligo me tin mikri...

lia megalwsate polu mia xara eiste...

alekaki pou eisai? polu xesimo eee k emeis den prolavenw na ton allazw..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera koritsia!!

Eleni kai Lil me to kalo!

Anatrixiasa kai pali me to ksafniko tis Lil...mou thumizei to ksafniko to diko mou.

Paidia kathe fora pou skeftomai pws kai ti egine ekeini tin imera sugkinoume. Nomiza oti meta

tin egkumosuni feugei auti h euaisthisia re koritsia? Ti tha ginei toso klapsiara tha eimai apo dw kai pera??

Aleka kai Pasxalitsaki me kathisixazetai kai eseis ligo, eutuxws tha pame sti giatro ti Deutera na mas zugisei kiolas alla kai na tis pw gia auto to zorisma. Egw nomiza oti oi kolikoi einai enas ponos kai to mwro klaiei. Emena den klaiei toso apla zorizetai toso polu pou nomizw kamia fora oti apo to sfiksimo kai to zorisma tha pathei tipota...kai meta bgazei aeria to kaimeno mou kai isixazei.

Anthi eisai diakopes?? Exw xasei episodia! Ax kai gw thelw diakopes...eutuxws edw toulaxiston tha pigainw kai thalassoula kai as mi boutaw gia ligo kairo akoma tha kanw upomoni.

Egw pantws epeidi lete gia mpania sti thalassa, mia mera prin gennisw kolimpousa sti thalassa. O giatros mou to epetrepse mexri telos. Kai itan kai toso wraio kai anakoufistiko.

Ariadni otan pas Patra ekei den tha mpaineis sto internet??

Aleka exw mia aporia kai mallon eisai h eidiki gia na rwtisw, alla kai opoia alli kserei as mou apantisei.

To gala me to thilastro pote to bgazw apo to stithos?? kai an ksupnisei to mwro ksafnika kai thelei na faei kai to exw bgalei olo meta ti ginetai?? Meta an to bgalw meta pou tha faei den tha exw polu na bgalw...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινάκι τέλεια τα αυτοκόλλητα. Μεγειά.

Έλενα κι εμείς τα ίδια έχουμε. Τώρα πριν από λίγο τρελό κλάμα την ώρα του θηλασμού. Σφίγγεται και πονάει. Βάλε το μπιστολάκι την ώρα του θηλασμού εγώ αυτό έκανα και ηρέμησε.

Τελικά όλες τα ίδια συμπτώματα έχουμε στα νινάκια μας. Εμείς έχουμε και κολικούς και γουλίτσες γιατί είμαστε και λαίμαργα μωρά. Πολλές φορές μάλιστα μου πνίγεται με το γάλα την ώρα που τρώει από την λαιμαργία του.

Έλενα ζηλεύω απίστευτα που βγήκατε. Εμείς μέχρι την Πέμπτη είμαστε κλεισμένοι μέσα. Δηλαδή Σάββατο μας βλέπω για καμια βόλτα. Εγώ σίγουρα θα κάνω μπάνιο στην θάλασσα το περιμένω πως και πως. Πήρα και το επίσημο οκ από τον γυναικολόγο μου χτες και για μπάνιο και για σεξάκι. Μου είπε να πάω στις 50 μέρες για τεστ παπ και καλό είναι να έχω κάνει λέει σεξάκι πριν για να μην πονάω πολύ στην εξέταση.

Ανθή και σένα σε ζηλεύωωω. Να περάσεις τέλεια. Είμαι πολύ διακοπάκιας αφού δεν έχει περάσει ένα καλοκαίρι που να μην έχω πάει διακοπές και τώρα μου λείπει αφού ήδη σκέφτομαι που θα πάμε του χρόνου διακοπές με τον μπέμπη μας χαχαχα. Κι εμείς σήμερα ζυγιστήκαμε 4200 φτάσαμε. Είμαστε σταθεροί σε ανάπτυξη.

Όπα και η lil μας. Μου αρέσουν οι εκπλήξεις :D Με το καλό lilακι μας.

Αφροδιτούλα δεν καταλαβαίνω απόλυτα με τις αιμορροιδες εγώ από το σφίξιμο της γέννας είχα τα ράμματα είχα και τις αιμορροιδες. Ένα ράκος ήμουνα. Δεν μπορούσα να σταθώ. Περαστικά σου εύχομαι.

Ελενα την ίδια απορία είχα κι εγώ με το θήλαστρο και γι'αυτό συνήθως δεν βγάζω πολύ για να μείνει να φάει και ο μπέμπης. Αλλά μάλλον όσο θηλάζεις βγάζεις.

