Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διατεταμένο στομάχι ή εγκέφαλος


Recommended Posts

Δυστυχώς μόλις έκλεισα την 8η βδομάδα και μπήκα στην 9η, εκεί στους απανωτούς υπερήχους για να διαπιστώσουμε αν εξαιτίας των αιμοραγιών που έχω είναι όλα καλά (τελικά όλα είναι φυσιολογικότατα και το αιματάκι που εμφανίζεται στο σκούπισμα που και που είναι απλώς αιματάκι που δεν επηρεάζει), διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διατεταμένο στομάχι (κάναμε υπέρηχο σε μηχάνημα β' επιπέδου) ή (κατά τη γνώμη δεύτερου γιατρού, και οι δύο top) υπάρχει κάτι σαν κήλη (στην ουσία είναι ένα μεγάλο μαύρο στρόγγυλο) στον εγκέφαλο. Στην αυχενική θα φανούν όλα, πού βρίσκεται ακριβώς και αν θα χρειαστεί να διακόψουμε. Βέβαια υπάρχει μία πιθανότητα να υποχωρήσει, αλλά πώς να βασιστώ στη μία πιθανότητα? Έχω έναν ακόμη υπέρηχο στις 18 Μαϊου και μετά αυχενική στις 31. Πώς θα αντέξω να περιμένω??

Δεν με ενδιαφέρει πού ακριβώς είναι το πρόβλημα, γιατί όπου και να είναι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Άλλωστε είναι πολύ μικρό ακόμη το έμβρυο για να διαπιστωθεί ακριβώς πού είναι και τί είναι.

Ειχε καμία κοπέλα καμία παρομοια εμπειρία με θετική κατάληξη?

Πριν 6 μήνες είχα μία παλίνδρομη, είμαι 35 ετών και δεν έχω παιδάκια.

__________________

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοπελα μου!δεν εχω να σου δωσω αντιστοιχο παραδειγμα αλλα ευχομαι να πανε ολα καλα!ο Θεος ειναι μεγαλος και αν εχεις πιστη και υπομονη θα σε ανταμειψει με ενα υγιες μωρο!μην πηγαινεις προκατηλλειμενη οτι δεν θα ειναι υγιες και οτι θα το ριξεις.εχε πιστη και μην απελπιζεσαι!σκεψου ευχαριστα πραγματα που θα κανεις οταν το παρεις αγκαλιτσα για να νιωθει και εκεινο καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Να σκέφτεσαι ότι πολλές φορές τα μηχανήματα κάνουν κ κάποια λάθη κ μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο ή και τίποτα! όλα κινούνται ποσοστιαία, ακόμη κ στην αυχενική.έχε πίστη, να σκέφτεσαι αισιόδοξα κ η ηλικία που αναφέρεις δεν είναι δα και κάτι "απαγορευτικό". όλα γίνονται για κάποιο λόγο, κάνε κουράγιο μέχρι να περάσουν λίγο οι μέρες.περιμένω με αγωνία τα νέα σου κ πάλι εύχομαι απο καρδιάς να είναι μόνο ευχάριστα! %%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακαρι κοριτσακι μου ολα να ειναι καλα!Εγω θα σου πω κατι που ηδη στο εχω πει κατ'ιδιαν!!!Μπορει το εμβρυακι σου να ειναι ακομα στον σχηματισμο του και γι'άυτο να εμφανιζεται κατι τετοιο!Ελπιζω και ευχομαι αυτη η σκια να απορροφηθει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Πήγαμε χθες στο γιατρό, η "κύστη" βρίσκεται στον εγκέφαλο. Δυστυχώς θα μάθουμε τί είναι στην αυχενική (31 Μαϊου στην Ψαρρά, θα κάνουμε μαζί και λήψη τροφοβλάστη και φυσικά pap-a). Μέχρι τότε...50-50 οι πιθανότητες. Κατά τα άλλα όλα καλά, μεγαλώνει κανονικά και το είδαμε να κουνιέται. Απίστευτο!! Τέλειο θέαμα! Επίσης πιθανότατα να ήταν δίδυμη κύηση (το ίδιο συνέβη και στην προηγούμενη παλίνδρομη κύηση) και να απορροφήθηκε εξ αρχής το ένα. Υπάρχει κάτι δίπλα στο σάκο, πιθανότατα ο δεύτερος σάκος, πιο μικρό. Και να φανταστείτε ότι δεν υπάρχει ιστορικό με δίδυμα ούτε σε μένα ούτε στο σύζυγο. Αυτό φυσικά δεν μας απασχολεί καθόλου. Αλλού είναι το ζόρι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπως σου ειπαν τα κοριτσια, εχε πιστη στι Θεο οτι θα κανει το καλυτερο, οποιο κι αν ειναι αυτο. Μια εμπειρια πολυ προσφατη μου θυμισε να πιστευω παντα στα θαυματα!!! Ευχομαι ο,τι καλυτερο και συντομα να επιστρεψεις με ευχαριστα νεα! Στο κατω κατω εχεις τουλαχιστον 50% πιθανοτητες! Υπομονη και κουραγιο μεχρι τοτε οι μερες θα περασουν δυσκολα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφού πλέον έχω τη διάγνωση με "κύστη στον εγκέφαλο", θα ανοίξω νέο θέμα με αυτόν τον τίτλο, μήπως και κάποια κοπέλα έχει παρόμοια εμπειρία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...