Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εμένα τους ανησυχεί το ότι ανεβαίνει τη δεύτερη ώρα, ενώ θα έπρεπε να πέφτει. Τι σου είπε ο γιατρός σου μίλησες?
    • Ναι ναι! Και ίσως να επαναλάβω ξανά την καμπύλη τον επόμενο μήνα! Θα δω τι θα μου πει και ο ενδοκρινολόγος!
    • Καλησπέρα κορίτσια εγώ σήμερα είχα τον γυναικολόγο μου 1.600γρ το μωράκι αισίως 29 κ 3 🥰 ξανά γύρισε με το κεφάλι πάνω πλαγια ομως σε περίεργη στάση 😹 αλλά κ στο δεύτερο παιδί μου θυμάμαι είχε γυρίσει κάτω αφού πάτησα τις 30 εβδ. άρα όλα καλά το αφήνουμε να κολυμπάει όσο θέλει ή όσο το παίρνει με το μεγεθος που έχει  🤣 ο τράχηλος 4.5 εκ δν μειώθηκε από τον προηγούμενο μήνα, φουλ συσπάσεις άρα θα αυξήσω λίγο το μαγνήσιο γιατί έχω κ πάρα πολλές κράμπες που υποφέρω όλο το βράδυ.    αναμένω την Δευτέρα το ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ τον καρδιολόγο να δούμε την καρδούλα πως εξελίσσεται η μεσοκοιλιακη επικοινωνία 😊   ντοπλερ κάνω κάθε μήνα που πάω στο νοσοκομείο είναι στα πλαίσια ελέγχου της καρδιάς να βλέπουμε τα πάντα από την αρχή!    Γράψτε μας κ τ άλλα κορίτσια όταν πάτε στο γιατρό τα νέα σας ❤️
    • Τελικά μόνο εγώ της έκανα το bexsero ήδη; Λίγα δέκατα έκανε και είχε γκρίνια για μισή μέρα γιατί πονούσε το ποδαράκι της μόνο. Τώρα στις 16 έχουμε τα επαναληπτικά του hexyon και rotarix. 
    • Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι...είναι στις φυσιολογικές τιμές αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε να ανεβαίνει τόσο πάνω στην πρωτη ωρα. Θα μου τα αναλύσει αύριο ο γιατρός και θα σας πω το πόρισμα. Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τρεις φορές την ημέρα σίδηρο; Αρκετες δόσεις...εγώ παίρνω μια αμπούλα αλλά μάλλον τώρα θα μου πει να πάρω δύο ,θα δούμε...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...