Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΤΕ Η ΣΑΝΤΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕ Κ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΜΑ ΗΤΑΝ Κ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΗ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕ.Κ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Κ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ :lol::lol: ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ :lol::lol:

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΛΕΙΝΩ Κ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχ εμεις περασαμε τους κολικους καλοκαιρι και παντα απο τις 5 το πρωι μεχρι τις 7 αχ τι μου θυμησες τωρα....

σιγα που δεν θα στο εσπαγε η μικρη το πιατακι!!!!

ειπαμε η ξεμαλλιασμενη μανα με τη κουραδα στο κεφαλι και τη πανα κολλημενη απο πισω σου!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Τις προηγούμενες μέρες είχα απίστευτα νεύρα...δεν κοιμόμουν καλά το βράδυ, ο μικρός δεν κοιμόταν τα μεσημέρια, έχω διάβασμα για τις εξετάσεις, δουλειές στο σπίτι, δουλειές στο γραφείο, ο άντρας μου πιασμένος από την μέση του και τα νεύρα μου κρόσσια!!!!!!!!!!Ευτυχώς σήμερα ήταν καλύτερα! Πήγαμε και στο βουνό για πικ νικ και ηρέμησα λίγο... αύριο πάλι δουλειά...

Πρώτα απ'όλα Σταυρούλα να σου ζήσει το μωράκι!!!!!!!!!!!!!Βιαζόταν φαίνεται!!χα χα!!!!Καλύτερα έτσι απρόοπτα!!Θα περιμένουμε νέα σου κοριτσάκι μου!!!

Βέτα άντε με το καλό κορίτσι!Τουλάχιστον στο σπίτι θα είστε πιο άνετα!!!

Πασχαλιτσάκι να σου ζήσει ο πρίγκιπας πάντα καλότυχος και με υγεία!!!

ΛΙΛ καλύτερα έτσι με την απόφαση που πήρατε και εγώ το ίδιο θα έκανα!!

Νάνσυ προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!

Αριάδνη καλά αποτελέσματα! Εγώ μάλλον θα πάω και για επαναληπτικές μιας και δεν έχω προετοιμαστεί...βέβαια θα πάω Θεσσαλονίκη αλλά δεν περιμένω να περάσω...εκτός αν είμαι τυχερή με τα θέματα...

Τα λέμε μετά κορίτσια αν προλάβω αλλιώς αύριο!Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

apo ti stigmi pou mpika spiti mexri prin ligo milousa sto tilefono :? ponese to kefali mou :(

bikaki kai ego trelainomai gia ntomatosalata miam miam...

tsevoula oraia ta nea tis mpempas sou, pos ta kataferes kai pires mono 4 kila??????????

koritsia simera sti paralia itan 2 egkuoules touristries kai eixan kai megales koilies! milisa me mia kai einai ston 8o. otan mou to eipe frikara, pos tin afise o giatros tis na kanei ena toso megalo taksidi????????

Δημοσίευση

Geia sas koritsiaaaa!

prin ligi wra gurisa apo thalassa...

Mpempoula kai edw olo egkues blepw sti thalassa kai lew ma kala einai fetos h xronia tous h apla den tis paratirousa tis alles xronies! Kai egw milisa me ti mia giati kathotan akribws mprosta mou...eixame tin idia koilia kai ti rwtaw kai mou leei oti molis mpike ston 7!! Eixe kai ena koritsaki 2 xronwn kai skeftika esas koritsia pou exete tis mikroules...itan polu gluka h mikri na platsourizei kai na paizei stin paralia!

Tseboula mono 4 kila exeis parei?? Mia xara se briskw!

Bikaki kai emeis twra pou einai h epoxi tous exoume kathimerina ntomatosalata sto trapezi kai mas aresei polu kai emas...apla egw bazw kai ena swro alla mesa oxi mono ntomata. Bazw ntomata, aggouri, kremmudi, paksumadi, muzithra kritikia! Einai teleio to kalokairi!

