Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι να κάνω ρε κορίτσια?


Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Λοιπόν δεν ξέρω αν θυμάστε την ιστορία μου. Μετά απο 1εξωσωματική με ενεσούλες 1φυσικού και 1 τροποποιημένου κύκλου( προσπαθούμε εδώ και 4 χρόνια) μας ήρθε τα Χριστούγεννα μια φυσιολογική σύληψη, σαν από θαύμα! Δυστυχώς στις 10 εβδομάδες παλλίνδρόμησε. Μετά την απόξεση η περίοδος μου ήρθε μετα απο 28 μέρες(λίγο νωρίς από ότι ακούω) και κατευθείαν ξεκινήσαμε ξανά τις προσπάθειές μπας και μας ξανακάτσει. Πήγα στον γιατρό μετά την επόμενη περίοδο και μου βρήκε ότι είχα 3 αυγούλάκι πολύ καλά, ε λέω έφτιαξε το σύστημά μου! Εδω με τόσες ενέσεις και έκανα 2! Πήρα και τα τεστάκια ωορηξίας και βουρ! Τίποτα τον πρώτο μήνα με τα τεστ. Κλείνω ραντεβού την 12η μέρα του επομένου κύκλου (έπρεπε να κάνω τεστ ΠΑΠ) για να δώ πως πάνε τα πράγματα με τα αυγουλάκια (κύκλος 30 συνήθως) και μου λέει ότι έκανα ωορηξία!

Τρελάθηκα δεν ξέρω γιατι το πήρα τόσο στραβά. Τωρα είμαι στην 20η μέρα και έχω περίοδο!Εκεί που είπα τώρα έχω ελπίδα μιάς και λένε ότι μετά από απόξεση αυξάνεται η γομιμότητα αλλά σκατα! Έχω τρελαθει! Θέλω πολύ ένα μωρό! Παντού γύρο μου μωρά, μια ζωή ψωνίζω για άλλα μωράκια και παίζω με άλλα μωράκια. Δυστυχώς έχω πάψει να με όνειρεύομαι με οικογένεια, είναι η εικόνα που με πληγώνει πολυ. Έχω πάρα πολύ άγχος. Το σκέφτομαι συνέχεια. Έχω συνηθήσει πάντα να οργανώνω το έπομενο βήμα π.χ νέα εξωσωματική, εξετάσεις και αυτή η ανάμονή με τρελένει!

Ρώτησα τον γιατρό για σπερματέγχυνση και μου είπε όχι. Του είπα να πάρω τα σερπεφαρ πάλι όχι. Είπε να κλείσω ραντεβού την 8η μέρα να παρακολούθήσουμε και να πάμε φυσιόλογικά και όταν θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ξανά μια εξωσωματική σε φυσικό!

Τι γνώμη έχετε για την σπερματεγχυνση?

Θα είναι λύση ή η αγωνία μου την βρίσκει ιδανική? Έδινα πολλά λεφτά για τον φυσικό! Δεν θέλω να ξανακάνω. Λέτε να πάρω και μια άλλη γνώμη?

Νοίωθω ότι δεν έχω άλλη υπομονή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα teri.Εχω καποιες εμπειριες επι του θεματος(2 σπερματεγχυσεις,εγκυμοσυνη με φυσιολογικη συλληψη που παλλινδρομησε στην 7η εβδομαδα κ τωρα ειμαι στη φαση των εξετασεων για την πρωτη μου εξωσωματικη).Αυτα στα γραφω για να γνωριστουμε λιγακι(καποιες κοπελες θα με θυμουνται,ειμαι παλια...καραβανα του mammyland :lol: ) αλλα κ για να καταλαβεις οτι εχω καποιες γνωσεις επι του θεματος.

Καταρχην η σπερματεγχυση για να εχει επιτυχια θα πρεπει η ποσοτητα κ η ποιοτητα του σπερματος να ειναι κοντα στα ιδανικες τιμες.Θα βοηθουσε αν εγραφες ποιο ακριβως ειναι το προβλημα κ δυσκολευεσαι να συλλαβεις φυσιολογικα.Η σπερματεγχυση δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια παραλλαγη του...σεξ.Υπαρχει απλα η βοηθεια στη γυναικα με τα χαπια που περνει κ κανει περισσοτερα ωαρια κ το εργαστηριο που "ανεβαζει"λιγακι το σπρεμα.

Ομως,οπως σου εγραψα πριν,παιζει βασικο ρολο το σπερμα που εχετε.