Εμένα μάλλον ρυθμίζεται τώρα η ροή γιατί χτες κοιμήθηκε 6μιση ώρες και όταν ξύπνησα κι εγώ μετά από τόσες ώρες περίμενα ότι θα έχω πλημμυρίσει από το γάλα και θα πονάω από το πρήξιμο αλλά ήταν μια χαρά το στήθος μου και δεν είχα πλημμυρίσει.

Αυτό που μου την δίνει ρε κορίτσια στους γύρω μου είναι ότι όταν ακουσουν τον μπεμπη να κλαίει στο στήθος μου αμέσως λένε "μήπως δεν έχεις γάλα?" ελεοςςςς Αυτος δεν είναι ο μόνος λόγος που κλαίει ένα μωρό. Καλά εγώ είμαι και σίγουρη γιατί το βλέπω και να ξεχειλίζει από το στόμα του αλλά και να τρέχει γενικότερα αλλά αν δεν το έβλεπα θα είχα αγχωθεί σίγουρα με τις βλακείες που μου λένε.

Αλέκα χεζατας ο μικρός ε? Καλό αυτό γιατί θα ξαλαφρώνει και δεν θα πονάει. Εμείς είχαμε και σηκομάρες :oops::oops::lol::lol: if you know what i mean χαχαχαααα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια μου, δεν έχω ακόμα κάποιο νέο απο την Λια, αν δεν μου στείλει μήνυμα μέχρι το απόγευμα σκέφτομαι να την πάρω ένα τηλέφωνο αν και δεν θέλω να ενοχλησω πρώτη μέρα.

Πολυ ζεστη και σήμερα, περπάτησα και αρκετά το πρωι και λέω να ξαπλωσω σε λίγο.

Εμείς σήμερα έχουμε επέτειο γαμου, πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια, και θα βγούμε το βράδυ για παγωτάκι όχι τίποτα το ιδιαίτερο.

Αμαλία για αυτο που ρωτησες, μετα το εξάμηνο δεν χρειάζεται να αποστειρωνεις τίποτα καλο πλύσιμο και είσαι οκ. Φαίνονται λίγο βουνό οι οδηγίες αλλα άμα αρχίσεις γινεται ρουτίνα. Μια χαρα είναι ο μικρουλης σου και απο βάρος και απο ύψος είδες, οπότε να μην ανησυχείς για το γάλα σου. Εγω πάλι δεν ντρεπομουνα και θηλαζα οπουδήποτε οπότε ναι την είχα μαζι μου συνέχεια, άλλωστε είχα παθει και το άλλο δεν ένιωθα και στη σκέψη και μονο ότι θα κοιμόταν ένα βράδυ μακριά μου.

Αντωνία τώρα στη μαμα σου σίγουρα θα είστε καλύτερα και θα ξεκουραστεις λιγάκι και θα ειναι πιστεύω καλύτερα και για την μικρουλα σου, μεγαλωσε και ο δικος σου ο μπεμπης.

Ανθη μου πως τα περνάτε αφου αρεσει στον Πανουλη καλα θα περάσετε!!!!! Τυχερουλα που είσαι διακοπουλες!!!!!!!

Αφροδίτη υπομονη και προσοχή με τα πονακια έχεις μπει και εσυ στο μήνα σου.

Έλενα πολυ καλα έκανες που βγήκατε βολτουλα, Και είδες που ήταν ήσυχη αφού είχε τη μανούλα και το γαλατακι της μαζι τι αλλο ήθελε. Μπράβο που θηλασες έξω δεν είναι τίποτα αν σκέφτεσαι ότι θρεφεις το μωρακι σου μη σε νοιαζει αν σε κοιτάνε ή τι μπορει να λένε οι άλλοι, να είσαι περήφανη για αυτό που κανείς. Είναι λίγο νωρίς να βρεις τον χρονο μεταξύ των γευμάτων της μπεμπας για το θηλαστρο, πάντως το γάλα παράγεται την ώρα που έχεις το μωρο στο στήθος. Εγω θα σου έλεγα να βγάζεις απο αυτο που δεν έφαγε την τελευταία φορα και όταν ξανά ζητήσει την βάζεις εναλλάξ σε αυτο που έχει πιο πολυ ώρα να βγάλει γάλα.

