Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα,προς το παρον δεν ανεβασε ακομα εχει απο τις 6μιση το πρωι και φυσικα τρεχει σαν το τρελοκατσικο σαν να μην συμβαινει τιποτα μακαρι να το περασει γρηγορα δεν κριμα μαυτη τη ζεστη να ψηνεται.............

ουτε εγω δεν μπορω να σιδερωσω καθιστη παντα ορθια και τωρα με τη ζεστη τα βγαζω ολα στο μπαλκονι μεσα δεν μπορω να σιδερωσω με τιποτα

καλα τι συστηματα ειναι αυτα ρε κοριτσια εκει στην Κυπρο που να ταισεις 3000 ατομα;; :o:o εφοπλιστης πρεπει να εισαι,εσγω στο γαμο μου ειχα γυρω στα 400 ατομα αλλα οσο παει ο κοσμος δυσκολευεται και καλει ολο και λιγοτερο κοσμο ασε που γινονται σπανια γαμοι πια,η αδερφη μου το σκεφτονται για να κανουν θρησκευτικο κι αν κανουν στο τραπεζι θα εχουν πολυ λιγα ατομα μονο τους πολυ κοντινους

Αννα Μαρια ακου εκει μανα του :o μια χαρα πιπινι εισαι(που λεει και η Ανθη)δεν θελω ηττοπαθειες μια κουκλα εισαι και εισαι και κορμαρα παρακαλω!!!εγω ακομα δεν εφαγα,εφαγα αργα το πρωινο μου και θα περιμενω τον Αντωνη να σχολασει να φαμε μαζι μετα τις 3 εγω εφτιαξα αυτο σημερα http://www.sintagespareas.gr/sintages/o ... thiou.html πηρα φορα με τα λαχανικα τωρα που τα εχουμε σε αφθονια για τα παιδια εβρασα χυλοπιτες γιατι μολις ειδαν τι μαγειρευω αρχισαν τα επιφωνηματα μπλιαξξξξ και μπλιαξξξ κι εκει που θα με φαει η γκρινια...........καλα απο δουλειες δεν τελειωνουμε ποτε κι εμεις μπαχαλο ειμαστε

Ανθη κι εσυ μια χαρα ανετη θα εισαι με το μωρο θα δεις μην αγχωνεσαι καθολου,ολα καλα θα πανε,γιατι δεν μου μιλας καλε;;σου εγραψα στο τσατ...........

Μαρακι μου τι επαθες και πρηστηκε τοσο το δοντι σου πηγες στο γιατρο;;μαζι γραφουμε αλλα εσενα σε βγαζει offline γιατι;;χθες το βραδυ ηταν και λιγο βουλωμενη η μυτουλα του τωρα δεν εχει τιποτα αλλο ,μακαρι να μην κολλησουν οι αλλοι γιατι δεν θα το αντεξω,για διακοπες δεν κανονισαμε ακομα ακριβως μεσα αυγουστου

• Απαντήσεις 956
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κατερινάκι μου καλό, πήγα να φάω και μετά έπλυνα τα πιάτα αλλά δεν έκανα αποσύνδεση από το μάμυ και έτσι φαινόταν πως είμαι μέσα..Κρίμα που δεν σε πρόλαβα......Ο παιδίατρος μου είχε πει ότι όταν ένα παιδί έχει πυρετό αλλά είναι μέσα στη ζωντάνια δεν πρέπει να ανησυχούμε καθόλου. Να δεις που δεν θα κρατήσει πολύ. Εγώ σήμερα έφτιαξα μακαρονάκια χωρίς σάλτσα με τριμμένο τυράκι. Μια που δεν έχω τον Πάνο είπα να φάω κάτι πρόχειρο και απλό ;););););)

Μαράκι μου μπορεί να ταλαιπωρήθηκες κατά τη διάρκεια της εκυμοσύνης αλλά τουλάχιστον γέννησες πανεύκολα και μάλιστα χωρίς επισκληρίδιο! Μπράβο θηρίο! Πόσα άτομα είχες στο γάμο σου;;; Μου κίνησες την περιέργεια....

Άννα Μαρία δε συμφέρει να παντρεύεται κάποιος στην Κύπρο :lol::lol::lol::lol: Ακούς εκεί 3000 άτομα :shock::shock::shock::shock::shock: Καλείς δηλαδή όποιον έχεις γνωρίσει στη ζωή σου :lol::lol::lol: ;;;;;Εγώ κάλεσα γύρω στους 170 και μου ήρθαν οι 150 (δεν υπολογίζω τα παιδιά). Μια χαρά ήταν τόσα άτομα!

Είδατε κορίτσια που μπαίνω και φυσιολογικές ώρες :lol::lol::lol::lol::lol: ;;;;;;; Τι να κάνω που ο Πάνος με τρέχει και δεν με αφήνει λεπτό στον υπολογιστή;;; Με το που με βλέπει κάτι παθαίνει..Σκαρφαλώνει πάνω μου και πατάει κουμπιά :?:?:?:?:?:?

Φιλάκια!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια! Τι μου κανετε; Εγω τα ιδια, βαριεμαι αφορητα να δουλεψω, ευτυχως αυριο τελειωνω. Μοναξια γιατι λειπει ο αντρας μου στο καϊκι -αντε να δουμε και με αυτο!- αλλα και ηρεμια!...

Μαρακι μου περαστικα με το δοντι σου! Και με το καλο ο αδερφος σου να ζησουν τα παιδια! 150 ατομα το λετε στενο κυκλο; Εγω στον αρραβωνα ειχα καμια δεκαπενταρια το πολυ και 170-180 στο γαμο!!!

Αννα Μαρια καλη επιτυχια στο ραντεβου του αντρα σου, αντε αν κανει την αρχη καλα θα παει!

Ανθη μου καλα κανεις και χαλαρωνεις, εχεις καιρο για πιεση, τωρα απολαυσε το!

Κατερινακι μου η Αγγελικη ακουγεται τοσο μα τοσο ζουζουνα και τρυφερη!!!

ΚΑ μου περαστικα στο Δημητρακη σου, φετος δεν εχουν τελειωμο οι ιωσεις!

Φιλια πολλα!

Δημοσίευση

Γειά σας και πάλι!