Τωρα...οσα χρονια ειμαι στην προσπαθεια να κανω 2ο παιδι(εχω ηδη μια κορη 8.5 ετων),εχω ακουσει κ διαβασει αρκετες περιπτωσεις που πετυχαν εγκυμοσυνη με σπερματεγχυση.

Αλλα αυτο ειναι τελικα ενα θεμα που θα πρεπει να εκτιμησει ο γιατρος σου περνοντας υποψιν τη δικη σου κατασταση οσο κ του συζηγου.

Εγω προσωπικα πιστευω πως η σπερματεγχυση βοηθα σε περιπτωσεις που δεν υπαρχουν σημαντικα προβληματα.Ελπιζω να βοηθησα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ πιστεύω ότι οι σπερματεγχύσεις που έκανα ήταν πεταμένα λεφτά.....

γνώμη μου να πάρεις μια άλλη γνώμη....

να αλλάξεις γιατρό....

εγώ όταν άλλαξα άλλαξε και η διάθεση μου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera kai apo mena!!!egw einai i alithiaa oti prin merikous mines imoun stin apopsi tis zoumpi apo auta pou akouga....kai mas elege o tote giatros mas na mi kanoume spermatexnsi giati den prokeite na petuxei...........prospathousame 3 xronia!!!alaxame lipon giatroo....to sperma tou antra m eixe xalia kinitikotita...fantasou ena 3% logo oti to exwdes itane poli pixto kai den to afine na kinithei....k egw den ekana kali worixia den sumvadize k to endomitrio.....mas eipee pame kateuthian gia spermatexunsi....k ekei pou elegaa siga mi petuxei i prwti kme tosa provlimata.....oxi apla petuxe......alla me tin prwti spermatexunsi kai me tin diadikasia touempoutismou tou spermatoss mas eipe eginee kaloo oxi teleio alla kalo!!!egw me tis enesoules ekana 5 waria......kai petuxee me tin prwtii.......kai oxi apla petuxeee alla perimenoume didimakiaa!!!doxa to theooo!!!!pigane ola kalaa........etsi exw aneresii oti diavaza gia tin spermatexunsi...den xerw ama eimai i exeresi tou kanonaa xerw pws prin den to pisteua kai omwss petuxe me tin prwti!!!gia mena den exeis tpt na xaseisss dokimasetooo kai isws gia mena alaxe giatro,,giati na pate se exwswmatiki??afou emeines k fusiologika...??egw pisteuww i spermatexunsii me otn katalilo gitro tha sas v oithisei!!!kali epituxiaa kai sou euxomai oti kalitero!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ από όλα αυτά που έχω ακούσει είχα την άποψη της Θα γίνω μανούλα, αλλά δεν ξέρω τελευταία τι είναι αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι με την σπερματέγχυνση θα το πετύχω! Και να σου πω Κέλλη μου ήσουν αυτή που με έκανε να το πιστεύω ακόμα πιο πολύ!

Δεν ξέρω, ίσως γιατί είναι η μόνη διαδικασία που δεν έχω κάνει και νομίζω ότι θα είναι τυχερή, ίσως επειδή και το δικό μου το σύστημα έφτιαξε λίγο και το σπέρμα και την βρίσκω καλή βοήθεια ή η παροιμία " ο πνιγμένος...." ταιριάζει!

Πάντος το να αλλάξω γιατρό πολύ το σκέφτομαι! Αλλά ρε κορίτσια πως παίρνεις τέτοια απόφαση? Τόσα χρόνια ξέρει το ιστορικό, άσε που φοβάμαι ότι αν αλλάξω και μου κάτσει θα σκέφτομαι όλα τα προήγούμενα χρόνια!

Κανεναν καλό στην Θεσσαλονίκη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Teri μου πιστεύω οτι εκτός απο το σπέρμα που πρέπει να είναι καλό θα πρέπει να έχεις και περισσότερα απο 1-2 ωάρια για περισσότερες πιθανότητες.Δεν θυμάμαι πόσα έκανες με τη διέγερση αλλά εγώ που κάνω 5 το μάξιμουμ με μεγάλες δόσεις σκέφτομαι οτι δεν θα έχει και πολύ νόημα να κάνω σπερματέγχυση.Ίσα ίσα θα πληρώνω τα φάρμακα κάθε φορά και θα φορτώνομαι ορμόνες που θα έπαιρνα όπως και στην εξωσωματική.Αυτό θα σήμαινε και προσπάθεια κάθε 3 μήνες και πολλά έξοδα και ίσως στο τέλος να μας κόστισει και πιο πολλά απο την εξωσωματική.