Σταυρουλα μια χαρα ο μικρός σου, ρυθμίζεται καλα και η παραγωγη τώρα, είσαι το καλύτερο παράδειγμα για τις υπόλοιπες πρωτομανουλες, κοντα στις 40 μέρες όλα γινονται πιο εύκολα, Και κανείς πολυ καλα που κλείνεις τα αυτιά σου στους γύρω σου, μόνο εσυ ξερεις τι είναι καλύτερο για το μικράκι σου

Αλέκα αφου τρώει καλα ο πετρακης τι άλλο θα μπορούσε να κανει :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου έστειλε μήνυμα η Λια μας, γεννησε το αντρακι της 3140 με ολική! Συνηλθε λιγο αλλα πονάει πολυ!

Να σου ζήσει να είναι γέρος ευτυχισμένος και καλοτυχος και να έχει όλα τα καλα του κόσμου!!!!!

Να τον καμαρωνεται πάντα και να σας γεμιζει χαμογελά!! :D:D

Καλη λοχεια και καλούς θηλασμους!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νατα ναατα τα καλα τα νεα ξεκινησανε και του ιουλιου οι μανουλες να ξελευτερωνονται.... συγχαρητηρια λιακι μου καλοτυχος ναναι και καλη λοχεια ναχεις!!!!

ελενα μου το βγαζω μονο οταν θελω να παω καπου για να το ταισει καποιος αλλος θηλαζ πρωτα το μικρο και μετα απο καμια ωρα βγαζω με το θηλαστρο. εγω προσωπικα ακολουθω τη τακτικη οταν κοιμηθει το μωρο καλα να αρμεχτω δηλαδη ξερω περιπου ποιες ωρες κοιμαται περισσοτερο και τοτε αρμεγομαι... παντως μου εχει τυχει να αρμεχτω και μετα να τον βαλω καπακι στο βυζι και μια χαρα ηπιε και ξανακοιμηθηκε... να ξερεις τη θηλαστικη κινηση που κανει το μωρο ενεργοποιει τη ροη του βυζιου αλλα το ρουφηγμα που κανει το θηλαστρο δεν την ενεργοποιει παντα γιαυτο λεμε "μη βλεπετε ποσο βγαζετε με το θηλαστρο" μπορει μια μερα να βγαλεις 50μλ και την αλλη ακριβως την ιδια ωρα 100μλ.

τωρα που θα επιστρεψω δουλεια και θα καθησω μια μερα να κανω την τραπεζα γαλακτος παντα αφου κοιμαται μετα θα αρμεγομαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λία να σου ζήσει ο μπεμπάκος, να είναι γερός και ευτυχισμένος!!

Ίσως τώρα να έχει γεννήσει και η Ελένη!

Νομίζω ότι σήμερα είναι της Αγίας Κυριακής.Αν δεν κάνω λάθος λοιπόν, Αλέκα και Νανσυ να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας και να τα δείτε όπως επιθυμείτε!

Κατερίνα, χρόνια πολλά για την επέτειο σας, να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Έλενα, φυσικά και θα μπαίνω στο ίντερνετ απο Πάτρα, αλλίως θα φρίκαρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιακι μου γλυκο ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Να ναι γερο, τυχερο και φωτισμενο το μωρακι σας και εσεις γεροι να το καμαρωνετε να μεγαλωνει και να ομορφαινει τη ζωη σας. Καλη λοχεια να εχεις, με το καλο να βγεις απο το μαιευτηριο και να μας τα πεις ολα.

ΚΑγκουρακι να στειλεις τα φιλια μας και τις ευχες μας στο κοριτσακι μας.

ΚΑνενα νεο απο την Ελενη δεν εχουμε?????????????????????????????????????????

post-13747-13873939484091_thumb.jpg

post-13747-13873939487282_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!!!!!τι εκπληξη ηταν αυτη?!!!λιλ να σου ζησει ο μπεμπης,καλοτυχος κ καλοφωτισμενος!!καλη λοχεια!!

η ελενη κοριτσια δεν μου εστειλε ακομα μνμ..ισως να μη γεννησε ακομα,δεν ξερω..την εστειλα το μεσημερι κ της ειπα τα νεα για την λιλ..οταν ειναι θα μου πει..

κατερινα χρονια πολλα!!!να τα εκατοστισεται!!

αλεκα κ η δικια μου για πολυ χεσιμο μιλαμε..της αλλαζω την πανα κ μετα απο 5 λεπτα ξανακανει..ασυμφορη καλε τι λεω εισαι!! :);)

οταν ειχα βγαλει με το θηλαστρο μετα απο 10 λεπτα ξυπνησε η μπεμπα..την εβαλα απο το δεξι που ειχα βγαλει νωριτερα να βυζαινει κ απο το αριστερο ειχα το θηλαστρο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιακι να σου ζησει!!!!!!Τι ωραια!!