Τελικά όχι μόνο έκανα δουλειές... Παραέκανα... Σιδέρωσα ένα πλυντήριο, έπλυνα τα μπάνια, σφουγγάρισα σαλόνι, κουζίνα, διάδρομο και μπάνια, έπλυνα το μπανάκι του Αντρέα... Και μες στον καύσωνα κιόλας. Το απόγευμα πήγαμε με τη μάνα μου σε ένα μαγαζί να δούμε κουρτινόξυλα, αλλά δεν τρελάθηκα. Προτιμώ μεταλλικά και αυτά που είδα, τα πιο απλά είχαν 145 ευρώ τα νίκελ και τα stainless steal τα διπλάσια... Όσο για κουρτίνες, είχα δει κάποιες σ' αυτό το μαγαζί παλιότερα, και τώρα δεν μπορούσα να τις βρω... Κλαψ...

Μετά πήγαμε με τον Αντρέα στον εσπερινό που είναι αύριο του αγίου Παντελεήμονα και τέλος πήγαμε σε μια ταβέρνα και φάγαμε. Την έχει αυτός που έχει και το κέντρο που κάναμε τη βάφτιση, και μας είχε δώσει ένα κουπόνι για δωρεάν γεύμα και επιτέλους το αξιοποιήσαμε! Σκάσαμε απ' το φαΐ, ουφ, μετά μας φέρανε και πανακότα...

Κατερίνα, πάρα πολύ ωραίο φαίνεται το φαγητό που έφτιαξες. Αν δεν έλεγες στα παιδιά τι έχει μέσα το ογκρατέν, δε θα το τρώγανε;

Ανθή, έχει αίθουσες δεξιώσεων για γάμους και οι τιμές είναι καλές. Πάντως, δίνεις μερικές χιλιάδες στο κέντρο, δεν τις γλιτώνεις. Αν θέλεις, μπορείς να το κάνεις σε ξενοδοχείο, να κάνεις δεξίωση για τον πολύ κόσμο και τραπέζι για τους πιο στενούς (δηλαδή 200 άτομα περίπου), αλλά τότε βγαίνει πιο ακριβά, γιατί το τραπέζι το κάνουν στο ξενοδοχείο και είναι περίπου 35 ευρώ το άτομο... Βάλε και αίθουσα ή πισίνα, δεξίωση, κ.λπ... Εγώ πάντως το μετάνιωσα που κάναμε ανοιχτό γάμο, γιατί πέρασα φρικτά.

Χριστίνα, άντε, διακοπές από αύριο!

Μαρίνα, άντε βρε, κι εσένα ασφαλιστής ο άντρας σου; Ο δικός μου τώρα αρχίζει, ούτε την εκπαίδευση δεν έχει κάνει ακόμα. Προς το παρόν πηγαίνει μ' ένα συνεργάτη του στους πελάτες, κι όταν τελειώσει την εκπαίδευση, θα αρχίσει να πηγαίνει μόνος του.

Δημοσίευση

Κορίτσια τώρα τελείωσα με το συγύρισμα του σπιτιού και κάθισα λίγο να χαλαρώσω διβάζοντάς σας! Ήρθαν τα κουμπαράκια μου στο σπίτι και φάγαμε. Περάσαμε όμορφα! Σήμερα δεν έχω παράπονο. Ξεκουράστηκα για τα καλά. Το πρωί σηκώθηκα στις 12.30 (μεσημέρι δηλαδή :lol::lol::lol::lol: ) και κοιμήθηκα και μεσημέρι 4 με 6 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ..Απίστευτη γουρούνα :lol::lol::lol::lol: Παίρνω δυνάμεις για μετά. :lol: Το απόγευμα πήγα τον Πάνο στην πλατεία για ποδήλατο (ήρθε και η κουμπάρα μου με τα παιδάκια της) και μετά καθίσαμε στο σπίτι και φάγαμε.Τώρα εννοείται πως δε νυστάζω καθόλου :?:?:?:?:?:?

Χριστινάκι αύριο σταματάς;;; Τι ωραία! Ευκαιρία για ξεκούραση!!! Άντε να πάτε και διακοπούλες να χαλαρώσετε και να τα ξαναβρείτε με τον αντρούλη σου!

Άννα Μαρία χωρίς να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση βρήκε ο άντρας σου πελάτη;; Φαντάσου να ολοκληρωθεί κιόλας ;);););) Εύχομαι να κάνει πολλές πολλές ασφάλειες και να τα πάει τέλεια με τη νέα του δουλειά!

Μαρίνα σε τρέχει ο μπόμπιρας;;; Υπομονή!

Σήμερα ήταν έντονη η παρουσία μου, έτσι;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

Καλημερα! Τι μου κάνετε? Εμεις εδω σπιτακι στη ζεστη..Ειπα να μην βαλω κλιματιστικο πρωι πρωι αλλα μολις ξανακοιμηθηκε ο μικρος και ηταν μουσκεμα ο καημενος. Σημερα ξυπνησε στις 4:30 αλλον τον πονουσε λιγο η κοιλια του γιατι τεντωνοταν κ εκλαιγε, κοιμηθηκε ομως σχεδον αμεσως μεχρι τις 7:30. Τωρα κοιμηθηκε κ παλι. Του αρεσει πολυ το πρωι να του βαζω ψωμακι με τυρι να τρωει!!! :lol: Του εκανα κ αυγο σημερα κ ειναι η πρωτη φορα που δεν το εφαγε αφου ηταν απασχολημενος με το ψωμι. Χθες πηγαμε στο μοναστηρι του Αγ. Παντελεημων, προσκυνησαμε κ ειχε και πανηγυρι. Ειμασταν με τους νονους του Στεφανου και του πηραν δωρο ενα αλογακι που καθεσαι και κανεις κουνια!! :lol: Φαγαμε και σουβλακι εκει και μετα λοκμαδες!!! Σκασαμε!!! Ριξαμε πολυ γελιο ομως...Στο μεταξυ οταν πηγαμε εκκλησια πηγαμε ακριβως στην ωρα που περνουσε ο κοσμος κατω απο την εικονα. Πηγα να περασω τον μικρο και δεν προλαβα γιατι ο παπας βιαζοταν και τους λεει "αντε αντε φτανει" !!!! :twisted::twisted::twisted:

Τεσπα αστε που πηγαινες να μπεις στην εκκλησια ειχε που ζητιανευαν λεφτα, να βγεις απο την αυλη το ιδιο!!! :roll:

Α οταν πηγαμε για λοκμαδες διπλα ειχε απο αυτους που πουλανε cd και ειχε τραγουδια, ο Στεφανος δεν σταματησε να χορευει στο καροτσι!!! :lol::lol::lol:

Α δεν σας ειπα, σχεδον ξεφουσκωσα εντελως. Στις 2 σημερα εχω ραντεβου με την οδοντιατρο μου. Μονο που το σκεφτομαι.... :cry::o:|:roll:

Αννα Μαρια μπραβο στον αντρα σου...αντε καλη αρχη κ ευχομαι να συνεχισει ετσι.