Πάντως μπορείς να το δοκιμάσεις 1-2 φορές.Ποτέ δεν ξέρεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυαγαπημένη μου Teri,

Δεν έχω εμπειρία από σπερματέγχυση, γιατί στην περίπτωσή μας μάλλον δεν είχε νόημα. Αυτό κυρίως αρχικά, καθώς οι δύο σαλπιγγογραφίες που έκανα έδειχναν σάλπιγγες ελάχιστα διαβατές. Έτσι μπήκα στον χορό της εξωσωματικής. Μετά τις 2 πρώτες, με απογοητευτικά αποτελέσματα και συνθήκες, συνέχισα όπως ξέρεις για τις επόμενες 3, με τον εξ/κό μου να χτυπιέται ότι η σαλπιγγογραφία μου είναι καλή! Όπως και ο τωρινός μου γυναικολόγος. Αν θυμάσαι λίγο την περίπτωσή μου, τα προβλήματά μου είναι άλλα...

Όπως όμως σε ακούω αυτό που βλέπω είναι πολλά ερωτηματικά και φυσικά αγωνία για το επιθυμητό, πράγματα στα οποία προφανώς δεν σε "καλύπτει" ο τωρινός σου γιατρός. Γιατί λοιπόν δεν παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη; Μήπως κάποιος άλλος γιατρός που θα σε "ακούσει" καλύτερα, μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο;;;

Εγώ έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς κι όσο για τα χρόνια αν πήγαν χαμένα, μην το σκέφτεσαι έτσι. Χαλάλι είναι τα χρόνια που προσπαθούμε όλες για παιδάκι, πάντα κάτι βγαίνει ακόμη και από αυτά!

Σου εύχομαι ολόψυχα να σταματήσει η αγωνία σου και να μείνεις έγκυος, με όποιον τρόπο εσύ τελικά αποφασίσεις, γρήγορα και να γίνεις μια ευτυχισμένη μανούλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω δεν εχω εμπειρια ουτε απο σπερματεγχυση αλλα ουτε κι απο εξωσωματικη ξεκινησαμε να προσπαθουμε πριν καποιους μηνες αλλα ''ευτυχως''γρηγορα καταλαβαμε πως υπαρχει προβλημα με το σπερμα μετα απο 2 μηνες θεραπειας εχει βελτιωθει παρα πολυ αλλα...εγω δεν μπορω να περιμενω αλλο καθε μερα που περναει με ριχνει ψυχολογικα ετσι σκεφτηκα κι εγω την λυση της σπερματεγχυσης οταν ομως το συζητησα με 2 γυναικολογους και οι 2 ηταν αρνητικοι μου ειπαν οτι για να εχει επιτυχια πρεπει το σπερμα να αγγιζει τις φυσιολογικες τιμες και μου ειπαν αντι να πεταω τα λεφτα μου και να χανω και τον χρονο μου να αποφασησω να προχωρησω σε εξωσωματικη και αυτο σκοπο να κανω απο τον επομενο κιολας μηνα!!σου ευχομαι οτι και να επιλεξεις ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Teri δεν έχω κάνει σπερματέγχυση αλλά μόνο εξωσωματική.

Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις, πέρα από όσα σου είπαν όλες οι κοπέλες, είναι να ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ και να σκεφτείς ΨΥΧΡΑΙΜΑ τι ταιριάζει στην δική σου περίπτωση....

Μην σε καταβάλλει το άγχος και θολώνει την κρίση σου....γιατί θα κάνεις σπασμωδικές και λανθασμένες κινήσεις!!!

Και το πιο σημαντικό, κατά την γνώμη μου...μην προσπαθήσεις να δεις ποια μέθοδος (σπερματέγχυση ή εξωσωματική σε φυσικό ή όχι κύκλο) έχει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στις κοπέλες που σου απαντούν και προσπαθούν να βοηθήσουν γιατί πολύ απλά ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!!

Σκέψου ήρεμα, βρες τα θετικά και τα αρνητικά των μεθόδων για την δική σου περίπτωση, συζήτησε με τον γιατρό σου και με τον άντρα σου και από κοινού καταλήξτε σε εκείνη που ταιριάζει σε εσάς!!!