Nansouli ap'oti blepw kataferes na tous exeis olous souza!! xixixi Kala tous ekanes...mono tin kori den exeis kataferei akoma!! :lol:

Gia kliniki emas mas exoun pei liksiarxiki praksi gamou, oikogeneiaki katastasi, tautotites kai bibliario ugeias! Aurio tha ta kanoume kai emeis.

Aurio tha pame na doume ti mpempoula epitelous!

Lete to Delphinaki na apofasise meta na kanei oikodomikes ergasies kai meta apo auto na pige na gennisei??? :lol:

Delphinaki pou eisai?? :) Se pirazw kai ligaki!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,ελπίζω να είστε όλες καλά.

Επιτέλους γυρίσαμε σπίτι!!

Ευχαριστώ βρε κορίτσια για την συμπαράσταση, δεν είναι ότι δεν εμπιστεύομαι τους γιατρούς αλλά και στο ντοπλερ ενω αυτή μου είπε ότι όλα τέλεια, μετά που διάβασα την εξέταση αναλυτικά, είδα ότι έλεγε γήρανση πλακούντα grade 2 και ψιλοδιάβασα στο ιντερνετ και αγχώθηκα. Δεν ξέρω τι να πώ. Πάλι στο αγχος θα είμαι μέχρι την αλλη Παρασκευή που θα πάω γιατρό. Γενικά πάντως αισθάνομαι ότι βάρυνα πολύ, δεν κοιμάμαι καθόλου καλά τα βράδυα, όλο πιάνομαι, χάλια. Κουράστηκα και πάρα πολύ και είμαι πεσμένη ψυχολογικά.

Αφροδίτη εγώ δεν θέλω καν να σκέφτομαι οτι μπορει να χρειαστεί να πάω σε επαναληπτικές εξετάσεις, δεν θα την παλέψω.

Πολλά φιλιά σε όλες...

Δημοσίευση

λοιπον κυριες μου γλωσσουδες αυριο που θα λειπω ολη μερα σε δουλειες μη μου αρχισετε την πολυ παρλα και δεν προλαβω να δω ποια θα γεννησει..... και αν γεννησει καμια να μου το στειλετε σε πμ γιατι δεν ξερω τι ωρα θα ανοιξω τον υπολογιστη!

αριαδνη μη μπαινεις σε διαδικασια να διαβαζεις τον υπερηχο μεσω internet....σου το ξαναπα το πολυ πολυ η μπεμπα σου να σας επισκεφτει νωριτερα!

τη καληνυχτα μου σε ολες σας!

Δημοσίευση

Εφυγαν τα πεθερικα και παλι μονοι... αυριο εχει και ο μπαμπης υπηρεσια και χαλιεμαι αλλα τι να κανουμε.....

Ευτυχως καναμε και αλλες δουλειες με την πεθερα και ετσι εμειναν τα σαλονια που θα τα κανω σε κανα 2 εβδομαδες να ειναι καθαρα και να στρωσω και τα καλοκαιρινα χαλια και τελος. Ανυπομονω να ερθουν τα επιπλα του πριγκιπα την τεταρτη και να ετοιμασουμε το δωματιο του για να αρχισει να κοιμαται εκει μεσα ;);););) αραγε πως θα του φανει? ελπιζω να μη δυσκολευτουμε οικογενειακως.

Τσεβουλα πολυ καλα τα νεα σας. ολα καλα θα πανε και με εσας κοπελα μου θα δεις ;););)

Νανσυ μου υπομονη και το ατιμο το χαπι. Τι να κανουμε, ολες για τα μωρακια μας θυσιαζομαστε γλυκια μου...

Αλεκα το σχολιο για την μικρη της νανσυ δεν υπαρχει απλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτουλα μου και εσυ τι περνας.... σας θαυμαζω εσας που δουλευετε και εχετε και παιδακι. ειστε αξιεπαινες!!!! εγω δεν θα τα καταφερνα, ειδικα εδω χωρις βοηθεια..

