Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Περάσαμε πέρυσι και οι 3. Τον έφερε ο μικρός από το σταθμό. Ισως χρειαστείτε αντιβίωση. Πάντως καλύτερα να τον πας να το προλάβεις. Θα βοηθήσει και αυτόν και εσένα! 
    • Καλά έκανες και το είπες όταν ένιωθες. Ναι εννοείται αυτό που λες. Οτι απλά δυστυχώς πολλές φορές για διαφορετικούς λόγους δεν έχουμε βοήθεια και είναι λογικό να πέφτουμε συναισθηματικά και σωματικά. Εγώ από φίλες παντως που μου έλεγαν το δεν κάνω σωστά, απλά έβαλα στα αυτιά ασπίδα και είπα ότι και να λένε δεν θα με επηρεάζει. Προφανώς δεν είναι εύκολο. Και όλοι επηρεαζόμαστε αλλά ας έχουμε πίσω πίσω στο μυαλό ότι κακώς επηραζομαστε, κάπως σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!
    • Μίλησα τώρα με τον παιδίατρο γιατί ο μικρός δεν είναι καθόλου καλά και ειδα καινκατακοκκινο λαιμό και θα τον πάω να τον δει το απόγευμα ότι είναι να το προλάβουμε. Έχει πολλά κρούσματα στρεπτοκοκκο στο σχολείο. Οπότε καλύτερα να τον πάω να είμαι και εγώ ήσυχη μην κολλήσω και τίποτα τώρα στο τέλος.   
    • και εμένα πήγε η μαμά μου και έφερε τα μαθήματα και εκτός αυτά ποαπέχουν για το σπίτι έχουμε να διαβάσουμε και αυτά που έκαναν σχολείο. Εσένα όμως δεν είναι οτι δεν θέλουν αλλά δεν μπορούν για σοβαρά θέματα. Επίσης το κυριοτερο δεν παρεμβαίνουν και σας επαινουν. Εμάς ποτέ κανείς δεν μας έχει πει μπράβο! Στην τελευταία παλινδρομη που είχα μόνο που δεν τα βάλανε μαζί μου επειδή το έχασα. Για αυτό σε αυτή την εγκυμοσύνη το ανακοινώσαμε σε γονείς και αδέρφια μετά την αυχενική. Φαντάσου πως μπαίνω στον 9ο και ακόμα πολλοί δεν ξέρουν πως είμαι έγκυος, θα με δουν μια και καλή με το μωρό αγκαλιά.
    • Αααα μια χαρά είσαι τέλεια! Έχω ναι αλλά τρία μικρακια 2 κοριτσάκια 5.5 και 3.5 και ένα αγοράκι 1.5 χρόνων. Τώρα αυτό μας ήρθε απροσδόκητα γιατί είχαμε πει ότι τέλος με τον σύζυγο, αλλά εννοείται θα είναι καλοδεχούμενο και το νέο μικράκι. Απλά λόγω ηλικίας είμαι αρκετά συγκρατημένη προς το παρόν. Εσύ έχεις κορίτσι μου;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...