Deppa καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Teri, εγώ δεν έχω κανονικό κύκλο. Έρχεται όποτε του καπνίσει. Και δεν έχω πάντα ωορρηξία. Το σπέρμα του άντρα μου είναι καλό, όχι ουάου. Ο γιατρός μου μου μίλησε για την σπερματέγχυση. Ξέχασα να σου πω ότι έχω και ινομύωμα. Λοιπόν, αφού έφυγαν και κάτι κύστες που είχα είπαμε να πάμε σε σπερματέγχυση. Και περιμενα να μου έρθει περίοδος για να πάρω τα χάπια να ξεκινήσουμε. Ήμουνα σίγουρη ότι θα πετύχει με την πρώτη. Βέβαια δεν μου ήρθε περίοδος ποτέ γιατί έμεινα έγκυος φυσιολογικά, μια και είχε φύγει όλο το άγχος.

Ο γιατρός μου είναι στη Θεσ/κη και είναι φοβερός άνθρωπος και εξαίρετος γιατρός. Έχει σπουδάσει έξω και την ιατρική και την ειδικότητα. Θα σου στείλω με πμ τα στοιχεία του. Ξέρω κοπέλες που πίνουν νερό στο όνομά του.

Και ξέρω και μια άλλη περίπτωση που η κοπέλα έκανε εξωσωματικές σε μεγαλογιατρό της Αθήνας και απέτυχαν. Και γνώρισε σε μια έξοδό της έναν νέο γιατρό που της είπε έλα να δοκιμάσουμε μια σπερματέγχυση. Και το έκανε. Και ενώ δεν το περίμενε με τίποτα έμεινε έγκυος.

Εγώ θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Μου κάνει καλό να ακούω τις εμπειρίες και τις γνώμες σας.

Εφη μου όλα σου πήγαν καλά και χαίρομαι, να σου ζήσει το μωράκι σου! Να μου στείλεις π.μ!

Αγγέλικα έχεις δίκιο! Πρέπει να ηρεμήσω. Αλλά πραγματικά με έπιασε πανικός! Δεν ξέρω, αλλά έχασα την ψυχραιμία μου. Νοιώθω απλά τον χρόνο να περνάει χωρίς ουσία. Είναι που δεν δουλεύω κιόλας...Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω γιατι μου κάνει πολύ κακό.

Deppa εύχομαι να πάνε όλα καλά! Τελικά δεν έχω καταλάβει πως γίνεται άλλοι γιατροι να είναι κατά της σπερματεγχυνσης και άλλοι να την προτείνουν?

Γλυκιά μου Μαρίνα, φυσικά και ξέρω την ιστορία σου. Ναι, έχω πολλά ερωτηματικά ως προς αυτό το θέμα! Ο γιατρός μου μάλλον δεν ξέρει ότι το να μιλάς τόσα χρόνια με τόσες γυναίκες είναι μεγάλη εμπειρία και γνώση, και καμιά φορά μόνο λέει την γνώμη του χωρίς επεξήγηση. Ισως αν άλλαζα πιο νωρίς γιατρό θα μου ήταν πιο εύκολο. Ηθελα να τα καταφέρουμε μαζί, κάναμε τόσο δρόμο μαζί, ήθελα μια μέρα να με ξεγεννήσει! Άλλά τώρα ίσως να ήθελα μια δεύτερη γνώμη. Μαρινάκη τι έγινε όλα καλά εσύ?

littledancer μου, δεν κάνω πολλά ωάρια το ξέρω. Απλά πήρα λίγο θάρρος από τον τελευταίο υπέρηχο που είχα πριν την ωορηξία 3 ωάρια, χωρίς καμία ορμόνη! Νόμιζα ότι στη σπερματέγχυνση δεν είχε πολύ σημασία το ποσό των ωαρίων.Δεν ξέρω και πόσο κοστίζει. Πείτε μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ 3 είδα σήμερα!!!

Μην απογοητεύεσαι αγαπημένη μου! Αλλά μην αφήνεις ερωτηματικά! Ας μην αλλάξεις γιατρό αν δεν αισθάνεσαι καλά, πάρε όμως μια δεύτερη γνώμη. Και θα μπουν τα πράγματα σε τάξη!

Εμείς καλά, ετοιμαζόμαστε για την 6η... και τυχερή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Teri moy να πάρεις και άλλη γνώμη γιατρού...μην είσαι τόσο ρομαντική....ο γιατρός είναι για να σε βοηθήσει στο στόχο σου....που αυτή τη στιγμή είναι να κάνεις ένα παιδί....δεν έχει σημασία ποιος θα είναι...και εγώ έτσι σκεφτόμουνα και δεν άλλαζα και ταλαιπωρήθηκα τζάμπα 2 χρόνια....αν δεν είχα αλλάξει ακόμη θα προσπαθούσα.... εγώ στην σπερματέγχυση πλήρωνα 350 (μέσα και οι υπέρηχοι) και ναι πρέπει να χεις πολλά ωάρια...εγώ έπαιρνα σερπαφάρ....και είχα κάθε φορά 3-4....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

teri μου καλημέρα!!!