Αριαδνη μου και εγω οταν εκανα ντοπλερ αναπτυξης στην 32η εβδομαδα ο πλακουντας ειχε την ιδια γηρανση με σενα. δεν με ανησυχησε ο γιατρος. απλα οταν μπηκα στην 38 εβδομαδα αρχισαμε να βλεπουμε ασβεστωσεις και επειδη ανεβαζα πιεση και ειχε ο μικρος και ασχημη θεση καναμε καισαρικη. ολα θα πανε καλα και θα γεννησεις στην ωρα σου :):):)

σας καληνυχτω . παω να φαω και να ξαπλωσω γιατι απο το πρωι κανουμε δουλειες και εχω βαλει συνολο 6 πλυντηρια!!!!!!!! να δουμε ποιος θα τα σιδερωσει, αν και ξερω την απαντηση :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ax βρε Κατερινάκι με καθησύχασες λιγάκι.

Νάνσυ υποτίθεται ότι ο πλακούντας γερνάει μεχρι grade 3 αλλά αυτό υποτίθεται ότι γίνεται στις 40 εβδομάδες, στο τέλος δηλαδή. Δεν θέλω να πάρω το γιατρό γιατί αφού η άλλη που μου έκανε το ντόπλερ μου είπε ότι όλα είναι καλά που είναι και πιο ειδική, το ίδιο θα μου πει και αυτός. Όμως εγώ διάβασα ότι δεν θα πρέπε να είναι τόσο πολύ. Είναι σημάδι ότι το παιδί θα αρχίσει να μην τρέφεται καλά σε λίγο καιρό(αν συνεχίσει να γερνάει) και όπως είπε και το Κατερινακι θα χρειαστεί να το πάρουν νωρίτερα.Και τα κιλά θα είναι λίγα λογικά .

Δημοσίευση

Αριάδνη μου μην αγχώνεσαι!!!Όλα καλά θα είναι με το μωράκι σου!!!Το πολύ πολύ να μην φτάσεις στις 40 εβδομάδες...να βγει το κοριτσάκι σου νωρίτερα!

Τσεβούλα....μόνο 4 κιλά εγώ ήδη είμαι στα +11........αν και να πω την αλήθεια δεν προσέχω καθόλου. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει σύνολο 11 κιλά τώρα με βλέπω να φτάνω άνετα τα 15 ;) Δεν πειράζει όμως θα τα χάσουμε μετά!!!

Με το καλό Πασχαλιτσάκι τα πραγματάκια του πρίγκιπα!!!Ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα ο μικρούλης σου!!!

Καλό βράδυ να έχετε!Ελπίζω να μπορέσω σήμερα να κοιμηθώ...

Έβαλα και καινούργια φωτο...μιας και μεγάλωσε η κοιλίτσα!!!!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!εδω ειμαι!! χαχαχαχα ελενα με εκανες κ γελασα!οχι δεν με αφησαν να πιασω πινελο... :( κ η μπεμπα δεν θελει να βγει..αντι να κατεβει πιο πολυ κοριτσια ανεβηκε στο στομαχι μου! πηγα στην αδερφη μου σημερα για να με δει τελευταια φορα φουσκωμενη..μενει ευοσμο κ εγω εξω σε ενα χωριο κ τωρα που δεν παιρνω πολυ το αμαξι δεν βρισκομαστε...μονο απο το skype βλεπομαστε!!

τονια με το καλο να γεννησει η φιλη σου...με εναν πονο! :)

πασχαλιτσακι κ παλι να τα εκατοστισει ο γιοκας σου!!! :):) φανταζομαι περασατε καλα!!! :)

οσο για τα κιλα πηρα 19κ μεχρι προχτες.. χαιρμαι πολυ γιτι ημουν σαν τα παιδια της αιθιοπιας!