Κατερινα μου πώς ειναι ο Δημητράκης σου σημερα? Αφου ητανε κεφατος, πάλι καλα. Καμια παλιοιωση παλι! Το ειχα βαλει offline για αυτο δεν με εβλεπες!!! :lol: Το αλλαξα!

Ανθη μου κ ο δικος μου γαμος ηταν ανοιχτος δυστυχως, αφου επεμεναν οι γονεις μας. Φταιει ο αντρας μου που ειπε οκ ομως. Τεσπα, η αληθεια ομως λγω της παρεας μου που ηρθε απο Ελλαδα περασα καταπληκτικα. Εμεις ειχαμε καλεσει περιπου 1500 ατομα, απο τα οποια τα 100 ητανε καλεσμενοι του μπαμπα μου ο οποιος καλουσε καθε ασχετο και ειχαμε αρπαχτει κιολας. Ηρθαν γυρω στα 800 ατομα νομιζω αλλα οπως ειπε Η Αννα Μαρια εχουμε μεγαλες αιθουσες δεξιωσεων. Γα παραδειγμα εγω ειχα πληρωσει για μπουφε 6,5 ευρω το ατομο, Αν το εκανα σε ξενοδοχειο με λιγα ατομα θα πληρωνα το πιο φτηνο 25 ευρω το ατομο. Αρα πανω κατω τα ιδια βγαινουν.

Μια χαρα περασε η χθεσινη σου μερα, μπραβο!!

Μαρινα τρεξε στον μικρο σου κ εμεις εδω ειμαστε!

Καγκουρακι τι κανεις εσυ?

Χριστινα μου τελευταια μερα σημερα? Αντε να ξεκουραστεις κ εσυ!

Κανενα νεο απο το Καρολινακι??

Λοιπον σας αφηνω, να ετοιμασω φαγητο για το μεσημερι μιας κ θα παω γιατρο κ θα αναλαβει ο αντρας μου, να ριξω κ ενα σφουγγαρισμα ΚΑΙ ΠΑΛΙ και να καθαρισω λιγο το ψυγειο!!!! Τα λεμε μετα!

Δημοσίευση

Γειά σας! Τι κάνετε κοριτσάκια;

Εμείς εδώ στη ζέστη με τους ανεμιστήρες...

Ανθή, μια χαρά περνάς! Το έχεις ρίξει έξω, χι χι! Καλά κάνεις, διασκέδασέ το τώρα που μπορείς. Κι εγώ σήμερα στις 11.10 σηκώθηκα. Φυσικά, είχα σηκωθεί άπειρες φορές πριν, αλλά είχα πολύ καιρό να μείνω μέχρι έτσι αργά. Αααχ!

Μαρία, πήγατε κι εσείς τη βολτίτσα σας χτες. Γενικώς, όλο βόλτες είμαστε!

Ο άντρας μου πηγαίνει στα ραντεβού με ένα συνεργάτη του, αυτόν που τον έβαλε στην εταιρεία, και τα λέει όλα αυτός. Από την προμήθεια παίρνει αυτός ένα ποσοστό, και ο άντρας μου το μεγαλύτερο.

Τι τρώτε σήμερα; Εγώ θα κάνω μια κρύα μακαρονοσαλάτα με λαχανικά, παρ' όλο που γκρινιάζει ο άντρας μου...

Για τον μικρό έβγαλα κοτόπουλο και σκέφτομαι να βάλω και σ' αυτόν λίγα μακαρονάκια να δούμε πώς θα το πάρει.

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες

Χθες καναμε την πρωτη μας βολτα με τον μικρουλη την πρωτη μας καροτσαδα, πηγαμε να παρω στην Αγγελικη παπουτσια και μετα στις κουνιες. Ο μικρος κοιμοταν σε ολη τη βολτα, κυριος. Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλοβολος ισως ειναι οι πρωτες μερες θα δουμε πως θα συνεχισει.

Σημερα ετοιμαζω τα πραγματα της αγγελικης γιατι θα φυγει με την μαμα μου να πανε στο χωριο, και σε καμια βδομαδα θα παω και εγω με τον μικρο. Εχει τετοια λαχταρα να παει, περναει πολυ καλα εκει.

Αννα Μαρια γελασα και εγω με το μανα και γιος, μπα δεν θα το ελεγα! Καλα τι γαμους κανετε εσεις εκει ακου 3000 καλα και η προσκληση στο κινητο απιστευτο, εμεις ειχαμε καλεσει γυρω στα 220 ατομα και πρεπει να ηρθαν 190 περιπου. Ενας ξαδερφος μου ειχε 500 ατομα και μου φανηκαν τοσοι πολλοι αφου μεχρι να χαιρετησουν ολα τα τραπεζια ο κοσμος ειχε αρχισει να φευγει....

Μπραβο και στον αντρα σου για την δουλεια, να συνεχισει ετσι και καλυτερα.

Χριστινακι τελευταια μερα σημερα στη δουλεια, καλες διακοπες να ξεκουραστεις και να ανανεωθειτε με τον αντρα σου.

Ανθη μια χαρα περνας ολο βολτουλες κανεις. Μιλησα και με το Καρολινακι χθες βολταρει και εκεινη και μαζι και χωρις τον ποντικοπατατουλη. Ποτε θα σας δω και τις δυο παλι???

Μαρακι εχεις οδοντιατρο σημερα, καλο ειναι που ξεπρηστηκες.

κατερινα παω να δω τη συνταγη που εβαλες, ευτυχως που ειναι καλα ο Δημητρακης και δεν ταλαιπωρηθηκε ιδιαιτερα.

Α και εγω ορθια σιδερωνω.

Τι να μαγειρεψω σημερα δεν ξερω εχει περασει και η ωρα βαριεμαι κιολας...

Δημοσίευση

Καγκουράκι, έχεις δίκιο. Μάλλον το "θεία και ανηψιός" πάει καλύτερα.

Μια χαρά η Αγγελικούλα. Ευτυχώς που της αρέσει στο χωριό, και δεν το βλέπει ότι θα τη διώξετε.

Πάντως κι ο Αντρέας από την αρχή ήταν καλόβολος, και παραμένει καλόβολος. Μακάρι κι ο δικός ας το ίδιο!

