Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα σε όλα τα Κατερινάκια του Mammyland!!!

Να είστε καλά, γερές, χαρούμενες και να χαίρεστε τις οικογένειές σας και όσους σας αγαπάνε!!! Για όσες γιορτάζουν σήμερα τα αγγελούδια τους, να έχουν υγεία και τύχη στη ζωή τους και εσάς δίπλα τους να τα φροντίζετε!!! :lol: :lol: :lol:

parterre.jpg

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα σε όλα τα Κατερινάκια του Mammyland!!!

Να είστε καλά, γερές, χαρούμενες και να χαίρεστε τις οικογένειές σας και όσους σας αγαπάνε!!! Για όσες γιορτάζουν σήμερα τα αγγελούδια τους, να έχουν υγεία και τύχη στη ζωή τους και εσάς δίπλα τους να τα φροντίζετε!!! :lol: :lol: :lol:

parterre.jpg

Δημοσίευση

ΚΑΤΙΑ μου χρονια πολλα αγαπη μου να εισαι ευτυχισμενη και να αποκτησεις αυτα που ποθεις!!να εισαι γερη και το ιδιο ευχομαι και για την οικογενεια σου...:kiss: :kiss: :kiss:

αντε βρε και να σε χαιρομαστε!!! τι θα κερασεις;;;;;;

Δημοσίευση

ΚΑΤΙΑ μου χρονια πολλα αγαπη μου να εισαι ευτυχισμενη και να αποκτησεις αυτα που ποθεις!!να εισαι γερη και το ιδιο ευχομαι και για την οικογενεια σου...:kiss: :kiss: :kiss:

αντε βρε και να σε χαιρομαστε!!! τι θα κερασεις;;;;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 δεν ξέρω πως είναι οι μαίες εκεί αλλά εμένα στο μαιευτήριο με βοηθαγαν πολύ με το θηλασμό. Χτύπαγα συνέχεια το καμπανάκι. Δεν το έκαναν μόνες. Χτύπαγα και έλεγα ελάτε θέλω βοήθεια.  Ξέρω ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω άγχη αλλά θα σου πω να βάλεις όρια σε συγγενείς που λένε τα δικά τους. Να ακούς μόνο την/ τον παιδίατρο και να λες αυτό είπε, τέλος! Μην σε ρίχνει κάποιος ψυχολογικά! Με το καλό να πας σπίτι. Και ναι μπορείς να τα καταφέρεις αν έρθει κάποια σύμβουλος στο σπίτι. Αλλά σου λέω ξεκινά από εκεί χτυπώντας καμπανάκια. Μην ντρέπεσαι καθόλου.
    • Καλησπέρα και να σου ζήσει το μωράκι σου. Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ αυτόν τον καιρό. Ο θηλασμός για να εδραιωθεί θελει ψυχικη ηρεμια και πολύ βοήθεια απο τον περίγυρο. Εγω θήλασα την πρώτη μου κόρη 3 χρόνια και τώρα  με τον γιο μου διανύουμε τον πρώτο χρόνο. Ειχα καλούς φυσικούς τοκετους, ημουν ήρεμη και ειχα βοηθεια για τα πρακτικα ζητηματα απο την μαμα μου και τον συζυγο με αποτελεσμα να αφοσιωθώ στον θηλασμό. Στην αρχη και εγω δεν ειχα πολυ γαλα, ταλαιπωρουμουν με ματωμενες θηλες, κτλ ομως τα κατάφερα. Όλα αυτά στα λέω για να καταλάβεις ότι με το δίκιο σου αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι. Δυσκολεύτηκες πάρα πολύ κορίτσι μου απο τον τοκετό κιολας και με τόση κούραση, ορμόνες στο κόκκινο και χωρίς βοήθεια εννοείται ότι θα δυσκολευτείς στον θηλασμό. Το γρηονος οτι νοιώθεις καλύτερα όταν δίνεις φόρμουλα δεν πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι τύψεις γιατί πάνω απ' όλα το μωρό σου χρειάζεται μια ήρεμη μαμά. Ο άντρας σου οφείλει να σε στηρίξει και να σεβαστεί οποία απόφαση πάρεις και να μην σου βάζει χρονοδιάγραμματα ούτε να καθορίζει ποιος θα σε βοηθά με αυταρχικό τρόπο. Να προσηλωθεις στο μωρό σου και να χαρείς αυτούς τους πρώτους μήνες μαζί του. Εάν νοιώθεις ότι ζοριζεσε μπορείς να ζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη που μπορεί να είναι δωρεάν και τηλεφωνικά από οργανισμούς σαν την Φαιναρετη.
    • Καταρχην να σου ζησει το μωρακι και να το δεις οπως επιθυμεις. Νευριάζω με τον αντρα σου γιατι θελει να θηλασεις, δεν θελει να εχετε βοηθεια και εχει αποψη για ολους και για ολα. Αν δεν αισθανεσαι καλα με τον θηλασμο το κοβεις χωρις δευτερη σκεψη. Πανω απο ολα θελουμε μια μαμα που να ειναι καλα για να είναι και το μωρο καλα. Να ξερεις ολα τα καταλαβαινουν τα μωρα και αντιδρουν αναλογως. Δευτερον εισαι απο καισαρικη τομη που συμμαινει οτι χρειαζεσαι βοηθεια για να προσαρμοστεις σε μια νεα πραγματικότητα που περιλαμβάνει και ενα μωρο. Τι θελει ακριβως... Να εξαντληθεις τελειως απο την αυπνια και την δυσκολια του να θηλασεις; Βαλε ορια!!! Εκεινος βοηθαει στο σπιτι και στο παιδι; Πως ειναι απεναντι σου;
    • annie τι ώρα έχεις εσύ αύριο αυχενική?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...