Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!!! Είμαι η Μαρία καινούργια στο forum 30 ετών με κύκλο 28-30 ημερών και διανύω την 6η ημέρα καθυστέρησης. Με τον φίλο μου έχουμε περιστασιακα ελεύθερες επαφές αλλά με ολοκλήρωση έξω. Τον προηγούμενο μήνα αυτο συνέβη δυο φορές και όχι κοντά σε γόνιμες ημέρες. Χθες έκανα ένα τεστ clearblue το οποίο βγήκε αρνητικό και το απόγευμα επισκέφθηκα τον γυναικολόγο μου ο οποίος είπε πως δε βλέπει κάτι και θα πρέπει να έχει γίνει μια έδομάδα πριν η σύλληψη για να μη το δει..Θα ήθελα τη γνώμη σας..Πρόκειται απλά για κάποια ανωμαλία??

Ευχαριστώ.

  • 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα Μαρίτα, απο οτι κατάλαβα δεν εισαι ετοιμη να ακούσεις για πιθανή εγκυμοσύνη και μαλλον θες κατι τετοιο να ακουσεις...Το πρωτο που θα επρεπε να κανεις ειναι μια χοριακή για να εισαι σιγουρη ο ιατρος μπορει οντως να μην βλεπει μια αρχομενη κυηση....και το τεστ εχει καποιες πιθανοτητες λαθους..

Αν δεν εχεις κανει χοριακή μεχρι σήμερα και δεν εχεις αδιαθετησει καντην αμεσως για να ησυχασεις!!!

Καλη επιτυχια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...