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Βρε Αννα Μαρια τι "μανα και γιος" και "θεια κι ανηψιος" καλε τσαμπουνας;;; Μηπς λεω μηπως πας γυρευοντας για κομπλομεντα! Αφου εισαι και κουκλαρα και κορμαρα!!!

Σιδερο καθιστη δεν μπορω με τιποτα, αλλα γενικα εκτος απο του μωρου δε σιδερωνω τιποτα απολυτως, οποτε δεν με κουραζει ιδιαιτερα...

Μπραβο στον αντρα σου, καλη αρχη!!!

Μαρακι 1500 ατομα;;; Βεβαια οι τιμες αυτες εδω στην Αθηνα δεν παιζουν! 6,5 ευρω το ατομο; Ουτε για καλαμακια δεν τους πας, εδω ειναι ολα πανακριβα! Να σκεφτεις εγω που εδωσα υποτιθεται οικονομικα, μας πηγε 37 ευρω το ατομο! Εν τω μεταξυ, απαξ και δωσεις τη λιστα των καλεσμενων ερθουν δεν ερθουν πληρωνεις για ολους! Δραμα!Πολυ ωραια τα περασατε χτες, περασε και το δοντακι ολα καλα!

Ανθουλα μου μην αγχωνεσαι, συνηθως στο δευτερο παιδι ολα ειναι πιο ευκολα! Θα δεις τι καλοβολη θα ειναι η φραουλιτσα σου και ποσο θα σε βοηθαει ο Πανουλης!!!

Μαρινα μου τρεχεις με το μπεμπη ε; Υπομονη θα μπει σιγα σιγα στους ρυθμους του...

Καγκουρακι μου συνεχεια κοιταω αυτη τη φωτο που εχεις στο προφιλ σου, ειναι τοσο τρυφερη, υπεροχη, φτου φτου φτου! Να την κορνιζαρεις οπωσδηποτε!!! Φιλια να δωσεις στο Καρολινακι!

Κατερινα μου, με ολα τα αλλα ξεχασα να ευχηθω για την αδερφουλα σου να εχει μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα υγιες μωρακι!!! ΟΔημητρακης ενταξει τωρα ε;

Εμας τα μωρα μας εχουν ιωση και τα δυο! Ρε γαμωτο αν απο τωρα που δεν τα βλεπει σχεδον κανεις, μονο απο τον αερα αρρωσταινουν το χειμωνα τι θα γινει;;; Τωρα ειμαστε σε επιφυλακη προς το παρον καλα ειναι παντως, απλα βηχουν λιγο. Το θεμα ειναι πως το χειμωνα μαλλον ουτε θα τα πλησιαζω, μια με το Δημητρη μια με τα παιδια στη δουλεια, κινητος φορεας μικροβιων θα ειμαι...Τεσπα θα δουμε, ας πανε ολα καλα τωρα.

13 Αυγουστου θα εγχειριστει ο Παρης στην κηλη και στο ποδαρακι, μετα αρχιζουν τα δυσκολα, θα πρεπει 6 μηνες να φοραει ολη τη μερα κατι ειδικα παπουτσα με σιδερο που κρατανε τα δυο ποδια ενωμενα και μετα για 3 χρονια θα πρεπει να τα φοραει τη νυχτα...δυσκολο αυτο για ενα παιδακι, αλλα πιστευω θα τα καταφερει! Ειναι και οι δυο παντως φατσες τρελες, εχω γινει χαζοθεια!!!!

Θελω να σας ευχηθω καλο υπολοιπο καλοκαιριου, μια και θα σας χασω απο αυριο και περιπου για κανεναν μηνα! Θα μου λειψει το παρεακι μας ειναι η αληθεια, αλλα εκει δεν εχω ιντερνετ ουτε καν καλο σημα στο κινητο...

Ελπιζω οπως λετε να περασουμε καλα και κυριως ηρεμα, η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξη με το θεμα του γαμου μου...Τωρα ας πουμε λειπει απο τη Δευτερα με το καικι και θα ερθει σημερα...δεν μπορω να πω πως μου ελειψε ιδιαιτερα...κι εκει παλι θα φευγει 3ημερα με το καϊκι και θα ειμαι μονη με το παιδι χωρις παρεα και αμα βαρεθω θα φυγω...αλλα δεν θελω να ξεκιναω ετσι, παω να χαλαρωσω και να περασω οσο καλυτερα γινεται με την οικογενεια μου, να διαβασω και να γραψω που τοσο μου εχει λειψει και ισως να μιλησω λιγο με τον εαυτο μου γιατι εχουμε απομακρυνθει τελευταια...

Καλα να περασετε ολες ο,τι και να κανετε! Ανθη ισως να εχεις γεννησει οταν γυρισω, με το καλο κουκλα μου!

Ελπιζω φετος το χειμωνα να καταφερω επιτελους να σας δω απο κοντα!

Φιλια πολλα πολλα πολλα σε ολες και σε ολα τα μωρακια!

Δημοσίευση

geia sas koritsia!!!

καγκουρακι απο τοσο νωρις τον βγαζεις εξω???κανει?εσυ εισαι καλα ?ποπο εγω μετα τις 3 εβδομαδες ενιωσα καλα...πονουσα πολυ απο κατω!φτου φτου πολυ σας χαιρομαι!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ και εμενα τωρα τελειωσε την εκπαιδευση...!μπραβο πολυ νωρις την εκανε την ασφαλεια...ο δικος μου 3 μηνες εκανε εκπαιδευση και ακομα μεγαλη ασφαλεια δεν εκανε!αλλα ειμαστε και σε οικονομικη κριση εδω :cry:

Χριστινακι ευχομαι να πανε ολα καλα στον ανηψιο σου...!!!ποσο στεναχωριεμαι για παιδακια οταν περνανε τετοια ταλεπωρια... :cry::cry::cry:

εμεις κοριτσια ολη την μερα θηλαζουμε...!και παμε και βολτουλες!σημερα θα παμε στα γενεθλια της συνυφαδας μου!!!θα του βαλω το ασπρο πουκαμισακι του με γυρισμενα μανικακια το μαγκικο και λινο ασπρο παντελονακι!!!σκετη μουρλια ειναι!!!!!!!!

αααααααααααα στην ομαδα δεν ανοιγει τις φωτο!!θα σας βαλω να δειτε και τον γιοκα μου!!!

αλλα πολυ κολλαει :?:?

φιλιααααααα παω να ετοιμαστω για το παρτυ :D

Δημοσίευση

Γειά σας κοριτσάκια μου!