α :o επισης χτες βραδυ που εκανα μασαζ το στηθος εβγαλα πρωτογαλα κ απ'τα 2 μεμε!!!! :):) πολυ χαρηκα!!!

σας καληνυχτω,πολλα πολλα φιλια σε ολες τα λεμε αυριο!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά;; Μετά τα νέα της Σταυρούλας αγχωθήκατε μου φαίνεται λιγάκι οι μανούλες ΙΟΥΝΙΟΥ...Πάντως είναι γεγονός πως δεν το έχουμε με τις προβλέψεις :?:?:?:?

Αλεκάκι γεννάς μεθαύριο;;;;; Δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι είσαι κι εσύ τόσο κοντά στη γέννα. Μίλησα με το Καρολινάκι και μου είπε ότι η Λυδία της χάρηκε πάρα πολύ με το μωρό αλλά γενικώς πρέπει να έχει πάντα το νου της (πχ όταν θηλάζει τον ποντικούλη βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον μπέμπη κ.ά.). Κατά τα άλλα περιμένει να σαραντίσει ο ποντικούλης για να χαλαρώσει και εκείνη λιγάκι. Στέλνει σε όλες τα φιλιά της!

Βρε Μαράκι μου εδώ είσαι ακόμα :lol::lol::lol::lol::lol: ;;;;;Η μπουμπού δε θέλει να βγει με τίποτα μου φαίνεται! Εγώ στο γιο μου είχα φτάσει 40 εβδ. παρά κάτι και τις 3 τελευταίες μέρες πριν τη γέννα είχα ρίξει τρελό περπάτημα και πολύ γρήγορο γιατί δεν άντεχα άλλο. Τελικά γέννησα ακριβώς στην ΠΗΤ.

Βικάκι μου άνοιξες την όρεξη με την ντοματοσαλάτα..Αύριο λέω να φάω μπριζολίτσα με χωριάτικη σαλάτα!!!!Επίσης μου άνοιξες ακόμα περισσότερο την όρεξη με το παγωμένο καφεδάκι+τσιγαράκι..Το χειμώνα δεν το σκεφτόμουν πολύ..Τώρα όμως...ΑΣΤΑ. Κάθε καλοκαίρι κάθομαι τα βράδια στη βεράντα και μπαίνω στο ίντερνετ, τρώω πατατάκια, πίνω κανά αναψυκτικό και κάνω κανά τσιγαράκι..Τώρα μέσα στο σαλόνι..Αν βγω έξω θα ξενερώσω :lol::lol::lol: Άντε τελειώνεις και τη δουλίτσα! Κι εγώ μέχρι και 13 Ιουνίου δουλεύω!

Έλενα πώς πάνε τα μπάνια;;Όλες οι εγκυούλες στη θαλασσίτσα βγήκαν;;; Εγώ από τη λαχτάρα μου θα γεννήσω και μόλις βγω από το μαιευτήριο θα κάνω στάση στη θάλασσα για βουτιά :lol::lol::lol::lol::lol:

Κατερινάκι μου γυρίσατε;; Περάσατε όμορφα;; Τελικα έκανες μπάνιο στη θάλασσα;;;

Πασχαλιτσάκι τι κάνει ο πριγκιπάκος σου;; Στρώνεις και καλοκαιρινά χαλιά :shock::shock: ;;;;;;Χαρά στο κουράγιο σου! Εμείς πατάμε στα πλακάκια!!! Μόνο στο δωμάτιο του Πάνου βάζω ένα μίνι χαλάκι αλλά ποτέ δεν κάθεται πάνω σε αυτό :lol::lol::lol::lol:

Τσεβούλα 4 κιλά;;;;;; :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock: Μπράβο βρε θηρίο! Μακάρι να είχα την τύχη σου!