Περιμενουμε και τα νεα απο Ελενη.Κι αλλα μωρακια στην παρεαα!!

Σημερα της Αγ.Κυριακης,τετοια μερα θα γιορταζει το καμαρι μου το δευτερο του ονομα!

Πως πατε με τη ζεστη?Δουλευει ο κλιματισμος στο φουλ?Δεν θυμαμαι τι λεγατε.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λια απο ζεστη αλλο τιποτα!ο ανεμιστηρας στο φουλ...καλε τα μεμε μου καινε παρα πολυ!!!κ τα δικα σας ετσι ειναι?

καλε ξεχασα να πω για ΤΟΥΛΑΚΙ να σου ζησει κοριτσαρα μου κ απο δω!!καλοτυχο κ καλη λοχεια να εχετε!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς σήμερα έχουμε επέτειο γαμου, πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια, και θα βγούμε το βράδυ για παγωτάκι όχι τίποτα το ιδιαίτερο.

Να ζησετε και να ευτυχησετε γλυκουλα μου. Καλα να περασετε το βραδυ και με το καλο να κρατησετε το μωρακι σας αγκαλιτσα. :):):):):D:D:D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα μανουλες κ εγκυουλες,ειστε καλα;

εγω ετσι κ ετσι,ειμαι στους γονεις μου κ ηδη η μερα μου εχει φανει ατελειωτη,βασικα ειμαι κ ολη μερα αραχτη κ δε περναει κ η ωρα.εχω κ κατι πονακια σημερα κ εχω αγχωθει.κ κουνιεται κ παρα πολυ η μπεμπα.

η ζεστη δε παλευεται κ δε μπορω κ αυτη τη κλεισουρα που εχουμε λογω κλιματισμου.εχω που εχω περιεργη ψυχολογια.

λια μου να σου ζησει το μωρακι σου,κ σε σενα καλη λοχεια,οντως πολυ ξαφνικο αλλα απο τη μια καλυτερα γιατι κ αυτο το αγχος του ραντεβου ειναι ψυχοφθορο,εγω απο τωρα το σκεφτομαι εκτος απροοπτου φυσικα.

κατερινακι μου να ζησετε με το καλο κ το αγορακι σας,ωραια να γεναγες σημερα που εχετε επετειο,θα ειχες διπλη γιορτη,καλα να περασετε κ στη βολτιτσα σας!

ανθη μου κ εγω σε ζηλευω που εισαι διακοπες,θα ηθελα κ εγω παρα πολυ κ αν ηθελα αυτη τη στιγμη θα ημουν.αχ ας μη το σκεφτομαι..ακομα δεν ξερω αν εκανα καλα..συμφωνω απολυτα για το τσιγαρο στις διακοπες,εδω στην αθηνα ειμαστε κ καθομαστε στο μπαλκονι κ λεμε να ειχαμε ενα.

αχ τωρα λενε στη τηλεοραση θα κρατησει ολη την εβδομαδα η ζεστη...

αυτα κ απο μενα κοριτσια μου,πολλα φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Este axx ti wraia pou tha kaneis mpanio!! Egw blepw ti thalassa kai zileuw pou den kanw...emena mou eipe h maia tou giatrou na kanw mpanio meta pou tha 40isw. Mallon einai alliws gia kaisariki. Tha sarantisw teli Iouliou. Mexri tote mono tha ti blepw!

Aleka gia to thilastro sas rwtisa giati egw den bgazw gia otan tha leipw mia sto toso alla giati exw ksekinisei tin fulaksi ston katapsukti giati otan tha arxisw mathimata den tha mporw kai logika tha mou kwpei opote afou exw arketo gala twra lew na to fulaksw gia tote mpas kai faei etsi allon 1 mina.

Den kserw an einai blakeia h oxi, apla skeftika etsi giati exw kai polu gala, alla kai giati upo alles sunthikes tha afierwnomoun kai tha thilaza polu pio polu ap'oti tha mporesw twra logw douleias.

Ariadni mia xara tote afou tha mpaineis kai apo Patra!! Gia na mi se xasoume toses meres ksafnika!

Kagouraki xronia sas polla na eiste panta eutuxismeni kai me to kalo to mwraki sou!!