Εμείς πήγαμε με τον Αντράκη σε μια φίλη μου, που έχει δύο παιδιά και είναι έγκυος στο τρίτο. Ήταν και μια άλλη κοπέλα, που έχει τρία παιδιά, η γυναίκα αυτού που έκανε χτες την ασφάλεια ζωής. Ωραία περάσαμε, καιρό είχαμε να βρεθούμε έτσι, αλλά μου έκαναν συνέχεια διαφήμιση για τα προϊόντα της Tapperware... Μιλάμε για κόλλημα. Είναι και οι δύο μέλη και κάνουν επιδείξεις, και μαντέψτε... αυτή με τα τρία παιδιά θα έρθει την Τρίτη να κάνει επίδειξη σπίτι μου... Το είχαμε κανονίσει από τη Δευτέρα, όχι ότι θέλω, αλλά αφού θα πήγαινε ο άντρας μου για ενημέρωση για τις ασφάλειες, έπρεπε να το ανταποδώσω κάπως... Εννοείται ότι το έχω σκυλλομετανιώσει. Ήδη σε όσες είπα, μου λένε "ααα, επίδειξη τάπερ ε...; Χμ... Εντάααξειιι, θα δούυυμεεεε, μπορείιιι και να έρθωωω...". Αφήστε που νιώθω τελείως κατίνα και γυναικούλα, έλεος με τα τάπερ...

Χριστίνα, πόσο καιρό είστε με τον άντρα σου; Μη νομίζεις ότι θα είστε φλογερά ερωτευμένοι για πάντα. Κι εμένα όταν λείπει καμιά φορά δε μου λείπει ιδιαίτερα, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χωρίσουμε. Πάντως, ωραία ξεκινάς, σκέψου ότι πας να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν!

Όσο για τα μωρά σας, αυτά είναι δευτερεύοντα. Μια χαρά θα είναι, και τα ποδαράκια και όλα! Μια φίλη μου είναι έγκυος και γεννά τον άλλο μήνα, και το μωρό έχει πρόβλημα, δεν έχει κλείσει το οστό στο πρόσωπο και το μωρό θα γεννηθεί παραμορφωμένο. θα πρέπει να κάνει χειρουργεία για δέκα χρόνια για να αποκατασταθεί πλήρως το πρόσωπο... Θα πρέπει να το ταΐζουν με σωληνάκια, κι άλλα τέτοια. Αυτά είναι πολύ χειρότερα...

Μαρίνα, γιατί να μην κάνει καλέ να βγάζει έξω το μωρό; Κι εμείς το βγάζαμε, αλλά όχι συχνά, γιατί ήταν και χειμώνας, και με το θηλασμό δυσκολευόμουν λίγο στην αρχή, γιατί δεν έπιανε αμέσως το στήθος, γυρνούσε απ' την άλλη και τον κυνηγούσα με το βυζί στο χέρι! Τώρα το ίδιο συμβαίνει με το κουτάλι.

Καλά να περάσετε στο πάρτι!

Σας φιλώ όλες!

Θα δω την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών. Εσείς θα τη δείτε;

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!! Καλά είστε; Σήμερα μέχρι το απογευματάκι ήμασταν σπίτι. Μετά πήγα σούπερ μάρκετ, γύρισα, τακτοποίησα τα ψώνια (πόσο μα πόσο το βαριέμαι αυτό :?:?:?:? ) και έφτιαξα ρυζόγαλο και κέικ. Το βραδάκι ήρθε η αδερφή μου και λίγο πιο μετά ήρθε και η αδερφός του άντρα μου με την κοπέλα του. Κουράστηκα λίγο σήμερα αλλά πέρασα καλά. Δεν αντέχω όταν δεν έχω να κάνω κάτι και η ώρα δεν περνά με τίποτα..

Άννα Μαρία κρίμα με το μωράκι της φίλης σου :(:(:(:( Πρέπει να έχει μεγάλη δύναμη η κοπέλα προκειμένου να αντέξει τον γολγοθά που την περιμένει..Με τις επιδείξεις τάπερ και γενικώς τις επιδείξεις ούτε εγώ την παλεύω :?:?:? Μια μέρα είναι και θα περάσει, μη σκας ;););) ..Ήσουν σε δύσκολη θέση και ανααγκάστηκες να δεχτείς..Δεν είναι τέλειο να ξυπνάς αργά το πρωί;;;; Νομίζω πως δε θα άντεχα να έχω πρωινή δουλειά..

Μαράκι μπράβο που ξεπρήστηκες! Πάει πέρασε και αυτό! Όπως λέει και η Χριστίνα, δεν παίζουν στην Αθήνα τέτοιες τιμές (6,5 ευρώ το άτομο). Αν κάποιος ήθελε να καλέσει 1500 άτομα θα έπρεπε πρώτα να πουλήσει ό,τι έχει και δεν έχει :?:?:?:?:? Χορευταράς ο Στεφανάκος σου ε;;;;;; Τον φαντάζομαι να χορεύει στο καρότσι και γελάω :lol::lol::lol::lol: Το Καρολινάκι είναι καλά! Την πέτυχα χθες στην παιδική χαρά! Κάνει τις βολτούλες της και είναι πολύ ανανεωμένη! Με τον ύπνο δεν τα πηγαίνει ακόμα και πολύ καλά αλλά όλα θα στρώσουν!

Κατερινάκι μου πολύ καλά κάνεις και ξεκινήσατε τις βολτούλες από τώρα. Μπράβο σου! Δεν υπάρχει λόγος να κάθονται μαμά και μωρό κλεισμένοι στο σπίτι για 40 μέρες και απορώ που υπάρχουν και γατροί που το λένε..Για να τους κλείσουν αυτούς 40 μέρες κάπου..Θα αντέξουν άραγε;; Ωραία που η Αγγελικούλα θα πάει στο χωριό. Και το παιδί θα περάσει καλά και εσύ θα είσαι λίγο πιο χαλαρή μέχρι να φύγεις για το χωριό.Δε ζήτησε φαγητό όσο λείπατε ε;; Τον ξυπνάς για να φάει ή όχι;;; Το βράδυ κοιμάται καλά; Θέλω κι εγώ να συνατηθούμε ξανά..Θα καταφέρουμε να οργανωθούμε σε μια εβδομάδα που έμεινε μέχρι να φύγεις;;

Χριστινάκι μου λογικά δε θα διαβάσεις σύντομα το μήνυμα γιατί θα έχεις φύγει αλλά θέλω να σου ευχηθώ να περάσετε φανταστικά και να τα ξαναβρείτε με τον άντρα σου. Εσύ κοίτα να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς ;);) Καλές διακοπούλες! Περαστικά στα διδυμάκια σας. Μα πού κόλλησαν;;;;

Αυτά κοριτσάκια μου! Φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση

καλημερααααααααα!!!κοριτσια ποναει η κοιλια μουυ εδω και 1 εβδομαδα γιατι??? :?:?:?