Αριάδνη καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου! Μην ανησυχείς με το ντόπλερ. Το πολύ πολύ να έρθει η μπουμπού στις 38 αντί στις 40 εβδομάδες! Μια χαρά θα είναι και πάλι! Παρόλ' αυτά συζήτα όσα διάβασες και σε άγωσαν με το γιατρό σου! Γι' αυτό τους έχουμε!

Αφροδιτούλα είσαι κοντά στην 30η εβδομάδα και η κοιλίτσα σου είναι ακόμα πολύ μικρούλα!!!! Είσαι τυχερούλα γιατί θα γεννήσεις με το καλό και δε θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ! Μια χαρούλα!!!!!

Νάνσυ υπομονή! Μην ανησυχείς και τώρα που προσέχεις τόσο πολύ τα διδυμάκια σου θα έρθουν στην ώρα τους! Μια καλή μπυ φίλη γέννησε δίδυμα στην 38η εβδομάδα, 3.500 κιλά το καθένα!!!!!! Βέβαια στο τέλος δεν μπορούσε να κουνηθεί η δόλια!!!

Βρε κορίτσια μου είπε κάτι η μαμά μου και με κόλλησε..Γεννάω όπως ξέρετε μέσα στον Αύγουστο και μάλιστα ο δεκαπενταύγουστος είναι και πολύ πιθανή η μερομηνία...Μου είπε λοιπόν να ξεκαθαρίσω με το γιατρό μου πως θα είναι εδώ στην Αθήνα..Μα είναι δυνατόν να μην είναι εδώ;;;;;;Μήπως αν τον ρωτήσω παρεξηγηθεί και γίνω ρεζίλι;;; Τι λέτε;; Πρέπει να τον ρωτήσω κάτι τέτοιο;;;;;;;

Αυτάαααα!!!!! Αύριο ίσως να έχουμε και άλλα γεννητούρια! Ανυπομονώ και για τις ιστορίες τοκετών! Τις λατρεύω αυτές τις ιστορίες!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!

Δημοσίευση

Kalimera koritsiaaaa!!!

Kala egw simera sikwthika aksimerwta pali!

Xtes eixa polles suspaseis kai anipomonw na paw sto giatrouli simera na dw ti tha mas pei...

afou nomizame pws tha gennisw xtes etsi opws blepame tin koilia mou na sfugetai kai na tourlwnei sunexeia.

Alla itan suspaseis xwris pono. Paizei kanena rolo auto?? Prepei na akolouthountai apo pono gia na simainei oti gennaw???

Nai Anthi mou egw exw agxwthei me ti ksafniki genna tis Este giati den kserw ti na perimenw kai twra pou eixa diaforetika sumptwmata exthes nomiza pws tha gennisw!!

Anthi egw sti thesi sou tha rwtaga to giatro gia to an tha einai edw. Esu exeis polu kairo gia na kaneis mpania kale...egw idi paw kathe mera kai eimai ston 9 mina, esu mexri na ftaseis ston 9 exeis olo to kalokairi na kaneis mpania!!!

Ariadni min agxwnesai an tha einai ligo nwritera...egw den agxwnomai an tha gennisw nwritera, apla agxwnomai giati einai to oti den kserw pote tha ginei, auto to agnwsto me agxwnei!! Edw de blepeis emena, kanw oti mporw gia na bgei kai nwritera!! Perpataw, kolumpaw, paw laikes oti brw kanw! An ftasw kai stis meres tis Delphine mporei na ginw kai egw oikodomos!!!

Delphinaki euxomai na eisai esu h epomeni giati exeis ftasei pragmatika ws to telos!! Na sou pw, tipota extreme sports exeis skeftei na kaneis afou de boithaei h oikodomi?? Kanena bunjee jumping?? :lol:

Simera stis 10 tha dw kai gw ti mpempoula epitelous! Exw ligo agwnia na dw ti tha pei gia tis suspaseis!!