Εγώ πριν προχωρήσω σε εξωσωματική έκανα 3 σπερματεγχύσεις(250€), οι οποίες ήταν άκαρπες!

Το σπέρμα του άντρα μου ήταν καλό και υποτίθεται πως δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Αυτό όμως που μου είχε επισημάνει ο γιατρός μου είναι να μην έχω άγχος....γιατί είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για την σύλληψη. Τώρα θα μου πεις πως μπορεί αυτό να επιτευχθεί..... Η ξαδέρφη μου με την πρώτη της σπερματέγχυση έκανε τα διδυμάκια της.......

Τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι απόλυτα...αλλά είναι πλέον αρκετά μεγάλος και διστάζω να σου τον προτείνω.....θεωρώ ότι σε 1-2 χρόνια θα αποσυρθεί....

ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις, προσπάθησε πρώτα να ηρεμήσεις. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά τελικά μήπως αν άλλαζες γιατρό πραγματικά έπαιρνες τα "πάνω" σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σου εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις το στόχος σου πολύ γρήγορα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου γεια σας! Δεν ειχα υπολογιστή τόσες μέρες και δεν μπορούσα να απαντήσω. Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν θα ήθελα περισσότερο να έκανα μια εξωσωματική φυσικού κύκλου παρά σπερματενχυνση αλλά στο κέντρο που συνεργάζεται ο γιατρός μου μου έπερναν 1800 ευρώ χώρια του γιατρού! Ήθελα μια πιο οικονομική λύση και σκέφτηκα την σπερματ. Πήγα λοιπόν στο γιατρο γιατί τον προηγούμενο μήνα είχα κύκλο 20 ημερώ. Μου είπε ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι για μας. Η ποιότητα και η ποσότητα των ωαρίων είναι το βασικό πρόβλημα. Θεωρεί και αυτός ότι η εξωσωματική φυσικού είναι η καλύτερη λύση και μου πρότεινε να με στείλει αν είναι καλός ο κύκλος μου, να την κάνω σε ένα ιδιωτικό κέντρο ενός φίλου του στην αθήνα, στον μαστρομηνά.Τον θεωρώ από τους καλύτερους. Εκεί πέρνουν 1000 ευρω ανα εξωσωματική φυσικού. Θα παρακολουθήσουμε την πορεία αυτόν τον μήνα. Σκέφτηκα αν είναι να κάνουμε μια pregnil για πρόκληση ωορηξίας και να έρθουμε σε επαφη. και τον επόμενο να πάω Αθήνα για εξωσωματική.

.Ήθελα πολύ να αλλάξω κέντρο.Πίστευα ότι αν άλλαζα θα άλλαζε και η ψυχολογία μου και η τύχη μου! Εκεί ήταν σκέτη εκμετάλευση για όλες τις γυναίκες που ήθελαν φυσικό κύκλο.

Θα ξαναπάω αύριο και θα δούμε πως μεγαλώνουν τα αυγουλάκια για να δούμε τι θα κάνουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Teri μου πολύ χαίρομαι γιατί από το μήνυμά σου διακρίνω μια νότα ηρεμίας και αισιοδοξίας που πριν δεν είχες...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!

Χαίρομαι που βρήκες λύση και κάπως οικονομική γιατί έχουμε και αυτό το μνημόνιο... :evil::evil:

Σου εύχομαι από καρδιάς να σου πάνε όλα καλά και τον άλλο μήνα να έχεις καταφέρει το πιο συγκινητικό...μία εγκυμοσύνη με ένα ή και δύο μωράκια!!!! :)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, αν και μέχρι τότε θα τα λέμε,

φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ αγγέλικα!

Ναι όντως είμαι πολύ καλύτερα! Ήταν που έλειπε και ο αντρούλης μου. Δεν βλέπω την ώρα να πάω αύριο και να είναι όλα καλά. Θα κάνω μια ελεγχόμενη ωορηξία αυτή την φορά και αν δεν έχουμε αποτέλεσμα θα πάω Αθήνα! Ελπίζω η Παναγίτσα να μην με αφήσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυαγαπημένη μου Teri,

Δεν θα σε αφήσει η Μεγαλόχαρη, αντίθετα, θα σε βοηθήσει και θα βρεις κι εσύ τον δρόμο σου ώστε σύντομα να γίνεις μια γλυκειά μανούλα!