μου ειχε ερθει περιοδος για 1 ημερα 1 ιουλιου!και 5 ιουλιου πηγα στον γιατρο και ειδε αυγουλακια...!αρα λετε να μου ερθει περιοδος??? :?:?:? δεν ξερωωω!!!ποναω εχω τσιμπηματα!σηκωνω και τον μπεμπη και χειροτερευει με το βαρος! :cry: ειμαι και φουσκωμενη!!! ποτε θα φτιαξει ο κυκλος ρε κοριτσια??? :roll::roll::roll:

με τον θηλασμο ειναι οτι να ναι ε???Αλλα γιατι να ποναω??? :?

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ τι λες τωρα σοβαρα???ωχ Θεε μου!!!!τι πραγματα ειναι αυτα...!γιατι να ταλεπωρουνται ετσι τα μωρακια?? :cry::cry: και εγω δεν εχω πει τα δικα μου...αλλα μην σας ζαλιζω...!ημασταν 3 εβδομαδες στα νοσοκομεια με το μωρο μου απο 18 ημερων...!ειχαμε θεμα!μπορει και εμας αργοτερα να χρειαστει εγχειρηση στο ποδαρακι του!τωρα ομως Δοξα Το Θεο ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! :D

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Είδα χτες βράδι την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών, τι χάλια που ήταν... Δεν ήξερα τι να μη μου αρέσει: η βιομηχανική επανάσταση που έκανε το σκηνικό κόλαση, τα νοσοκομεία με τα άρρωστα παιδιά να χορεύουν, η νυχτερινή έξοδος του Σαββάτου και τα μηνύματα στο κινητό; Ο μίστερ Μπιν ήταν τέλειος πάντως! Όλα τα άλλα ήταν...

Σήμερα εμείς μάλλον θα πάμε για μπανάκι το απόγευμα, κατά τα άλλα δεν έχουμε πρόγραμμα.

Ανθή, κι εμένα το σούπερ μάρκετ είναι το χειρότερό μου...

Όσο για την επίδειξη τάπερ, με παίρνουν ήδη και μου λένε ότι δε θα έρθουν. Καλά, τι με νοιάζει εμένα; Την υποχρέωση να βγάλω και να γλιτώσω το πρήξιμο, κι όλα τα άλλα δε με ενδιαφέρουν. Αφήστε που θα δουν ότι δε μαζεύω κόσμο και δε θα μου ξαναπούν!

Μαρίνα, είχες τέτοιο πρόβλημα με το μωρό; Έλα ρε, δεν είχα ιδέα...

Όσο για την περίοδο, είχα κι εγώ παρόμοια. Δε νομίζω ότι είναι κανονική περίοδος, απλά ξαναπαίρνει μπρος το σύστημα. Εγώ στους δύο μήνες περίπου είχα αίμα για μια μέρα όπως εσύ, και μάλιστα είχα ανεβάσει και δέκατα. Μετά σταμάτησε και μετά στους δυόμιση μήνες, όταν ήταν το μωρό στο νοσοκομείο κι εγώ είχα πάθει γαστρεντερίτιδα, μου ξανάρχισε αίμα για 2-3 μέρες. Δεν είναι κανονική περίοδος, η πραγματική περίοδος μου ήρθε πριν δυο βδομάδες.

Δεν ξέρω, όμως, γιατί πονάς. Θα σου έλεγα να ρωτήσεις το γυναικολόγο σου, αλλά με όλες αυτές τις πατάτες που σου έχει πει, τρόμαξε το μάτι μου!

Όσο για τη φίλη μου, ο Θεός να της δίνει δύναμη. Κι έχει και άλλο παιδάκι, που είχε κι αυτό ένα πρόβλημα, είχε κλείσει η πηγή στο κρανίο και έκανε εγχείριση, αλλά αυτό ξεπεράστηκε αμέσως, και ήταν πρόβλημα της πλάκας σε σχέση με το καινούριο μωρό.

Τι τρώτε σήμερα; Εμείς σνίτσελ, δεν ξέρω με τι όμως.

Δημοσίευση

ναι ειχαμε τετοιο προβλημα...και ακομα κανουμε εξετασεις! :?

εμεις σημερα απλο φαγακι...μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα γιατι σημερα δεν μαφησε να κοιμηθω ο μπεμπης και ειμαι κομματια :lol:

κοριτσια οταν παμε βολτα με τον μικρο οπως χθες σε κατι γενεθλια και γυρισαμε πιο αργα σαν να τον πειραζει?να απορυθμιζετε???Δεν ξερω τι να πω!!!ηταν μεσα στην γκρινια ολο το βραδυ!!!ζητημα να κοιμηθηκε ενα τριωρο!!! :roll::roll::roll: και οταν παμε στο χωριο του αντρα μου στο βουνο ακομα χειροτερα!!!εκει να δειτε γκρινια!μηπως τους πειραζει η αλλαγη περιβαλλοντος? :roll::roll::roll:

οσο για τον γυναικολογο αστοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μαρίνα, κι εμένα πιο μικρός έτσι έκανε, χαλούσε το πρόγραμμά του και μετά ήταν μες στη γκρίνια. Φάση είναι και θα περάσει, είναι κρίμα πάντως να κλείνεστε σπίτι γι' αυτό, καλά κάνεις και τον βγάζεις.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου

ο Δημητρης μου εχει να κανει πυρετο απο προχθες το απογευμα,αλλα χθες ειδα κατι μικρα σπυρακια στο στομα,στον ουρανισκο,στα χερια του και λιγα στα ποδια του κι ετσι τον πηγαμε στο γιατρο,μας ειπε οτι μπορει να ειναι κοξακι μια ιωση με σπυρακια αλλα αυτο κανει στα παιδια ανορεξια και συνεχιζει ο πυρετος,ο δικος μου αντιθετα ειναι κεφατος,τρωει κανονικα και δεν εχει πυρετο μακαρι να ειμαι ειναι αυτο ή να το ξεπερασε γιατι διαβασα στο ιντερνετ φρικτα πραγματα και τρομαξα λιγο ακομη και για καρδιοπαθειες τελσπαντων ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να γινει συντομα καλα το μικρακι μου...........