Pantws an gennaw tha enimerwsw tin ksemalliasmeni mou agapi me tin kourada sto kefali kai tha sas pei auti! Pisteuw na katalabate pia lew!!! :lol:

Mpempoula den se ksexasa, simera pou tha paw sto maieutirio tha ksanaparw ti listoula gia na sou ta pw akribws opws ta leei h lista giati ti diki mou den tin ebriska!

Δημοσίευση

καλημερα κοιλουμπιτσες μου!!

εσυ θαλασσια φαλαινιτσα μου ερωτα μου αγιατρευτε περιμενουμε τα νεα σου απο τον γιατρο!

ανθη μου φυσικα κ θα ρωτησεις!εγω στην κορη μου ηταν να γεννησω χριστουγεννα κ τον ρωτησαμε αμετρητες φορες τελικα βεβαια η μικρη δε ηθελε να βγει κ μπηκα με τεχνιτους 2 γεναρη για να μην παρει ολη την χρονια.

εμενα αρχησαν οι αυπνιες τι σπαστικο!!!3.5 με 5 το πρωι δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα κ οχι τιποτα αλλο χτυπησε κ 8.30 το τηλ κ με ξυπνησαν!πρεπει να βαλω απαγορευτικο για αυτες τισ ωρες..το οτι δεν παω στην δουλεια δεν σημαινει οτι θα πρεπει να σηκωνομαι κ απο τισ 7 για να απανταω στο τηλ. :evil::evil: κ μαλιστα οχι για σοβαρα θεματα.

Δημοσίευση

αρχισε να πεφτει κ νεκρα στο φορουμ σιγα σιγα!!

λια τι εγινε με τον γιατρο;;;;

βενους μεγαλωσε η κοιλιτσα σου!τωρα φαινεσαι εγκυος!!

παω να πλυνω κ εγω την μικρη να την ετοιμασω για παιδοτοπο να τησ φυγει λιγη ενεργεια!

Δημοσίευση

Καλημέρα τσαπερδώνες!

Ωραια μέρα για γεννητούρια ε?? :lol:

Να σας πω τα νεα μου γιατι πρεπει να ετοιμαστω.

Πηγαμε γιατρο,ολα καλα με το μωρακι,καναμε nst γιατι τις τελευταιες 3 μερες ειναι στριμωγμενος,αλλα μια χαρα η κινητικότητα.Το χέρι το γλιτώσαμε γιατι δεν εχω κάνει ακομα έκεινη την περιβόητη εξεταση...!!Πήγε να μου την ψιλοπει αλλα με λυπηθηκε μάλλον..!

Μου είπε πως όποτε θελω γενναμε.Του λεω και μπαινουμε με προκληση.Του ειπα βεβαια πως προτιμω να ξεκινησει μόνο του,αλλα γρήγορα!

Μας προεκυψε ομως θεματάκι και εχω φρικάρει λίγο...Εχω το δεξι μου ποδι μόνο,πρησμενο κανα μηνα και βάλε.Και χτες είχε τουμπανιασει πιο πολύ,φαινοταν και απο μακρια.Ευτυχως πίεση δεν έχω ανεβασει και δεν έχω κάποιο πόνο ή κοκκινίλα στη γαμπα για να μιλήσουμε για θρόμβωση.Ο γιατρος μου λεει οτι δεν ειναι απο την εγκυμοσυνη,γιατι στην εγκυμοσυνη πρηζονται και τα 2,οχι μονο το ενα.Και οτι ισως ειναι κατι αλλο που θα πρεπει να το κοιταξουμε οταν θα εχω γεννησει,κατι με το αιμα,μιλησε και για αυτοανοσο...

Αλλα δεν ήθελε να με αγχωσει...Δεν το κατάφερε :?:?

Απο τότε ''επεσα'' αλλα σκεφτομαι μηπως ο γιατρος λεει τελικα και καμια βλακεια,γιατι εχω ακουσει και αλλες εγκυες να πρηζονται μονο στο ενα ποδι και πουθενα αλλου.Εκεινος επιμενει οτι δεν σχετιζεται με την εγκυμοσυνη αυτη η περιπτωση.Τι να πω..