Delphinaki kai emena kaine...mallon exei sxesi me to gala...isws giati gia skepsou an den kaigane to gala tha ebgaine kruo...gia fantasou autes pou gennane xeimwna? Tha ekanan to pagwto mou!! :lol:

Bikaki upomoni!! Poso kairo tha katseis stous goneis sou?? Kai edw polu zesti...kai h mpempa mou olo idrwmeni einai kai fobamai kiolas me to klimatistiko mi kruwsei.

Anthi, an egw twra imoun diakopes kai egkuos....tha etrwga ola ta fagita tou mpoufe afou de mporw oute tsigaro na kanw oute na piw tipota!!! :lol: Bgale to axti sou twra pou mporeis!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas koritsia mou, ego simera eixa ton antrouli mou spiti, eixe repo :):) pigame mia bolta to proi sta magazia na bro forema kai pedilaki gia ena gamo pou exo to sabbato! alla den brika tipota, eixe kai polu zesti kai den antexa na dokimazo polla!!! t'apogeuma pigame sti thalassa alla den mpika, fobamai min kolliso mikrobio tora sto telos!

lil mou na sou zisei to moraki, ekpliksi mas ekanes ;) kali loxeia kai kalous thulasmous...

anthi kala na peraseis, na ksekourasteis oso mporeis :)

katerina teleia ta autokollita, polu mou aresoun.. xronia sas pollaaaaaaa!!! na ta ekatostisete kai me to kalo to moraki sas ;);)

este mou kalo ntoin ntoin :lol::lol:[smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif] ax se zileueo kai ego theloooooooo

toulaki na sou zisei to nini sas! kali loxeia kai kalous thulasmous...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κάνετε κορίτσια;; Εγώ όσο περνά ο καιρός γίνομαι όλο και πιο δυσκίνητη :?:?:?:? Ωραίες οι διακοπές κοριτσάκια μου αλλά μη ζηλεύετε και πολύ γιατί στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης και με ένα τρίχρονο παιδάκι οι διακοπές δεν είναι ακριβώς όπως τις φαντάζεστε..Το καλό βέβαια είναι ότι περνά πιο εύκολα και πιο ευχάριστα η ώρα απ' 'οτι περνά στην Αθήνα..

LIL να σου ζήσει το μικρό σου το αγοράκι! Σε περιμένουμε να γυρίσεις για να μας πεις νεάκια!!!

Ελενάκι δυστυχώς ούτε το φαγητό δεν μπορώ να απολαύσω..Έχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πρόβλημα με το στομάχι μου και χωρίς να φάω πολύ υποφέρω από στομαχόπονο και καιύρες..Σήμερα για παράδειγμα έφαγα το πρωινό μου (ομολογώ πως έφαγα "γενναίο" πρωινό) και μετά (στις 4 το μεσημέρι) μια μερίδα χόρτα και ένα κανελόνι που άφησε ο Πάνος από την μερίδα του. Ε ακόμα είναι χάλια το στομάχι μου και νιώθω ότι έφαγα πριν μισή ώρα..Να σας πω ότι έχουν περάσει από το τελευταίο μου γεύμα 11 ολόκληρες ώρες :shock::shock::shock::shock: Δεν την παλεύω..

Τι κάνει η κουκλίτσα σου;; Προσαρμόστηκες στη νέα κατάσταση;;

Κατερινάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Σήμερα είχατε επέτειο γάμου εσείς και αύριο έχουμε εμείς και κλείνουμε 6 χρονάκια παντρεμένοι! Παραλίγο θα είχαμε ίδια μέρα επέτειο!

Αριάδνη ο γιατρός με συμβούλευσε να μην κάνω μπάνια για καλό και για κακό. Δε θέλει να αρπάξω μικρόβιο τελευταία στιγμή..Είπα λοιπόν να τον ακούσω. Του χρόνου να είμαστε καλά θα τα χαρώ τα μπανάκια!!

Η Ελένη άραγε γέννησε;;;;;

Σταυρούλα φοβερός ο Στράτος στον ύπνο και φαντάζομαι ότι τώρα που ρυθμίστηκε και η παραγωγή σου όλα θα είναι πιο εύκολα ;););););)

Αυτά κοριτσάκια μου γλυκά..Πάλι νύσταξσ τρελά..

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!!!!