Αννα Μαρια κι εγω δεν τις μπορω τις επιδειξεις και μια γνωστη της συνηφαδας μου ηθελε να ερθει να στο σπιτι μου να κανει αλλα ευτυχως τη γλυτωσα με διαφορες δικαιολογιες,φτανει που πρεπει να μαζεψεις κοσμο αναγκαζεσαι να αγορασεις κι εσυ κατι θελεις δεν θελεις,αλλα εσυ δεν μπορουσες να κανεις διαφορετικα δες το σαν υποχρεωση,οσο για το μωρακι της φιλης σου τι να πω πολυ στεναχωρεθηκα κριμα,μακαρι να πανε ολα καλα και να το ξεπερασουν γρηγορα

Μαρινακι σωπα ρε κοριτσι ειχατε τρεχαματα κι εσεις :o ευχομαι να ειναι καλα ο μικρος σου και να μην ξαναταλαιπωρηθειτε,οσο για τον πονο που λες δεν ξερω εγω δεν πονουσα καθολου μετα και ημουν σαν την Κατερινα κατευθειαν σηκωνομουν σαν να μη συμβαινει τιποτα,αφου οταν γεννησα το Γιωργο το αλλο πρωι (γεννησα στις 2 το βραδυ)πηγα να δω σε ενα αλλο θαλαμο μια φιλη μου που ειχε γεννησει και ειχε ηδη τρεις μερες και ηταν ξαπλα και μου λεει καλα εσυ πως σηκωθηκες κατευθειαν και κανεις και βολτες;ρωτα τον γιατρο σου καλυτερα,τωρα για τον κυκλο εγω στον Δημητρη που θηλασα μεχρι 8 μηνων δεν ειχα καθολου αιμα,μολις αποθηλασα τοτε μου ηρθε περιοδος,πολυ πιθανον να ειναι η αλλαγη περιβαλλοντος και να αναστατωνεται ετσι ωσπου να συνηθισει κοιτα τουλαχιστον την ωρα του υπνου να εισαι σπιτι

Χριστινακι να περασετε καλα στις διακοπουλες σας,να ηρεμησετε και να τα βρειτε με τον αντρα σου,περαστικα στα μωρακια σας συντομα ευχομαι

Ανθη μου το κανω κι εγω αυτο καποιες φορες το ξεχναω και ειμαι ολη μερα συνδεμενη στο μαμυ,ισως καποια αλλη φορα που θα μπεις νωρι να τσαταρουμε,το ρυζογαλο πως το φτιαχνεις εσυ;να δωσεις χαιρετισμους στο Καρολινακι και απο μενα αν την ξαναδεις

Μαρακι πως ειναι το δοντακι σου;κι εδω δεν εχουμε τετοιες τιμες με τιποτα,οταν ειχα παντρευτει εγω πρεπει να ηταν γυρω στα 9ε το ατομα τωρα λογικα ειναι πανω απο 10

Κατερινακι μια χαρα που πηγατε βολτουλα,πως ειναι ο μπεμπουλης;;

σημερα εχω μουσακα απο χθες και θα μου φερει η πεθερα μου ψαρακια για τα παιδια αν και ο μικρος πρεπει να τρωει μαλακες τροφες και οχι οξινες για να μην τσουζει το στομα του,εφτιαξα και μαρμελαδα κορομηλο χθες και σημερα θα φτιαξω μαρμελαδα βανιλια

η Ολια χαθηκε τελειως εχει πολυ καιρο να φανει...........

πολλα φιλια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου,

χθες τελικα εφτιαξα μπριαμ και εχω και για σημερα γιουπιιιιι, αρχισα να κανω και δουλιτσες αλλα ενα σκουπισμα προλαβα γιατι ξυπνησε το αντρακι μου και ειμαστε παλι αγκαλια και τρωμε.

Χριστινα καλες διακοπες να ξεκουραστεις και να χαλαρωσεις και θα δεις ολα θα τα δεις πιο θετικα οταν επιστρεψεις. τις ευχες μου να πανε ολα καλα και για τον μικρουλη σας οταν εγχειριστει.

Μαρινα ναι αυτη την φορα δεν μπορω να κατσω μεσα, εγω ειμαι μια χαρα, η παιδιατρος μου εχει δωσει το οκ για βολτες πηρα και την ευχη των 8 ημερων και ειμαι καλυμενη. Ειναι δευτερο και εχω την εμπειρια οποτε ειναι ολα λιγο πιο ευκολα! ;) Πως τα περασατε εσεις στα γενεθλια? Αχ περασατε και εσεις δυσκολα στην αρχη περαστικα κα να ειναι τελειως καλα ο μικρουλης σου απο δω και περα. Ειναι πολυ μικρουλης ακομα και μονο ο περισσοτερος κοσμος που ειδε τον γεμισαν εραιθησματα που δυσκολα μπορει να διαχειρηστει και ετσι αυτο τους βγαινει σε γκρινια.

Αννα Μαρια δεν μπορω να σε φανταστω στην επιδειξη με τα ταπερ :lol::lol::lol: μερικες ωρες ειναι θα περασουν. Κριμα για το μωρακι της φιλης σου να πανε ολα καλα και να αποκατασταθει το προβλημα, θα ταλαιπωρηθουν πολυ αλλα καποια στιγμη θα ειναι καλυτερα. Την τελετη και εγω δεν την ειδα ολη και μενα αυτο με τις νοσοκομες μου φανηκε λιγο ασχετο...

Ανθη τι ωραια που πετυχες το Καρολινακι και εγω θελω να σας δω πολύ γιατι μετα θα φυγω και θα γυρισω τελος Αυγουστου. Καλά τα λες ποιος αντεχει 40 μερες μεσα ουτε στην Αγγελική που ηταν και Γεναρης δεν ειχα αντεξει τοσο ποσο μαλιστα τώρα. Ο μικρος δεν ζητησε να φαει οσο ημασταν εξώ, στο διωρο ειχαμε γυρισει ομως σπιτι και δεν κρατιοταν ετρωγε τα χερια του. Τωρα γενικά δεν τον ξυπναω την ημερα τρωει καθε μιαμιση με δυο ωρες, τη νυχτα θα ξυπνησει καθε 3-4 ωρες. Και η παιδιατρος μου ειπε αν δεν εχει ξυπνησει στο 4ωρο να τον ξυπναω αλλα συνηθως με προλαβαινει. :D

Κατερινα αφου εχει καλη διαθεση και ορεξη ο Δημητρακης δεν θα ειναι κατι ανυσηχητικό περαστικά σας και γρηγορα. Τα σπυρακια δεν μπορει να ειναι απο κατι αλλο?