Μετα εκανα αλλη μια αποπειρα να παω να κάνω την εξεταση,και με διωξανε παλι απο το διαγνωστικο,γιατι δεν παιρνουν ρισκο!!Τα νευρα μου.Ηθελα να κλαψω!!

Πήρε ο αντρας μου το γιατρο μπας και βγαλουμε ακρη τελικα.Θα πάω σημερα στο Μητερα να μου την κάνουν και θα ειναι και ο γιατρος εκει.Αντε να δουμε γιατι με τις βλακειες όλες θα γεννησω και δεν θα ευχαριστηθω το παιδι μου απο το αγχος μήπως έχω τίποτα. :(

Λετε σ'ημερα ,αφου κάνω την εξεταση,μου δει και τραχηλο με την ευκαιρία?

Αν γεννησω πάντως θα προσπαθήσω να το μάθετε!!

Δημοσίευση

Καλημερα φουσκιτσες μου.

Εδω παλι συννεφιασε και παει για βροχη να μη πω για καταιγιδα!!!!!!! Ευτυχως που εβαλα τα πλυντηρια και στεγνωσαν.

Αφροδιτη ναι ειναι γεγονος. Εισαι εγκυος!!!!! Αυτη η φωτογραφια μαλιστα, φαινεται οτι μεσα στην κοιλιτσα εχεις μωρακι και οχι φαγακι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρακι πρεπει να κανουμε μασαζ στο στηθος πριν γεννησουμε? σου το ειπε καποια μαια??? ρωταω γιατι δεν το εχω ξανακουσει και στον πριγκιπα επειδη στο μαιευτηριο δεν τον εφερναν συχνα αργησε να κατεβει το γαλα και ημουν στα ορια μαστιτιδας...... πολυς πονος μεχρι να ξεκινησει να θηλαζει κανονικα. αν ετσι μπορω να βοηθησω να κανω και εγω μασαζ οταν θα κοντευω ;););););););)

Ανθη και εμεις στη Βέροια το καλοκαιρι εχουμε γυμνα τα πατωματα, στη μυτιληνη δεν το συζυτω :shock::shock::shock::shock::shock: αλλα εδω πανω θελει και το καλοκαιρι, οποτε θα στρωσω να μην κρυωνει και ο πριγκιπας που παιζει στο πατωμα.Οσο για τον γιατρο σου εγω θα ρωτουσα για να ειμαι ηρεμη βασικα. ΚΑι γιατι να παρεξηγηθει???????????????? εσυ πρεπει να ξερεις κοπελα μου :):):)

Ελενα με το καλο στο γιατρουλη και περιμενουμε νεα σας :D:D:D

ΝΑνσυ και εγω με τις αυπνιες εχω αρχισει και τα παιρνω :x:x:x:x:x:x:x:x:x . Οχι τιποτα αλλο αλλα λεω.... τωρα που μπορω να κοιμαμαι δεν κοιμαμαι και εργοτερα που δεν θα μπορω θα το ζηταω σαν τρελη!!!!! Εχω και τις καουρες μεσα στον υπνο......για το κατουρημα δεν το συζητω!!!!

Λιακι μια χαρα τα νεα σας. Για το πρηξιμο εχω την εντυπωση οτι και εμενα το ενα μου το ποδι στον πριγκιπα πρηζοταν πιο πολυ. ο γιατρος δεν με ανησυχησε αφου δεν ειχα λευκωμα. εγω ειχα και πιεση στον 9ο και παλι δεν με φοβισε. εγω πιστευω οτι με το που θα γεννησεις θα εχει φυγει ;);););););)

παω να μαζεψω το χαλι του πριγκιπα γιατι νομιζω οτι ψιχαλιζει γμτ.