η ελενη μας γεννησε ενα πανεμορφο κοριτσακι 2830!!!μου εστειλε το βραδυ μνμ..ειπε οτι ταλαιπωρηθηκε πολυ..θα μας τα πει οταν γυρισουν σπιτι!!! να σου ζησει γερο και καλοτυχο !!!καλη λοχεια!! :):-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lil mou na sou zisei to antraki sou kopela mou panta ygeia kai tixi na exei sti zwi tou kiesy kali loxeia!!

nenemou emeis ta eipame ola ta kala sou eyxomai koritsaki mou!

filia se oles koritsakia mou na kserete oti sas diavazw kai sas skeytomai panta gluka :-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera koritsia,

ti kanete simera...pali polu zesti tha exei...

exw liwsei kai den kserw pia ti na kanw, me to a/c kruwnw to bradu giati erxete panw mou kai de mporoume na to ruthmisoume alliws, einai apla se kaki thesi, xwris auto liwnw...drama h katastasi!

Extes omws itan alli mia duskoli nuxta me ti mpempa...den kserw ti ginetai, auta ta ponakia tin pianoun to bradu??? apo tis 10 pou ksupnise koimithike stis 1:30 kai oxi stin kounia alla stin aggalia mou. Molis tin ebaza kounia h port mpempe ksupnouse kai eklaige. O antras mou simera douleue prwinos kai exei koimithei mono 2 wres! Entometaksu meta pou tha koimithei, koimatai kanena 4wro seri to bradu. Apla to thema einai mexri na koimithei, alla fainetai oti talaipwritai polu me ta ponakia to kaimeno mou. Aurio tha pame sti giatro na doume ti tha mas pei.

Nene mou kai Lil mou sas euxomai na sas zisoun ta mwrakia kai kali loxeia! Perimenoume na gurisete kai na mas peite leptomereies!

Anthouli mou auto mou thumizei emena prin gurisei h mpempa pou itan akoma orthia kai mou pieze to stomaxi....de mporousa na faw, eniwtha sunexeia san na exw faei enw imoun sxedon nustikia! Meta omws pou gurise isia, toulaxiston to mesimeri imoun kalitera...to bradu etrwga elafria giati ama etrwga baria de mporousa na koimithw, eniwtha oti to fagito mou gurizei panw otan ksaplwna. Upomoni kali mou kai ftaneis kai esu pros to telos! Me ti mpempa opws eipa kai pio panw prospathoume akoma na prosarmostoume giati mas talaipwroun ta ponakia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερουδια κοριτσακια μου και μωρακια μας :):):):)

Νενε μου να το χαιρεσαι το μωρακι σου κοπελα μου, να ναι γερο, τυχερο και φωτισμενο και εσυ καλη λοχεια να εχεις :D:D:D:D:D . Διαβασα οτι ταλαιπωρηθηκες αλλα ειμαι σιγουρη οτι τωρα ολα περασαν ;);););) Με το καλο να πατε στο σπιτι σας και να μας πεις την εμπειρια σου.

Εχω κατι νευρα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: . Ενα φιλος του αντρα μου απο τη Βέροια εχει ενα γαμο στη Φλωρινα στις 7 το απογευμα και ηδη ξεκινησε απο τη Βέροια για να ερθει σε εμας για καφε (!!!!!!) και μετα να παει στο γαμο. Που σημαινει οτι θα ειναι εδω το αργοτερο μεχρι τις 12 και θα τον φαμε στη μαπα μεχρι το απογευμα που θα φυγει....... καλα ρε φιλε ρωτας αν μπορουμε? ειμαστε και εγκυες γυναικες και δεν εχουμε ορεξη για τραπεζοματα και καφεδες. Ειπα τον στρατηγο παρ' τον πατε για καφε και ρωτα τι θελει να φαει, παρτε απο κανενα ψητοπωλειο τιποτα της ωρας και φερτε τα να φατε. Δεν θα κατσω εγω να σκασω τι να του μαγειρεψω.... ειχα ξεπαγωσει απο εχθες κιμα για εμας να κανω μακαρονια με κιμα και δεν θα σκασω περισσοτερο :shock::shock::shock::shock::shock:

Ρωτα πρωτα ρε φιλε... παιδια μπορειτε? μηπως ειμαι βαρος? εχω και μωρο παιδι!!!!

Ουφ τα ειπα και ηρεμησα γιατι αν τα πω στον στρατηγο θα αρχισει να μουρμουριζει...... και δεν ειμαι και καμια αφιλοξενη ρε γμτ, το σπιτι μου ειναι ανοιχτο για ολον τον κοσμο αρκει να ειμαι εγω σε θεση να εχω κοσμο και να ξερω απο πριν το προγραμμα του καθενος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...