Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με αγάπη: Πάρτε και δεύτερη κ τρίτη γνώμη!


Recommended Posts

-Σε συνέχεια του Θέματος άλλη μια ίδια περίπτωση…-

Σας γράφω με πολύ αγάπη και με επιθυμία για όλες να έχει γίνει το ίδιο λάθος με μένα και να πάρετε από αυτό το θέμα κουράγιο.

Μετά από 2 χρόνια περίπου στενοχώριας και μετά από 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, με ψυχολογία στο μηδέν και το όνειρο μιας εγκυμοσύνης να φαντάζει τόσο μακρινό, όπως μας τόνιζε ο άνθρωπος που είχε πάρει υποτίθεται τον όρκο του Ιπποκράτη και λίγο πριν μια λαπαροσκόπηση και στο δρόμο της εξωσωματικής, πήρα την απόφαση να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από γιατρό του Αλεξάνδρα. Και μια τρίτη από γιατρό του ΙΚΑ γιατί τα οικονομικά είναι λίγο δυσάρεστα. Υψηλή προλακτίνη! Εξέταση που δεν είχα κάνει ποτέ ενώ ήταν στις εξετάσεις που πρώτα πρέπει να κάνει κανείς. Μετά από χορήγηση 2 εβδομάδων της σχετικής θεραπείας, μου ανακοινώθηκε ότι είμαι έγκυος. Μα είναι δυνατόν ; Σαλπιγγογραφίες , παρακολούθηση ωορρηξίας, pregnyl, σπερμοδιαγράμματα τεστοστερόνες..τι να πω; Διανύω τον τέταρτο μήνα κύησης! Και θα έγραφα νωρίτερα αλλά τώρα άρχισα να το συνειδητοποιώ γιατί μου φάνταζε τόσο ξένο….Συμβουλή από φίλη δείτε το: πάρτε και δεύτερη και τρίτη γνώμη! Ευχή και πίστη σε όλες: το πιο πιθανό είναι για όλες τις γυναίκες να μείνουν έγκυες τελικά.

Για τις γυναίκες που έχουν ταλαιπωρηθεί και τους έχουν πείσει ότι έχουν λίγες πιθανότητες : σας στέλνω από τα βάθη της καρδιάς μου και με μεγάλη συγκίνηση τώρα που γράφω όλες μου τις ευχές και την πίστη μου ότι θα έρθει αυτό που προσμένουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!!!! να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη και ένα υγιές θαυματάκι!!!!!!!

Πραγματικά εύχομαι και ελπίζω το μήνυμά σου να το διαβάσουν όσες περισσότερες μέλλουσες μανούλες γίνεται!!!!!!!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειλικρινά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την εγκυμοσύνη σου! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου υγιές!

Όσο για τη 2η και 3η γνώμη... πόσο δίκαιο έχεις! Σίγουρα το μήνυμά σου θα δώσει κουράγιο σε πολλές κοπέλες που προσπαθούν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...