Φιλακια

Δημοσίευση

Γειά σας και πάλι!

Εγώ σιδέρωσα, συμμάζεψα, πήγα στο θείο μου και πήρα κάτι βιβλία που είχα παραγγείλει, μαγείρεψα και φάγαμε. Τελικά με δίχρωμο πουρέ με αρωματικά χόρτα και σκόρδο έκανα τα σνίτσελ, γιατί τον απλό πουρέ ο άντρας μου δεν τον τρώει. Αμάν πια, τώρα που το σκέφτομαι τίποτα δεν τρώει!

Ουφ, ουφ, ούτε να τη σκέφτομαι δε θέλω την επίδειξη τάπερ. Με πήρε πριν η μάνα μου και γκρίνιαζε ότι δε θα έρθει καμία και θα είναι αποτυχία, λες και με νοιάζει αν θα πετύχουν τα τάπερ, έλεος. Εγώ να βγάλω την υποχρέωση θέλω και να μη με ξαναενοχλήσουν. Όσο για την υποχρέωση να αγοράσω κάτι, θα βρω το πιο φτηνό και θα το πάρω.

Εν τω μεταξύ, χτες στη φίλη μου, ήθελα να κάνω τη φρουτόκρεμα του μωρού, και κουβάλησα και το μούλτι μαζί μου, και μου λέει "γιατί το έφερες αυτό, έχω εγώ το EASY CHOPPER της TAPPERWARE". Ήταν σαν χειροκίνητο μούλτι, πολύ εύχρηστο όντως, αλλά και πολύ μικρό. Μου λένε ότι έχει και μεγαλύτερο, αλλά κάνει το μικρό 45 ευρώ και το μεγάλο 51, έλεος ρε κορίτσια, δεν είναι πάρα πολύ ακριβό; Εδώ το μούλτι το πήραμε 15 ευρώ.

Κατερίνα, τον ιό κοξάκι τον θυμάμαι πριν μερικά χρόνια, ένα Πάσχα που είχε κρούσματα και έγινε ένας πανικός, ακυρώθηκαν προγραμματισμένες εκδρομές για Ελλάδα, έπεσε ο τουρισμός, κ.λπ. Αλλά αφού λες ότι δεν έχει συμπτώματα ο Δημητράκης, δε νομίζω να είναι τέτοιο. Είμαι σίγουρη ότι ήδη είναι καλά!

Πάλι έγραψες στην κουζίνα, και συγκεκριμένα στη μαρμελαδοποιΐα! Εγώ μόνο μαρμελάδα φράουλα φτιάχνω, κι αυτήν όχι κάθε χρόνο, γιατί σπανιότατα τρώμε μαρμελάδες.

Καγκουράκι, εγώ τον Αντρέα δεν τον ξυπνούσα ποτέ, ούτε μέρα ούτε νύχτα. Αν θυμάσαι, σας είχα ρωτήσει κι εσάς και μου είχατε πει ότι, αφού κοιμάται το μωρό, να το αφήνω.

Πώς περνά η Αγγελικούλα στο χωριό;

Κλείνω γιατί άρχισε γκρίνια.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά; Εγώ πέρασα ήρεμα και όμορφα σήμερα. Το βραδάκι πήγαμε για ποτάκι Πόρτο Ράφτη και αύριο λέμε να πάμε στη θάλασσα.Αισίως έκλεισα την 36η εβδομάδα και μου φαίνεται απίστευτο. Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα πως εκτός από τον Πάνο μου θα εχω και άλλο παιδάκι..

Κατερινάκι μου τι κάνει ο Δημητράκης σου;; Το ρυζόγαλο το φτιάχνω ως εξής: Αρχικά βράζω ρύζι γλασέ. Μετά διαλύω σε μπολ γάλα, κορν φλάουρ, ζάχαρη και βανίλιες. Αυτό το μίγμα το ρίχνω στο ρύζι και βάζω την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να πήξει το ρυζόγαλο. Εν συνεχεία το βάζω σε μπολάκια και μέσα στο ψυγείο.Απλό και πολύ πολύ νόστιμο! Μακάρι να σε πετύχω μια μέρα οn line για να "τσατάρουμε"!!!!

Μαρίνα εύχομαι να πάνε όλα τέλεια με το μικράκι σου και να μη χρειαστεί επέμβαση ΠΟΤΕ..Είναι γεγονός ότι τα μωράκια όταν αλλάζει το πρόγραμμά τους και η ρουτίνα τους αποσυντονίζονται..

Άννα Μαρία εσύ την καλή πράξη με την επίδειξη την έκανες. Από εκεί και πέρα αν δεν μαζέψεις κόσμο ακόμα καλύτερα γιατί δεν θα σου ξαναγίνει τσιμπούρι..Το EASY CHOPPER ακριβό μου φαίνεται. Με ρεύμα λειτουργεί ή με μπαταρίες;; Αν είναι να λειτουργεί με ρεύμα γιάτί να το πάρει κάποιος; Βολεύεται και με το κλασικό μούλτι.

Κατερινάκι έφυγε η Αγγελικούλα για το χωριό;; Χαιρόταν ε;;;Άντε να πάτε κι εσείς για να έχεις και βοήθεια από τη μανούλα σου ;););););)

Πάλι νύσταξα αλλά νομίζω πως είναι και λογικό τέτοιες ώρες που γράφω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Φιλάκια πολλάααααααααααααααααααααααααα!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλημερα!!!

Σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες σας για τον μπεμπουλη μου!!να ειστε καλα :D:D:D

Ανθη κοντευεις ε????σε 1μηνα περιπου γεννας!!? πως νιωθεις???τι ωραια ειναι αυτη η αναμονη ε? :D αντε με το καλο!

Κατερινα περαστικα να ειναι του Δημητρακη!!!

Καγκουρακι τι ωραρια ειναι αυτα για νεογεννητο???ποποπο τυχερουλααααααα!!!! :D τελικα ειναι στο μωρο ε?εμενα τωρα καπως αρχιζει και κοιμαται 3ωρο-4ωρο αλλα σπανια παλι :?

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εσυ δεν πηρες κανενα ταπερακι? :lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...