Χαίρομαι πολύ που είσαι αισιόδοξη, να το κρατήσεις αυτό!

Η αισιοδοξία, η πίστη ότι θα τα καταφέρουμε και η καλή διάθεση βοηθούν πολλές φορές περισσότερο και από τα φάρμακα. Καλά έκανες και άλλαξες κέντρο, θα αλλάξει και το γούρι σου, θα το δεις! Εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένη από όλους εκεί, είναι θεωρώ οι πιο ανθρώπινοι. Ειδικά ο κύριος ΜΜ, ο άνθρωπος απέχει μακράν...

Εύχομαι τα καλύτερα!

Σου στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη :ympeace: !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ολα θα είναι μια χαρά αύριο, μην αγχώνεσαι και μην το σκέφτεσαι Τέρι μου...

Σου εύχομαι να μην χρειαστεί να πας Αθήνα...και το σποράκι να κάνει την εμφάνισή του!!!!!

Όσο για την Παναγίτσα και τον Θεό, ευτυχώς υπάρχουν και έχουμε ένα στήριγμα στις δύσκολες φάσεις και στις μεταπτώσεις μας...είναι δίπλα μας και το φορτίο μας αυτομάτως μοιράζεται...και το πιο σημαντικό??? δεν μας εγκαταλείπουν π ο τ έ!!!!

Καλό βράδυ, φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Teri νομίζω μαζί δεν το λέγαμε για το κόστος του φυσικού κύκλου;1000 ευρώ δεν είναι πολλά.Κάποια μου είχε πει οτι της ζητούσαν όσα και στην κανονική εξωσωματική δεν θυμάμαι αν ήσουν εσύ.Να πας στο άλλο κέντρο που λες και θα δεις οτι ο φυσικός σου ταιριάζει καλύτερα απο τη σπερματέγχυση.Εγώ σου εύχομαι να μην σου χρειαστεί καν και να το πιάσεις έτσι το μωράκι.

post-13527-13873939351662_thumb.jpg

post-13527-13873939353161_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

litledancer μαζί τα λέγαμε! Σου έλεγα τότε ότι πλήρωσα σύνολο 2800ευρω την πρώτη φορα για φυσικό!!!Την επόμενη δεν είχα κάνει εμβρυομεταφορά και πλήρωσα κοντα στα 1500 με μισή διαδικασία.Ούτε τα θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Το έβλεπε και ο γιατρός μου και έφτασε να μην μου πέρνει πολλά χρήματα για να μπορώ να την κάνω! Τελικά θα μπορούσα να κάνω άλλες τόσες φορές σε άλλο κέντρο!!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά, το έχω ανάγκη να πάνε καλά!

Έχεις δίκια αγγέλικα, ευτυχώς που έχούμε και τον Θεούλη και την Πανγίτσα, αλλιώς δεν θα την πάλευε καμιά μας!!! :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Teri μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μην χρειαστει να κατεβεις Αθηνα.Αλλα κ αν κατεβεις να ξερεις πως το κεντρο που λες ειναι απο τα καλυτερα,αν οχι το καλυτερο σε ολες τις αποψεις.Και εγω εκει πηγαινω.Ελπιζω να ειμαστε ολες μας τυχερες! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάρα πολλά χρήματα έπαιρναν αφού κι εγώ τελικά δεν ρώτησα στο κέντρο που πήγαινα γιατί θεώρησα οτι παντού το ίδιο θα είναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsια μπαινω στη συζητηση επειδη λετε για θέμα που το έχω ψαξει. Ο Μαστρο ειναι αρκετα ακτιβος στους φυσικους. Δεν συστηνει μεταφορά ένα -ένα τα έμβρυα αλλά καταψυξη την οποια χρεωνει 250 ευρω (αν δεν κανω λαθος). Επομενως αν υποθέσουμε ότι μαζευεις 4 ειναι 750*3=2250 και 500 το φρεσκο 2750 συνολο συν η ΕΤ άλλα 500, συνολο 3250. Ε δεν ειναι και λιγα. Και αν επιβιωσουν όλα στην αποψυξη. Συνηθως χανονται το 25%.

Για διέγερση ξερετε ποσα παιρνει ο Μαστρο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...