Δημοσίευση

anna k emena me pianei wres wres na min thelw na dw kanenan...

k xthes imoun etsi den ithela kanenan k ama me milouse k kapoios me epianan dakrua den kserw giati....

pasxalaki mou polu argoporimena na xairesai ton prigkipako sou k na ton kamarwneis oso megalwnei...

beta mou k pali na sas zisei tha perimenoume na mas peis k tin empeiria sou...

nansy ksekourasi k mono min kaneis tpt k tha einai ola kala min anxwnesai

lil mou kala kanate k den kanate tin amnio oute egw tha tin ekana... mia xara tha einai ola...

ariadni mou kala apotelesmata na exeis k twra ksekourasi... min anxwnesai k sizita to me ton giatro sou ola tha pane kala tha deis....

bikaki ante den emeine polu stamatas k esu tha xalarwseis....

elena egw na deis ti anxws me epiase pou itan na gennisei meta apo mena i stauroula mas...

emena pali stin egkumosuni arxise na me travaei to psari pou genika den etrwga twra to thelw...

bikaki k emena mou aresei i ntomatosalata polu....

tsevoula mia xara ta nea sou.. ama nitheis kalutera me auton ton giatro kala ekanes k allakses...

aleka k emena etsi kanei opote to akoumpisei o mpampas tou stamataei kateutheian...

na pas apogeuma na tin kaneis egw panta apogeuma paw k einai mia xara....

elena k kokona me to kalo na deite ta mwrakia sas perimenoume nea...

venus nai twra fanike ligo oti eisai egkuos...

kale egw evala 17 kila k milate gia tosa liga, alla den mou fainontai lene oloi giati imoun k egw san ta paidakia tis aithiopoias opws leei k to maraki,, mono emena mou fainete oti exw ginei falainitsa..

lia k egw nomizw oti einai apo tin egkumosuni k den exeis tpt...

anthi mou na rwtiseis ennoeitai gia na eisai sigouri min teleutaia stigmi den einai k psaxnese...

loipon ta dika mou nea einai oti eimai apo psixologia xalia edw k duo meres den exw oreksi gia tpt k etsi sto asxeto mporei na valw k ta klamata xwris logo...

k exw k kati perierga ponakia apo xthes to mesimeri me epiase ena psilotsouksimo sto pipi mou k to vradi arga eixa entonous ponous xamila k den mporousa me tpt na voleutw.... twra eimai kalutera den ponaw lete na parw tin giatro na tin pw i na perimenw mexri methaurio pou tha paw apo kei na tis to pw...? :?:? lete na einai sumtwmata gennas?

Δημοσίευση

Καλημερα εγκυουλες και μανουλες πια,

επιστρεψαμε στην βάση μας, η μικρή ειναι σχολειο και εγώ εβαλα να φτιαξω τώρα τον κιμά και το μεσημερι τα μακαρονακια μου, ευκολο φαγητο σημερα. Εχω να παω και σουπερ μαρκετ γιατι δεν εχει τιποτα το ψυγειο.

Τελικά χθες δεν πηγαμε στην θαλασσα, ειχε λιγο αερακι δεν ειχαν και οι δικοι μου πολύ ορεξη οποτε δεν και μαλλον δεν προκειται να κανω μπανακι φετος γιατι μεχρι τον Ιουλιο δεν θα απομακρυνθώ πάλι απο Αθηνα, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει τις τελευταιες βδομάδες, και μετα μεχρι να σαραντησω να μην εχω αιμα και τετοια θα εχει μπει Σεπτέμβρης :( .

Αυριο εχω και γιατρο λετε να εχει γυρισει το θηριακι μου, νιωθω εξογκώματα πανω απο τον αφαλο ποτε δεξια και ποτε αριστερα, λετε να ναι ποδια αυτά, αχ μακαρι....

Πάω να διαβασω τα νεα σας και τα ξαναλεμε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...